canim gunaydin walla oyle bir derdin warsa hemen basla benim hic oyle sorunumda yokdu karnim buyudu hemen bel agrisi basladi hatta basagima vurup topallasdiriyor hep terapiye gidiyorum bunlar cok ise yaradi sizde yapin egilme islemi cok onemli lutfen bacaklarinizi kirin bebisleride sikistirmayinnnnnnn.ezgi nazimiz nasil buarda annesiiiiiiidelikafadulden
Selam arkadaşlar...Malesef ben de buradayım. Nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan. Bebişler iyi gördüğüm kadarıyla. Benim minişimi hıçkırık tutuyor bi görseniz çok komik. Önceleri tekme sanıyordum internetten okudum hıçkırık olabilirmiş. Biz de bebek odası baktık karar verdik ama almadık. Bi kere daha cinsiyetini görelim öyle alalım dedik. Büyüyebilen takım çok güsel bi görsenizalkisalkisalkis
evet tatlım ya zamanında olsun bebeklerimiz poyrazım bu gün sakin beni korkutuyor.
evet canım ya sağlıklı olsunlar elleri ayakları düzügn olsun hayırlı evlat olsunlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnnnnnn canim aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mozijiku teyzesi iyi walla babasini tekmeleyip duruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))))))))))))))))))))) ezgi nazimizin iyi olduguna sevindimmmmmmmmm allah iilik versinnnnnnnnnnnnnnn annesi sana bol tekmeli guzel gunler diliyorum
Bende daha seninki gibi çok ağrıla başlamadı ama tedbir almak lazım tabiki. Ezgi Naz da iyi teyzesi bugün biraz sakin gibi bakalım ilerki saatlerde neler yapıcak. Minik oğluşun nasıl???
Bende nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan :1ninca: En son ne dediler cinsiyet için???
Benimkide sakin cnm bugün. Henüz çok fazla hareket etmiyor. Başlarlar ama 1 saate kadar merak etme kaydirigubbakcemile2
Oyyyy yerim ben onun tekmelerini yaaa :asigim: Saol cnm Allah hepimizin bebişlerine iyilik sağlık versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol: cok kiskanciz teyzesi babasina yaklassam babasi cok rahat bir sekilde tekmelerini hissediyor ilk dedigi kelimeeeee bu sipa simdiden karimla arama girdi diyorrrrrrr:roflol::roflol::roflol: oglum ikinci erkegi kabul etmiyor teyzesiiiii senin kizda babasinin yaninda cok kimildiyorsaaa kesin babaci dermisimmm anacimmmmmm bebeklerin ne yapacagi bellirsizzzzz:ecrin_bebek: aminnnn canim hepimizin bebekleri saglikli olsun seninde ilk bebegin degilmi canim kiz bebegi beklemek ayri bir heyecandir canim onun saclarini yapmayi dusunmek bile ayri bir evk veriyorr insanaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: cok kiskanciz teyzesi babasina yaklassam babasi cok rahat bir sekilde tekmelerini hissediyor ilk dedigi kelimeeeee bu sipa simdiden karimla arama girdi diyorrrrrrr:roflol::roflol::roflol: oglum ikinci erkegi kabul etmiyor teyzesiiiii senin kizda babasinin yaninda cok kimildiyorsaaa kesin babaci dermisimmm anacimmmmmm bebeklerin ne yapacagi bellirsizzzzz:ecrin_bebek: aminnnn canim hepimizin bebekleri saglikli olsun seninde ilk bebegin degilmi canim kiz bebegi beklemek ayri bir heyecandir canim onun saclarini yapmayi dusunmek bile ayri bir evk veriyorr insanaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bizim baba daha 1 kere hissetti biliyomusun. Kızım başlıyo tekmelere tam eşimi çağırıyorum tık yok hatunda :roflol: dalgamı geçiyosunuz ya benimle diye kızmaya başladı artık adam haklı olarak kaydirigubbakcemile3
ya bizim baba daha 1 kere hissetti biliyomusun. Kızım başlıyo tekmelere tam eşimi çağırıyorum tık yok hatunda :roflol: dalgamı geçiyosunuz ya benimle diye kızmaya başladı artık adam haklı olarak kaydirigubbakcemile3
Evet cnm ilk bebeğimiz. Heyecan çok fazla var. Aldığım giysileri ve hediye gelenleri yerleştirdim dolabına. Gözümü ayıramadım valla bakarken. Kızım bunları giycek inş. diye diye
Benim kızım da babası elini koyunca dünyada kıpırdamiyo. Çok üzülüyo aşkım hissedemediği için. Sonra terbiyeli kızım benim diyo hiç tekme atmıyo babaya:CüvCüv:
canim bebekler biliyor hic birsey demeden esinin ellini koy ve alisiyorlar babasi ellini koydugunda tekme atar dene bak simdi bizleri duyduklari icin anneden baska imseyi istemiyorlar canim sen prenses nezaman hareket ederse al esinin elini oraya koyyy sonra o babasiyla oyun bile oynar canim ben 16haftada cok rahat hareketlerini hissettim ve babasida algilayabiliyordu ama simdi disardan bakildigindada belli oluyorrrrrrralkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kocacigin diyordur birdi iki oldular benle iyice dalga geciyorlarrrrrrrrrr:roflol:
günaydın kızlaarrr.. Nasılsınız???
Ben dün ayrıntılıya girdim, plasenta dışında her şey normal görünüyor... palasenta için de aşağıdaki ibareyi not düşmüşler... Doktorlar zararsız diyorlar ama işte sonuçta oğlum olunca işin içinde insanın içine kurt düşüyor...
Plasenta anterior yerleşimlidir. Haftası ile uyumlu grade 0-1 olgunluktadır. Kalınlığı 52 mm ölçülmüştür. Plasentanın fetal yüz komşuluğunda en geniş yerinde 21 mm kalınlıkta ölçülen lobüle konturlu hipoekoik alan mevcuttur. Ayrıca benzer görünüm uterus komşuluğunda 5-6 mm. kalınlıkta izlenmektedir. Plasentanın diğer parankim ekosu doğaldır. Retroplasental patoloji saptanmamıştır. Serviks ile anlamlı patolojik ilişki saptanmamıştır.
günaydın kızlaarrr.. Nasılsınız???
Ben dün ayrıntılıya girdim, plasenta dışında her şey normal görünüyor... palasenta için de aşağıdaki ibareyi not düşmüşler... Doktorlar zararsız diyorlar ama işte sonuçta oğlum olunca işin içinde insanın içine kurt düşüyor...
Plasenta anterior yerleşimlidir. Haftası ile uyumlu grade 0-1 olgunluktadır. Kalınlığı 52 mm ölçülmüştür. Plasentanın fetal yüz komşuluğunda en geniş yerinde 21 mm kalınlıkta ölçülen lobüle konturlu hipoekoik alan mevcuttur. Ayrıca benzer görünüm uterus komşuluğunda 5-6 mm. kalınlıkta izlenmektedir. Plasentanın diğer parankim ekosu doğaldır. Retroplasental patoloji saptanmamıştır. Serviks ile anlamlı patolojik ilişki saptanmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?