2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Belkide olabilir cnm. Birde senin dediğin gibi deneyim bakalım nolcak? Cadı kızım ve cadı anası bir oldular benle dalga geçiyolar diyor adam kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyy yazikkkkkkk kiz simdidenmi adamcagizin kafasini yedinizzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

gunaydin sehercimmmmmmm iyiyiz sende insallah iyisindirrrrrr hayatim yazdiklarindan hicbisey anlamadimmmmmm yaaaaaaa

Ben de iyi olmaya çalışıyorum canım, hala grip başlangıcı var ama inat ettim sürekli ıhlamur, nane limon ve bol c vitamini (Portakal, limon) alıyorum inatlaşıyoruz hastalıkla karşılıklı kim galip gelecek bilmiyorum artık -tatlicadiarzu-

canım bak herşey normalmiş bence elham yapma sende bebeğin kaç gram olmuş büyümüş mü annesi?

Bir önceki ultrasonda yani 3 gün önce 321 gr. idi, şimdi 361 gr olmuş :) Büyümüş de kocaman adam olmuş oğlum benim hihoyyyt

canım maşallah ya yerim ben o kuzuyu

Günaydın seher. Bu yazılanlar ne demekmiş???

ayyyyyyyyyyyyyy yazikkkkkkk kiz simdidenmi adamcagizin kafasini yedinizzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

Yedik valla bacım. Korksun bizden kaydirigubbakcemile3

oyyyyyyyyyyyyy yerim ben pasayi yaaa kocaman olmus tosuncuk canim gecmis olsun dikkat et caylari icmeye devam et:lepi: zafer senin olacak

bircan gercekden guzeller anacim biz ilk gebelikde bole sunu alalim bunu allaim dersek digelerinde neyapicaz magzami acicaz kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))))))))))))))))))))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyy way cadi prenses ve cadi kralice yediniz kralinizin basini demekkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:aferin kiz sizeeeeeeeeeeeeedelikafadulden

günaydın canım... Ya işte plasentanın etrafında küçük küçük bir şeyler gördüler. Raporda bu şekilde açıklamışlar... Doktor bence önemsiz ama takibini bırakmayalım dedi... Çok şükür ki oğlumda bir şey yok :Saruboceq:

Günaydın kızlar. Hepiniz uyuyakaldınız sanırım. Bebişler uyutmadı mı yoksa?? Ben uyumaya başlayınca bizim tıfıl oynamaya başlıyor. Dün sanki vajenden çıkacak gibi hissettim oynamalarını. Sizinde bu şekilde oluyormu Bazen çok aşağılarda oynuyor bazende göbek deliğime yakın yerlerde. Gezmediği yer kalmıyor.
Hadi siz de tembelliği bırakın artık. bebişler açıktı.

kızlar siteye saldırıda bulunanlar olmuş dün akşamdan beri giremedimm uyuz oldumm... hiç kimsenınde bende msni olmadığı için delirdim benmi giremiyomm diye... ayy ne olur siteye bişey olmasınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…