Belkide olabilir cnm. Birde senin dediğin gibi deneyim bakalım nolcak? Cadı kızım ve cadı anası bir oldular benle dalga geçiyolar diyor adam kaydirigubbakcemile3
gunaydin sehercimmmmmmm iyiyiz sende insallah iyisindirrrrrr hayatim yazdiklarindan hicbisey anlamadimmmmmm yaaaaaaa
canım bak herşey normalmiş bence elham yapma sende bebeğin kaç gram olmuş büyümüş mü annesi?
Ben de iyi olmaya çalışıyorum canım, hala grip başlangıcı var ama inat ettim sürekli ıhlamur, nane limon ve bol c vitamini (Portakal, limon) alıyoruminatlaşıyoruz hastalıkla karşılıklı kim galip gelecek bilmiyorum artık -tatlicadiarzu-
Bir önceki ultrasonda yani 3 gün önce 321 gr. idi, şimdi 361 gr olmuş :) Büyümüş de kocaman adam olmuş oğlum benim hihoyyyt
günaydın kızlaarrr.. Nasılsınız???
Ben dün ayrıntılıya girdim, plasenta dışında her şey normal görünüyor... palasenta için de aşağıdaki ibareyi not düşmüşler... Doktorlar zararsız diyorlar ama işte sonuçta oğlum olunca işin içinde insanın içine kurt düşüyor...
Plasenta anterior yerleşimlidir. Haftası ile uyumlu grade 0-1 olgunluktadır. Kalınlığı 52 mm ölçülmüştür. Plasentanın fetal yüz komşuluğunda en geniş yerinde 21 mm kalınlıkta ölçülen lobüle konturlu hipoekoik alan mevcuttur. Ayrıca benzer görünüm uterus komşuluğunda 5-6 mm. kalınlıkta izlenmektedir. Plasentanın diğer parankim ekosu doğaldır. Retroplasental patoloji saptanmamıştır. Serviks ile anlamlı patolojik ilişki saptanmamıştır.
ayyyyyyyyyyyyyy yazikkkkkkk kiz simdidenmi adamcagizin kafasini yedinizzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:
ayy yeter ekleyemiyeceğim artık bırdna bakın kızlar ya eklediklerime bayıldım ben Lord Hamile Giyim - Koleksiyon - Hamile Giyim
çok güzeller cnm saol paylaştığın için şeniz
oyyyyyyyyyyyyy yerim ben pasayi yaaa kocaman olmus tosuncuk canim gecmis olsun dikkat et caylari icmeye devam et:lepi: zafer senin olacakBen de iyi olmaya çalışıyorum canım, hala grip başlangıcı var ama inat ettim sürekli ıhlamur, nane limon ve bol c vitamini (Portakal, limon) alıyoruminatlaşıyoruz hastalıkla karşılıklı kim galip gelecek bilmiyorum artık -tatlicadiarzu-
Bir önceki ultrasonda yani 3 gün önce 321 gr. idi, şimdi 361 gr olmuş :) Büyümüş de kocaman adam olmuş oğlum benim hihoyyyt
Günaydın seher. Bu yazılanlar ne demekmiş???
Yedik valla bacım. Korksun bizden kaydirigubbakcemile3
evet ya bayıldım bunlara ama mankenlerin maşallahı var yani gerçek hamile olmaıdkları belli
Günaydın seher. Bu yazılanlar ne demekmiş???
Yedik valla bacım. Korksun bizden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?