2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinlar hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gribimmmmmmmmmmmmm geneeeeeeeeeeeeeeklava:
günaydın kızlar nasılsınız sitede sorun var galiba

offfffffffffffffffffff siteye ne yapmislar yaaaaaaaaa boyleeeeeeeeeeeeeeeeeklava:klava:klava:

nerdesınız arkadaslar kımse yokmu sıtede ne sorun var ben gayet rahat gırdım

geldim annemdeyim. hayat hasanesine gittim hayatımda gittiğim en kötü hastaneydi ordan gaziye gittim orasıdapek iç açıcı değil o kadar kalabıklı bir şey soruyorsun ilgilenmiyorlar ya ayy napcam ben bu hastane işini ya. neyse gittim erkek doktoe muayne tam 15. dk. sürdü adam ultrasyonda karnıma 5 sk. bile baka-maıd çocuğumu bile göremedim sadece gün verdi renkli ultrasyon için o kadar 19 tl fiyatı. neyse. ne ilaç içiyorsun diye sormadı adam konuşmadı bile ya o kadar ilgisiz ki anlatmam bide özel hastane yani. neyse karabağlardaki özel doktordan randevi aldım o-na gidicem 4:30 da bu gün. bu kadın çok iyi ama ssk da çalışıyor anyı zamanda doğumuna girmesi için 1,500 tl istiyormuş ki bide ssk da yapcaksın yani. neyse işte nakalım 4:30 gidicem

bide o kadar gairp küçük bir ultrasyon aleti var ki anlatmama musada kalma ya oraya gelenelrle doğum yapalarla konuştuk hepsi memnun nasıl oluyorsa bende mi sorun var o kadar kalabıklı ssk bile ondna daha az kalabalıktır

bide o kadar gairp küçük bir ultrasyon aleti var ki anlatmama musada kalma ya oraya gelenelrle doğum yapalarla konuştuk hepsi memnun nasıl oluyorsa bende mi sorun var o kadar kalabıklı ssk bile ondna daha az kalabalıktır

Neyse cnm sen sıkma canını ya. Akşam gittiğinde görürsün bebişini. Hem gidip görmüş oldun. Fikir edindin bu hastaneler hakkında.

kızlar merhaba nasılsınızzz. off yaa ne iğrenç bişiy kaç gündür giremedim 502 bad gateway mesajından kuscaktım artıkk.... ııyyy... ee nasıl herkesler iyilermiii... bircancım hastane konusuna gelincede aslında gazi fena değildir sen kalabalık diye öyle gördün n belki annemin ameliyatı filan orda oldu kadın doğum servisi güzel yani.... akşama doğru daha müsait daha az yığun bir zamanda gitsen hem daha iyi fikir alırsın hemde senle ilgilenirler belki... hemen pes etme bakalımm izmir büyükk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…