günaydın kızlar nasılsınız sitede sorun var galiba
Oh be siteyi düzeltmişler sonundaaaaaa. Nabersiniz kızlarrrrrrr??????
iyidir canım sen den ne haber.bebısın nasıl.
İyiyim bende canım. Bebişim de iyi. Tekmeleri sallıyo annesine kaydirigubbakcemile3 Senin minik zuzu nasıl bakalım?????
benım kuzumda ıyı sukur.ama ben hareketlerı cok fazla hıssdemıyorum oda benı tedırgın edıyor
Slmm millet aman allah ayırmasın yaawwww
selam kızlar nabersiniz
geldim annemdeyim. hayat hasanesine gittim hayatımda gittiğim en kötü hastaneydi ordan gaziye gittim orasıdapek iç açıcı değil o kadar kalabıklı bir şey soruyorsun ilgilenmiyorlar ya ayy napcam ben bu hastane işini ya. neyse gittim erkek doktoe muayne tam 15. dk. sürdü adam ultrasyonda karnıma 5 sk. bile baka-maıd çocuğumu bile göremedim sadece gün verdi renkli ultrasyon için o kadar 19 tl fiyatı. neyse. ne ilaç içiyorsun diye sormadı adam konuşmadı bile ya o kadar ilgisiz ki anlatmam bide özel hastane yani. neyse karabağlardaki özel doktordan randevi aldım o-na gidicem 4:30 da bu gün. bu kadın çok iyi ama ssk da çalışıyor anyı zamanda doğumuna girmesi için 1,500 tl istiyormuş ki bide ssk da yapcaksın yani. neyse işte nakalım 4:30 gidicem
bide o kadar gairp küçük bir ultrasyon aleti var ki anlatmama musada kalma ya oraya gelenelrle doğum yapalarla konuştuk hepsi memnun nasıl oluyorsa bende mi sorun var o kadar kalabıklı ssk bile ondna daha az kalabalıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?