2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bide o kadar gairp küçük bir ultrasyon aleti var ki anlatmama musada kalma ya oraya gelenelrle doğum yapalarla konuştuk hepsi memnun nasıl oluyorsa bende mi sorun var o kadar kalabıklı ssk bile ondna daha az kalabalıktır

merhaba canım yazdıklarını okudum da aslında gazı hastanesı çok güzel bır hasatne ve doktorları da çok ılgılı annem ıkı kere amelıyat oldu orda bız çok memnun kaldık önceden çok kalabalık degıldı şimdi ssk anlaşması var dıye oyle ama normelde akşam ustu tenhadır bende özel karataş hastanesını doktoruna gıdıyorum

karataş güzel ama ssk ile anlaşması yok vede doktorun özeline gitmek gerekiyor banada karataş uzak.

herkese kocaman selamlar... uzun zamandır yaotum.. umarım herkes çok iyidir.. sabahtan beri foruma giremedim sürekli hata verdi. geçmişede bakamadım o yüzden..

http://www.eniyibebek.com/store/ProductDetails.aspx?productId=64035&ttype=Details#pt
kızlar aldığım puset seti bu.. sadece bunun port bebe aparatını almadım.. birde kemeraltında barış bebeye gittim..piyasadan 350 milyon ucuza aldım.. pazarlık şansımız var enazından... herkese tavsiye ederim.... orda inceledim baktım filan.. aklına bişey takılan varsa hemen sorsun sevapliyim.. milyon tane soru sordum dün kıza :))))

ah kıyamam bensana sinir olmuş gelmişsin ne yapcen Allah başka dert vermesin acaba pazartesi ondanda kalabalık olabilirmi??

ben 22. haftadayım canım ya sımdıye kadar cok hareketlı olması gerekmezmıydı.

merhaba hareketlerini ancak kalem iktirmesi gibi hissetmen gerekiyor çünkü daha sert hareketlerde bulunacak kadar ağır değil ortalama 300gr-400gr.civarı diye biliyorum. sert tam hissedilebilir hareketlerini 24. hafta ile 27.haftadan sonra sen hissedebilirsin. ayrıca hissetmen birazda senin kilona bağlı kilolu ve içinde genişse senin hissiyatın daha da zorlaşır. zayıf ve için darsa hareket alanı kısıtlı olduğundan daha rahat hissedersin. birde bebeğin erkekse hareketli kızsa daha az hareketli olur. :) için rahat etmiyorsa dr.unla konuş ve sık ultrason randevusu al benim gibi :)

kızlar ayrıca chicco almak isteyenlere söyemek isterimki %40 indirim var textilde.. bi kaın bence... özellikle ilk zamanlarda giyebilecekleri atletler zıbınlar süper. fiyatarında indirimli halleri 10-15 TL arası değişiyo...

tatlım iyi bence ben de kraftın beğendim 230 tl 3 tekerlekliler den ama bu krizde alamıcaz galiba yada doğumdan sonra bnm işler çok kritik ama Allah büyük bakalım

selam kızlar ben de baya uğraştım girebilmek için geçmişe hiç bakmadan direk yazim dedim perşembe panikle bi doktora gittim hiç bilmediim bi görüntüleme ve tıp merkezi erkekimi gördüm moralim yerine geldi sizler nasılsınız bakim

kızlar selam nasılsınız yaa..
eserizmir canım çok asırı bişey yok ama bende hıssedıyorum ustelık 3 4 haftadır hıssedıyorum. cumartesı gunu esım bıle hıssettı. değişiklik gosterebılıyor bence

tatlım iyi bence ben de kraftın beğendim 230 tl 3 tekerlekliler den ama bu krizde alamıcaz galiba yada doğumdan sonra bnm işler çok kritik ama Allah büyük bakalım

canım bende o 3 tekerleklileri çok beğendim ama kime sorsam ( özellikle alıp kullananlara!!) dengesiz çok defa düştü dediler.. o yüzden hemen vazgeçtim.. aldığın yerlerdede pek tavsiye etmiyolar zaten.. biraz daha araştır derim.. tipi çok hoş aracın ama bebekli kullanımda ergonomik açılar iyi tasarlanmamış.....

ooh ne güzel çok sevindim cnm bende bu cuma gidiyim diyom ama bakalım

yaaa deme kızzzz ayyy iyi söyledin ama 4 tekerli de istemiyom ama neyse bakarım tekrar.çok sağol cnmcımmm

yaaa deme kızzzz ayyy iyi söyledin ama 4 tekerli de istemiyom ama neyse bakarım tekrar.çok sağol cnmcımmm

ozaman sen 2 teker al şekerim scooter al olmadı kaykay al zaten oğlun olcak başla şimdidennnn!!! :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ama ciddiyim takla atıyomuş o 3 tekerler Allah korusun yaa yazık bebeciklere... (

bende 7 nisandan beri hafif hafif hissediyorum. dediğin gibi kişiden kişiye değişebiliyor. bende tam hissetmiyorum diye sürekli dr.a gidiyordum.dr. kovacak zaten beni yakında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…