2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar hissetme konusunda perşembe apar topar doktora gittim hissedemedim diye yattım yatağa ultrasonla bakarken bir oynadı eşşek sıpası sonra cumartesi pazar ve bugün çok net hareketler başladı resmen gerginlikle alakalı sakin olun (demesi kolay) ama cidden stress hareketlerini azaltıyomuş o da tedirgin oluyor dedi doktor

merhaba kızlaaarrrr :) şükür kavuşturana :) Sinir oldum yaaa cumartesiden beri problem vardı herhalde... eee görüşmeyeli nasılsınız? ne var ne yok? :)

ozaman sen 2 teker al şekerim scooter al olmadı kaykay al zaten oğlun olcak başla şimdidennnn!!! :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ama ciddiyim takla atıyomuş o 3 tekerler Allah korusun yaa yazık bebeciklere... (

yaavvv bakbi netten kraft ın sitesine hiç te düşçek gibi durmuyo ben 4 tekerleklilere sinir oluyom sevmiyom dalga geçme yaaahihoyyyt

merhaba kızlaaarrrr :) şükür kavuşturana :) Sinir oldum yaaa cumartesiden beri problem vardı herhalde... eee görüşmeyeli nasılsınız? ne var ne yok? :)

saollll tatlım sen nasılsın bebkin nasılllll????:CüvCüv:

yaavvv bakbi netten kraft ın sitesine hiç te düşçek gibi durmuyo ben 4 tekerleklilere sinir oluyom sevmiyom dalga geçme yaaahihoyyyt

saollll tatlım sen nasılsın bebkin nasılllll????:CüvCüv:

bebekim iyi çok şükür, dün çok hareketliydi de bugün tık yok delikafadulden

Ohhh be sonunda girebildim annecikler ve kuzuları iyidir inşallah. Geçen gün ellerinde uyuşma olan kimdi yaaa?

ya kızlar sitede bi saçmalık var yaa yazıyorum gelmiyo gitmiyo yine o malum 502 mesajı off bu ne yaaa ((

slm kızlar nasılsınız yavrularınız nasıllar?? günlerdir siteye girmek için uğraşıyorum ama nafile neler oluyor anlamıyorum sinir oldum.

CANIM ya geçmiş olsun, zorlu bir gündü demek... malesef Ankarada da durum aynı... burada lokman hekim hastanesi de mesela özel hastane ama 20 ytl muayne ücreti aldığından tıka basa ve hastalarla ilgelenmiyorlar bu yüzden diye duydum.... ben de şuan ankarada fatih hastanesine gidiyorum , onun muayne ücreti de 100 ytl ama süper, sakin, temiz, ilgililer..... eğer durumunuz karşılşıyorsa özel bir muaynehaneye git derim doktorun, ben de doktor konusunda çok tereddüt edenlerdendim, gazi hastanesinin kadın doğum bölüm başkanına gidecektim, özel muaynehanesine, 140 ytl imiş ve ameliyata girmeye de sanırım dediğin bir rakam istedi ama iyiyse değer.... ben de kafa kafaya aynı fiyat, doğuma 2000 ytl verecem, tabi normal doğum olursa bu..... sen bir özel hastanelerle konuş, ve şimdiden bir doktor da kesin karar kıl derim... çünkü tüm durumunla o doktor ilgilenecek, seni ve bebeğini önceden bilecek ve doğumuna o girecek.... malesef bu konuda paraya biraz kıymak lazım diyenlerdenim... bana da ilk başta doğuran benim niye bu kadar para veriyim diyordum, ama teyzemin kızının başına gelenlerden sonra en önemli şeyin doktor seçimi olduğunu anladım.

kızlar pıtır pıtır atıyor sanki karnım yaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
artık daha sık hissediyorum hareketleriiiii hihoyyyt hihoyyyt
sizler de iyisiniz inş. :roflol: :roflol:

bebek arabası konusunda da, fussiletcim tatlıcım, o 3 tekerler bana nasıl geliyor biliyor musun_? kızmak yok ama... şey yaa engelli arabası gibi, hoşuma gitmiyor -tatlicadiarzu-
bence 3 teker gibi olup önde minik 4 tekeri olanlara bak, ben bi kaç tane seçtim bak:

maxima x-treme:
http://www.elitbebek.com/images/products/bg_55887extremekirmizi.JPG

comfy spring:
http://www.sanalmagaza.com.tr/Images/1200/49405.jpg

baby 2 go sahara:
https://www.bottibebek.com/images/urun/bottibebe_27837_404324.jpg

ayrıca hem hafifler hem de katlanınca az yer kaplıyorlar yerimseniben

kızlaaarrr hepiniz iyisiniz değil miiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya kızlar sitede bi saçmalık var yaa yazıyorum gelmiyo gitmiyo yine o malum 502 mesajı off bu ne yaaa ((

canım hangi ürünler de var, şu 7'li 5'li çıtçıtlı bodylerde falan da var mı chicco da indirim... ya bizim oradakini de talan etmişlerdir mübarek, akşama bi koşu yetişsem bari....

saol şekerimm saol iyiyiz hoşgeldin sende... benimkide kığır kıpır çok komik bi his yaa içinde bişiy kımıldanıyo büyüo filan acaip bişi :))))

canım hangi ürünler de var, şu 7'li 5'li çıtçıtlı bodylerde falan da var mı chicco da indirim... ya bizim oradakini de talan etmişlerdir mübarek, akşama bi koşu yetişsem bari....

evet evet onlardada var 5l, çıtçıtlı bodtlerden aldım ben bi paket atlet kollu bi paketide sıfır kollu... ama %100 pamuklu kumaşlar filan bi görseniz yersiniz mutlaka bakın derim.... her üründe %40 ama dediğim gibi sadece textilde.. hatta aynı şeyin body.si pijaması örtüsü filan var ama nasıl güzel desenler yersiniz yaa... mutlaka bakın dediğim gibi 10-15egeliyo fiyatlar... :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ya bugün de kocam yok, ancak yarına gidebilrim, arabayla gitmek lazım çünkü....

Evet canım zaten sana daha öncede söylemiştim yaa her iki hastane hakkında hiç iyi şeyler duymadım diye... Valla bende çok kararsızıım hastane konusunda sanırım Reşat Bey beni bu konuda en doğru şekilde yönlendirecektir diye düşünüyorum ve şimdilik bekliyorum sadece. Demek Karataş'ın SSK ile anlaşması yokmuş. Yanlış biliyor olabilir misin? Ben tel. açmıştım çünkü Reşat Bey'e gitmeden önce var demişlerdi. Ama dediğin gibi doktorunu eğer o hastaneden seçersen özel muayehanesine gitmek zorundasın ama doğum için SSK ödüyor diye biliyorum. Renkli ultrasyon dediğin ne canım? 3 boyutlu olan mı? Eğer öyleyse bende randevu alayım gideyim. Sen çıktın sanırım hadi hayırlısıyla git gel poyrazınla bol bol hasret gider inş...

Canım Karataş hastanesinden hangi doktora gidiyorsun? Benimki de Karataş'a bağlı da...

Güle güle kullanın inşallah canım. Çok güzelmiş ama fiyatı biraz tuzluymuş ben o kadar pahalı birşey almayı düşünmüyorum zaten ihtiyaç olmadığı sürecede bebek arabası almayacağım çünkü hiçbir yere yayan gitmiyorz zaten.

canım sen nereye gitmiştin tam olarak nerde bu textil tarif edermisin bana bende bi gidip bakayım uygunsa atlet falan almak istiyorum bi kaç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…