ozaman sen 2 teker al şekerim scooter al olmadı kaykay al zaten oğlun olcak başla şimdidennnn!!! :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ama ciddiyim takla atıyomuş o 3 tekerler Allah korusun yaa yazık bebeciklere...(
merhaba kızlaaarrrr :) şükür kavuşturana :) Sinir oldum yaaa cumartesiden beri problem vardı herhalde... eee görüşmeyeli nasılsınız? ne var ne yok? :)
yaavvv bakbi netten kraft ın sitesine hiç te düşçek gibi durmuyo ben 4 tekerleklilere sinir oluyom sevmiyom dalga geçme yaaahihoyyyt
yaa bakmammı çok baktım bende bayılıyorum ama hem kulllanımı zor kazık gibi ağır oluyo onlar tekerlerkleri diğerleinin ynında kamyon tekeri gibi hemde bişeye takılsa takla atıyo diyolar hem alanlardan şikayet olmuş hemde kullananlardan duydum.. gözümüze güzel geliyo ama bebişlerimizin ondan düşebileceğini düşündükçe içi sıkışıyo valla insanın((( hem sen neden 4 tekere mana buluyon beğenmiyon bakem..??? laelaelaelaelae
yaavvv bakbi netten kraft ın sitesine hiç te düşçek gibi durmuyo ben 4 tekerleklilere sinir oluyom sevmiyom dalga geçme yaaahihoyyyt
saollll tatlım sen nasılsın bebkin nasılllll????:CüvCüv:
yaa bakmammı çok baktım bende bayılıyorum ama hem kulllanımı zor kazık gibi ağır oluyo onlar tekerlerkleri diğerleinin ynında kamyon tekeri gibi hemde bişeye takılsa takla atıyo diyolar hem alanlardan şikayet olmuş hemde kullananlardan duydum.. gözümüze güzel geliyo ama bebişlerimizin ondan düşebileceğini düşündükçe içi sıkışıyo valla insanın((( hem sen neden 4 tekere mana buluyon beğenmiyon bakem..??? laelaelaelaelae
ya ne bilem daha hafif gibi geliyo daha rahat gibi ama kullanandanda iyi bilemem ama eşim yardımcı olur alırken artıkın
bebekim iyi çok şükür, dün çok hareketliydi de bugün tık yok delikafadulden
aynen bnmkide dün hiç durmadı hiç maaşallah bu gün tık yok uyuyolar galiba dün pijamalarımın hiç biri olmadı karnım büyüdü sanırım ee şaka maka 5.5 aylık olduk teyzesiiihihoyyyt
geldim annemdeyim. hayat hasanesine gittim hayatımda gittiğim en kötü hastaneydi ordan gaziye gittim orasıdapek iç açıcı değil o kadar kalabıklı bir şey soruyorsun ilgilenmiyorlar ya ayy napcam ben bu hastane işini ya. neyse gittim erkek doktoe muayne tam 15. dk. sürdü adam ultrasyonda karnıma 5 sk. bile baka-maıd çocuğumu bile göremedim sadece gün verdi renkli ultrasyon için o kadar 19 tl fiyatı. neyse. ne ilaç içiyorsun diye sormadı adam konuşmadı bile ya o kadar ilgisiz ki anlatmam bide özel hastane yani. neyse karabağlardaki özel doktordan randevi aldım o-na gidicem 4:30 da bu gün. bu kadın çok iyi ama ssk da çalışıyor anyı zamanda doğumuna girmesi için 1,500 tl istiyormuş ki bide ssk da yapcaksın yani. neyse işte nakalım 4:30 gidicem
ya kızlar sitede bi saçmalık var yaa yazıyorum gelmiyo gitmiyo yine o malum 502 mesajı off bu ne yaaa((
kızlar pıtır pıtır atıyor sanki karnım yaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
artık daha sık hissediyorum hareketleriiiii hihoyyyt hihoyyyt
sizler de iyisiniz inş. :roflol: :roflol:
bebek arabası konusunda da, fussiletcim tatlıcım, o 3 tekerler bana nasıl geliyor biliyor musun_? kızmak yok ama... şey yaa engelli arabası gibi, hoşuma gitmiyor -tatlicadiarzu-
bence 3 teker gibi olup önde minik 4 tekeri olanlara bak, ben bi kaç tane seçtim bak:
kızlaaarrr hepiniz iyisiniz değil miiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım hangi ürünler de var, şu 7'li 5'li çıtçıtlı bodylerde falan da var mı chicco da indirim... ya bizim oradakini de talan etmişlerdir mübarek, akşama bi koşu yetişsem bari....
saol şekerimm saol iyiyiz hoşgeldin sende... benimkide kığır kıpır çok komik bi his yaa içinde bişiy kımıldanıyo büyüo filan acaip bişi :))))
evet evet onlardada var 5l, çıtçıtlı bodtlerden aldım ben bi paket atlet kollu bi paketide sıfır kollu... ama %100 pamuklu kumaşlar filan bi görseniz yersiniz mutlaka bakın derim.... her üründe %40 ama dediğim gibi sadece textilde.. hatta aynı şeyin body.si pijaması örtüsü filan var ama nasıl güzel desenler yersiniz yaa... mutlaka bakın dediğim gibi 10-15egeliyo fiyatlar... :CüvCüv: :ecrin_bebek:
geldim annemdeyim. hayat hasanesine gittim hayatımda gittiğim en kötü hastaneydi ordan gaziye gittim orasıdapek iç açıcı değil o kadar kalabıklı bir şey soruyorsun ilgilenmiyorlar ya ayy napcam ben bu hastane işini ya. neyse gittim erkek doktoe muayne tam 15. dk. sürdü adam ultrasyonda karnıma 5 sk. bile baka-maıd çocuğumu bile göremedim sadece gün verdi renkli ultrasyon için o kadar 19 tl fiyatı. neyse. ne ilaç içiyorsun diye sormadı adam konuşmadı bile ya o kadar ilgisiz ki anlatmam bide özel hastane yani. neyse karabağlardaki özel doktordan randevi aldım o-na gidicem 4:30 da bu gün. bu kadın çok iyi ama ssk da çalışıyor anyı zamanda doğumuna girmesi için 1,500 tl istiyormuş ki bide ssk da yapcaksın yani. neyse işte nakalım 4:30 gidicem
merhaba canım yazdıklarını okudum da aslında gazı hastanesı çok güzel bır hasatne ve doktorları da çok ılgılı annem ıkı kere amelıyat oldu orda bız çok memnun kaldık önceden çok kalabalık degıldı şimdi ssk anlaşması var dıye oyle ama normelde akşam ustu tenhadır bende özel karataş hastanesını doktoruna gıdıyorum
http://www.eniyibebek.com/store/ProductDetails.aspx?productId=64035&ttype=Details#pt
kızlar aldığım puset seti bu.. sadece bunun port bebe aparatını almadım.. birde kemeraltında barış bebeye gittim..piyasadan 350 milyon ucuza aldım.. pazarlık şansımız var enazından... herkese tavsiye ederim.... orda inceledim baktım filan.. aklına bişey takılan varsa hemen sorsun sevapliyim.. milyon tane soru sordum dün kıza :))))
ya bugün de kocam yok, ancak yarına gidebilrim, arabayla gitmek lazım çünkü....
saol şekerimm saol iyiyiz hoşgeldin sende... benimkide kığır kıpır çok komik bi his yaa içinde bişiy kımıldanıyo büyüo filan acaip bişi :))))
evet evet onlardada var 5l, çıtçıtlı bodtlerden aldım ben bi paket atlet kollu bi paketide sıfır kollu... ama %100 pamuklu kumaşlar filan bi görseniz yersiniz mutlaka bakın derim.... her üründe %40 ama dediğim gibi sadece textilde.. hatta aynı şeyin body.si pijaması örtüsü filan var ama nasıl güzel desenler yersiniz yaa... mutlaka bakın dediğim gibi 10-15egeliyo fiyatlar... :CüvCüv: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?