2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saol şekerimm saol iyiyiz hoşgeldin sende... benimkide kığır kıpır çok komik bi his yaa içinde bişiy kımıldanıyo büyüo filan acaip bişi :))))
...

evet yaa, sanki böyle uykuda boşluğa basmışım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Güle güle kullanın inşallah canım. Çok güzelmiş ama fiyatı biraz tuzluymuş ben o kadar pahalı birşey almayı düşünmüyorum zaten ihtiyaç olmadığı sürecede bebek arabası almayacağım çünkü hiçbir yere yayan gitmiyorz zaten.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim dilekcim.. ama bri kez olsun iyisi olsun istiyorum.. hemde başına bi iş getirmeden kaldırıp kısmet olursa 2. bebeğimdede kullanıcam.. o yüzdende iyisi olsun istedim 50 kere bu telaşı yaşayamam ben seç beğen git al... ben çalışmıyorum ve yürümeyide seviyorum bebeğimi rahatça alıp gider çıkar gezerim diye düşündüğümden bebek arabasını kesinlikle alacaktım aldımda.. Allahım sağ salim kucağımızda göstersin meleklerimizide bizde aldıklarımızı kullanma şansını elde edebilelim gerisi boş yoksa... ama çok kafam bozuluyo bebek dendiğinde şuan aklıma gelen tek şey yayıntı.. yok puseti yok sterilizatörü emzirme yastığı şusu busu derken ev olcak panayır gibi.. bende hiç sevmem eşya yaa... (((((( ama napim sıpa için katlanıcaz... ((

valla bana çok lazım olacak ama ben yine de o kadar para veremem aqualotus :roflol: :roflol: :roflol:
vereceğim en fazla 300-350 lira olacak sanırım -tatlicadiarzu-

Çok güzelmiş valla emsalcim... Aslında bende almak isterdim böyle birşey ama benim alacak olduğum ana kucağının otoya da monte edilebilmesi lazım. İki kez ayrı ayrı para vermek istemiyorum yanii ama bu gerçekten çok güzel.. Mışıl mışıl uyusun eylülümüz içinde.

çok teşekkür ederim dilekcim.. ama bri kez olsun iyisi olsun istiyorum.. hemde başına bi iş getirmeden kaldırıp kısmet olursa 2. bebeğimdede kullanıcam.. o yüzdende iyisi olsun istedim 50 kere bu telaşı yaşayamam ben seç beğen git al... ben çalışmıyorum ve yürümeyide seviyorum bebeğimi rahatça alıp gider çıkar gezerim diye düşündüğümden bebek arabasını kesinlikle alacaktım aldımda.. Allahım sağ salim kucağımızda göstersin meleklerimizide bizde aldıklarımızı kullanma şansını elde edebilelim gerisi boş yoksa... ama çok kafam bozuluyo bebek dendiğinde şuan aklıma gelen tek şey yayıntı.. yok puseti yok sterilizatörü emzirme yastığı şusu busu derken ev olcak panayır gibi.. bende hiç sevmem eşya yaa... (((((( ama napim sıpa için katlanıcaz... (([/QUOTE]

Doğru söylüyorsun canım çalışmayan bir bayan için bebek arabası büyük rahatlık ve mutlaka olması lazım. Ben zaten öyle dışarlarda gezmek için çok fırsat bulabileceğimi zannetmiyorum ilk başlarda. Ev kuşu olacak benim kuzum:))
Pek yayıntıyı sevmiyorsun galiba.. Bende yeni şeyler almaya hastayımdır alınan herşeyden mutluluk duyuyorum bu nedenle.

çok teşekkür ederim dilekcim.. ama bri kez olsun iyisi olsun istiyorum.. hemde başına bi iş getirmeden kaldırıp kısmet olursa 2. bebeğimdede kullanıcam.. o yüzdende iyisi olsun istedim 50 kere bu telaşı yaşayamam ben seç beğen git al... ben çalışmıyorum ve yürümeyide seviyorum bebeğimi rahatça alıp gider çıkar gezerim diye düşündüğümden bebek arabasını kesinlikle alacaktım aldımda.. Allahım sağ salim kucağımızda göstersin meleklerimizide bizde aldıklarımızı kullanma şansını elde edebilelim gerisi boş yoksa... ama çok kafam bozuluyo bebek dendiğinde şuan aklıma gelen tek şey yayıntı.. yok puseti yok sterilizatörü emzirme yastığı şusu busu derken ev olcak panayır gibi.. bende hiç sevmem eşya yaa... (((((( ama napim sıpa için katlanıcaz... (([/QUOTE]

ben de senin gibiyim kalabalığa hiç gelemem, evde fazla eşyayya dayanamam... arabaya bayıldım, ama ben biraz daha uygun bişey alabilrim sanırım fiyat olarak, tabi şimdi alamıcam, bebek bi olsun da sonra... şimdi mobilyası, kıyafeti, bir de doğum masreafı zaten ancak öderiz onları... taksite de girmek istemiyorum şu sıralar.... ağırlığına baktım hem hafifmiş, hem de katlanıyormuş baston tipi, iyi bir tercih olmuş valla....

canım sen nereye gitmiştin tam olarak nerde bu textil tarif edermisin bana bende bi gidip bakayım uygunsa atlet falan almak istiyorum bi kaç tane

şekerim nerde biliyomusun kemeraltında kızlarağasından çıkınca camcılar çeyizciler varya; onun orda karşılıklı mina bebe ve barış bebe var.. ben barışa gittim daha kaliteli oranın eşyaları filan bence...bebek arabası burdan 800 e aldık araba ve puseti ki sitedeki fiyatıda görüyosunuz kaç para...chicconun kıyafetleri burdada var ama ben kıyafetleri bornovadan merkezdeki pehlivanoğlunun yanında fiyonk bebe var ordan aldım.. bide nevin diye bi satıcı kız var çok yardımcı oluyo tavsiye ederim... kıyafette seçenek fiyonkta bayaa bayaa çok diğer yerlere göre... ayrıca bu fiyonk chicco distribütörüymüş ( gerçi kıyafeti uygun ama puset vs kazıkk!!) ve eniyibebek.com onlarınmış aslında siteden aldıklarınızı gönderen yer burası arkadaşlar... aklınızda olsun izmirlilerin gidip görme elleme tiftme şansı var herşeyi bilginizee :))))

evet yaa, sanki böyle uykuda boşluğa basmışım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayevet yaa demii :) benimki resmen dokunuyo teper gibi böle yerim onun minik ayaklarını ellerni poposunu bennnn :))))))))))

evet çok rahatmışta kullanım ömrü nekadar onu merak ediyorum ben.. yani 3-4 ay ytacağı bişiyse almam şahsen ya... düşünsene ben bunu alcam bebek daha 1 ay yatamadan emip kocaman olcak sığmıcak ben sinir olurum beeee :))))))))))

...
ayevet yaa demii :) benimki resmen dokunuyo teper gibi böle yerim onun minik ayaklarını ellerni poposunu bennnn :))))))))))
...

aynen yaaa, şimdi şimdi içimde olduğuna inanıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam canım biliyorum oraları hafta sonu gidip bakayım.siteyi inceledim baya 3 tane dükkanları varmış biri bana çok yakın bir ara bakarım orayada ama ufak bir yer bana yakın olan magazası.
bu anakucağı gerçekten çok hoşuma gitti gidince daha detaylı bilgi alırız ne kadar yatar ömri nedir vs. diye. kıytırık ve az kullanılacak bişey bi şey oldugunu düşünmüyorum neticede markalı bir ürün.
bu arada DİLEK cim teşekkür ederim inşallah hepimiz o günleri görürüz ve hayırlısı ile alırız yavrulamızı klucaklarımıza inşallahhh. sende haklısın tabii hem ana kucağı hem otı koltugu iki kere masraf sende umarım istedigine uygun bişeyler bulursun tıpkı eylül ümüzün oda takımı gibi :))

merhaba hanımlar:)hasretınıze daha fazla dayanamayıp alt taraftakı ntyernet cafeye geldım bu koca gobek halımle.
herkes ıyıdır ınsallah bebelerde ıyıdır.bız de ıyıyız allaha sukur.
naptınız cıcılerını aldınız mı bebelerın
tekmeleerrı herkes hıssedıodur artık:)
gobıslerınız buyudu mu
cok ozledım yaw hepınızı

valla bana çok lazım olacak ama ben yine de o kadar para veremem aqualotus :roflol: :roflol: :roflol:
vereceğim en fazla 300-350 lira olacak sanırım -tatlicadiarzu-

aman dedesi pek meraklıdır ben aldım ben yaptım demeye onun hediyesi bu başkada bişeyini kabul etmem zaten ama kendimde olsam bunu aıcaktım... o fiyatada chicco da neler nar neler alabilirsiniz valla başka markalarda var seçenekler bol yani.. Allahım herkese iyilerini nasip etsin ama binip binmicekleride meçhul düşünsene alıyoz binmiyolar :))))))))))))))))) çocuğunu bindiremessem babasını bindirip gezdiririm valla banane okadar heves ettik dünya masraf ettik boşamı gitsin :roflol: :roflol:

ben de senin gibiyim kalabalığa hiç gelemem, evde fazla eşyayya dayanamam... arabaya bayıldım, ama ben biraz daha uygun bişey alabilrim sanırım fiyat olarak, tabi şimdi alamıcam, bebek bi olsun da sonra... şimdi mobilyası, kıyafeti, bir de doğum masreafı zaten ancak öderiz onları... taksite de girmek istemiyorum şu sıralar.... ağırlığına baktım hem hafifmiş, hem de katlanıyormuş baston tipi, iyi bir tercih olmuş valla....[/QUOTE]

evet imkanınız varsa yerinde görün bi derim.. tek araba daha ucuz benimki el pusetli fiyatı 800 lira... ama dediğim gibib mümkünse pazarlıkla alın fiyat birden 350 lira düştü... bide biz oda vs. yapmıcaz... kendi ecimize geçince alırız kısmetse... onun için bi masrafımnız bu bide uyduruk bi yatak alacam yani bide doğum var okadar.. kıyafette çok almıcam hem hediye gelir çok hemde bi şu doğum vs telaş bitsin insan aır bebeğini gider rahatça alır yaa kafası rahat rahat hemde bebeğe göre daha rahat veririm diye düşünüyorum...

oo hoşgeldin elacım. sen nasılsın keyifler yerındedır umarım..
bugun 20. haftaya gırdık bebegım daha siddetlı tekmelere basladı:) ee eymenı düşünemiyorum zaten:)

aaa şekerim hoşgeldinnnn özledik valla seni ortalık sessiz kaldı sensiz kaldı daha eve dönmeye niyetin yok herhalde :)))) bebeişler göbişler annişler herkes iyi buralarda sen neker yapıyosunn :)))

h.g. elacııııımmmm :1hug: :1hug: :1hug:
valla daha bişey almadık biz...
ama kıpırtıları hissediyoruz artık özellikle ben bugün hissetmeye başladım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nabıosun nasılsın bakalım_?
ne zaman dönüyorsun evine_?

değil mi ama, binsin babası gezdir, hem belki kıskanır da binmek ister :roflol: :roflol: :roflol:
güle güle kullanın canım, ağzımızın tadı hiç bozulmasın inşallah da bunlar güzel ayrıntılar :1hug:

oo hoşgeldin elacım. sen nasılsın keyifler yerındedır umarım..
bugun 20. haftaya gırdık bebegım daha siddetlı tekmelere basladı:) ee eymenı düşünemiyorum zaten:)

oyy kuzucuklarım benım.eymen'i hıc sorma ıcerde partı verıo galıba:)
ya burda annane dde dayılar bı yandan beslıo benı sımarıo herhalde.gecenlerde annem ve kayınvalıdemle hastaneye gıttık onlar da gorsun ıstedım ıste.ben de ılk kez gordum 4 boyutluda oyy anasının kuzusu tombulum benım.bacak bacak ustune de tmıs poz verdı bıze.agladım hep ızlerken annemler aglar ben aglarım ay gormelıydın cok komıktık:)))pembe nasıl ıkızler ıyı mı?

amiinnn canım çokkkkk teşekkür ederim güzel telaşlar hakikaten bunlar... kızlar ben biraz çarşıya çıkıcam kendinize dikkat edin gelince görüşürüz öptüm hepiniziiide bebişlerinizidee :)))))

merhaba canım hoşgeldin nasılsın oğluşun nasıl nasıl geziyorsunuz bol bol keyfiniz yerindedir inşallahh.
göbişler büyüdü bebekler hareketlendi maşallahh :))
sanırım biz hepimiz az çok aldık kuzulara ciciler sen neler yaptın onları anlat bize izmir de :))

yavrum benım yaa Allahım nazarlardan sakınsın..

Pembe bıraz daha ıyı canım. kıstler ıcın ıkı dr daha gorecektı onu ama en son ne oldu bılmıyorum.

Hoşgeldin Elacım iyi yapmışsın özlemiştik seni. Artık hepimiz koca göbekli birşey olduk ben hala etraftan hiç belli olmuyor tarzında laflar duysamda bana göre bebişim bayağı büyüdü:)) Biz iyiyiz umarım sizde öylesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…