saol şekerimm saol iyiyiz hoşgeldin sende... benimkide kığır kıpır çok komik bi his yaa içinde bişiy kımıldanıyo büyüo filan acaip bişi :))))
...
http://www.eniyibebek.com/Store/ProductDetails.aspx?productid=64751
kızlar bende bu anakucağına bayıldım hem yüksek bebeği alıp koymak kolay olur hemde çok güzel oyuncakları müzikli ve titreşimli olması harika.yorumlarıda okudum alanlar çok memnun. mutkala almayı düşünüyorum bunu ben
Güle güle kullanın inşallah canım. Çok güzelmiş ama fiyatı biraz tuzluymuş ben o kadar pahalı birşey almayı düşünmüyorum zaten ihtiyaç olmadığı sürecede bebek arabası almayacağım çünkü hiçbir yere yayan gitmiyorz zaten.
Güle güle kullanın inşallah canım. Çok güzelmiş ama fiyatı biraz tuzluymuş ben o kadar pahalı birşey almayı düşünmüyorum zaten ihtiyaç olmadığı sürecede bebek arabası almayacağım çünkü hiçbir yere yayan gitmiyorz zaten.
canım sen nereye gitmiştin tam olarak nerde bu textil tarif edermisin bana bende bi gidip bakayım uygunsa atlet falan almak istiyorum bi kaç tane
evet yaa, sanki böyle uykuda boşluğa basmışım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
http://www.eniyibebek.com/Store/ProductDetails.aspx?productid=64751
kızlar bende bu anakucağına bayıldım hem yüksek bebeği alıp koymak kolay olur hemde çok güzel oyuncakları müzikli ve titreşimli olması harika.yorumlarıda okudum alanlar çok memnun. mutkala almayı düşünüyorum bunu ben
...
ayevet yaa demii :) benimki resmen dokunuyo teper gibi böle yerim onun minik ayaklarını ellerni poposunu bennnn :))))))))))
...
şekerim nerde biliyomusun kemeraltında kızlarağasından çıkınca camcılar çeyizciler varya; onun orda karşılıklı mina bebe ve barış bebe var.. ben barışa gittim daha kaliteli oranın eşyaları filan bence...bebek arabası burdan 800 e aldık araba ve puseti ki sitedeki fiyatıda görüyosunuz kaç para...chicconun kıyafetleri burdada var ama ben kıyafetleri bornovadan merkezdeki pehlivanoğlunun yanında fiyonk bebe var ordan aldım.. bide nevin diye bi satıcı kız var çok yardımcı oluyo tavsiye ederim... kıyafette seçenek fiyonkta bayaa bayaa çok diğer yerlere göre... ayrıca bu fiyonk chicco distribütörüymüş ( gerçi kıyafeti uygun ama puset vs kazıkk!!) ve eniyibebek.com onlarınmış aslında siteden aldıklarınızı gönderen yer burası arkadaşlar... aklınızda olsun izmirlilerin gidip görme elleme tiftme şansı var herşeyi bilginizee :))))
ayevet yaa demii :) benimki resmen dokunuyo teper gibi böle yerim onun minik ayaklarını ellerni poposunu bennnn :))))))))))
evet çok rahatmışta kullanım ömrü nekadar onu merak ediyorum ben.. yani 3-4 ay ytacağı bişiyse almam şahsen ya... düşünsene ben bunu alcam bebek daha 1 ay yatamadan emip kocaman olcak sığmıcak ben sinir olurum beeee :))))))))))
valla bana çok lazım olacak ama ben yine de o kadar para veremem aqualotus :roflol: :roflol: :roflol:
vereceğim en fazla 300-350 lira olacak sanırım -tatlicadiarzu-
merhaba hanımlar:)hasretınıze daha fazla dayanamayıp alt taraftakı ntyernet cafeye geldım bu koca gobek halımle.
herkes ıyıdır ınsallah bebelerde ıyıdır.bız de ıyıyız allaha sukur.
naptınız cıcılerını aldınız mı bebelerın
tekmeleerrı herkes hıssedıodur artık:)
gobıslerınız buyudu mu
cok ozledım yaw hepınızı
merhaba hanımlar:)hasretınıze daha fazla dayanamayıp alt taraftakı ntyernet cafeye geldım bu koca gobek halımle.
gobıslerınız buyudu mu
cok ozledım yaw hepınızı
gobıslerınız buyudu mu
cok ozledım yaw hepınızı
aman dedesi pek meraklıdır ben aldım ben yaptım demeye onun hediyesi bu başkada bişeyini kabul etmem zaten ama kendimde olsam bunu aıcaktım... o fiyatada chicco da neler nar neler alabilirsiniz valla başka markalarda var seçenekler bol yani.. Allahım herkese iyilerini nasip etsin ama binip binmicekleride meçhul düşünsene alıyoz binmiyolar :))))))))))))))))) çocuğunu bindiremessem babasını bindirip gezdiririm valla banane okadar heves ettik dünya masraf ettik boşamı gitsin :roflol: :roflol:
...
oo hoşgeldin elacım. sen nasılsın keyifler yerındedır umarım..
bugun 20. haftaya gırdık bebegım daha siddetlı tekmelere basladı:) ee eymenı düşünemiyorum zaten:)
gobıslerınız buyudu mu
cok ozledım yaw hepınızı
oyy kuzucuklarım benım.eymen'i hıc sorma ıcerde partı verıo galıba:)
ya burda annane dde dayılar bı yandan beslıo benı sımarıo herhalde.gecenlerde annem ve kayınvalıdemle hastaneye gıttık onlar da gorsun ıstedım ıste.ben de ılk kez gordum 4 boyutluda oyy anasının kuzusu tombulum benım.bacak bacak ustune de tmıs poz verdı bıze.agladım hep ızlerken annemler aglar ben aglarım ay gormelıydın cok komıktık:)))pembe nasıl ıkızler ıyı mı?
gobıslerınız buyudu mu
cok ozledım yaw hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?