2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım kendine dikkat et fazla yorma kendini çarşı pazar derken. öptük sizi Allah a emanet olun

saolun kızlar hg dıyen herkese.
ıyı olmanıza cok sevındım.allahım ıyılık versın cumlemıze.bız allah nasop ederse 11 mayısta evmızde olucaz.burası cok gusel ama evımı kocamı da ozlemedım dıl hanıben gıdınce sessızlestıgıne gore en cenebaz benmısım.ee ısı gucu bırakıp sıze cene yetıstırıodum ya ondan ıssızlasmıs burası:)bız de alısverısımızı tamamladık sayılır.bı tek besıgı ve araası kaldı ıste.allahım aldıklarımızı kullanmayı nasıp etsın ıns hepımıze.evıme gıdınce resımlerını gobısımı eklerım.burda herkes hıc kılo almamıssın ne gusel dıo hosuma gıdıo gercı burda almısımdır sureklı yıyorum babamız ınanamıcak bıze:)ama sureklı gezıyoruz burda oglum sasırdı noluo dıe.evden dısarı cıkmıoduk orda alıskın dııl kı garıbım.asımı da oldum.ayrıntılı ultrasona da gırdım bı sorun yok cok sukurler olsun.bızden boyle ıste.

oy oy yerım senın gobegını. sen mılletın lafına bakma dılkecım ya.valla ben kendımı bılıorum hareketlerım yavaslıo artık ama mıllet ne dıo bılıomusun ay sen hıc kılo almamaıssın bebek buyumucek dıolar:)manyak ya bu ınsanlar.bebegımın gelısımı gayet ıyı ama onlar anlamıo.seslenmıorum artık pekı deyıp gecıorum ama hepınızın gobıslerı o kadar merak edıorum kı anlatamam.neyse gelınce gecmısı de bastan okurum artık.gobek showa da bakarım.kızın ıyıse gobek buyuk kucuk hıc farketmez rabbım onlara saglık versın

maşallah yani herşey yolunda :) aman böyle devam edelim hepimiz :)
çenebaz sendin tabii, toparlayıcı bi özelliğin vardı çünkü :roflol: :roflol:

elacım detaylı ultrason derken 4 boyutlumu yoksa hanı kalbıne damaarlarına vs bakıldımı

yahu bi site beni deli edecek sık sık hata veriyor ve çok yavaş ( zaten 3 gün hiç giremedim

saol mervecım okulda da boyleydım ben ogretmenler cenemden şıkayetcıydı hep:)
meryemım kan akımına kalbının rıtmıne organlarına falan bakıldı ıste.bı de hanı su gercek gıbı goruntusu var ya ılk kez gorduk orda.oyle yanı adını bılemedım aletın

Doğru söylüyorsun canım onlar iyi olsunda ne kilo önemli nede göbek boyutu. Bende sadece 2 kilo almışım cuma günü doktora gittiğimizde öğrendik kızımda 480gr olmuş Ela Teyzesi.Biz takmayalım kimsenin dediklerini...

kızlar annem cagrı atıo merak ettı herhaldekaydirigubbakcemile.ben kacayım fırsatını buylunca yıne gelırım.hepınız allaha emanet olun ıns bebelerınızle.öptuk sızı büssürüŞeniz

bende aletına dını bılmıyorum:) 4 gozle o gunu beklıyorum. oda ıyı cıksın artık ohhhhh derimm

off kızlar gidemedim geri geldim yedik anneme birbirimizi gene delirtiyo beni... bana çarşıya çıkalım diyen kendisi sabahtan beri yemek yapılmamış ben nereye gidiyomuşum kardeşim işten gelince açmış bilmemneymiş.. yeni geldi aklına yemek yapması gerektiği.. anne bile olsa fazla uzun kalmamak laızm saçma meseleler sorun oluyo böyle.... misafirmiyim neyim belli değil.. bende istiyrum ayaklarımı uzatmak ama........................... senağlama offf çok sıkıldım kocamdanda onun seyahatlerindende sıkıldım onun yüzünden oluyo bunlar yaa.... kadın beni iki dakkada depresyona soktu bıraktı ıyyy yaaaaaaaaa................. senağlama

canım benim sıkma canını boşver. her işte bir hayır varmış boşver dinlen evde annende unutmuştur bir an yemek telaşını falan. şimdi sen birde hamilelik psikolojisi içindsin herşeye alınırsın :)) hem annenin evindesin hayatım misafirlik ne demek orasıda senin evin. kasma kendini arkadaşım rahat ol. bak anne nasıl hamilelik geçiriyorsa bebek bundan etkileniyormuş yanii anne mutlu ve sakin bir gebelik geçiriyorsa bebek doğdugunda sakin oluyormuş ama anne gergin ve sinirli bir gebelik geçiriyorsa bebekte sinirli huzursuz ve sürekli ağlayan bir bebek oluyormuş ona göre :)) sonrasında da herşeyi biz çekecegiz o yüzden ne kendimizi nede bebeklerimizi sıkmayalım derim ben

Canım benim sıkma canını annelerle de evlendikten sonra biraz zor oluyo aynı evin içinde tabi.. Kaynanana gitsen ayrı dert annen ayrı dert allah bize sağlık versinde evimizde kendi işimizi kendimiz yapalım. Bende başlarda midem bulanırken bi kaynanamı denedim gideyim kalayım olmadı. Bi annemi denedim girdik zaten birbirimize döndüm geldim evime açta otursam burda otururum ekmek peynir yerim iyidir dedim valla zor yaa.

benim canım hayırdır..

Canım yaa benim böyle sağ elime bişey oluyo anlıyamıyorum uyuşukluk diyemiyorum ama şöyle elimi kaldırınca sanki elimden kan çekiliyo.. Kolumda bi ağrı var. Böyle kanlar aşağı akıyo gibi sıcak sıcak.. Off anlatamıyorum da tuhaf bişey bi güçsüz elim. Senin nasıl olmuştu geçti mi peki?

yarım ssat sonra doktora gidicem.. ayrınıtlı ultrasona girecem..inşallah iyidir meleğim.. dedesini kaybettik geçen hafta..o yüzden on gündür sıkıntılıyız biraz.. dua edin bizim için olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…