amiinnn canım çokkkkk teşekkür ederim güzel telaşlar hakikaten bunlar... kızlar ben biraz çarşıya çıkıcam kendinize dikkat edin gelince görüşürüz öptüm hepiniziiide bebişlerinizidee :)))))
Hoşgeldin Elacım iyi yapmışsın özlemiştik seni. Artık hepimiz koca göbekli birşey olduk ben hala etraftan hiç belli olmuyor tarzında laflar duysamda bana göre bebişim bayağı büyüdü:)) Biz iyiyiz umarım sizde öylesinizdir.
oy oy yerım senın gobegını. sen mılletın lafına bakma dılkecım ya.valla ben kendımı bılıorum hareketlerım yavaslıo artık ama mıllet ne dıo bılıomusun ay sen hıc kılo almamaıssın bebek buyumucek dıolar:)manyak ya bu ınsanlar.bebegımın gelısımı gayet ıyı ama onlar anlamıo.seslenmıorum artık pekı deyıp gecıorum ama hepınızın gobıslerı o kadar merak edıorum kı anlatamam.neyse gelınce gecmısı de bastan okurum artık.gobek showa da bakarım.kızın ıyıse gobek buyuk kucuk hıc farketmez rabbım onlara saglık versın
saol mervecım okulda da boyleydım ben ogretmenler cenemden şıkayetcıydı hep:)
meryemım kan akımına kalbının rıtmıne organlarına falan bakıldı ıste.bı de hanı su gercek gıbı goruntusu var ya ılk kez gorduk orda.oyle yanı adını bılemedım aletın
Arkadaşlar şu geçen gün elleri uyuşan arkadaş kimdi acaba hatırlayanınız var mı...
off kızlar gidemedim geri geldim yedik anneme birbirimizi gene delirtiyo beni... bana çarşıya çıkalım diyen kendisi sabahtan beri yemek yapılmamış ben nereye gidiyomuşum kardeşim işten gelince açmış bilmemneymiş.. yeni geldi aklına yemek yapması gerektiği.. anne bile olsa fazla uzun kalmamak laızm saçma meseleler sorun oluyo böyle.... misafirmiyim neyim belli değil.. bende istiyrum ayaklarımı uzatmak ama........................... senağlama offf çok sıkıldım kocamdanda onun seyahatlerindende sıkıldım onun yüzünden oluyo bunlar yaa.... kadın beni iki dakkada depresyona soktu bıraktı ıyyy yaaaaaaaaa................. senağlama
off kızlar gidemedim geri geldim yedik anneme birbirimizi gene delirtiyo beni... bana çarşıya çıkalım diyen kendisi sabahtan beri yemek yapılmamış ben nereye gidiyomuşum kardeşim işten gelince açmış bilmemneymiş.. yeni geldi aklına yemek yapması gerektiği.. anne bile olsa fazla uzun kalmamak laızm saçma meseleler sorun oluyo böyle.... misafirmiyim neyim belli değil.. bende istiyrum ayaklarımı uzatmak ama........................... senağlama offf çok sıkıldım kocamdanda onun seyahatlerindende sıkıldım onun yüzünden oluyo bunlar yaa.... kadın beni iki dakkada depresyona soktu bıraktı ıyyy yaaaaaaaaa................. senağlama
benim canım hayırdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?