2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım aynı şekilde benimde oluyor..hani nabzımızı aldığımız bölge varya orası değilmi..benim şu anda bile aynı şekilde..tam anlamıyla uyuşukluk değil kan çekilmesi gibi birşey..ama ben araştırdım..korkulcak bişey değil tamamen hamileliğin etkisi..rahat ol yani ama insanı deli eden bişey..

Merhaba hanımlar , iş güç siteye erişmemek derken akşamı ettik he he :)) Benim ki minik minik ritim tutturuyor içerde , ama iki gündür baş ağrım var bir de bugün azucuk karnım ağrıyor pek neşem yok yani ...

yarım ssat sonra doktora gidicem.. ayrınıtlı ultrasona girecem..inşallah iyidir meleğim.. dedesini kaybettik geçen hafta..o yüzden on gündür sıkıntılıyız biraz.. dua edin bizim için olur mu

canım öncelikle başın sağolsun Allah rahmet eylesin ve Rabbim sizlere ömür versin
daha sonra yavrunu görecegin için gözün aydın inşallah herşey yolundadır bizim içinde bak bebişine doya doya.

Ecem beni nasıl rahatlattın anlatamam canım yaa.. Böyle parmak uçlarımdan kan sanki geri çekiliyo gibi evet yaa. dün gece sıkıntıdan uyuyamadım ne oluyo böyle diye insan bilmeyince ne kötü oluyo yaa. Ama şimdi inan çok rahat ettim çok sağol canım. Bak vücut su toplayınca sinirlere baskı yapıyomuş diye okudum tuzu azaltmak lazımmış. Benim zaten geçen hafta tansiyonum 7-4 e düştü yüklendim tuzlu ayrana ondan sonra oldu biliyo musun :)

OZAMAN BENİMKİ HUYSUZ VİRJİN OLCAK PASO KAVGA EDİYOZ ANNEMLE YANDIM ALLAAHHHHH!! :)))))))))))))))))))

canım haklısın bende farklı düşünmüyorum ama bu kocamın bitmeyen seyahatleri işleri sıktı yaa... fenalık geldi artık hep birilerinin üstünde olmaktan... evdede kalamama gönlü razı gelmiyo beyefendinin... yani burdada annem ve ananem istiyoki eve ben geldimi onlarda bişiy ellemesin... iide yemekten bilmemneden banane yani yapın herkesin kendi düzeni artık ben evde gelene bişe elletmemem böle sorunlu ortamlardada grekmedikçe bişe ellemem.. sinirlerimi kaldırdı saçma sapan konuşarak 10 da kalktık yapsaydı yemeğini kapıda ayakkabı giyerken aklına geldi işten aç gelecek oğlu.. yokmu bu evin bi düzeni bişeyi ama yok işte... aman sinir oldum yaa.. bende açtım kocama kalay verdim.. gelir gelmez gidelim eve diye... temiz eşyam kalmadı rahat edemiyorum kim ne derse desin misafiriz artık çıkınca geri gelinmiyo ne yazıkki eskisi gibi... internete giriyorum onada dır dır laf..... en rahatı insanın kendi evi... bidaha kocam kendinide yırtsa kalıcam evde.. oomuyo böle.. senağlama

Allah yardımcın olsun canımm :)) eşine baktırırsın sende senin yüzünden böyle oldu al bak dersin verirsin bebeği gider odana yatrsın :roflol:

aşkolsun canım ne için burdayız..:enbuyukkk:
gebelikt rahim büyüdükçe sinirlere baskı yapıyormuş ve buda genellikle ellerde ve bacaklarda uyuşmaya neden olurmuş..veee doğumdan sonra lohusalık zamanında kaybolurmuş..çok şükür yani korkulcak bişey değil..benimde tansiyonum genelde düşüktür geçen gün 9-6 ya düşmüştü dün ölçtüm 11-8 belli olmuyor yani..ama takma kafanı canım..a.s.

canım ya bu seyahatlar beni de delirtiyor... ama ben asla annem de kalmam.... iyi hoş sohbette, çekemem yani.... eğer senin de evde tek başına kalmak gibi bi korkun yoksa sen de evinde kal bence, annem de kalınca öyle yatıp kendi evin gibi uzanamıyosun, baba orada zaten, annem sürekli konuşuyo, sussan canın mı sıkkın diye, bir süre sonra gına geliyor valla... annemi çok severim ama benim düzenim farklı, onunki farklı... ben pek sıkıya gelemem, yemek yoksa çıkar dışarı yerim, annem dışarıda yediğimi duysa kalaylar beni... napıyım canım evde mi yapacam hep yemeği.... benim de kocam şehir dışında, o da beni arayıp istersen annenler de kal dedi, yok canım sağol dedim.... ısrar bile edemedi...

canım öncelikle başın sağolsun Allah rahmet eylesin ve Rabbim sizlere ömür versin
daha sonra yavrunu görecegin için gözün aydın inşallah herşey yolundadır bizim içinde bak bebişine doya doya.

sağol canım... allah bebişleimize ömür versin inşallah.. az kaldı özledim kızımı bakacam doya doyaa:teytey:

ay hakket Allah ım nelere kadir çok etkilendim bende benim minişim daha çok minik hissedilip görülüyo karnımdan da ama bunlar dalga yaratıyo annesinin karnına vay bee

Canım üzme kendini , insan tabi ki hiç bir yerde kendi evinde olduğu kadar rahat edemez ... Annen düşünememiştir onlar bizleri hala çocuk olarak gördükleri için böyle bir şeyin sorun olabileceğini düşünmemiştir , bir de gerçek anlamda hamile bir bayan sinirlendi mi feci oluyormuş kendimden biliyorum delikafadulden

ya bnmde gece kalçalrımda uyuşma oluyo ama hep aynı yere yatmaktan ve ağırlaşmaktanmı acaba?

sağol canım... allah bebişleimize ömür versin inşallah.. az kaldı özledim kızımı bakacam doya doyaa:teytey:

aminnnnnn canım inşallahhhhh.
bilmem mi nasıl özledigini bende çok özledim kızımı cumartesi günü gidip görecegiz inşalllahh bizde yavrumuu 1 ayı geçti göremedim nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsin ne kadar büyüdü kilosu ne boyu ne kadar diye düşünüyorum hep.
sende gidip gelince yazarsın bize ne kadar büyümüş kızın :)) kaç kilo olmuş ne kadar uzamış diye

Ay anne sevgisi gerçekten bi başka yani çok seviliyo anneler ama anlaşmak çok zor yaa. Suratın asılsa niye asık gülsen ne oldu anlat bi merak böyle.. Onlarda işte bizi düşünüyolar bize pipirikleniyolar ama insan ilgiden sıkılıyo bi süre sonra.. Ama kızlar annenizle iyi anlaşmak istiyosanız tavsiye ederim üç gün kaynananızda kalın ehehhe. Süper geliyo ordan sonra annenin evi :) kih kih... Ay o değilde benim annem ilk üç ayımda hep midem bulanıyodu bi açtım telefon anne gel dedim iki günlüğüne gelmedi oda içimde kaldı yani yara etti.. Asla unutmıycam. Neymiş babamı bırakamazmış.. Koca adam neyini bırakamıyosun bebek değil ki.

ay hakket Allah ım nelere kadir çok etkilendim bende benim minişim daha çok minik hissedilip görülüyo karnımdan da ama bunlar dalga yaratıyo annesinin karnına vay bee

insan bir tuhaf oluyor değilmi artık kolumu bacağımı kafasımı baya baya geriyor annesinin karnını :))
senin ki gözle bakıldıgında belli oluyormu oynadıgı delikafadulden

Allah yardımcın olsun canımm :)) eşine baktırırsın sende senin yüzünden böyle oldu al bak dersin verirsin bebeği gider odana yatrsın :roflol:

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. düzensizlik gerçekten çok zor Allah kimseye vermesin... evde kalmaktan korkmuyorum ben ama bizim ev 3 katlı güvensiz geliyo eşime.. o gidiyo bakıyo işlerine ben orda burda sefil.. bazen gelmiyodum iyi oluyodu.. artık gelmicem valla nolursa olsun binecem gidecem otobüse gelmem gerekse bile... anneler bizi büyütemedikleri gibi kendileride küçülüyolar gelme işte insnaın üstüne gebeşiz agresifiz kompleksliyiz aaaa :)))))))))) klava: :mymeka: :tomato:

ay ben giriş ismimimi değiştirsem, burada kabak gibi belliyim, konuşuyorum herşeyden sonra kocam girip bi bakıyım bizim hatun neler yazmış diyecek sonra boşayacak beni :))

herkesin içinde bi yara var demekki :))) bende attan düştüğümde 1 hafta kadar çok zor yürüyebildim neredeyse kalkmadım hep yattım eşim baktı bana.. ama aynı şehirde olupta haber vermemize rağmen annem 1 hafta ne aradı ne sordu ne geldi.. 1 hafta sonrada bişiy sormak için arayıp kapatmıştı.. oda bende dert olmuştu valla.... ilk 3 ayda düşük riskim vardı dr yat dedi 1 ay bakmaya geldi dırdırından eleştirilerinden herşeye mana bulmasından bıktım.. bide yemeğimi fian hep kendim yaptım.. kim kime baktı anlayamadım bide üste gitde diyemiyosun kırılcak diye.. tam eziyetti yaa.. Allah kimseyi öylr zor durumda bırakmasın.. Ama yinede Allahım başımızdan eksik etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…