Canım yaa benim böyle sağ elime bişey oluyo anlıyamıyorum uyuşukluk diyemiyorum ama şöyle elimi kaldırınca sanki elimden kan çekiliyo.. Kolumda bi ağrı var. Böyle kanlar aşağı akıyo gibi sıcak sıcak.. Off anlatamıyorum da tuhaf bişey bi güçsüz elim. Senin nasıl olmuştu geçti mi peki?
yarım ssat sonra doktora gidicem.. ayrınıtlı ultrasona girecem..inşallah iyidir meleğim.. dedesini kaybettik geçen hafta..o yüzden on gündür sıkıntılıyız biraz.. dua edin bizim için olur mu
evet canım aynı şekilde benimde oluyor..hani nabzımızı aldığımız bölge varya orası değilmi..benim şu anda bile aynı şekilde..tam anlamıyla uyuşukluk değil kan çekilmesi gibi birşey..ama ben araştırdım..korkulcak bişey değil tamamen hamileliğin etkisi..rahat ol yani ama insanı deli eden bişey..
canım benim sıkma canını boşver. her işte bir hayır varmış boşver dinlen evde annende unutmuştur bir an yemek telaşını falan. şimdi sen birde hamilelik psikolojisi içindsin herşeye alınırsın :)) hem annenin evindesin hayatım misafirlik ne demek orasıda senin evin. kasma kendini arkadaşım rahat ol. bak anne nasıl hamilelik geçiriyorsa bebek bundan etkileniyormuş yanii anne mutlu ve sakin bir gebelik geçiriyorsa bebek doğdugunda sakin oluyormuş ama anne gergin ve sinirli bir gebelik geçiriyorsa bebekte sinirli huzursuz ve sürekli ağlayan bir bebek oluyormuş ona göre :)) sonrasında da herşeyi biz çekecegiz o yüzden ne kendimizi nede bebeklerimizi sıkmayalım derim ben
Canım benim sıkma canını annelerle de evlendikten sonra biraz zor oluyo aynı evin içinde tabi.. Kaynanana gitsen ayrı dert annen ayrı dert allah bize sağlık versinde evimizde kendi işimizi kendimiz yapalım. Bende başlarda midem bulanırken bi kaynanamı denedim gideyim kalayım olmadı. Bi annemi denedim girdik zaten birbirimize döndüm geldim evime açta otursam burda otururum ekmek peynir yerim iyidir dedim valla zor yaa.
OZAMAN BENİMKİ HUYSUZ VİRJİN OLCAK PASO KAVGA EDİYOZ ANNEMLE YANDIM ALLAAHHHHH!! :)))))))))))))))))))
canım haklısın bende farklı düşünmüyorum ama bu kocamın bitmeyen seyahatleri işleri sıktı yaa... fenalık geldi artık hep birilerinin üstünde olmaktan... evdede kalamama gönlü razı gelmiyo beyefendinin... yani burdada annem ve ananem istiyoki eve ben geldimi onlarda bişiy ellemesin... iide yemekten bilmemneden banane yani yapın herkesin kendi düzeni artık ben evde gelene bişe elletmemem böle sorunlu ortamlardada grekmedikçe bişe ellemem.. sinirlerimi kaldırdı saçma sapan konuşarak 10 da kalktık yapsaydı yemeğini kapıda ayakkabı giyerken aklına geldi işten aç gelecek oğlu.. yokmu bu evin bi düzeni bişeyi ama yok işte... aman sinir oldum yaa.. bende açtım kocama kalay verdim.. gelir gelmez gidelim eve diye... temiz eşyam kalmadı rahat edemiyorum kim ne derse desin misafiriz artık çıkınca geri gelinmiyo ne yazıkki eskisi gibi... internete giriyorum onada dır dır laf..... en rahatı insanın kendi evi... bidaha kocam kendinide yırtsa kalıcam evde.. oomuyo böle.. senağlama
Ecem beni nasıl rahatlattın anlatamam canım yaa.. Böyle parmak uçlarımdan kan sanki geri çekiliyo gibi evet yaa. dün gece sıkıntıdan uyuyamadım ne oluyo böyle diye insan bilmeyince ne kötü oluyo yaa. Ama şimdi inan çok rahat ettim çok sağol canım. Bak vücut su toplayınca sinirlere baskı yapıyomuş diye okudum tuzu azaltmak lazımmış. Benim zaten geçen hafta tansiyonum 7-4 e düştü yüklendim tuzlu ayrana ondan sonra oldu biliyo musun :)
OZAMAN BENİMKİ HUYSUZ VİRJİN OLCAK PASO KAVGA EDİYOZ ANNEMLE YANDIM ALLAAHHHHH!! :)))))))))))))))))))
canım haklısın bende farklı düşünmüyorum ama bu kocamın bitmeyen seyahatleri işleri sıktı yaa... fenalık geldi artık hep birilerinin üstünde olmaktan... evdede kalamama gönlü razı gelmiyo beyefendinin... yani burdada annem ve ananem istiyoki eve ben geldimi onlarda bişiy ellemesin... iide yemekten bilmemneden banane yani yapın herkesin kendi düzeni artık ben evde gelene bişe elletmemem böle sorunlu ortamlardada grekmedikçe bişe ellemem.. sinirlerimi kaldırdı saçma sapan konuşarak 10 da kalktık yapsaydı yemeğini kapıda ayakkabı giyerken aklına geldi işten aç gelecek oğlu.. yokmu bu evin bi düzeni bişeyi ama yok işte... aman sinir oldum yaa.. bende açtım kocama kalay verdim.. gelir gelmez gidelim eve diye... temiz eşyam kalmadı rahat edemiyorum kim ne derse desin misafiriz artık çıkınca geri gelinmiyo ne yazıkki eskisi gibi... internete giriyorum onada dır dır laf..... en rahatı insanın kendi evi... bidaha kocam kendinide yırtsa kalıcam evde.. oomuyo böle.. senağlama
canım öncelikle başın sağolsun Allah rahmet eylesin ve Rabbim sizlere ömür versin
daha sonra yavrunu görecegin için gözün aydın inşallah herşey yolundadır bizim içinde bak bebişine doya doya.
http://www.webanne.com/anne_karninda_bebek_hareket_video.html
kızlar şuna bakın yaaaaaaaaa Rabbim neler yaratıyor bizde bu günleri göreceğiz inşallahh Allah ın izni ile ben bayıldım izlerken :)) hem tuhaf oldum hemde kendimi o günlere geldiğim zamanı düşündüm bebeğimde böyle olacak diye
,sağol canım... allah bebişleimize ömür versin inşallah.. az kaldı özledim kızımı bakacam doya doyaa:teytey:
aşkolsun canım ne için burdayız..:enbuyukkk:
gebelikt rahim büyüdükçe sinirlere baskı yapıyormuş ve buda genellikle ellerde ve bacaklarda uyuşmaya neden olurmuş..veee doğumdan sonra lohusalık zamanında kaybolurmuş..çok şükür yani korkulcak bişey değil..benimde tansiyonum genelde düşüktür geçen gün 9-6 ya düşmüştü dün ölçtüm 11-8 belli olmuyor yani..ama takma kafanı canım..a.s.
sağol canım... allah bebişleimize ömür versin inşallah.. az kaldı özledim kızımı bakacam doya doyaa:teytey:
canım ya bu seyahatlar beni de delirtiyor... ama ben asla annem de kalmam.... iyi hoş sohbette, çekemem yani.... eğer senin de evde tek başına kalmak gibi bi korkun yoksa sen de evinde kal bence, annem de kalınca öyle yatıp kendi evin gibi uzanamıyosun, baba orada zaten, annem sürekli konuşuyo, sussan canın mı sıkkın diye, bir süre sonra gına geliyor valla... annemi çok severim ama benim düzenim farklı, onunki farklı... ben pek sıkıya gelemem, yemek yoksa çıkar dışarı yerim, annem dışarıda yediğimi duysa kalaylar beni... napıyım canım evde mi yapacam hep yemeği.... benim de kocam şehir dışında, o da beni arayıp istersen annenler de kal dedi, yok canım sağol dedim.... ısrar bile edemedi...
ay hakket Allah ım nelere kadir çok etkilendim bende benim minişim daha çok minik hissedilip görülüyo karnımdan da ama bunlar dalga yaratıyo annesinin karnına vay bee
Allah yardımcın olsun canımm :)) eşine baktırırsın sende senin yüzünden böyle oldu al bak dersin verirsin bebeği gider odana yatrsın :roflol:
canım ya bu seyahatlar beni de delirtiyor... ama ben asla annem de kalmam.... iyi hoş sohbette, çekemem yani.... eğer senin de evde tek başına kalmak gibi bi korkun yoksa sen de evinde kal bence, annem de kalınca öyle yatıp kendi evin gibi uzanamıyosun, baba orada zaten, annem sürekli konuşuyo, sussan canın mı sıkkın diye, bir süre sonra gına geliyor valla... annemi çok severim ama benim düzenim farklı, onunki farklı... ben pek sıkıya gelemem, yemek yoksa çıkar dışarı yerim, annem dışarıda yediğimi duysa kalaylar beni... napıyım canım evde mi yapacam hep yemeği.... benim de kocam şehir dışında, o da beni arayıp istersen annenler de kal dedi, yok canım sağol dedim.... ısrar bile edemedi...
Canım üzme kendini , insan tabi ki hiç bir yerde kendi evinde olduğu kadar rahat edemez ... Annen düşünememiştir onlar bizleri hala çocuk olarak gördükleri için böyle bir şeyin sorun olabileceğini düşünmemiştir , bir de gerçek anlamda hamile bir bayan sinirlendi mi feci oluyormuş kendimden biliyorum delikafadulden
Ay anne sevgisi gerçekten bi başka yani çok seviliyo anneler ama anlaşmak çok zor yaa. Suratın asılsa niye asık gülsen ne oldu anlat bi merak böyle.. Onlarda işte bizi düşünüyolar bize pipirikleniyolar ama insan ilgiden sıkılıyo bi süre sonra.. Ama kızlar annenizle iyi anlaşmak istiyosanız tavsiye ederim üç gün kaynananızda kalın ehehhe. Süper geliyo ordan sonra annenin evi :) kih kih... Ay o değilde benim annem ilk üç ayımda hep midem bulanıyodu bi açtım telefon anne gel dedim iki günlüğüne gelmedi oda içimde kaldı yani yara etti.. Asla unutmıycam. Neymiş babamı bırakamazmış.. Koca adam neyini bırakamıyosun bebek değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?