2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım öncelikle başın sağolsun Allah rahmet eylesin ve Rabbim sizlere ömür versin
daha sonra yavrunu görecegin için gözün aydın inşallah herşey yolundadır bizim içinde bak bebişine doya doya.

insan anneside olsa bir süre sonra sıkılıyo.. özgürlüğünü istiyo.. bakalım bizim sıpalarda sıkılacak mı bizden

benim son giitiğimde boyunu söylemedi bana sizin söylüyo mu doktorlar..

aslında bizim hep söylerdi fakat bu son gittiğimiz anomali taramasında söylemedi daha asıl kontrole 3 hafta var yanıltıcı olabilir her 6 haftada bir ölçüm yapmak bizim açımızdan uygun dedi.... boy kg konusunu 19 mayısta konuşalım dedi gıcık oldum... sadece 17 santimi geçkin boyu dedi... ana deve dayı deve amca deve... bu çocuk kısa olursa ben ciddi şüpheye düşerim zaten :)))) :roflol: :roflol:

Amiiin amin.. Evet ya insan unutamıyo işte. Çünkü mesela ben anneme bişey olsa hemen atlar giderim bursaya dayanamam. Birazcık önemini mi anlamıyolar biz neler çektik mi diyolar yoksa ben yaşlıyım olayına mı giriyolar anlıyamadım ya :) Ama gerçekten yinede allah uzun ömürler versin hepsine.

Allahım ben anneme yatıp kalkıp şükredeyim ,benim ki de biraz dırdır etmeyi sever ama , bir gelir ben elimi hiç bir şeye değdirmem , annem hamileliğimin ilk ayında gelmişti iyi olduğum halde hiç bir şeyimi kendim yapmadım , ama benimkinin sıkıntısı babam sık sık gelmesine izin vermiyor , verdiğinde de arayıp ne zmaan geliyorsun ne zaman geliyorsun diyor Biz babamla annemi paylaşamıyoruz canım annem :)

insan bir tuhaf oluyor değilmi artık kolumu bacağımı kafasımı baya baya geriyor annesinin karnını :))
senin ki gözle bakıldıgında belli oluyormu oynadıgı delikafadulden

EVET CNM ÖZELLİKLE AKŞAMLARI EVDE ...SAKİN SAKİN UZANIRKEN HANİ ISRARLA Bİ YERDE OYNAŞIYORLARYA SEN TAKİP ET DIŞARDAN BELLİ OLUYO ÖYLE TATLIKİİİİİ SEN DE FARKEDERDİN EMİNİM...bide evde dar kıafetler giyiyorum daha net fark edebilmek için:CüvCüv:

kıss iyi gari kimden şüphe ediyon sen aloooo:roflol::roflol:

kıss iyi gari kimden şüphe ediyon sen aloooo:roflol::roflol:

puhahaa yok şekerim bebeyi bizzat kocemden isami usullere uygun şekilde yaptım o kısımda sorun yokkk!! :roflol: ama korkuyom dedesi gibi bastıbacak, kabası yere yakın bişi olmasından ve onun pis huylarını almasından :roflol: Allah muhafaza naparım ozaman bennn :)))) bebek madem kız bana benzicek ben babasına benzemesini kabullenemem babası hem kısa hemde tipi kıza verilmeye uygun özellikler taşımıyooo :))))))) :roflol:

maşallahhhh diyeyim o zaman ben hiç dikkat etmedim o kadarına ama eşimde bende oynadıgı zaman elimizi koyuyoruz hissediliyor maşallah kuzuma diyorum Allah ım korusun yavrulamızı

Sizinki iyiymiş tatlım benim annem apartmanlarının karşısında ki kadın perdeleri açık iç çamaşırla geziyo evin içinde diye gelmedi bana üç ay. Babam ona bakarmış görürmüş falan.. eheheh :) Kıskanç bi annem va ryani :)

Yuh ne diyeyim ben :)) Yok Allah için annemin bana çok hayrı dokunur bazen diyor sen daha çocuksun nasıl anne olucaksın diye :CüvCüv:

ayyy ben allaha binlerce kez şükredeyim..bir aydır annemde kalıyorduk yemin ederim yatağı bile toplatmadı..keza kayınvalideme gittiğim zamanda allah razı olsun hiç annemin evini aratmıyor..hatta bugün evdeyim ve malesef yemek yapıyorum..rahata alışınca zor geldi yaaa...:çok üzgünüm:

puhahaaa koptum yaaa kıskanç anne modelide hoş tabi :))))))))))))))

maşallahhhh diyeyim o zaman ben hiç dikkat etmedim o kadarına ama eşimde bende oynadıgı zaman elimizi koyuyoruz hissediliyor maşallah kuzuma diyorum Allah ım korusun yavrulamızı

çok afedersiniz ama ağdaya gittiğimde ilk kez öyle hissettim... aşağıdan baskı geldiği anda göbek deliğimin altına çıkıp toplanıydu öldüm gülmekten... hanımın keyfi kaçtı bide ağdanın acısı yetmez gibi o orama burama sıkışıp tepişip canımı yaktı.. ama çok komikti yaa... orda bile rahatları kaçsın istemiyolar :)))))))))))))))

Yuh ne diyeyim ben :)) Yok Allah için annemin bana çok hayrı dokunur bazen diyor sen daha çocuksun nasıl anne olucaksın diye :CüvCüv:

ne şanslısınn :)) okadarcık laftan bişi olmaz.. bizimki ancaaa eleştirsin.. herşeyi bilen hiçbişeyi yapmayan türden.. vır vır vır böle kaçacak yer aratır.... ööfff :))))))

benim annem de çok iyi ama panik atak, benim yüzüm hafif gülmesin sorar da sorar, sorar da sorar delirtir adamı... yoksa hasta olsam gelip bakar, kıyamam ben ona.... ama biraz fazla ince eler sık dokur... şimdi bebeğe o bakacak, hergün evden 8 de çıkıp bana gelecek doğum izni boyunca, kimse yapmaz düşünüyom da... ama şimdiden panik oldu kadıncağız, ya bebek benimleyken hasta olursa, benden bilirsiniz falan diye... anne dedim ya hasta olmuyacak mı çocuk... şimdiden panik valla....

ahhh ahh bende bi evime gitsem yemişim yorgunluğu işi gücü herşeye razıyım valla özledim evimi düzenimi ayaklarımı uzatıp yayılmayı yaa.... valla ben öle ilgi alaka görmediğimden ve göremiceğimden sen kadar karamsar değilim eve dönme konusunda laelaelaelaelae delikafadulden ama kızlar şimdiden neyi düşünüyom biliyomusunuzz??????? doğumda gelicek kısmetse annem.. ozaman enaz 1 ay kalırım diyo ama ben istemiyom yaa.. bide kayınpederde gelecem diyo ( kayınvalidem yok bu arada) ikisi birbirinden beter... bende süt müt kamaz valaa.. ((((((((88

canım sen bugün iyice sinirlenmişsin anlaşılan, o yüzden bu laflar... yoksa kıyamazsın annene , biliyorum... baksana senin gibi tatlı bi insan yetiştirmiş... senin biraz sinirin geçsin, sonra yine ondan ayrılamazsın....

hahaha haaa ne güzel yaa demek hanfendi rahatsız oldu ağda dan :)) bunlar rahatına pek bi düşkün canım ama bak ağda da acı çekmektense güldürmüş kızın seni annesii :))

ben kaçıyorum, öptüm herkesi, gamzecim sen de üzme kendini...

Kıyamam kız annene yazık nasıl korkuttun kadını klava: Şaka bir yana Allah hepimizin annesine uzun ömürler versin, rahmetli olanların da mekanı cennet olsun a.s.

ben kaçıyorum, öptüm herkesi, gamzecim sen de üzme kendini...

sağol tatlım çok teşekkür ederim kendine çokk iyi bak ve bebişede tabiikiii öpüyoruz seni... Allah hem onlara sağlık selamet bizede sabır selamet versin ne diyim :)))) yinede hayatımızdan eksikliklerini göstermesin Allah... Annesi aramızda olmayanlarında anacıkları cennetle mükafatlandırılsın işallahh.. nurlarda yatsınlar..... :Saruboceq:

Kıyamam kız annene yazık nasıl korkuttun kadını klava: Şaka bir yana Allah hepimizin annesine uzun ömürler versin, rahmetli olanların da mekanı cennet olsun a.s.

aminn canım Allah ım Annelerinizi başınızdan eksik etmesin öyle yada böyle gidecek bir kapınız var. üstelik hiç bir Anne evladının kötülüğünü istemez. sizler şimdi gebelik psikolojisi ile bazı şeyleri abartıyor olabilirsiniz ama inanın bana onların onların yoklukları kadar acı verici bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…