aminn canım Allah ım Annelerinizi başınızdan eksik etmesin öyle yada böyle gidecek bir kapınız var. üstelik hiç bir Anne evladının kötülüğünü istemez. sizler şimdi gebelik psikolojisi ile bazı şeyleri abartıyor olabilirsiniz ama inanın bana onların onların yoklukları kadar acı verici bişey yok
çok haklısın canım senin anneciğinde nurlrda yatsın mekanı cennet olsun.... insan yapı olarak biraz tahammülsüzse bari hamilelikte biraz dokunulmazlık istiyo.... ama işte bazen mümkün olmuyo :)) buda gebelik gerginliğiyle birleşince durumlar pek parlak olmuyo :) yinede yapacak bişiy ok.. analarımız onlar... Allahım acılarıyla sınamasın.... :Saruboceq:
Kızlar iyi akşamlar,
Bugün 22+2. haftadayım ve sizlerle göbüşümü paylaşmak istedim..
Eklentiye yanlışlıkla 23+2 yazmışım siz onu önemsemeyin. Yani 23. haftanın içerisindeyim
Kızlar iyi akşamlar,
Bugün 22+2. haftadayım ve sizlerle göbüşümü paylaşmak istedim..
Eklentiye yanlışlıkla 23+2 yazmışım siz onu önemsemeyin. Yani 23. haftanın içerisindeyim
Maşallah çıtır annesin sen ne güzel? Eminim doğumdan sonra eski kilona direk dönersin canım.
Canım Karataş hastanesinden hangi doktora gidiyorsun? Benimki de Karataş'a bağlı da...
merhaba canım ben karataş hastanesınde dilaver alpere gıdıyorum ya sen ?Şeniz
Evet canım zaten sana daha öncede söylemiştim yaa her iki hastane hakkında hiç iyi şeyler duymadım diye... Valla bende çok kararsızıım hastane konusunda sanırım Reşat Bey beni bu konuda en doğru şekilde yönlendirecektir diye düşünüyorum ve şimdilik bekliyorum sadece. Demek Karataş'ın SSK ile anlaşması yokmuş. Yanlış biliyor olabilir misin? Ben tel. açmıştım çünkü Reşat Bey'e gitmeden önce var demişlerdi. Ama dediğin gibi doktorunu eğer o hastaneden seçersen özel muayehanesine gitmek zorundasın ama doğum için SSK ödüyor diye biliyorum. Renkli ultrasyon dediğin ne canım? 3 boyutlu olan mı? Eğer öyleyse bende randevu alayım gideyim. Sen çıktın sanırım hadi hayırlısıyla git gel poyrazınla bol bol hasret gider inş...
Canım Karataş hastanesinden hangi doktora gidiyorsun? Benimki de Karataş'a bağlı da...
Güle güle kullanın inşallah canım. Çok güzelmiş ama fiyatı biraz tuzluymuş ben o kadar pahalı birşey almayı düşünmüyorum zaten ihtiyaç olmadığı sürecede bebek arabası almayacağım çünkü hiçbir yere yayan gitmiyorz zaten.
ben dilaver alpere gidiyorym ya sen canımTeşekkürler canım... İnşallah doğumdan sonra hepimiz kısa zamanda eski kilolarımıza döneriz.
Ben Reşat Bozoklara gidiyorum seninki hastanede mi muayene ediyor yoksa özel mi?
Benimki sadece özelde muayene ediyor normalde karatşta bulunmuyor
bende canım özel muayene hanesıne gıdıyorum hastaneye hiç gıtmedım ama sabahları doktorum orda ögleden sonra gelıyor muayenehanesıne
Anladım canım herhalde sende karataşta doğum yapmayı düşünüyorsun?
evet canım allah nasıp ederse karataş da yapıcam dogumu ya sen nerde yapacaksın
Bende öyle düşünüyorum şimdilik ama bir de doktorumunda nereye yönlendireceği de önemli. Daha zaman var hiç konuştun mu doktorunla ücreti konusunda? Toplam ne kadar tutacakmış hastane masrafları ve dr. un alacağı para da dahil olmak üzere hiç bilgin var mı canım?
dilekcim maaşallah göbişin çok güzel olmuş... kibar bir anne olacaksınn bellli.. bende fazla kilo almadımm..ama bebeğimin durumu ii şükür..
kızlar ben galiba üşütmüşüm kırgınlığım var burnumda tıkanıp duruyor.. hiç halim yok.. bugün tetenoz aşısı için gittim hemşireler 13 ünden sonra gel dedi ne alaka anlamadımm 21. haftaya girdimm hala erken diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?