2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın canım senin anneciğinde nurlrda yatsın mekanı cennet olsun.... insan yapı olarak biraz tahammülsüzse bari hamilelikte biraz dokunulmazlık istiyo.... ama işte bazen mümkün olmuyo :)) buda gebelik gerginliğiyle birleşince durumlar pek parlak olmuyo :) yinede yapacak bişiy ok.. analarımız onlar... Allahım acılarıyla sınamasın.... :Saruboceq:

aminn canım inşallah sağol...
sıkmayın hayatım kendinizi yazık sizede onlarada heleki karnındaki bebeğine yazık annesi :)) senide onlarıda anlıyorum herkezin kendine göre haklı bir yanı vardır illakii ama takma kafana. şimdi sen eşinede kızgınsın ondan ayrı olmakta sana ekstra bir asabiyet katıyordur eminim. ösledinnn tabii kocayı :)))
Rabbim dediğin gibi acılarını göstermesin inşallahh

kızlar bu gün bu site beni deli edecek zaten kimseciklerde yazmıyor bir çok kişi sadece okumakla yetiniyor sanırım. bari bende daha fazla sitenin yavaişlıgından kasmayayım kendimi
hepinizi öpüyorum kendinize ve bebelerinize iyi bakın
iyi akşamlar herkeze

kızlar sitemize saldırı olduğu için dün akşam 2 akşamdır giremiyordum..az öncede zorla girdimm.. ne istiyorlar sitedenn.. uzak durunn sitedennn...

Kızlar iyi akşamlar,

Bugün 22+2. haftadayım ve sizlerle göbüşümü paylaşmak istedim..
Eklentiye yanlışlıkla 23+2 yazmışım siz onu önemsemeyin. Yani 23. haftanın içerisindeyim

Eklentiler

• $23+2...webp
    16 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar iyi akşamlar,

Eklentiye yanlışlıkla 23+2 yazmışım siz onu önemsemeyin. Yani 23. haftanın içerisindeyim

canımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmm yerim ben o geöbişin içindekini :)))
canım eylül üm benim bak Annesinin zerafetinden hiç bişey kaybettirmemiş
harikasın arkadaşım Allah nazarlardan saklasın sizi

Kızlar iyi akşamlar,

Maşallah çıtır annesin sen ne güzel? Eminim doğumdan sonra eski kilona direk dönersin canım.

Canım Karataş hastanesinden hangi doktora gidiyorsun? Benimki de Karataş'a bağlı da...

merhaba canım ben karataş hastanesınde dilaver alpere gıdıyorum ya sen ?Şeniz

Canım Karataş hastanesinden hangi doktora gidiyorsun? Benimki de Karataş'a bağlı da...

merhaba canım ben karataş hastanesınde dilaver alpere gıdıyorum ya sen ?Şeniz

Ben Reşat Bozoklara gidiyorum seninki hastanede mi muayene ediyor yoksa özel mi?
Benimki sadece özelde muayene ediyor normalde karatşta bulunmuyor

Teşekkürler canım... İnşallah doğumdan sonra hepimiz kısa zamanda eski kilolarımıza döneriz.
ben dilaver alpere gidiyorym ya sen canım

Ben Reşat Bozoklara gidiyorum seninki hastanede mi muayene ediyor yoksa özel mi?
Benimki sadece özelde muayene ediyor normalde karatşta bulunmuyor

bende canım özel muayene hanesıne gıdıyorum hastaneye hiç gıtmedım ama sabahları doktorum orda ögleden sonra gelıyor muayenehanesıne

evet canım allah nasıp ederse karataş da yapıcam dogumu ya sen nerde yapacaksın

Bende öyle düşünüyorum şimdilik ama bir de doktorumunda nereye yönlendireceği de önemli. Daha zaman var hiç konuştun mu doktorunla ücreti konusunda? Toplam ne kadar tutacakmış hastane masrafları ve dr. un alacağı para da dahil olmak üzere hiç bilgin var mı canım?

dilekcim maaşallah göbişin çok güzel olmuş... kibar bir anne olacaksınn bellli.. bende fazla kilo almadımm..ama bebeğimin durumu ii şükür..
kızlar ben galiba üşütmüşüm kırgınlığım var burnumda tıkanıp duruyor.. hiç halim yok.. bugün tetenoz aşısı için gittim hemşireler 13 ünden sonra gel dedi ne alaka anlamadımm 21. haftaya girdimm hala erken diyorlar...

yok canım şuan konuşmakdık daha zamanı gelsın bakıcaz artıkkk

Çok teşekkür ederim canım... Önemli olan onların iyi olmaları zaten yoksa kilo ve göbeğin hiç önemi yok. Bende aynı durumdayım canım yaaa pazardan beri atlatamadım bir hapşırıyorum , bir öksürüyorum birde bu sabah burun tıkanıklığı ile uyandım..Umarım daha fazla ilerlemeden atlatırız bu durumları. Evet aslında 20. haftayı doldurunca aşı yapıyor sağlık ocakları. Seninkiler niye öyle dedi acaba..Doğrusu arada yalnızca 1 - 1,5 hafta oynayacak farkedeceğini sanmıyorum ama yine de sen bilirsin tabi için rahat değilse git konuş tekrar derim ben.

Herkese günaydın kızlar,

ızmirde yağışlı bir hava var ve bu nedenle bugün gün bitmek bilmez artık((

Neyse hepimiz ve bebişlerimiz için sağlıklı ve güzel bir gün olur inşallah....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…