Kızlar iyi akşamlar,
Bugün 22+2. haftadayım ve sizlerle göbüşümü paylaşmak istedim..
Eklentiye yanlışlıkla 23+2 yazmışım siz onu önemsemeyin. Yani 23. haftanın içerisindeyim
yerim ben bu göbişi canım ya çok şekersin
günaydın kızlar nasılsınız? herkes iyidir umarım dün kaçamk giridm biraz ama doyamadım size.
çok teşekkür ederim canım benim sende öylesin şeniz
biz iyiyiz canım yani hapşırmayı, öksürmeyi ve burun tıkanıklığımı saymazsam:))
umarım sizde iyisinizdir prensinle. Nasıl bakalım oğlumuz anlat biraz... Doya doya hasret giderdin mi büyümüş mü bizim kuzumuz?
420 gram olmuş teyzesi 20 dk doyamadım oğluşuma çok hareketliydi pipisinin resminide aldık. Ya çok özlemişim hiç bırakasım kalkaısm gelmedi ama daha fazla rahatsız etmeyelim dedi doktor dedi ki pazratesi sabahtan tebeciğe gel 4 boyutlu ultrasyon için hemde tepecikte çok güzel bakıyorlar dedi tüm organlarına kemiklerine tek tek bakılıcak dedi pazartesi sabah tepeciğe gidicem.
Günaydın arkadaşlar hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun en yakın zamanda atlatırsınız inşallah.. :)
gunaydın kızlar..
dilek canım maşallah ne guzel çok az kılo almıssın..
bircan gözün aydın canım ne guzel gormussun kuzunu ve hersey yolunda maşallah
gunaydın kızlar..
dilek canım maşallah ne guzel çok az kılo almıssın..
bircan gözün aydın canım ne guzel gormussun kuzunu ve hersey yolunda maşallah
dilekçim grip mi oldun geçmiş olsun canım iyi bak kendine
sağol canım benim pazarteside bişiy çıkmaz inşallah ya hem 4 boyutluda renki görücem bebeğimi
Evet canım aslında kendimi kasmıyorum az kilo almak için ama nedense benim de hamilelikte iştahım inadına kapandı belki de midemden çok çektiğim içindir..
Yalnızca 2 kilo almışım bakalım bende merak ediyorum kaç kilo ile tamamlayacağımı ..
Evet canım sanırım grip başlangıcı.. Umarım ilerlemez. Çok tşk ederim
sağol canım benim pazarteside bişiy çıkmaz inşallah ya hem 4 boyutluda renki görücem bebeğimi
Günaydın hanımlar , iğrenç bir Ankara sabahından herkese merhaba , sanırım bizim şansımızdan bu sene yaz gelmicek ben kıyafet almıcam dedikçe inat ettikçe yaz gelmiyor ya :)) Umarım herkes çok iyidir ... Göbeğim aldı başını gidiyor kıyafetlerim olmuyor , yaz gelmiyor ühühühühühüh
Evet canım aslında kendimi kasmıyorum az kilo almak için ama nedense benim de hamilelikte iştahım inadına kapandı belki de midemden çok çektiğim içindir..
Yalnızca 2 kilo almışım bakalım bende merak ediyorum kaç kilo ile tamamlayacağımı ..
Evet canım sanırım grip başlangıcı.. Umarım ilerlemez. Çok tşk ederim
Canım maşallah kilosu da çok güzel.. Yerim ben onun o minnacık pipisini.. Canım benim yaaa...Hiç doyamıyoruz ki onlara di mi?İşe başladığımızda nasıl bırakıp işe gelicez bazen onu düşünüyorum( İnşallah hayırlısı ile pzt'de hiçbir problem çıkmaz canım...
Günaydın canım sana da. Çok teşekkürler.
onemlı olan bebeklerın durumu canım. mıde sorunlarını tamamen aşmadan zaten kılo almak zor
Günaydın hanımlar , iğrenç bir Ankara sabahından herkese merhaba , sanırım bizim şansımızdan bu sene yaz gelmicek ben kıyafet almıcam dedikçe inat ettikçe yaz gelmiyor ya :)) Umarım herkes çok iyidir ... Göbeğim aldı başını gidiyor kıyafetlerim olmuyor , yaz gelmiyor ühühühühühüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?