2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben 4 kilo aldım kızlar ama doktorada söyledim yemiyorum ekmek falanda yemiyorum doktor bünye meselesi dedi ama normal dedi sıkma kendini dedi

Çok teşekkürler canım... Maşallah annene de hiç kilo almamış, aldığı da zaten doğumla birlikte kaybolup gitmiştir. İnşallah seninki de öyle olur. Benim hedefim en fazla 10-11 kilo almak bakalım benimki nasıl bitecek?

inşallah canım ya çok merak ediyorum 4 boyutluyu

Canım bunun için randevu falan aldın mı bende istiyorum yaa 4 boyutluya girmek , bilgi versene biraz...

Günaydın Özgecim sana da. Çok teşekkürler iltifatların için.

günaydın kızlaaarr nasılsınız? Biz artık iyice hasta olduk, hapşırık, öksürük, burun akıntısı, halsizlik aldı başını gidiyor... Sizlerde ne var ne yok? Bu arada dilekciğim maşallah göbüşüne :)

ben 4 kilo aldım kızlar ama doktorada söyledim yemiyorum ekmek falanda yemiyorum doktor bünye meselesi dedi ama normal dedi sıkma kendini dedi

Canım seninki normal olanı zaten, bende bir anormallik var.....bir de sen maşallah tığ gibisin, ben 1.70 boya 64 kilo ile hamile kaldım, zaten dolgundum...s en ne kadar kilo alsan da farketmez bile....

bu arada 4 boyutlu olan şuorganların incelendiği ve renkli olan ultrason mu acaba....

tatlım sabah çok erken gidersen o yapıyorlarmış geç gidersende yoğunsa randevu veriyorlarmış doktor öyle söyledi

ya paşamı görsen hareketli ayak parmaklarını gördük hep ayaklar hareketli bir görsen minicik parmakları var kuzumun

evet tatlım renkli oymuş

Aman ne güzel işte , tabi sen yemeye çalış yinede ama bebeişin sağlıklı ya boşver gerisini dr .al derse alırsın , ne güzel işte bebiş dünyaya gelecek ve sen yine hop eski halinde olacaksın ...

yasemincim sana bahsettiğim demti vardı ya, tunalıda, yine hamile kotları gelmiş, iki model var, 6 ytl ve süperler... öyle normal kot gibi duruyor, hem de modern kesimleri, çok beğendim aldım her ikisinden de....

Ben oraya bakma fırsatı bulamadım gibi henüz , biliyorsun hafta içi her akşma neredeyse yağışlı şöyle laylaylom edip eve gidemedim bi koştura koştura :) Ama ilk fırsatta bakıcam , özellikle yazın gelmesini etek ya da elbise giymek için istiyorum :)

Ben toplamda 5 kilo aldım şekerim iştah desen süper 7/24 yiyebilirim , frenlemeye çalışsamda olmuyor sanırım bitirene kadar baya kilo alıcam ,eee zaten tombiş bir yapım vardı en sonunda top gibi yuvarlanıcam heralde delikafadulden

yumecim öncelikle geçmiş olsun sana da... acil şifalar... Ankaranın havası berbat, sıkı giyinmek lazım.... bu arada yasemine söyledim, sana da hemen söyleyim, tunalı ve esat ta iki tane dükkanı olan demti tekstil den sana bahsetmiştim sanırım... çok güzel hamile kotları gelmiş 6 ytl ye, almanı öneriririm, modelleri çok güzel.... ve sadece 6 ytl, şaka gibi... aldım ben ikisinden de....

Çok geçmiş olsun Sehercim bende aynı durumdayım... Ayrıca çok ta tşk. ederim.

Kızlar benim de eşim 4 boyutlu ultrason için bir doktorla görüşecek... benim doktorum da iyi, fatih üniversitesi hastanesinin kadın doğum bölüm başkanı ama eşime herkes 5 aylık olunca bir kez o doktora görünün demişler.... sanırım biraz tuzlu olacak... 400 tl ye falan çıkarız diye düşünüyorum... özel muaynehanesi var ankarada... Baştan aşağıya bebeğin bütün organlarını ayrıntılı olarak ultrasonda inceleyerek sayfa sayfa bu konuda yorumlarını yazıyormuş... yani sadece bakmakla yetinmiyormuş... beyninden omurgasına kadar... normal muaynede tespit edilmeyecek kadar ayrıntı da bakıp, her olası durumu inceliyormuş.... Ankarada çok ünlü bir doktor, ben de ona gitcem... görümcem de gitmiş, mutlaka gidin diyor bize de.... ne olur ne olmaz diyor.....

Kızlar geçmiş olsun , yakında bu havalar yüzünden hepimiz hasta olucaz galiba ... Bol bol kivi veya portakal yemenizi öneriyorum , sevmesenizde sarımsak soğan , giribin en iyi düşmanı antibiyotik alamadığımıza göre ...

tatlım sabah çok erken gidersen o yapıyorlarmış geç gidersende yoğunsa randevu veriyorlarmış doktor öyle söyledi

Tamam canım sen önce bir git olmadı önümüzdeki ay ben giderim. Saat 5:00'te bile çıkarım burdan oraya erken varabilmek için önemli değil yani...CD falan veriyorlarmış mı acaba?

Doktorum kilo almamı istemiyor o gayet memnun... Dediğin gibi yediğim şeyler zaten bebişime de yarıyor ortalama 470gr olması gereken haftada benim kızım 480gr çıktı o nedenle artık kafama takmıyorum az yeme meselesini.
Sende çok almamışsın aslında 4-5 kilo almak bu haftalarda çok normal. Merak etme sende çok almazsın eğer hızlı gidersen son zamanlarda biraz frenlersin kendini olur biter.
Zaten doğumdan sonra bebişlerimizin peşinden koşarken bayağı yorulup kilo vericez.

canım böyle dr lar 220 tl alıyor. bır yanlıslık olmasın. bende ıkılı test zamanı prof a gıttım. üstelik nişantaşında adamın yeri. genelde proflar 220 alıyorlar. ama ekstra test yapoacaksa bılemıyorum

[

Senin dediğin doktor sanırım Eyüp Ekici çoğu dr. ona yönlendiriyor , Radyolog ama dediğin gibi biraz tuzlu . Ben Zekai Tahire başladım görümcem ve eşi orada dr. orada da radyolog var 11 ine randevu aldık ona göstericez bizde, O ultrasonun gerçek adı Ayrıntılı Ultrasonmuş , dr. çoğu kişi renkli ya da 4 boyutlu diyor demişti bana .bebeğin oluşan organlarını baştan sona inceliyormuş .

seher dilek çok gecmiş olsun ıkınızede. boyle durumlarda ilaç içememek çok kötü

Geçmiş olsun Sehercim ve Dilkecim..

Çok teşekkür ederim kızlar. Evet yaa en kötüsü ilaç alamamak sanırım böyle olunca iyileşme sürecide ister istemez uzuyor ne yapalım az kaldı bugünlerin bitmesine de..
Yasemincim haklısın ama eğer soğan sarımsak yersem iyi olayım diye, bu sefer midem şu an ki durumumdan çok daha zor bir duruma düşürür beni.. En iyisi kivi yemek veya limon suyu içmek...Portakal mevsimi artık geçtiği için hiç yiyemiyorm tadları hoşuma gitmiyor.

Yok tatlım normal randevu ücreti 200 civarıdır, anlaşmalı olmadığı için devletle testlerini de biz ödeyecekmişiz.... görümcem 4 yıl önce ilk bebeği için gittiğinde 300 civarı ödemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…