canım nasıldı dün, ne yaptın... hastaneye gidecektin tekrar 4 gibi, merak ettim....
yasemincim ne yapcaz bu soğukta yaaaa.... yağmur yağmur sıkıldım iyice, insanın içi kararıyor offff...
dilekcim acil şifalar.... bende de aynı durum var, iştahım kapandı, yine de öğün atlamıyorum, ama önceden yediğim kadar yiyemiyorum artık sanki.... şuana kadar hala kilo almadım,hayırlısı... anneme sordum o da sanırım 5-6 kilo ile bitirmiş, hamile olduğuna inanmazlarmış....
canım nasıldı dün, ne yaptın... hastaneye gidecektin tekrar 4 gibi, merak ettim....
yasemincim ne yapcaz bu soğukta yaaaa.... yağmur yağmur sıkıldım iyice, insanın içi kararıyor offff...
dilekcim acil şifalar.... bende de aynı durum var, iştahım kapandı, yine de öğün atlamıyorum, ama önceden yediğim kadar yiyemiyorum artık sanki.... şuana kadar hala kilo almadım,hayırlısı... anneme sordum o da sanırım 5-6 kilo ile bitirmiş, hamile olduğuna inanmazlarmış....
inşallah canım ya çok merak ediyorum 4 boyutluyu
Günaydın kızlar. Nabersiniz? Bebişler nasıl? Antalyada 2 gündür yağmurlu ve kasvetli bir hava var. İnsanın hiç yataktan çıkası gelmiyor bu havada benneyaptımki
Bircancım Maşallah Poyraza. Çok sevindim cnm iyi olduğuna. Yerim ben o paşayı. Şeniz
Dilekcim sen tam bir çıtır annesin valla maşallah sana, göbüşe ve Defne Eylül'e
ben 4 kilo aldım kızlar ama doktorada söyledim yemiyorum ekmek falanda yemiyorum doktor bünye meselesi dedi ama normal dedi sıkma kendini dedi
Çok teşekkürler canım... Maşallah annene de hiç kilo almamış, aldığı da zaten doğumla birlikte kaybolup gitmiştir. İnşallah seninki de öyle olur. Benim hedefim en fazla 10-11 kilo almak bakalım benimki nasıl bitecek?
Canım bunun için randevu falan aldın mı bende istiyorum yaa 4 boyutluya girmek , bilgi versene biraz...
Günaydın kızlar. Nabersiniz? Bebişler nasıl? Antalyada 2 gündür yağmurlu ve kasvetli bir hava var. İnsanın hiç yataktan çıkası gelmiyor bu havada benneyaptımki
Bircancım Maşallah Poyraza. Çok sevindim cnm iyi olduğuna. Yerim ben o paşayı. Şeniz
Dilekcim sen tam bir çıtır annesin valla maşallah sana, göbüşe ve Defne Eylül'e
Canım seninki normal olanı zaten, bende bir anormallik var.....bir de sen maşallah tığ gibisin, ben 1.70 boya 64 kilo ile hamile kaldım, zaten dolgundum...s en ne kadar kilo alsan da farketmez bile....
bu arada 4 boyutlu olan şuorganların incelendiği ve renkli olan ultrason mu acaba....
Haklısın canım..Midem artık eskisi gibi kötü değil ama ağır yemekleri ve ya tatlıları asla kaldırmıyor... Soğan ve sarımsağa dayanamıyor...Hep hafif şeyler yemeliyim.. Ama en azından bebeğim iyi büyüyor yaa önemli olan o , fazla kilo almamakta benim işime geliyor açıkcası...
yasemincim sana bahsettiğim demti vardı ya, tunalıda, yine hamile kotları gelmiş, iki model var, 6 ytl ve süperler... öyle normal kot gibi duruyor, hem de modern kesimleri, çok beğendim aldım her ikisinden de....
ben 4 kilo aldım kızlar ama doktorada söyledim yemiyorum ekmek falanda yemiyorum doktor bünye meselesi dedi ama normal dedi sıkma kendini dedi
günaydın kızlaaarr nasılsınız? Biz artık iyice hasta olduk, hapşırık, öksürük, burun akıntısı, halsizlik aldı başını gidiyor... Sizlerde ne var ne yok? Bu arada dilekciğim maşallah göbüşüne :)
günaydın kızlaaarr nasılsınız? Biz artık iyice hasta olduk, hapşırık, öksürük, burun akıntısı, halsizlik aldı başını gidiyor... Sizlerde ne var ne yok? Bu arada dilekciğim maşallah göbüşüne :)
tatlım sabah çok erken gidersen o yapıyorlarmış geç gidersende yoğunsa randevu veriyorlarmış doktor öyle söyledi
Aman ne güzel işte , tabi sen yemeye çalış yinede ama bebeişin sağlıklı ya boşver gerisini dr .al derse alırsın , ne güzel işte bebiş dünyaya gelecek ve sen yine hop eski halinde olacaksın ...
Ben toplamda 5 kilo aldım şekerim iştah desen süper 7/24 yiyebilirim , frenlemeye çalışsamda olmuyor sanırım bitirene kadar baya kilo alıcam ,eee zaten tombiş bir yapım vardı en sonunda top gibi yuvarlanıcam heralde delikafadulden
Kızlar benim de eşim 4 boyutlu ultrason için bir doktorla görüşecek... benim doktorum da iyi, fatih üniversitesi hastanesinin kadın doğum bölüm başkanı ama eşime herkes 5 aylık olunca bir kez o doktora görünün demişler.... sanırım biraz tuzlu olacak... 400 tl ye falan çıkarız diye düşünüyorum... özel muaynehanesi var ankarada... Baştan aşağıya bebeğin bütün organlarını ayrıntılı olarak ultrasonda inceleyerek sayfa sayfa bu konuda yorumlarını yazıyormuş... yani sadece bakmakla yetinmiyormuş... beyninden omurgasına kadar... normal muaynede tespit edilmeyecek kadar ayrıntı da bakıp, her olası durumu inceliyormuş.... Ankarada çok ünlü bir doktor, ben de ona gitcem... görümcem de gitmiş, mutlaka gidin diyor bize de.... ne olur ne olmaz diyor.....
Kızlar benim de eşim 4 boyutlu ultrason için bir doktorla görüşecek... benim doktorum da iyi, fatih üniversitesi hastanesinin kadın doğum bölüm başkanı ama eşime herkes 5 aylık olunca bir kez o doktora görünün demişler.... sanırım biraz tuzlu olacak... 400 tl ye falan çıkarız diye düşünüyorum... özel muaynehanesi var ankarada... Baştan aşağıya bebeğin bütün organlarını ayrıntılı olarak ultrasonda inceleyerek sayfa sayfa bu konuda yorumlarını yazıyormuş... yani sadece bakmakla yetinmiyormuş... beyninden omurgasına kadar... normal muaynede tespit edilmeyecek kadar ayrıntı da bakıp, her olası durumu inceliyormuş.... Ankarada çok ünlü bir doktor, ben de ona gitcem... görümcem de gitmiş, mutlaka gidin diyor bize de.... ne olur ne olmaz diyor.....
seher dilek çok gecmiş olsun ıkınızede. boyle durumlarda ilaç içememek çok kötü
Geçmiş olsun Sehercim ve Dilkecim..
Kızlar geçmiş olsun , yakında bu havalar yüzünden hepimiz hasta olucaz galiba ... Bol bol kivi veya portakal yemenizi öneriyorum , sevmesenizde sarımsak soğan , giribin en iyi düşmanı antibiyotik alamadığımıza göre ...
canım böyle dr lar 220 tl alıyor. bır yanlıslık olmasın. bende ıkılı test zamanı prof a gıttım. üstelik nişantaşında adamın yeri. genelde proflar 220 alıyorlar. ama ekstra test yapoacaksa bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?