evet ya canım aynen bizimkide bi kuduruyo bi duruyo. acıktım biraz atıştırdım bende çay içiyorum şimdi
yok ya bizimkilere fayda etmez canım çok içiyorlar zaten ben doğum iznine ayrılınca anırım yerime birini bulucaklar doğumdan sonra işim olmayabilir yani. napalım kısmet
yok ya bizimkilere fayda etmez canım çok içiyorlar zaten ben doğum iznine ayrılınca anırım yerime birini bulucaklar doğumdan sonra işim olmayabilir yani. napalım kısmet
olsun canım sende başka biyer bulursun hem poyrazın kısmetine daha iyi biyer olur inşallah gamyoncuiremsu
olsun canım daha iyi bir yere geçersin... hem patronun bi garipti, hem de çalışanlar baksana... sen de bebeğini bira zbüyütür tekrar daha iyi bir yere girersin ... hem bebekler kısmetleriyle gelirmiş....
afiyet olsun bi açık çayda ben içsem valla bir aydır içmiyorum
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Siteye girmek ne kadar zor oldu ya. Bir tane delik buldum ordan sızdım valla içeri kaydirigubbakcemile3
Pembecim çok sevindim kızının iyi olmasına. Kistleride geçicek ben inanıyorum Allahın izniyle.
Emsalcim Maşallah bebişine. İyi olduğuna çok sevindim cnm
canımmm çok teşekkür ederim çok şükür:)))
sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıllar??
Bu gün site de durumlar nasıl girmek yine zormu ben ilk denemede girdim ama :))
bircan bence rica et arkadaşlarına ve içmesinler yazık içsen daha iyi yani bizim şirkette kapalı yerlerde içmek yasak bahçede bile belli yerlerde içiliyor onun için rahatım :)
ya ben hala bebek odası konusund akararsızım bi tarafım oda yapmak istiyo bi tarafım iki beşikmi alıncak şimdi bekle biraz falan diyo off çok kararsızım ve havalar ısınıyo bitarafımı kaldıramam ilerde karar verip biran önce beğenmek lazım fisfisfis
canım yerin varsa müsaitse evin oda yap bence insanın içinde kalıyor benim oda yapma imkanım olsa oda yaaprdım. Bende az önce birtane oda bebeğendim arıyacağım az sonra sadece beşiğini alabiliyormuyuz buarada sanırım bebeğindiğim oda face gördüm dileğin aldığı odanın aynısı orpak markası karabağlarda şubeleri varmış biz işlerini yapıyoruz rasgele gördüm sonra bir baktım dileğinkinin aynısı[/QUO
aslında çok haklısın imkanlarım dahilinde elimden gelen herşeyi yapmalıyım belkide bikere yaşıyacağımız bişey bende dün bir takım gördüm hatta mağazası sadece izmirde varmış little colors diye bi marka gerçekten aklım onda kaldı bende bi arayıp konuşucam gardolabını almayı düşünmüyorum kocamlada konuşamıyoruzki bir araya gelip çok yoğun bu aralar bende iyice heveslendim alışveriş yapmak istiyorum sen ne güzel hallettin bi çok şeyi hihoyyyt
canlarım gerçi hepimiz Allah a şükür cinsiyetlerimizi öğrendik ama merak ettim bir bakın isterseniz doğru çıkıyor. ben denedim doğru çıktı :)))
Ancient Chinese Gender Predictor
doğum tarinizi ve son adet tarihinizi girmez yeterli
ben de tutmadı :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?