2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyiz canım sen nasılsın siteye zorla giriliyo o yüzden pek muhabbet yok sıkıcı yani

iyidir canım sen nasılsın bebısın nasıl.ben bugun ıkıncı tetenoz asımı vurdurdum.bıraz kolum agrıyor.

gecmiş olsun ya kacıncı haftada vuruluyo bu tetenoz asısı benim daha kontrole gitmeme 1 hafta var gec kalmıyım sonra???

slm kızlar herkes umarım iyidir benim iki gündür karnım ve belim ağrıyor çok şükür 20. haftaya geldik yarıladım haftaya detaylı ultrasona gidecem özledim bebişimi gidince de aşıyı sorcam

offff bu erkekler neden böyle yaaa ben demesem umrunda değil ya çocuk yerde yatsa alışverişe gidelim demiycek gibi ayy gıcık oldum durup dururken adama şimdiden tıkanıyorum iki adım atınca sıcaklar başlamadan alalım diyorum hiiiiiç ya böyle değildi bu adam sanki

slm kızlar herkes umarım iyidir benim iki gündür karnım ve belim ağrıyor çok şükür 20. haftaya geldik yarıladım haftaya detaylı ultrasona gidecem özledim bebişimi gidince de aşıyı sorcam

slm canımm bende asıyı merak ediyorum kacıncı haftada yaptırıyoruzz ki acaba???

merhaba kızlar bizde cumartesi kızımı ayrıntılı ultrasonda gördük bıcırık çok çatık kaşlıydı belliki hoşlanmadı kendisine bakılmasından...herşeyi gayet iyidi fakat 1 hafta geriden gidiyoruz bu geç ovulasyonla alakalıymış öyle dediler...Kızım 367 gram 23 cm idi çok çabuk büyüyor bunlar yaa..

gözün aydın canım kocaman olmuş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…