slmm kızlarr nasılsınız bugun??
iyidir canım sen nasılsın bebısın nasıl.ben bugun ıkıncı tetenoz asımı vurdurdum.bıraz kolum agrıyor.
canım yerin varsa müsaitse evin oda yap bence insanın içinde kalıyor benim oda yapma imkanım olsa oda yaaprdım. Bende az önce birtane oda bebeğendim arıyacağım az sonra sadece beşiğini alabiliyormuyuz buarada sanırım bebeğindiğim oda face gördüm dileğin aldığı odanın aynısı orpak markası karabağlarda şubeleri varmış biz işlerini yapıyoruz rasgele gördüm sonra bir baktım dileğinkinin aynısı[/QUO
aslında çok haklısın imkanlarım dahilinde elimden gelen herşeyi yapmalıyım belkide bikere yaşıyacağımız bişey bende dün bir takım gördüm hatta mağazası sadece izmirde varmış little colors diye bi marka gerçekten aklım onda kaldı bende bi arayıp konuşucam gardolabını almayı düşünmüyorum kocamlada konuşamıyoruzki bir araya gelip çok yoğun bu aralar bende iyice heveslendim alışveriş yapmak istiyorum sen ne güzel hallettin bi çok şeyi hihoyyyt
canım bend elittle colorsınkini beğendim... telefonla da görüştüm izmir, eskişehir de dükkanları varmış... ben ürünü gittigidiyor.com da beğendim... şimdi sana linkini bulmaya çalışcam.
canım bend elittle colorsınkini beğendim... telefonla da görüştüm izmir, eskişehir de dükkanları varmış... ben ürünü gittigidiyor.com da beğendim... şimdi sana linkini bulmaya çalışcam.
fiyat konuştunmu internette bazı sitelerde var ortalama 2000 tl mağaza fiyatı nasıl acaba pazarlık payı varmıdır
fiyat konuştunmu internette bazı sitelerde var ortalama 2000 tl mağaza fiyatı nasıl acaba pazarlık payı varmıdır
canım ben gittigidiyordan mesaj attım, bana bu telefon numarasını verdiler, görüşün diye....0 554 923 31 63 nol'lu telefondan Alper Bey. 1.750 ydi, internet sitesinde, kargo ücretsizdi.... ama şimdi gittigidiyorun sitesinde yok ürün... ama bu telefondan bilgi alabilirsin sanırım, ben aramadım ama sanırım bu eskişehir şubesinin teli, istersen ara....
canım ben gittigidiyordan mesaj attım, bana bu telefon numarasını verdiler, görüşün diye....0 554 923 31 63 nol'lu telefondan Alper Bey. 1.750 ydi, internet sitesinde, kargo ücretsizdi.... ama şimdi gittigidiyorun sitesinde yok ürün... ama bu telefondan bilgi alabilirsin sanırım, ben aramadım ama sanırım bu eskişehir şubesinin teli, istersen ara....
çok saol canım valla çok makbule geçti Şeniz
slm kızlar herkes umarım iyidir benim iki gündür karnım ve belim ağrıyor çok şükür 20. haftaya geldik yarıladım haftaya detaylı ultrasona gidecem özledim bebişimi gidince de aşıyı sorcam
canım bana gittigidiyordan gönderilen mesajı da atayım... başka iller de varmış....
Konu: RE:16459319:LittleColors Bebek Odası NAKLİYE ücretsiz
malesef ankarada yok efendim...antalya, aydın, eskişehir, bursa taraflarına gidiyorsanız size en yakın olan illerimiz bunlardır.
burada gördüğünüz modellerin aynısı size ulaşmaktadır. memnun müşterilerimizin yorumlarına bakabilirsiniz.
nakliye bize aittir..
bilginize..
canım bana gittigidiyordan gönderilen mesajı da atayım... başka iller de varmış....
Konu: RE:16459319:LittleColors Bebek Odası NAKLİYE ücretsiz
malesef ankarada yok efendim...antalya, aydın, eskişehir, bursa taraflarına gidiyorsanız size en yakın olan illerimiz bunlardır.
burada gördüğünüz modellerin aynısı size ulaşmaktadır. memnun müşterilerimizin yorumlarına bakabilirsiniz.
nakliye bize aittir..
bilginize..
saol canım bursadan istenebilir demekki görmek gerekirmiki sen ne düşünüyosun alıcakmısın ben bayıldım çünkü çok güzel modelleri var
Little Colors - Baby room collection
ben bunun rengine bayılmıştım....
evet çok güseeeeeeeel ben de ween modeline bayıldım
saol canım bursadan istenebilir demekki görmek gerekirmiki sen ne düşünüyosun alıcakmısın ben bayıldım çünkü çok güzel modelleri var
ben belki ankaradan eskişehire gitma fırsatımız olursa bakarım diye düşünüyordum... ama şu sıralar yok gibi... ben de bayıldım ya... anlamıyorum nasıl oluyor da büyük iller de dükkanları olmaz... yerli mali olması güzel ve modeller de dediğin gibi harika... ama ya göründüğü gibi değilse diye çok tereddütlüyüm..... ben bir de çilekten beğendim....
Çilek Odası
tabi karşılaştırdığımız da little colors batağı güzel, ama ben de sadece büyüyen karyolasını almak istiyorum, gardrobu için yerim yok. olmazsa ararım ben, ankarada satan bir yer yok mu diye sorarım. çünkü hiç aramadım telefonla alper beyi....
evet çok güseeeeeeeel ben de ween modeline bayıldım
LittleColors Bebek Odası... Sakın kaçırmayın..., #15572900 Gittigidiyor.com bak bu linkte işte. ama şimdi satış yapmıyo, alan çok memnun olduğunu yazmış yorumlara.
slm canımm bende asıyı merak ediyorum kacıncı haftada yaptırıyoruzz ki acaba???
merhaba kızlar bizde cumartesi kızımı ayrıntılı ultrasonda gördük bıcırık çok çatık kaşlıydı belliki hoşlanmadı kendisine bakılmasından...herşeyi gayet iyidi fakat 1 hafta geriden gidiyoruz bu geç ovulasyonla alakalıymış öyle dediler...Kızım 367 gram 23 cm idi çok çabuk büyüyor bunlar yaa..
LittleColors Bebek Odası... Sakın kaçırmayın..., #15572900 Gittigidiyor.com bak bu linkte işte. ama şimdi satış yapmıyo, alan çok memnun olduğunu yazmış yorumlara.
dediğin gibi görmek lazım bakıcaz artık bu arada çileğin takımıda çok güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?