2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bi tek ben mi hem oda hem beşik düşünüyorum yaaa (
odası hazır olsun oda boş kalmasın istiyorum. bir sepet beşik alayım bebeğim yanımda yatak odamda olsun istiyorum

kızlar bu sitenin ürünleri çok güzel canım ben fuarda görmüştüm eşimde çok beğenmişti

ama çilek çok uygun bilginize :)

begüm maşallah canım kızına benimkide kollarının arasına yüzünü saklamıştı en sonunda yeter der gibi

odası hazır olsun oda boş kalmasın istiyorum. bir sepet beşik alayım bebeğim yanımda yatak odamda olsun istiyorum

odasındaki karyolasını koysan odana... tamam kısa züre zarfında beşik kullanışlı diyelim ama sonra en azından ben 6 ay sonra odasında yatırmaya başlıcam... sonra beşiği ne yapcam diye düşünüyorum... şuan gereksiz bir harcama yapmak istemiyorum... yatak odam geniş bayağı benim, karyolasını oraya kurdururum, sonra odasına taşırım... beşiğe gerek yok benim düşüncem..... işlevleri aynı nasıl olsa canım, yine de sen karar ver.....

sende haklısın hem fazladan masraf hemde en fazla 8-10 ay yatacak ama benim yatak odam ufak yani beşiği almaz.
bir kış süresince soba kurup yakacagız bebek için oturma odasında orda bebekle yatarsak beşiği ancak oraya kurdurabilirim oda erken alınacagı olmaz sanırım :1no2:

112. Bölüm Özet

Ali Rıza, saklı bir gerçekle daha yüzleşiyor

Hayriye, Fikret’in gönlünü almak için, Neyyir’in yüzük takmasına bahane edip, hep birlikte Cevriye Hanım’a bir ziyarete ön ayak oluyor. Ali Rıza Bey burada, saklı bir gerçekle daha yüzleşiyor.
Neyyir’in kahveci Ahmet’le aldığı evlilik kararını bahane eden Hayriye, Fikret’in gönlünü almak, kızıyla barışmak için bir fırsat yakalar. Hep birlikte Cevriye Hanım’ın elini öpmek üzere yola çıkarlar. Hayriye Hanım, Fikret’e doğru bir adım atarken, Ali Rıza Bey de saklı bir gerçekle yüzleşir.
Öte yandan Leyla’nın, Necla’nın doğumgününde estirdiği fırtınanın etkileri hala sürmektedir. Ailesinden uzaklaştıkça Oğuz’a daha da yaklaşan Leyla, Oğuz’un oğlunu da yavaş yavaş sahiplenir. Kaan’la yalnız kaldıklarında bir anlık dikkatsizlik, Leyla’ya pahalıya mal olacaktır. Şevket’in umutla kurduğu yeni işinde, hesapta olmayan büyük bir gedik açılmak üzeredir. Yeni bir mahcubiyet yaşamak istemeyen Şevket, yenilgisini babasından saklamaya karar verir. Evde yalnız kalan Mithat Kara, “yukardakilerin” yokluğunda eve Ferhunde’yi davet eder. Evin yeni halini görmek isteyen Ferhunde merakına yenilir, Gülşen’in düğün telaşı arasında Mithat Bey’in davetini kabul eder. Şevket’in de evden çıkmadığını gören Mithat, onu çıkarmak için çabalar. Yolların kesişmesi an meselesidir. Gülşen’in düğün gecesinde de heyecan sürer. Ferhunde için unutulmayacak bir gece olacaktır.

ben ilk başlarda senin gibi düşünüyodum gerçi hala düşünüyorum çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…