dediğin gibi görmek lazım bakıcaz artık bu arada çileğin takımıda çok güzel bence
çileğin karyolası 800 ytl ydi. fiyatı bana uygun geldi çileğin, içine büyük ve küçük ortopedik yatağı , uyku seti ve battaniyesi de dahil çilekte....
çileğin karyolası 800 ytl ydi. fiyatı bana uygun geldi çileğin, içine büyük ve küçük ortopedik yatağı , uyku seti ve battaniyesi de dahil çilekte....
fiyat fena diil little colors tek karyola fiyatıda o civarda başka bi sitede görmüştüm
peki süper bi soru sorucam yatak odana bu karyolayımı koyucaksın yoksam küccük bi beşik falanmı düşünmektesin laelaelaelaelae
fiyat fena diil little colors tek karyola fiyatıda o civarda başka bi sitede görmüştüm
peki süper bi soru sorucam yatak odana bu karyolayımı koyucaksın yoksam küccük bi beşik falanmı düşünmektesin laelaelaelaelae
canım ben kesinlikle ekstra bişey almıcam, ilk altı ay bunu yatağımının yanına veya yatk odamda başka uygun bi yere koyacam... sonra da küçük bir odam var, oraya taşıyacam... ekstra beşik düşünmüyorum yani... zaten bana saçma geliyo, bunu koyarım niye alıyım ki... park yatak falan da almıcam bunun dışında... kalabalığı hiç sevmem zaten..... evim çok da büyük değil, büyük olsa da almazdım herhalde... sonra ne yapcam bi de o beşiği, yazık günah bence verilen paraya az değil ki beşiklerde....
Bebefix Online Bebek Alışveriş Sitesi,Bebek Arabası,Beşik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,Bebek Odası,Bisiklet,Oyuncak,Oto koltuğu
burada varmış tek olarak... bana pahalı geldi, yani yatak, uyku seti ve battaniyesini ekstra alacağız... o da nerden baksan bi 300 ytl tutar....
bi tek ben mi hem oda hem beşik düşünüyorum yaaa(
odası hazır olsun oda boş kalmasın istiyorum. bir sepet beşik alayım bebeğim yanımda yatak odamda olsun istiyorum
odasındaki karyolasını koysan odana... tamam kısa züre zarfında beşik kullanışlı diyelim ama sonra en azından ben 6 ay sonra odasında yatırmaya başlıcam... sonra beşiği ne yapcam diye düşünüyorum... şuan gereksiz bir harcama yapmak istemiyorum... yatak odam geniş bayağı benim, karyolasını oraya kurdururum, sonra odasına taşırım... beşiğe gerek yok benim düşüncem..... işlevleri aynı nasıl olsa canım, yine de sen karar ver.....
[/URL][/IMG]
buda kızımın ilk fotoğrafı
gözün aydın canım kocaman olmuş kaydirigubbakcemile3
begüm maşallah canım kızına benimkide kollarının arasına yüzünü saklamıştı en sonunda yeter der gibi
uykum geldi çok
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bi tek ben mi hem oda hem beşik düşünüyorum yaaa(
odası hazır olsun oda boş kalmasın istiyorum. bir sepet beşik alayım bebeğim yanımda yatak odamda olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?