112. Bölüm Özet
Ali Rıza, saklı bir gerçekle daha yüzleşiyor
Hayriye, Fikret’in gönlünü almak için, Neyyir’in yüzük takmasına bahane edip, hep birlikte Cevriye Hanım’a bir ziyarete ön ayak oluyor. Ali Rıza Bey burada, saklı bir gerçekle daha yüzleşiyor.
Neyyir’in kahveci Ahmet’le aldığı evlilik kararını bahane eden Hayriye, Fikret’in gönlünü almak, kızıyla barışmak için bir fırsat yakalar. Hep birlikte Cevriye Hanım’ın elini öpmek üzere yola çıkarlar. Hayriye Hanım, Fikret’e doğru bir adım atarken, Ali Rıza Bey de saklı bir gerçekle yüzleşir.
Öte yandan Leyla’nın, Necla’nın doğumgününde estirdiği fırtınanın etkileri hala sürmektedir. Ailesinden uzaklaştıkça Oğuz’a daha da yaklaşan Leyla, Oğuz’un oğlunu da yavaş yavaş sahiplenir. Kaan’la yalnız kaldıklarında bir anlık dikkatsizlik, Leyla’ya pahalıya mal olacaktır. Şevket’in umutla kurduğu yeni işinde, hesapta olmayan büyük bir gedik açılmak üzeredir. Yeni bir mahcubiyet yaşamak istemeyen Şevket, yenilgisini babasından saklamaya karar verir. Evde yalnız kalan Mithat Kara, “yukardakilerin” yokluğunda eve Ferhunde’yi davet eder. Evin yeni halini görmek isteyen Ferhunde merakına yenilir, Gülşen’in düğün telaşı arasında Mithat Bey’in davetini kabul eder. Şevket’in de evden çıkmadığını gören Mithat, onu çıkarmak için çabalar. Yolların kesişmesi an meselesidir. Gülşen’in düğün gecesinde de heyecan sürer. Ferhunde için unutulmayacak bir gece olacaktır.
canım bende tutmadı.kız diyo ama bebiş erkek.canlarım gerçi hepimiz Allah a şükür cinsiyetlerimizi öğrendik ama merak ettim bir bakın isterseniz doğru çıkıyor. ben denedim doğru çıktı :)))
Ancient Chinese Gender Predictor
doğum tarinizi ve son adet tarihinizi girmez yeterli
20+ gidiliyor canım.benim ikinci doz 14 mayısta.gecmiş olsun ya kacıncı haftada vuruluyo bu tetenoz asısı benim daha kontrole gitmeme 1 hafta var gec kalmıyım sonra???
[/URL][/IMG]
buda kızımın ilk fotoğrafı
ay bircancım şimdiden kalbim sıkıştı, çok seviyorum ama bazen izlemeye dayanamıyorum ya.... ama yine de İZLİCEMMMMMMM kötükedihüso
41 kere maşalllaahhhhhhhhh
canım bu 3 yada 4 boyutlumu yoksa renkli ultrason mu?? ne kadar net çıkmış maşallahh
haaa bu arada abisine benziyor kızın :))
canım bende tutmadı.kız diyo ama bebiş erkek.
20+ gidiliyor canım.benim ikinci doz 14 mayısta.
maşallah canııımmm.aynı kayra bu kıııss dimi yaaa.
valla ben de abisine benzettim maşallah fındık burun
bu arada kızlar ben istanbul aksaray haşim işcan geçitinden (pazarlıkla fiyatlar düşüyor) Kraft Dondy 811 Otomatik Sallanan Bebek Beşiği | Portatif Beşikler | Bebefix dony aldım bence asrın buluşu:)310,00 TL aldık,
ŞEKER ÇEYİZ BEBE, BEBEK, ARAÇ GEREÇ, MEKANİK BEŞİKLER, YONCA, YONCA BAMBAM BEŞİK bambam beşik aldık.oda alamıcam yer yok.idare edicez Allah kerim.100,00 TL aldık,
Baby 2 Go , Jogger Tropika Travel | ElitBebek.com bunu da 360,00 TL aldık.nerden baksan 150,00 TL karımız oldu.
Allah güle güle kullanmak nasip etsin sağlıkla inşallah tüm bebişlerimize ve bebişime.
bu arada kızlar ben istanbul aksaray haşim işcan geçitinden (pazarlıkla fiyatlar düşüyor) Kraft Dondy 811 Otomatik Sallanan Bebek Beşiği | Portatif Beşikler | Bebefix dony aldım bence asrın buluşu:)310,00 TL aldık,
ŞEKER ÇEYİZ BEBE, BEBEK, ARAÇ GEREÇ, MEKANİK BEŞİKLER, YONCA, YONCA BAMBAM BEŞİK bambam beşik aldık.oda alamıcam yer yok.idare edicez Allah kerim.100,00 TL aldık,
Baby 2 Go , Jogger Tropika Travel | ElitBebek.com bunu da 360,00 TL aldık.nerden baksan 150,00 TL karımız oldu.
Allah güle güle kullanmak nasip etsin sağlıkla inşallah tüm bebişlerimize ve bebişime.
bu arada kızlar ben istanbul aksaray haşim işcan geçitinden (pazarlıkla fiyatlar düşüyor) kraft dondy 811 otomatik sallanan bebek beşiği | portatif beşikler | bebefix dony aldım bence asrın buluşu:)310,00 tl aldık,
şeker çeyiz bebe, bebek, araç gereç, mekanik beşikler, yonca, yonca bambam beşik bambam beşik aldık.oda alamıcam yer yok.idare edicez allah kerim.100,00 tl aldık,
baby 2 go , jogger tropika travel | elitbebek.com bunu da 360,00 tl aldık.nerden baksan 150,00 tl karımız oldu.
güzel canım, sağlıkla kullansın bebişin, ben de bu tarz ama büyüyebilen olanını alcam...
canım süperler güle güle kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?