2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay bircancım şimdiden kalbim sıkıştı, çok seviyorum ama bazen izlemeye dayanamıyorum ya.... ama yine de İZLİCEMMMMMMM kötükedihüso

canım bende tutmadı.kız diyo ama bebiş erkek.
gecmiş olsun ya kacıncı haftada vuruluyo bu tetenoz asısı benim daha kontrole gitmeme 1 hafta var gec kalmıyım sonra???
20+ gidiliyor canım.benim ikinci doz 14 mayısta.
[/URL][/IMG]

buda kızımın ilk fotoğrafı

maşallah canııımmm.aynı kayra bu kıııss dimi yaaa.

bu arada kızlar ben istanbul aksaray haşim işcan geçitinden (pazarlıkla fiyatlar düşüyor) Kraft Dondy 811 Otomatik Sallanan Bebek Beşiği | Portatif Beşikler | Bebefix dony aldım bence asrın buluşu:)310,00 TL aldık,
ŞEKER ÇEYİZ BEBE, BEBEK, ARAÇ GEREÇ, MEKANİK BEŞİKLER, YONCA, YONCA BAMBAM BEŞİK bambam beşik aldık.oda alamıcam yer yok.idare edicez Allah kerim.100,00 TL aldık,
Baby 2 Go , Jogger Tropika Travel | ElitBebek.com bunu da 360,00 TL aldık.nerden baksan 150,00 TL karımız oldu.
Allah güle güle kullanmak nasip etsin sağlıkla inşallah tüm bebişlerimize ve bebişime.

bu arada kızlar ben istanbul aksaray haşim işcan geçitinden (pazarlıkla fiyatlar düşüyor) Kraft Dondy 811 Otomatik Sallanan Bebek Beşiği | Portatif Beşikler | Bebefix dony aldım bence asrın buluşu:)310,00 TL aldık,
ŞEKER ÇEYİZ BEBE, BEBEK, ARAÇ GEREÇ, MEKANİK BEŞİKLER, YONCA, YONCA BAMBAM BEŞİK bambam beşik aldık.oda alamıcam yer yok.idare edicez Allah kerim.100,00 TL aldık,
Baby 2 Go , Jogger Tropika Travel | ElitBebek.com bunu da 360,00 TL aldık.nerden baksan 150,00 TL karımız oldu.
Allah güle güle kullanmak nasip etsin sağlıkla inşallah tüm bebişlerimize ve bebişime.

dondolino ya da sleeperda var bu otomatik beşiklerin ama hem mama sandalyesi olarakta kullanılıyor yükseltilip.ayrıca mama sandalyesi alınmıyor ne güzel.tavsiye ederim kızlar.çok araştırdım.

41 kere maşalllaahhhhhhhhh
canım bu 3 yada 4 boyutlumu yoksa renkli ultrason mu?? ne kadar net çıkmış maşallahh

haaa bu arada abisine benziyor kızın :))

canım bu 4 boyutlu ultrason resimo yüzden çok net...valla bende abisine benzettim onun 4 boyutlu ultrason resmiyle aynı...

canım bende tutmadı.kız diyo ama bebiş erkek.

20+ gidiliyor canım.benim ikinci doz 14 mayısta.

maşallah canııımmm.aynı kayra bu kıııss dimi yaaa.

valla ben de abisine benzettim maşallah fındık burun

evet aynı abisi kızımkaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın bebişin canım sağlıkla inşallah...

ÇOK BEĞENDİM, GÜLE GÜLE SAĞLIKLA KULLANSIN BEBİŞİN

güle güle kullanın canım bu mama sandalyesi olayını ben de duydum büyük rahatlıkmış kayınvalideye yıkabilirim onu çok istiyo almayı

yerimiz müsait olmadııgıı için ve tasıınma gibi bi problemimiz var işşallah evi yenileyince oda düşşünüyorum. şşimdilik dedesi bize hediye olarak bunu almıışş:)
nasııl sizcee?

canım süperler güle güle kullan inşallah

güzel canım, sağlıkla kullansın bebişin, ben de bu tarz ama büyüyebilen olanını alcam...

basit ama hediyee düşşünmeleri bile yeter dedimm. bizde eşşimle oglum dogana kadar birikim yapalıım dedikk ufak defek hariç hiç bi esyasıınıı almııyoruz. bebek arabasıı pusetimiz hersey alıındıııı...

Naber kızlar? O kadar yoğundumki sabahtan beri. Aklımda burdaydı valla anca gelebildim. Ne sıkıcı birgün ya. İş yapmak istemedikçe üstüme üstüme gel di vallahi :mymeka:

Begümcüm maşallah kızına ya aynı Kayra bu valla abisine çekmiş kaydirigubbakcemile5

güzel canım, sağlıkla kullansın bebişin, ben de bu tarz ama büyüyebilen olanını alcam...

bizde eşşimle öyle istiyoduk buyuyebilen ama evim kaloriferli diil ve yatak odamada sııgmııcaktıı sonrada hediye oluncaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım süperler güle güle kullan inşallah

BİRCANCIM bu arad başladın mı cevize, ceviz yerken aklıma geldin de...kızlar kurum üzüm yiyordum az önce, bebek resmen ittirdi karnımı yani... o kadar netti.... denemenizi tavsiye ederim kuru kayısı, kuru üzüm, pestil aldım işyerine yemek aralarında onlardan tüketiyorum....

güle güle uyusun bebeğin içinde kullanışlı görünüyo canım çekmeceleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…