2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizde eşşimle öyle istiyoduk buyuyebilen ama evim kaloriferli diil ve yatak odamada sııgmııcaktıı sonrada hediye oluncaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tabi canım her hediyenin benimde başımın üzerin de yeri var... he he hihoyyyt

yine cevizim bitti alırım ama yine ya canım tatlı yemek istiyo çok oğluşumda seviyo abur cubur kilo aldırıyo bana bide bütün gün oturmak ve eve gidince yemekten sonrada hemen yatmak

ÇOK BEĞENDİM, GÜLE GÜLE SAĞLIKLA KULLANSIN BEBİŞİN

güle güle kullanın canım bu mama sandalyesi olayını ben de duydum büyük rahatlıkmış kayınvalideye yıkabilirim onu çok istiyo almayı

canım süperler güle güle kullan inşallah

kızlar çok teşekkür ederim hepimizin bebişleri sağlıkla kullansın alınanları inşallah.aslında ben erken olduğunu düşünüyordum ama kociş doğuma kadar Türkiye'ye gelemicek ondan aldık o gelmişken.pekte güzel oluyormuş ya hep bakıyordum almıyordum.ama kraft dondy alın bi şekilde derim.çok neriyorlar.dondolino diye geçiyor yada sleeper.
fatoşcum beşiği çok güzel güle güle kullansın inşallah.yer olsa bende alırdım ama yok anacım.

ya bu ünlüler ne zaman hamile kalıp ne zaman doğuruyo anacım kocamla hep şaşırıyoruz bu duruma bekle bekle zaaman geçmiyo bize yaaa Çok üzgünüm çoook

Güle güle kullansın Ayfercim oğluşun. Çok güzeller

ya bu ünlüler ne zaman hamile kalıp ne zaman doğuruyo anacım kocamla hep şaşırıyoruz bu duruma bekle bekle zaaman geçmiyo bize yaaa Çok üzgünüm çoook

Valla bende hep aynısını düşünüyorum. Onların hamilelikleri çabuk geçiyor galiba anacım

tabi canım her hediyenin benimde başımın üzerin de yeri var... he he hihoyyyt

tabii canıımmmmmm. biz sanslııyıız biraz. annem bi yandan kayıınvaldem biyandan ellerinde örgü iki gune bir carsııdalar:) gecen kayıın valdem bezini bile almıışş marketten görünce bi tuhaf naniknanikoldum yaaa

bencede muhakkak tüketin beyni gelişiyor kızlar aman ihmal etmeyin.
Hadi bakalım Reha muhtarda baba olmuş bugün gözümüzaydın kaydirigubbakcemile3
eneeee haberim yok yaff.kimdenmiş kii?
yine cevizim bitti alırım ama yine ya canım tatlı yemek istiyo çok oğluşumda seviyo abur cubur kilo aldırıyo bana bide bütün gün oturmak ve eve gidince yemekten sonrada hemen yatmak

canım yaa bi gün hastayım de gitme free takıl öyle iyi anlıyorum ki senii.Allah yardımcın olsunn.

güle güle uyusun bebeğin içinde kullanışlı görünüyo canım çekmeceleri falan

ben en cok korkuluklarıın asansörlü olmasıına sevindim bebek hareket edene kadar acıık buyuyunce kapalıı kullanıırıım eyilip belimi zorlamama gerek kalmaz dedim.... AKLINIZDA BULUNSUN....

Güle güle kullansın Ayfercim oğluşun. Çok güzeller
canım benim çok sağoll.hepimizin bebişi sağlıkla kullansın eşyalarını inşallah.
benim erkekimde hep tatlı istiyo ya da ben kendimi kandırıyorum delikafadulden

elma ye muz ye bak hem kendini kandırıyor insan hem de faydalı hemde çok kıpırdıyo bebişler o zaman.

canım ben abur cubur u tümden kestim neredeyse çikolatanın tadını bile unuttum yani... önceden paket paket yerdim.... ama okuduklarımdan kilo aldırmak dışında bebeğe bir yararı olmuyormuş.... canım çekse de yemiyorum, ya ağzıma kuru kaysı, yada üzüm atıyorum hemen... sen de dene bak, ben şimdiye kadar hiç kilo almadım, kan değerlerimde çok yüksek, doktorum kan hapı yada demir hapı da vermedim. sanırım bunları yediğim kaysı, cevizlere borçluyum......

Deniz uğur vardı ya Bi ara Tamer Karadağlıyla adı çıkmıştı. Ondan ikizleri olmuş bu sabah :jeyyar:
anaaaam görüyor musun bunları dün duyuyoz bugün doğuruyorlar yaa.Allah analı babalı büyütsün sağlıkla anacım ne diyek.
ben en cok korkuluklarıın asansörlü olmasıına sevindim bebek hareket edene kadar acıık buyuyunce kapalıı kullanıırıım eyilip belimi zorlamama gerek kalmaz dedim.... AKLINIZDA BULUNSUN....

iyi bir konuya değinmişsin sağol canım.

canım benim çok sağoll.hepimizin bebişi sağlıkla kullansın eşyalarını inşallah.

elma ye muz ye bak hem kendini kandırıyor insan hem de faydalı hemde çok kıpırdıyo bebişler o zaman.

evet canım ceviz benim birinci önceliğim... aç karnına hemen uyanır uyanmaz 2-3 tane taze ceviz... kocamın ilk görevi bu, sabah uyandığında bana ceviz kırmak... şimdiden bebekle ilgili sorumluluk almaya başlasın di mi:) alıştırıyorum onu yavaştan...
asla abur cubur yok. meyve yada kuru meyveler, kayısı, üzüm gibi.... mutlaka akşamları üşenmezsen taze sıkılmış meyve suyu... benim formülüm bu valla. ne kadar kilo almadan gidecem böyle, bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…