bizde eşşimle öyle istiyoduk buyuyebilen ama evim kaloriferli diil ve yatak odamada sııgmııcaktıı sonrada hediye oluncaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bircancım bu arad başladın mı cevize, ceviz yerken aklıma geldin de...kızlar kurum üzüm yiyordum az önce, bebek resmen ittirdi karnımı yani... O kadar netti.... Denemenizi tavsiye ederim kuru kayısı, kuru üzüm, pestil aldım işyerine yemek aralarında onlardan tüketiyorum....
canım bu 4 boyutlu ultrason resimo yüzden çok net...valla bende abisine benzettim onun 4 boyutlu ultrason resmiyle aynı...
evet aynı abisi kızımkaydirigubbakcemile3
güle güle kullansın bebişin canım sağlıkla inşallah...
ÇOK BEĞENDİM, GÜLE GÜLE SAĞLIKLA KULLANSIN BEBİŞİN
güle güle kullanın canım bu mama sandalyesi olayını ben de duydum büyük rahatlıkmış kayınvalideye yıkabilirim onu çok istiyo almayı
canım süperler güle güle kullan inşallah
bu arada kızlar ben istanbul aksaray haşim işcan geçitinden (pazarlıkla fiyatlar düşüyor) Kraft Dondy 811 Otomatik Sallanan Bebek Beşiği | Portatif Beşikler | Bebefix dony aldım bence asrın buluşu:)310,00 TL aldık,
ŞEKER ÇEYİZ BEBE, BEBEK, ARAÇ GEREÇ, MEKANİK BEŞİKLER, YONCA, YONCA BAMBAM BEŞİK bambam beşik aldık.oda alamıcam yer yok.idare edicez Allah kerim.100,00 TL aldık,
Baby 2 Go , Jogger Tropika Travel | ElitBebek.com bunu da 360,00 TL aldık.nerden baksan 150,00 TL karımız oldu.
Allah güle güle kullanmak nasip etsin sağlıkla inşallah tüm bebişlerimize ve bebişime.
ya bu ünlüler ne zaman hamile kalıp ne zaman doğuruyo anacım kocamla hep şaşırıyoruz bu duruma bekle bekle zaaman geçmiyo bize yaaa Çok üzgünüm çoook
tabi canım her hediyenin benimde başımın üzerin de yeri var... he he hihoyyyt
bencede muhakkak tüketin beyni gelişiyor kızlar aman ihmal etmeyin.BİRCANCIM bu arad başladın mı cevize, ceviz yerken aklıma geldin de...kızlar kurum üzüm yiyordum az önce, bebek resmen ittirdi karnımı yani... o kadar netti.... denemenizi tavsiye ederim kuru kayısı, kuru üzüm, pestil aldım işyerine yemek aralarında onlardan tüketiyorum....
eneeee haberim yok yaff.kimdenmiş kii?Hadi bakalım Reha muhtarda baba olmuş bugün gözümüzaydın kaydirigubbakcemile3
yine cevizim bitti alırım ama yine ya canım tatlı yemek istiyo çok oğluşumda seviyo abur cubur kilo aldırıyo bana bide bütün gün oturmak ve eve gidince yemekten sonrada hemen yatmak
bencede muhakkak tüketin beyni gelişiyor kızlar aman ihmal etmeyin.
eneeee haberim yok yaff.kimdenmiş kii?.
güle güle uyusun bebeğin içinde kullanışlı görünüyo canım çekmeceleri falan
canım benim çok sağoll.hepimizin bebişi sağlıkla kullansın eşyalarını inşallah.Güle güle kullansın Ayfercim oğluşun. Çok güzeller
benim erkekimde hep tatlı istiyo ya da ben kendimi kandırıyorum delikafadulden
yine cevizim bitti alırım ama yine ya canım tatlı yemek istiyo çok oğluşumda seviyo abur cubur kilo aldırıyo bana bide bütün gün oturmak ve eve gidince yemekten sonrada hemen yatmak
Deniz uğur vardı ya Bi ara Tamer Karadağlıyla adı çıkmıştı. Ondan ikizleri olmuş bu sabah :jeyyar:
anaaaam görüyor musun bunları dün duyuyoz bugün doğuruyorlar yaa.Allah analı babalı büyütsün sağlıkla anacım ne diyek.Deniz uğur vardı ya Bi ara Tamer Karadağlıyla adı çıkmıştı. Ondan ikizleri olmuş bu sabah :jeyyar:
ben en cok korkuluklarıın asansörlü olmasıına sevindim bebek hareket edene kadar acıık buyuyunce kapalıı kullanıırıım eyilip belimi zorlamama gerek kalmaz dedim.... AKLINIZDA BULUNSUN....
CİİİİDDİİMİİSİİNNN YAAAAA:bbo::bbo:
anaaaam görüyor musun bunları dün duyuyoz bugün doğuruyorlar yaa.Allah analı babalı büyütsün sağlıkla anacım ne diyek.
canım benim çok sağoll.hepimizin bebişi sağlıkla kullansın eşyalarını inşallah.
elma ye muz ye bak hem kendini kandırıyor insan hem de faydalı hemde çok kıpırdıyo bebişler o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?