2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayfercim ve Fatoşcum bebişlerinizin cicileri gerçekten çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

Begümcüm kırkbirkere maşallah kızına
Gerçekten de aynı abisi...

Sudeyoncaa çok geçmiş olsun. Artık 2-3 gün çekersin sen onun ağrısını..Umarım en kısa zamanda eski haline dönersin.

Bircancım gerçekten üzüldüm iş durumunuza.. Ama sıkma canını... Çok daha iyisini bulursun inşallah doğumdan sonra.. Poyrazımız inşallah kısmetiyle gelir de annesine eskisinden çok daha iyi bir iş nasip eder.. Gün doğmadan neler doğar canım şimdi tek düşünmemiz gereken bebeklerimiz nasıl olsa herşey yoluna girecektir. Hepimiz geçiyoruz bazen bu şekilde dar boğazlardan önemli olan güçlü olmak hem kendimiz hem ailemiz için canımcım.... Ayrıca evet doğru söylüyorsun markası orpak söylemişlerdi de unutmuştum çok sağol çünkü düşün düşün bulamamıştım... Kısıkköyde tek satıyorlardı canım mutlaka tek karyola olarak ta alabilirsin...

kızlar size bişey soracağım gebelik haftanızı ve bebeğinizin kilosunu yazarmısınız rica etsem???

Emsalcim ben 21+6 iken bebişim 480gr'dı.

bi tek ben mi hem oda hem beşik düşünüyorum yaaa (
odası hazır olsun oda boş kalmasın istiyorum. bir sepet beşik alayım bebeğim yanımda yatak odamda olsun istiyorum

Canım biliyorsun bende aynı durumdayım(( Çok şükür odayı aldık beşiği kara kara düşünüyoruz ne yapsak diye:)

selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil erdenayim cok yaramaz teyzeleri hep tatli yiyelim diyor eskiden tursuydu simdide tatli esim kilo cok yapio diye beni meyve kurulariyla kandiriyorrrrrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

CİİİİDDİİMİİSİİNNN YAAAAA:bbo::bbo:

nasil belli kadinlar kulubu oldugu:enbuyukkk:iki dakikada unluleride cekisdirmisinizzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

kacarmıııı güzelimmm

bu arada nasıl buldun canım bebeşin ismini, farklı geldi bana, sıradan değin ve hoş... erdenay, ikinizin isminin birleşimi gibi bişey mi....

kızlar size bişey soracağım gebelik haftanızı ve bebeğinizin kilosunu yazarmısınız rica etsem???

merhaba emsalciğim, ben geçen hafta obez bir bebek doğrucağımı zannetmiştim. doktor 425 gram demişti ve ben 19 haftalıktım. dün doktora gittim,
19+6 ve 320 gram.
yani obez değil, normal bir bebek geliyor.
çok sevindim.

sen de bir sorun mu var? umarım her şey yolundadır

maşalllaahhhh benim yigenime
canım bende dün gittim ya 20+5 ti 386 gr. dedi acaba azmı dedim kafam karıştı birden üzüldüm bebeğime :uhm:
evet canım sen odayı aldın çok şükür darısı bizim başımıza inşallahh
onuda alınca dediğin gibi birde minik beşik derdi başlıyor :))

benimki 18+1 ken 238 gr'dı.

maşallahh seninde bebişine canım

slm kızlar uzun zamandır gorusemedık ınsallah hersey yolundadır
bu arada reha muhtar bır kız bır erkek babası olmus. ıkız yanıı.
nıkahsız cocuk sahıbı olanlara kızıyorummmklava:klava:

ya benim gibi bacagıına kramplar giren varmıı dun bu acııyla uyandıım ve hala ondan kalma baldıırıımda öyle bi acıı varr sütümüde içiyomm amaaaa(

ay bunlar yoksa 9 ayı kısaltmanın da mı bir yolunu buldular..... :1shok:

Valla bende anlamadım bir formulu var demekki

slm kızlar uzun zamandır gorusemedık ınsallah hersey yolundadır
bu arada reha muhtar bır kız bır erkek babası olmus. ıkız yanıı.
nıkahsız cocuk sahıbı olanlara kızıyorummmklava:klava:

Selam cnm hoşgeldin. Önce ben verdim o haberi naniknanik

ya benim gibi bacagıına kramplar giren varmıı dun bu acııyla uyandıım ve hala ondan kalma baldıırıımda öyle bi acıı varr sütümüde içiyomm amaaaa(

Cnm magnezyum içmiyosun galiba sen. Kalsiyumla alakası yok o krampların :1no2:

ay bunlar yoksa 9 ayı kısaltmanın da mı bir yolunu buldular..... :1shok:

canim belli olmaz belki bulmuslardirrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

kacarmıııı güzelimmm

tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kacmazzzzzzzzzzzzzzzzzz aman kacirmayin sengözlerimebaksanabdelikafadulden bende burda sizden ogreniyorummmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5 oglusun nasil neyapiyor annesiiiiiiiiiiiigamyoncuiremsu

okudum canım tek bır fark var ıkız olduklarını yazmamıssınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim 1 ay önce ayak bileklerimde oluyordu, ama şimdi geçti... belki de vitamin eksikliğinden değil, oturma şeklinden falandır.....

ay ne güsel tatlım ya ben yiyorum ya. yemek türü yemiyorum pek

internete baktıım kalsiyumm eksikligi diyooo.. tabi magnezyumdanda kaynaklanııyooo ama onunda bulundugu besinler et ve genellikle balıık bende hayatta balıık yııyemiyorumm... etide cok sevmem. aslıında yeşşil sebzelerdede var.ben en iyisi onlarıı yiyeyim:CüvCüv:

bu arada nasıl buldun canım bebeşin ismini, farklı geldi bana, sıradan değin ve hoş... erdenay, ikinizin isminin birleşimi gibi bişey mi....

hayatim kayinpederim babam buldu.babam kuranve kuranla ilgili cok kitap okuyor ordan bulduk ewet cok degisik ve anlamida guzel.ay kadar pak ve isik sacan demek. diger isimlerde sunlar eger isim ariyorsan.
saad,malik,taat.burak.erdener,erdenizzz bunlarda vardi ama esimle benim ismime uygun erdenay vardi benim adim demet,esiminkide erdinc ondan erdenayi secdik begendigine cok sevindim duyanlar cok degisik isim diyorlar. insallah bebegime ugur getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…