kızlar size bişey soracağım gebelik haftanızı ve bebeğinizin kilosunu yazarmısınız rica etsem???
bi tek ben mi hem oda hem beşik düşünüyorum yaaa(
odası hazır olsun oda boş kalmasın istiyorum. bir sepet beşik alayım bebeğim yanımda yatak odamda olsun istiyorum
CİİİİDDİİMİİSİİNNN YAAAAA:bbo::bbo:
selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil erdenayim cok yaramaz teyzeleri hep tatli yiyelim diyor eskiden tursuydu simdide tatli esim kilo cok yapio diye beni meyve kurulariyla kandiriyorrrrrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
nasil belli kadinlar kulubu oldugu:enbuyukkk:iki dakikada unluleride cekisdirmisinizzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
Valla öyleymiş bacım şutarafagitti
selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil erdenayim cok yaramaz teyzeleri hep tatli yiyelim diyor eskiden tursuydu simdide tatli esim kilo cok yapio diye beni meyve kurulariyla kandiriyorrrrrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
nasil belli kadinlar kulubu oldugu:enbuyukkk:iki dakikada unluleride cekisdirmisinizzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
ay bunlar yoksa 9 ayı kısaltmanın da mı bir yolunu buldular..... :1shok:
kızlar size bişey soracağım gebelik haftanızı ve bebeğinizin kilosunu yazarmısınız rica etsem???
Ayfercim ve Fatoşcum bebişlerinizin cicileri gerçekten çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...
Begümcüm kırkbirkere maşallah kızına
Gerçekten de aynı abisi...
Sudeyoncaa çok geçmiş olsun. Artık 2-3 gün çekersin sen onun ağrısını..Umarım en kısa zamanda eski haline dönersin.
Bircancım gerçekten üzüldüm iş durumunuza.. Ama sıkma canını... Çok daha iyisini bulursun inşallah doğumdan sonra.. Poyrazımız inşallah kısmetiyle gelir de annesine eskisinden çok daha iyi bir iş nasip eder.. Gün doğmadan neler doğar canım şimdi tek düşünmemiz gereken bebeklerimiz nasıl olsa herşey yoluna girecektir. Hepimiz geçiyoruz bazen bu şekilde dar boğazlardan önemli olan güçlü olmak hem kendimiz hem ailemiz için canımcım.... Ayrıca evet doğru söylüyorsun markası orpak söylemişlerdi de unutmuştum çok sağol çünkü düşün düşün bulamamıştım... Kısıkköyde tek satıyorlardı canım mutlaka tek karyola olarak ta alabilirsin...
Emsalcim ben 21+6 iken bebişim 480gr'dı.
Canım biliyorsun bende aynı durumdayım(( Çok şükür odayı aldık beşiği kara kara düşünüyoruz ne yapsak diye:)
benimki 18+1 ken 238 gr'dı.
slm kızlar uzun zamandır gorusemedık ınsallah hersey yolundadır
bu arada reha muhtar bır kız bır erkek babası olmus. ıkız yanıı.
nıkahsız cocuk sahıbı olanlara kızıyorummmklava: klava:
ya benim gibi bacagıına kramplar giren varmıı dun bu acııyla uyandıım ve hala ondan kalma baldıırıımda öyle bi acıı varr sütümüde içiyomm amaaaa(
kacarmıııı güzelimmm
Valla bende anlamadım bir formulu var demekki
Selam cnm hoşgeldin. Önce ben verdim o haberi naniknanik
Cnm magnezyum içmiyosun galiba sen. Kalsiyumla alakası yok o krampların :1no2:
ya benim gibi bacagıına kramplar giren varmıı dun bu acııyla uyandıım ve hala ondan kalma baldıırıımda öyle bi acıı varr sütümüde içiyomm amaaaa(
canım ben abur cubur u tümden kestim neredeyse çikolatanın tadını bile unuttum yani... önceden paket paket yerdim.... ama okuduklarımdan kilo aldırmak dışında bebeğe bir yararı olmuyormuş.... canım çekse de yemiyorum, ya ağzıma kuru kaysı, yada üzüm atıyorum hemen... sen de dene bak, ben şimdiye kadar hiç kilo almadım, kan değerlerimde çok yüksek, doktorum kan hapı yada demir hapı da vermedim. sanırım bunları yediğim kaysı, cevizlere borçluyum......
okudum canım tek bır fark var ıkız olduklarını yazmamıssınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla bende anlamadım bir formulu var demekki
Selam cnm hoşgeldin. Önce ben verdim o haberi naniknanik
Cnm magnezyum içmiyosun galiba sen. Kalsiyumla alakası yok o krampların :1no2:
onuda yazdım kız ilerki mesajlarımda kaydirigubbakcemile3
bu arada nasıl buldun canım bebeşin ismini, farklı geldi bana, sıradan değin ve hoş... erdenay, ikinizin isminin birleşimi gibi bişey mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?