merhaba emsalciğim, ben geçen hafta obez bir bebek doğrucağımı zannetmiştim. doktor 425 gram demişti ve ben 19 haftalıktım. dün doktora gittim,
19+6 ve 320 gram.
yani obez değil, normal bir bebek geliyor.
çok sevindim.
sen de bir sorun mu var? umarım her şey yolundadır
maşalllaahhhh benim yigenime
canım bende dün gittim ya 20+5 ti 386 gr. dedi acaba azmı dedim kafam karıştı birden üzüldüm bebeğime :uhm:
evet canım sen odayı aldın çok şükür darısı bizim başımıza inşallahh
onuda alınca dediğin gibi birde minik beşik derdi başlıyor :))
maşallahh seninde bebişine canım
benim 1 ay önce ayak bileklerimde oluyordu, ama şimdi geçti... belki de vitamin eksikliğinden değil, oturma şeklinden falandır.....
canim belli olmaz belki bulmuslardirrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kacmazzzzzzzzzzzzzzzzzz aman kacirmayin sengözlerimebaksanabdelikafadulden bende burda sizden ogreniyorummmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5 oglusun nasil neyapiyor annesiiiiiiiiiiiigamyoncuiremsu
Emsalcim bebeğin gayet normal bence.. Mesela benim gittiğim hafta bebeğin ortalama 470gr olması gerekiyordu benimki 480 gr çıktı ama bu demek değildir 450 gr. çıksaydı kötü giden birşeyler var.. 21. haftanın bitişi ile bebeğin ortalama ağrılığı 400gr'dır. Ki arada çok fark yok ayrıca daha 21. haftayı da bitirmene 2 gün varmış...Yani nerdeyse ortalamayı bulacak kiloya yaklaşmış bebeğin. Hiç takma kafana maşallah çok güzel eylülün ağırlığı.
Bu arada dün akşam ki verdiğim hani ticker linki işe yaradı mı yoksa başka türlü mü hallettin?
canım hoşgeldinn
evet geçen hafta biraz tedirgindin şimdi iyi olmana çok sevindim :))
canım bu hafta başka bir dr.a mı gittin geöen haftaya nazaran bebişinin kilosu düşük çıkmış ta merak ettim benim dr.u mun söyledigi doğrumu diye
bu arada bende iyiym canım çok teşekkür ederim dün gidip kızımı gördüm sevindirik oldum :)) maşallahhh kızıma
sadece aklıma kilosu takıldı azmı acaba diye 21. hafta da 386 gr.dı
cumartesi kendi dr.uma gidecegim bakalım orda kaç kilo çıkacak
hayatim kayinpederim babam buldu.babam kuranve kuranla ilgili cok kitap okuyor ordan bulduk ewet cok degisik ve anlamida guzel.ay kadar pak ve isik sacan demek. diger isimlerde sunlar eger isim ariyorsan.
saad,malik,taat.burak.erdener,erdenizzz bunlarda vardi ama esimle benim ismime uygun erdenay vardi benim adim demet,esiminkide erdinc ondan erdenayi secdik begendigine cok sevindim duyanlar cok degisik isim diyorlar.insallah bebegime ugur getirir.
hayatim kayinpederim babam buldu.babam kuranve kuranla ilgili cok kitap okuyor ordan bulduk ewet cok degisik ve anlamida guzel.ay kadar pak ve isik sacan demek. diger isimlerde sunlar eger isim ariyorsan.
saad,malik,taat.burak.erdener,erdenizzz bunlarda vardi ama esimle benim ismime uygun erdenay vardi benim adim demet,esiminkide erdinc ondan erdenayi secdik begendigine cok sevindim duyanlar cok degisik isim diyorlar.insallah bebegime ugur getirir.
ya benim gibi bacagıına kramplar giren varmıı dun bu acııyla uyandıım ve hala ondan kalma baldıırıımda öyle bi acıı varr sütümüde içiyomm amaaaa(
valla oglusum butun gun uyuyor gece yataga yattııgıımda oynamaya baslııyor ... anlasıılan beni gece uyutmucakk bu yavruu kuşşummm:)
evet canım benim doktorum beni çalıştığı hastaneye yönlendirdi ve kan tahlili ile bir kez de orada ultrasona bakılmasını istedi. hastanedeki doktor bakarken ben sordum bana 320 gram ve 19+6 hafta için gayet iyi dedi.
ama şunu da söyledi. bunlar yaklaşık değerler.
bence senin bebişinin kilosu da gayet iyi. boy ve kilo da asıl değerler son aylarda en net şekilde çıkıyormuş. o yüzden şu an verilen değerler ortalamanın çok çok altında olmadıkça sorun yok. bence senin bebeğin de çok sağlıklı.
sakın kafanı takma.
hayatim senin oglusunda benimki gibi herhalde babasini kiskaniyorrr benimkide oyle nezaman babasina sarilsam sanki s^karnimdan cikip babasini dovecek sekil o benim annem dercesineeeeeee:roflol:sırnaşık şey bende hemen oyle dusundum gece ben yandim dedim ama dr 40 gun nasil alisdirirsan oyle gider dediler aglasada alisdirmak icin biraz zorlucam afacanimigamyoncuiremsu buarada oglusunun adi neeeee?
canım ben de çok beğendim... erdemay daha mı uygun oluyo ne :bbo: bu arada erdenay bebek sağlıkla ismiyle büyüsün
Canım ismi gerçekten çok güzel oğluşunun.. İsmiyli birlikte mutlu , sağlıklı bir yaşam sürsün inşallah...
doktora danıısayıımm su an sadece elevit verdii bana.....hayatim senin oglusunda benimki gibi herhalde babasini kiskaniyorrr benimkide oyle nezaman babasina sarilsam sanki s^karnimdan cikip babasini dovecek sekil o benim annem dercesineeeeeee:roflol:sırnaşık şey bende hemen oyle dusundum gece ben yandim dedim ama dr 40 gun nasil alisdirirsan oyle gider dediler aglasada alisdirmak icin biraz zorlucam afacanimigamyoncuiremsu buarada oglusunun adi neeeee?
kramplarda magnezyum ic canim cok iyi geliyor gunde ikikere iccccccccccc
haklısın canım aslında takmamak lazım ama işte annelik :))
hele ki şimdi dr.um her ultrason farklı kilo verir demişti sanırım çok doğru bakalım cumartesi kaç kilo çıkacak
canım o linki yapıştırdım :)) ben o şekilde doğru tarihi göstermez sanmıştım :)))
teşekkür ederim tatlım
doktora danıısayıımm su an sadece elevit verdii bana.....
BİRCAN cım deniz uğur ve raha muhtar senin oğlanın ismini çalmışlar :)))
kızına mina ismini oğluna poyraz ismini vermişler
canim sen kac haftaliksinki normalde 16dan sonra elevit,kan ilaci,ve magnezyum veriliyorda belkki dr gerek gormedi dr sor tabiiii simdi daha cok baslayacak kramplar agrilar canim sen iste bence kendin bilirsin amaaaaaaaaaaaaahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?