2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim sen kac haftaliksinki normalde 16dan sonra elevit,kan ilaci,ve magnezyum veriliyorda belkki dr gerek gormedi dr sor tabiiii simdi daha cok baslayacak kramplar agrilar canim sen iste bence kendin bilirsin amaaaaaaaaaaaaahihoyyyt

canım bana doktorum çok yoğun ısrarlarım sonucu sadece elevit verdi... magnezyum ve demir hapını sordum ısrarla ama onu vermedi... elevit zaten kan hapı... onun dışında demir ve magnezyum vermedi... demir ve demir depolarım doluymuş, değerlerine göre veriyor yani....

5848BL canım ben çok beğendim ismiylee yaşaısn inşallah

sagol canim benimkaydirigubbakcemile5 hepimizin bebekleri ismiyle yasasin ve isimleri ugur getirsinnnnnnnnnnnnnnnn
fazlada sinirlenme reha muhtarin senin yumurcaginin adini caldi diyeeeeeeeekaydirigubbakcemile3 poyrazii biz sana ait olarak biliyoruz icin rahat olsun canimmmmmmm:teselli:

Sevindim canım işe yaradığına. Güle güle kullan tickerını. İnşallah sana ve bebeğine şans getirir...

canım ben bir siteye daha üyeyim 2006 dan beri oraya koydum ve çok hoşuma gitti ama dün buraya koyamadım çokta begenerek yapmıştım üzüldüm bir an :))
tabii diger siteye çok fazla girmiyorum artık. burası kadar aktif gelmiyor artık bana sanki orda yabacıymışım gibi hissediyorum kendimi burası başka :))

canim doktoruna ve senin vucud yapina bagli ama 4aydan sonra kramp ^ve agrilar uyusmalar basladigi icin magnezyumu oneriyorlar vitamini zaten onceden veriyor bir cok doktor kanida annenin kan tuplerine bakarak veriyor zaten hamilelikde kan oranimiz artiyor.hasta falan olmadigimiz surece kanda sorun olmuyor amaa demir ve magnezyum onemliiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv: ama doktora guvenmek en onemlisi o seni taniyor ve ona gore verirr.

slm cnm ne hbr???? KIZIMIZ NASIL BAKALIMMMMMM???

arkadaşlar kramp olunca hemen ayağınızı balerin gibi tersi yönde tutup çekin.ya gösteremiyom ama topuklu ayakkabı giyer gibi en topuklusunu giymiş gibi yerdede yapabilirsiniz.o zaman geçiyor.babacım öğretmişti rahmetli Allah razı olsun.denizde falan olursa diye.

canım haklısın, okuduklarımız hep böyle yaıyor. şuan ben demir ve demir bağlamada mevcut sınırların bile üzerine çıkmışım... tükettiğim hangi gıda yarıyorsa artık bilemicem delikafadulden bu arada herhangi bir kramp vs. sorunum yok... ekstra birşey vermedi, hatta on kez falan sordum... bari sana bi elivit veriyim ilerisi için dedi. zaten kendisi kadın doğum bölüm başkanı, güvenim bu konuda tam....

ya benim tickerım olmuyor ne yapsam yaa.bircan dilek yavrum ikinizden biri bana yapıverin be yaa siz yaparınız ancak.28/11/2008 sat tarihi yaa.

nur içinde yatsın canım.....

evet bitane benim poyrazım en büyük benim poyrazım:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…