2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım.. Tabi yaa burda biz bizeyiz ve burdaki sıcaklığı artık başka yerde bulmak gerçekten çok zor...Nerdeyse ben 4,5 aydır bu topikteyim. Şimdi ilk msjıma bakıcam merak ettim valla:))

canımm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacının
geçen gün ilk defa oldu perişan oldum 3 gün ağrısını çektim.
bir daha olursa mutlaka deneyecegim

evet ya şahitsiniz delikafadulden
şahidiz tabii hem bir arkadaşta dedi ya biz poyraz ı senle biliyoruz sana yakıştırıyoruz :))

saol cnm iyi yavrumda hamdolsun....bekliyoruz artıkın kucağımıza alacağımız günleri Allah ın izniyle cnm
aman iyi olsun inşallah her zaman.
aminnnnnnnn canım inşallahhhhhhh :Saruboceq:
Anladım canım.. Tabi yaa burda biz bizeyiz ve burdaki sıcaklığı artık başka yerde bulmak gerçekten çok zor...Nerdeyse ben 4,5 aydır bu topikteyim. Şimdi ilk msjıma bakıcam merak ettim valla:))

gerçekten zor yaaa hepinizi çok özlüyorum.
hele senin gibi normaldede görüştüğüm görüştügüm arkadaşlarımı daha çok özlüyorum
bende 6 ay oldu burdayım buradaki insanlar ve paylaşımların hepsi birbirinden güzel :))
bende bakarım bazen eski mesajlarıma canlarım benim hep duygulanıyorum güzel dilekleri okuyunca

canımm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacının
geçen gün ilk defa oldu perişan oldum 3 gün ağrısını çektim.
bir daha olursa mutlaka deneyecegim

amin canıım cümlemizin ölmüşlerine Allah rahmet eylesin ,mekanları cennet olsun inşallah.
dediğim gibi ayak parmaklarınızı kendinize doğru beşini birden elinizle çevirin topuklu giyer gibi bi pozisyon.o kramp girdiği anda yapın hemen geçiyor.

Maalesef öğrenemedim bu topiğe ilk ne zaman yazdığımı çünkü en fazla 20 sylık bir msj geçmişine sahip. Benimde 1,664 msjım olduğuna göre öğrenmem mümkün değilmiş zaten(

Canım benim sağol. Bende aynı şekilde seni ve burdaki kızları çok özlüyorum..
Bugün saatlerce giremedim yaa deli oldum resmen delikafadulden

Maalesef öğrenemedim bu topiğe ilk ne zaman yazdığımı çünkü en fazla 20 sylık bir msj geçmişine sahip. Benimde 1,664 msjım olduğuna göre öğrenmem mümkün değilmiş zaten(

ilk girdigin konuları göstermiyormu orda yazıştıklarını falan ben onları görüyorum.
mesajlar en fazla 20 sayfa evet

Canım benim sağol. Bende aynı şekilde seni ve burdaki kızları çok özlüyorum..
Bugün saatlerce giremedim yaa deli oldum resmen delikafadulden

sorma canım yaa ben girdim siz yoksunuz bende deli oldum ama Allah tan senin tavsiyen ve yardımınla feca e geldim :)) orda gördüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…