nur içinde yatsın canım.....
canım ben bir siteye daha üyeyim 2006 dan beri oraya koydum ve çok hoşuma gitti ama dün buraya koyamadım çokta begenerek yapmıştım üzüldüm bir an :))
tabii diger siteye çok fazla girmiyorum artık. burası kadar aktif gelmiyor artık bana sanki orda yabacıymışım gibi hissediyorum kendimi burası başka :))
arkadaşlar kramp olunca hemen ayağınızı balerin gibi tersi yönde tutup çekin.ya gösteremiyom ama topuklu ayakkabı giyer gibi en topuklusunu giymiş gibi yerdede yapabilirsiniz.o zaman geçiyor.babacım öğretmişti rahmetli Allah razı olsun.denizde falan olursa diye.
canım korkma sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa de öyle olsun :))
rahmetli annem öyle derdi
ya benim tickerım olmuyor ne yapsam yaa.bircan dilek yavrum ikinizden biri bana yapıverin be yaa siz yaparınız ancak.28/11/2008 sat tarihi yaa.
şahidiz tabii hem bir arkadaşta dedi ya biz poyraz ı senle biliyoruz sana yakıştırıyoruz :))evet ya şahitsiniz delikafadulden
aman iyi olsun inşallah her zaman.
saol cnm iyi yavrumda hamdolsun....bekliyoruz artıkın kucağımıza alacağımız günleri Allah ın izniyle cnm
Anladım canım.. Tabi yaa burda biz bizeyiz ve burdaki sıcaklığı artık başka yerde bulmak gerçekten çok zor...Nerdeyse ben 4,5 aydır bu topikteyim. Şimdi ilk msjıma bakıcam merak ettim valla:))
canımm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacının
geçen gün ilk defa oldu perişan oldum 3 gün ağrısını çektim.
bir daha olursa mutlaka deneyecegim
sağol canımcım tamamdır.Canım kusura bakma yaa şimdi okudum msjını yoksa hemen yardımcı olmaya çalışırdım
ama halletmişsin galiba sevindim.
kızlar yi akşamlar :) kocaman öptük sizi
evet cnm bende öle biliyom sizin duanızı da lıyım dedim cenım benim
Maalesef öğrenemedim bu topiğe ilk ne zaman yazdığımı çünkü en fazla 20 sylık bir msj geçmişine sahip. Benimde 1,664 msjım olduğuna göre öğrenmem mümkün değilmiş zaten(
şahidiz tabii hem bir arkadaşta dedi ya biz poyraz ı senle biliyoruz sana yakıştırıyoruz :))
aman iyi olsun inşallah her zaman.
aminnnnnnnn canım inşallahhhhhhh :Saruboceq:
gerçekten zor yaaa hepinizi çok özlüyorum.
hele senin gibi normaldede görüştüğüm görüştügüm arkadaşlarımı daha çok özlüyorum
bende 6 ay oldu burdayım buradaki insanlar ve paylaşımların hepsi birbirinden güzel :))
bende bakarım bazen eski mesajlarıma canlarım benim hep duygulanıyorum güzel dilekleri okuyunca
Maalesef öğrenemedim bu topiğe ilk ne zaman yazdığımı çünkü en fazla 20 sylık bir msj geçmişine sahip. Benimde 1,664 msjım olduğuna göre öğrenmem mümkün değilmiş zaten(
evet bitane benim poyrazım en büyük benim poyrazım:sm_cool:
Canım benim sağol. Bende aynı şekilde seni ve burdaki kızları çok özlüyorum..
Bugün saatlerce giremedim yaa deli oldum resmen delikafadulden
ben benide aranıza alın falan yazmıştım kııs:)
sorma canım yaa ben girdim siz yoksunuz bende deli oldum ama Allah tan senin tavsiyen ve yardımınla feca e geldim :)) orda gördüm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?