Evet canım yaaa gerçekten çok uzun zaman oldu... Ben hiç hatırlamıyorum maalesef ilk ne yazdığıma üşenmesem geçmiş sayfalara tek tek bakıp bulucam ama üşeniyorum dur onu da deneyeyim bir:)))
ah canım bnm Allah ayırmasın bizleri
Yaaa bizim bir delfindora diye arkadaşımız vardı, çok eskiler ii bilir...
İkizi olacaktı onunda ama sanırım kötü birşeyler geldi başına ve bizden bir ayrıldı bir daha da hiç gelmedi(( Umarım herşey yolundadır onun için.
Yaaa bizim bir delfindora diye arkadaşımız vardı, çok eskiler ii bilir...
İkizi olacaktı onunda ama sanırım kötü birşeyler geldi başına ve bizden bir ayrıldı bir daha da hiç gelmedi(( Umarım herşey yolundadır onun için.
aman boşver kıııs.Evet canım yaaa gerçekten çok uzun zaman oldu... Ben hiç hatırlamıyorum maalesef ilk ne yazdığıma üşenmesem geçmiş sayfalara tek tek bakıp bulucam ama üşeniyorum dur onu da deneyeyim bir:)))
evet cnm hatırlıyorum inş.öledir....bu arada dilekçim ticker ini gördün müüüüüüü ay çok kıskandım 6.aya geçmişşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
evet cnm hatırlıyorum inş.öledir....bu arada dilekçim ticker ini gördün müüüüüüü ay çok kıskandım 6.aya geçmişşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3
aminn canımm ne güzel şen şakrak gebelikler geçiriyoruz birbirimizin sayesinde
üzülürüm üzülürüm doğumda da acaba bilg yanımda mı götürsem nee ne yapcem ben sizsiz
üzülürüm üzülürüm doğumda da acaba bilg yanımda mı götürsem nee ne yapcem ben sizsiz
aman boşver kıııs.
evet maşallah bende geçen farkettim çok sevindim yaa daha da büyüdüğü günleride görücez inşallahh.dilekcim tebrikler canımm.
maşallaaahhhhh41 kere Dileğime 1 hafta sonra 6 ay bitecek inşallah hayırlısı ile yavrusunu kucağına alırr hem o hem hepimiz
bu arada göbüş koydum kızlar göbüş topiğine.
Kızlar,
Aşağıdaki bu topiğe yazdığım ilk mesaj..Sonunda bulabildim:)))
19.sayfada.. Tarihi 04.01.2009 yani 4 ayı geçkin bir süredir burda sizlerleyim:))
Ben sanırım kendime nazar değdirmişim daha ilk msjımda içim bulanmıyor diye:))
Çünkü 6-16. haftalar arasında neler çektiğimi bir allah birde ben bilirim, belki kızımda biliyordur canım:)))
Selam arkadaşlar,
Az önce bir arkadaştan duydum böyle bir topiğin olduğunu ve hemen soluğu burda aldım. Bende hamile olduğumu öğreneli tam bir hafta oldu. 10 gün sonra falan doktora gitmeyi düşünüyoruz ultrason için. Bir yandan hem heyecen hem mutluluk yaşıyorum , bir yandan da korkuyorum ya ters giden bişeyler varsa diye. Hiç içim bulanmıyor. Benim daha ilk hamileliğim ve yeni yeni alışmaya başladım:)) Burdan herkesi tebrik ederim. İnşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dokuz ay sonra kucaklarımıza alabiliriz.
ben dilek e mesaj atacağım doğuma giderken oda size haber vercek emsalll doğuma gitti diye :roflol::roflol::roflol:
inşallah o günleride göreceğiz hayırlısı ile:Saruboceq:
inanmıyorum sana yaaa aradı buldu mesajını :)))
yerim seni benn bir hafta olmuş bebişini öğreneli. çok tatlısın sen yaaa :))
aman boşver kıııs.
evet maşallah bende geçen farkettim çok sevindim yaa daha da büyüdüğü günleride görücez inşallahh.dilekcim tebrikler canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?