2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım yaaa gerçekten çok uzun zaman oldu... Ben hiç hatırlamıyorum maalesef ilk ne yazdığıma üşenmesem geçmiş sayfalara tek tek bakıp bulucam ama üşeniyorum dur onu da deneyeyim bir:)))

ay bende merak ettim şimdi ne yazım diye baak görüyonmu sen

Yaaa bizim bir delfindora diye arkadaşımız vardı, çok eskiler ii bilir...
ıkizi olacaktı onunda ama sanırım kötü birşeyler geldi başına ve bizden bir ayrıldı bir daha da hiç gelmedi(( Umarım herşey yolundadır onun için.

evet cnm hatırlıyorum inş.öledir....bu arada dilekçim ticker ini gördün müüüüüüü ay çok kıskandım 6.aya geçmişşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

ben tanımıyorum ama Allah korusun onuda bebeklerinide inşallah bişey olmamıştır en son ne zaman girmiş siteye bakabiliyormusun
bende senin gibiyim görüştüğüm ve bir kaç ay sitede görmedigim arkadaşlarımı çok merak ediyorum

Evet canım yaaa gerçekten çok uzun zaman oldu... Ben hiç hatırlamıyorum maalesef ilk ne yazdığıma üşenmesem geçmiş sayfalara tek tek bakıp bulucam ama üşeniyorum dur onu da deneyeyim bir:)))
aman boşver kıııs.

evet cnm hatırlıyorum inş.öledir....bu arada dilekçim ticker ini gördün müüüüüüü ay çok kıskandım 6.aya geçmişşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

evet maşallah bende geçen farkettim çok sevindim yaa daha da büyüdüğü günleride görücez inşallahh.dilekcim tebrikler canımm.

maşallaaahhhhh 41 kere Dileğime 1 hafta sonra 6 ay bitecek inşallah hayırlısı ile yavrusunu kucağına alırr hem o hem hepimiz

Kızlar,

Aşağıdaki bu topiğe yazdığım ilk mesaj..Sonunda bulabildim:)))
19.sayfada.. Tarihi 04.01.2009 yani 4 ayı geçkin bir süredir burda sizlerleyim:))
Ben sanırım kendime nazar değdirmişim daha ilk msjımda içim bulanmıyor diye:))
Çünkü 6-16. haftalar arasında neler çektiğimi bir allah birde ben bilirim, belki kızımda biliyordur canım:)))

Selam arkadaşlar,
Az önce bir arkadaştan duydum böyle bir topiğin olduğunu ve hemen soluğu burda aldım. Bende hamile olduğumu öğreneli tam bir hafta oldu. 10 gün sonra falan doktora gitmeyi düşünüyoruz ultrason için. Bir yandan hem heyecen hem mutluluk yaşıyorum , bir yandan da korkuyorum ya ters giden bişeyler varsa diye. Hiç içim bulanmıyor. Benim daha ilk hamileliğim ve yeni yeni alışmaya başladım:)) Burdan herkesi tebrik ederim. ınşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dokuz ay sonra kucaklarımıza alabiliriz.

üzülürüm üzülürüm doğumda da acaba bilg yanımda mı götürsem nee ne yapcem ben sizsiz

ben dilek e mesaj atacağım doğuma giderken oda size haber vercek emsalll doğuma gitti diye :roflol::roflol::roflol:
inşallah o günleride göreceğiz hayırlısı ile:Saruboceq:

Nazar etme ne olur çalış senin de olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman boşver kıııs.
evet maşallah bende geçen farkettim çok sevindim yaa daha da büyüdüğü günleride görücez inşallahh.dilekcim tebrikler canımm.

Evet canım yaa sağol büyüdü benim ticker. Ben zaten son günlerde hala niye büyümedi diye sık sık dikkat ediyordum sonunda büyüttüm darısı sizlerin başına:))
Aslında diğer tickerlar daha güzel ama bu büyüme olayı benim çok hoşuma gidiyor. Tickerda aşama atladıkça bende elimde olmadan mutlu oluyorum hihoyyyt
o nedenle değiştirmiyorum tickerımı...

maşallaaahhhhh 41 kere Dileğime 1 hafta sonra 6 ay bitecek inşallah hayırlısı ile yavrusunu kucağına alırr hem o hem hepimiz

Amin canım inşallah hepimiz alıcaz Allahın izniyle...

bu arada göbüş koydum kızlar göbüş topiğine.

Hemen bakıyorum canım.

inanmıyorum sana yaaa aradı buldu mesajını :)))
yerim seni benn bir hafta olmuş bebişini öğreneli. çok tatlısın sen yaaa :))

ben dilek e mesaj atacağım doğuma giderken oda size haber vercek emsalll doğuma gitti diye :roflol::roflol::roflol:
inşallah o günleride göreceğiz hayırlısı ile:Saruboceq:

Canım bu işler elbette nasip işi ama şimdilik ben senden öndeyim yaa bu nedenle herhalde ilk msjı ben atacağım gibi gözüküyor delikafadulden

Eski 04-01-2009, 19:55
dilekakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilekakal dilekakal isimli üye çevrimiçidir (Online)
Krizantem

Meslek: Yönetici Asistanı
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: İzmir
Kan Grubunuz: B Rh+

Mesaj Linki
Selam arkadaşlar,
Az önce bir arkadaştan duydum böyle bir topiğin olduğunu ve hemen soluğu burda aldım. Bende hamile olduğumu öğreneli tam bir hafta oldu. 10 gün sonra falan doktora gitmeyi düşünüyoruz ultrason için. Bir yandan hem heyecen hem mutluluk yaşıyorum , bir yandan da korkuyorum ya ters giden bişeyler varsa diye. Hiç içim bulanmıyor. Benim daha ilk hamileliğim ve yeni yeni alışmaya başladım:)) Burdan herkesi tebrik ederim. İnşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dokuz ay sonra kucaklarımıza alabiliriz.

dilekçiğim, geçmişi okuyordum ve ilk mesajını merak etmişsin.
işte sana ilk mesajın. tarihiyle saatiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…