Canım bu işler elbette nasip işi ama şimdilik ben senden öndeyim yaa bu nedenle herhalde ilk msjı ben atacağım gibi gözüküyor delikafadulden
Zeynepcim çok teşekkür ederim. Bulup yayınlamıştım ama yine de çok sağol...a.s.
Sen aramıza katılalı çok zaman olmadı galiba di mi?
Ayfercim maşallah bebeşine de göbüşüne de gerçekten çok güzel gözüküyor.
Ayrıca hiçte öyle çok kilolu gibi de gözükmüyorsun...
yyya ner bu göbüş topiği ben bulamadım face ten mi bahsediyonuzzz
tabiki canım sen benden öncesin kim evdeyse o haber verecek topiğe :))
kimseyi habersiz bırakmak yok bizde demi ??? sositososito
Canım benim sende öylesin Şeniz
Geri Git Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Gebelik > Bebeğim Büyüyor
Sayfaya güncelle 2009 eylül anneleri göbekler tokuşturulsun :)
evet ben geçen hafta katıldım. ama yoğun bir mesaiyle çalıştığım için her zaman giremiyorum. bazen rahat oluyorum bugün olduğu gibi. fazla takılamıyorum size yani
bak zeynepeylül de sağolsun aramış bulmul kopyalamış senin ilk mesajını :))
dilekcim aklıma ne geldi yeni bir liste hazırlasan son adet tarihi bebeğin doğum tarihi ve cinsiyetini yazsan nasıl olur ???
bir örnek bulursam kopyalarım sana fikir olur ne dersinn??
İyi yapmışsın canım iyiki katılmışsın sende aramıza...
Tamam canımcım müsait olduğum bir an yapmaya çalışırım.B
Kızlar ben dün servisi kaçırdım:))
Annemler gelip beni aldılar bu nedenle bende yavaş yavaş kaçıyorum.. Çok çok öpüyorum hepinizi. Sağlıcakla kalın yrn görüşmek üzere inşallah.
kıyamam sana beeennnnn. servistekiler ve şöför seni nasıl unutmuşlar anlamadım
kendine dikkat et canım öpüldünüz
ayy çok nostaljik ve heyecanlı yaaa.bebeişler doğuncada bugünleri konuşuruz inşallahh.Kızlar,
Aşağıdaki bu topiğe yazdığım ilk mesaj..Sonunda bulabildim:)))
19.sayfada.. Tarihi 04.01.2009 yani 4 ayı geçkin bir süredir burda sizlerleyim:))
Ben sanırım kendime nazar değdirmişim daha ilk msjımda içim bulanmıyor diye:))
Çünkü 6-16. haftalar arasında neler çektiğimi bir allah birde ben bilirim, belki kızımda biliyordur canım:)))
Selam arkadaşlar,
Az önce bir arkadaştan duydum böyle bir topiğin olduğunu ve hemen soluğu burda aldım. Bende hamile olduğumu öğreneli tam bir hafta oldu. 10 gün sonra falan doktora gitmeyi düşünüyoruz ultrason için. Bir yandan hem heyecen hem mutluluk yaşıyorum , bir yandan da korkuyorum ya ters giden bişeyler varsa diye. Hiç içim bulanmıyor. Benim daha ilk hamileliğim ve yeni yeni alışmaya başladım:)) Burdan herkesi tebrik ederim. İnşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dokuz ay sonra kucaklarımıza alabiliriz.
Canım bu işler elbette nasip işi ama şimdilik ben senden öndeyim yaa bu nedenle herhalde ilk msjı ben atacağım gibi gözüküyor delikafadulden
Maşallah göbüşe Ayfercimm
yok be yavrum çok istiyom ama eşim ve abim izin vermedi yaacnm facede varmıı uyeligin
maaşallah ayfercim göbüşüneee Allah nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?