slm kızlar nasılsınız hepiniz ve bebeleriniz.ben ve bebegim çok iyiyiz ...bugun kontrol için ultrasona girdim gene belki cinsiyetimiz kesinleşir diye ama gene benim minnoşum annesine göstermedi bacaklarını toplamış karnına dogru çekmiş iyice...kaç zamandır böyle hep bacakları karnına dogru çekik...bi türlü göremiyoruz cinsiyetini.doktorlar galiba kız diyorlar..utangaç bi kız :):): ama annesi ve babası onu çokkkk merak ediyor :):):) saglıklı olsunda gerisi boş...
cnm bende senınle aynı durumdayım ve hala ogrenemedım cınsıyetını
sırnaşık şey
sivaslı merhaba demek hala öğrenemedin cinsiyetini
iyi akşamlar...nasılsınız bayanlar?
utlarcım merhaba nerelerdesin sen hiç ugramıyosun...bebegin ve sen nasılsın.seninki erkek galiba hatırladıgım kadarıyla...valla cnm benim cinsiyet hala tam olarak netleşmedi... her girdigimde degişik bişe söylüyorlar kimi kız diyo kimi erkek...ama göstermiyor benim bebegim dizlerini karnına çekmiş vaziyette duruyor hep kapatıyor bacak arasını göremiyorlar net bişey yok ama büyük ihtimal kıza benziyor diyorlar...göstermiyorya, kızlar göstermezmiş hihoyyyt
bende iyiyim canım daha önceki msjını okumuştum ultlarcım.hatırlarmısın ikimizinde oğlu olacak demiştim sana sat yazarken.hayırlısı olsun ama dediğim çıktı
evet canım hatırlıyorum kalbin temizmiş bak nerelerdesin gerçi bende topiğe fazla uğrayamıyorum ama olsun satlarımız aynıydı dimi ikimizinde hatırladığım kadarıyla 15 aralık
arada geliyorum tanıdık varsa yazıyorum yoksa diğer anneleri okuyup çıkıyorum canım.sat 15 aralıktı bebek 4-5 gün önde gidiyor..seninki gibi bende 3 4 defa ultrasona girdim en son erkek dediler şükürler olsun...göbüş büyüdü mü?benim sadece göbüş sipsivri gören erkek bebeğin olacak diyor ben söylemeden
slm kızlar nasılsınız hepiniz ve bebeleriniz.ben ve bebegim çok iyiyiz ...bugun kontrol için ultrasona girdim gene belki cinsiyetimiz kesinleşir diye ama gene benim minnoşum annesine göstermedi bacaklarını toplamış karnına dogru çekmiş iyice...kaç zamandır böyle hep bacakları karnına dogru çekik...bi türlü göremiyoruz cinsiyetini.doktorlar galiba kız diyorlar..utangaç bi kız :):): ama annesi ve babası onu çokkkk merak ediyor :):):) saglıklı olsunda gerisi boş...
cnm bende senınle aynı durumdayım ve hala ogrenemedım cınsıyetını
sırnaşık şey
kiloyu takma inşallah süt verdikçe eriyecek hepsi.bende kilolu hamile kalmıştım ama abartılı almadım.(2,5 kilo şimdiye kadar)benim sorunumda kolesteroldoğumdan hemen sonra inşallah hemen diyete başlayıp ilaç almam gerekiyor.artık sporda yapamıyoruz hamur işi ve ekmeği yasakladım sadece kepek ekmek yiyorum bol su içiyorum tavsiye ederim canım..
bende tombiktim ve tombik hamile kaldım ve 11 kilo aldım arkadaşlar daha 22+5 yani düşünün artık.sonlara doğru yuvarlanmam inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?