2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız hepiniz ve bebeleriniz.ben ve bebegim çok iyiyiz ...bugun kontrol için ultrasona girdim gene belki cinsiyetimiz kesinleşir diye ama gene benim minnoşum annesine göstermedi bacaklarını toplamış karnına dogru çekmiş iyice...kaç zamandır böyle hep bacakları karnına dogru çekik...bi türlü göremiyoruz cinsiyetini.doktorlar galiba kız diyorlar..utangaç bi kız :):): ama annesi ve babası onu çokkkk merak ediyor :):):) saglıklı olsunda gerisi boş...

cnm bende senınle aynı durumdayım ve hala ogrenemedım cınsıyetını
sırnaşık şey

sırnaşık şey

aslıcım sorma çatlıycam meraktan...biri kız diyor biri erkek...meraktan ben ve babası dört gözle bekliyoruz bi hazırlıkta yapamıyoruz böyle olunca...senin bebekte göstermiyormu...hiç kıza yada erkege benziyor demedilermi-tatlicadiarzu-

sivaslı merhaba demek hala öğrenemedin cinsiyetini

utlarcım merhaba nerelerdesin sen hiç ugramıyosun...bebegin ve sen nasılsın.seninki erkek galiba hatırladıgım kadarıyla...valla cnm benim cinsiyet hala tam olarak netleşmedi... her girdigimde degişik bişe söylüyorlar kimi kız diyo kimi erkek...ama göstermiyor benim bebegim dizlerini karnına çekmiş vaziyette duruyor hep kapatıyor bacak arasını göremiyorlar net bişey yok ama büyük ihtimal kıza benziyor diyorlar...göstermiyorya, kızlar göstermezmiş hihoyyyt

bende iyiyim canım daha önceki msjını okumuştum ultlarcım.hatırlarmısın ikimizinde oğlu olacak demiştim sana sat yazarken.hayırlısı olsun ama dediğim çıktı

sağlık olsun canım ya ama belli olmaz şimdiden kız deme bazen erkeklerde gösterniyorlar ben 3 seferdir giriyorum doktor kesin erkek dedi ayrıntılı ultrasondada göstermedi kendini yani bazen erkek bebeklerde göstermiyor hayırlısı olsun tabi allah gönlüne göre versin

bende iyiyim canım daha önceki msjını okumuştum ultlarcım.hatırlarmısın ikimizinde oğlu olacak demiştim sana sat yazarken.hayırlısı olsun ama dediğim çıktı

evet canım hatırlıyorum kalbin temizmiş bak nerelerdesin gerçi bende topiğe fazla uğrayamıyorum ama olsun satlarımız aynıydı dimi ikimizinde hatırladığım kadarıyla 15 aralık

evet canım hatırlıyorum kalbin temizmiş bak nerelerdesin gerçi bende topiğe fazla uğrayamıyorum ama olsun satlarımız aynıydı dimi ikimizinde hatırladığım kadarıyla 15 aralık

arada geliyorum tanıdık varsa yazıyorum yoksa diğer anneleri okuyup çıkıyorum canım.sat 15 aralıktı bebek 4-5 gün önde gidiyor..seninki gibi bende 3 4 defa ultrasona girdim en son erkek dediler şükürler olsun...göbüş büyüdü mü?benim sadece göbüş sipsivri gören erkek bebeğin olacak diyor ben söylemeden

ben zaten kilolu hamile kaldım canım ama kalçamda çıktı beni görenlerde kız diyor yani görüntü herzaman doğru sonuç vermiyor benim bebişde önden gidiyor ben 15 haftalıkken öğrendim cinsiyetini 4 aylıkken başka doktora gittim oda erkek dedi en son geçen hafta gittim doktora sordum kesin dedi hayırlısı olsun

kiloyu takma inşallah süt verdikçe eriyecek hepsi.bende kilolu hamile kalmıştım ama abartılı almadım.(2,5 kilo şimdiye kadar)benim sorunumda kolesterol doğumdan hemen sonra inşallah hemen diyete başlayıp ilaç almam gerekiyor.artık sporda yapamıyoruz hamur işi ve ekmeği yasakladım sadece kepek ekmek yiyorum bol su içiyorum tavsiye ederim canım..

sırnaşık şey

ayyy ne kötü yaa çok ta büyümüş ama hala öğrenememek çok kötüüü.ben 3D ultrasona girdimdi 14 hafta iken.sabırsızdım çok ama allah yardım etsin size kızlar ya ayrıntılı ultrasonda bile belli değilse vay anam vay.neyse sağlıklı olsunlarda inşallah önemli olan o.

kolesterol öncedende varmıydı hamilelikten sonramı çıktı şimdiden geçmiş olsun ama ben herşeyi yiyorum hamilelikte iştehım dahada açıldı bakalım nolacak

bende tombiktim ve tombik hamile kaldım ve 11 kilo aldım arkadaşlar daha 22+5 yani düşünün artık.sonlara doğru yuvarlanmam inşallah:)

kolesterol öncedende vardı şimdi tavan yaptı canım..ama şükür bebeğe bişe yapmıyor tek zararı bana kalbime

seni tekrar tebrik ediyorum geleceğin kayınvalide adayı inşallah burada yine karşılaşırız benim yemeğe geçmem lazım.Allah a emanet olasın iyi haberlerini okumak dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…