kolesterol öncedende vardı şimdi tavan yaptı canım..ama şükür bebeğe bişe yapmıyor tek zararı bana kalbime
seni tekrar tebrik ediyorum geleceğin kayınvalide adayı inşallah burada yine karşılaşırız benim yemeğe geçmem lazım.Allah a emanet olasın iyi haberlerini okumak dileğiyle..
günaydın ..... bak ben geldim bile kzıım bade ile...
gunaydinnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrr nasiölsiniz keyifler nasil bugun oglusumla beni uyku tutmadi girdik topigimizeeeee ama kimse yokkkkkkk 5dk sonra bircan teyzesi ve poyrazi gelirgamyoncuiremsu daha sonrada dilek teyzesiyle defne eylulumuz gelirrrrrrr :ecrin_bebek: hepimizin gunu iyi gecsin bol tekmeli ve agrisiz olarak:CüvCüv:
günaydın ..... bak ben geldim bile kzıım bade ile...
Günaydın hanımlar,
İşte geldik burdayız biz bu işte ustayız kaydirigubbakcemile3 Ufff sabah sabah ne kadar bayat oldu di mi:)) Nasılsınız kızlar ? Bebişlerde iyi sanırım. Biz gayet iyiyiz...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aslıcım sorma çatlıycam meraktan...biri kız diyor biri erkek...meraktan ben ve babası dört gözle bekliyoruz bi hazırlıkta yapamıyoruz böyle olunca...senin bebekte göstermiyormu...hiç kıza yada erkege benziyor demedilermi-tatlicadiarzu-
ayyy ne kötü yaa çok ta büyümüş ama hala öğrenememek çok kötüüü.ben 3D ultrasona girdimdi 14 hafta iken.sabırsızdım çok ama allah yardım etsin size kızlar ya ayrıntılı ultrasonda bile belli değilse vay anam vay.neyse sağlıklı olsunlarda inşallah önemli olan o.
gunaydinnnnnnnnnnnnn sekerlerr bizde iyiyz(terapilerimiz haric) sizinde iyi olmaniza sevindikkkkkkkkkk is gununuz cabucak gecsinnnnnnnnnnnnn.
evet cnm ya ogrensek cok ii olcak:ecrin_bebek :a.s
Günaydın hanımlar , biraz zor girebildim umarım tüm gün kapatmak zorunda kalmam :)) Girmesi çok zor oluyor nasılsınız ? Umarım herkes çok iyidir , ay ben bir tuhaf oldum gece bir sağ bir sol pek uyuyamadım , sırtüstü yatasım geliyor birden gözlerim açılıyor ay ay :)
Günaydın Yasemincim. Offf aynı dert bende de var. Ben normalde yan yatıyorum ama illa ki bacağımın birini karnıma doğru şekip hafif kapanır gibi yatıyorum inşallah bebiş bütün gece sıkışmıyordur(((
bizimkinin pozisyonuda aynı her gıttıgımde cınsıyet farklı oluyo :CüvCüv:
bı kız bı erkek dıolar sastım kaldım valla delikafadulden gostermeyınce kız dıolar ne olursa olsun hayırlısı olsun ya ama bır an once ogrensem ii olcak 23 haftalık oldum ya delikafadulden
Aminn canım.. Teşekkürler. Terapiler niye iyi gitmiyor ?
kızlar ya garip garip rüyalarım hala devaö ediyor her gün başka bir alemdeyim ya
canim iyide gecici oluyor 45dk terapi 2saat sonra gene agri ama eskisine gore hafiff amannnnnnnn bebisim saglikli olarak dunyaya gelsinde herseye katlanirimmmmm:CüvCüv:
sizler nasilsiniz bende krampda bel agrisida oluyorrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?