2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tama canım görüşürüz:teytey:

kızlarrrr naberr.... cinnet geçirdim bütün gün siteye giremedim daha yeni face.den verilen linke tıklayıp girdim ööff..... kızlar bu arada kolesterol muhabbeti olmuşta... benimkide hatta hepimizinkide yüksek.. çünkü gebelikte belli enzimler kolesterole dönermiş bebeğin yararı için.. sanıldığı gibi diyet yapıp hap kullanılmıcak yani doğum sonrasında.. ama önceden sorunu olan varsa yada limitlerin çok çok üstünde olanlar varsa ona bişiy diyemem tabi... ama kolesterol yükselmesi her gebede oluşan doğal bir durummuş bilginize.. ( dr.um benimkide yüksek çıkınca bana bu açıklamayı yapmıştı şuan hayatının en yüksek değerlerini yaşıyosun diye, sizede söylemek istedim..) neden kimseler yok yaa eşimde bu akşam geç gelecek yine.. offf çok sıkılıyorummm... ((

gunaydinnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrr nasiölsiniz keyifler nasil bugun oglusumla beni uyku tutmadi girdik topigimizeeeee ama kimse yokkkkkkk 5dk sonra bircan teyzesi ve poyrazi gelirgamyoncuiremsu daha sonrada dilek teyzesiyle defne eylulumuz gelirrrrrrr :ecrin_bebek: hepimizin gunu iyi gecsin bol tekmeli ve agrisiz olarak:CüvCüv:

günaydın ..... bak ben geldim bile kzıım bade ile...

Günaydın hanımlar,

İşte geldik burdayız biz bu işte ustayız kaydirigubbakcemile3 Ufff sabah sabah ne kadar bayat oldu di mi:)) Nasılsınız kızlar ? Bebişlerde iyi sanırım. Biz gayet iyiyiz...

Günaydın hanımlar,

İşte geldik burdayız biz bu işte ustayız kaydirigubbakcemile3 Ufff sabah sabah ne kadar bayat oldu di mi:)) Nasılsınız kızlar ? Bebişlerde iyi sanırım. Biz gayet iyiyiz...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydinnnnnnnnnnnnn sekerlerr bizde iyiyz(terapilerimiz haric) sizinde iyi olmaniza sevindikkkkkkkkkk is gununuz cabucak gecsinnnnnnnnnnnnn.

bizimkinin pozisyonuda aynı her gıttıgımde cınsıyet farklı oluyo :CüvCüv:
bı kız bı erkek dıolar sastım kaldım valla delikafadulden gostermeyınce kız dıolar ne olursa olsun hayırlısı olsun ya ama bır an once ogrensem ii olcak 23 haftalık oldum ya delikafadulden

evet cnm ya ogrensek cok ii olcak:ecrin_bebek :a.s

Günaydın hanımlar , biraz zor girebildim umarım tüm gün kapatmak zorunda kalmam :)) Girmesi çok zor oluyor nasılsınız ? Umarım herkes çok iyidir , ay ben bir tuhaf oldum gece bir sağ bir sol pek uyuyamadım , sırtüstü yatasım geliyor birden gözlerim açılıyor ay ay :)

Günaydın Yasemincim. Offf aynı dert bende de var. Ben normalde yan yatıyorum ama illa ki bacağımın birini karnıma doğru şekip hafif kapanır gibi yatıyorum inşallah bebiş bütün gece sıkışmıyordur(((

sıkışmıyordur tatlım elham yapma sen yeri şuan fazlasıyla var son aylarda napcaz bakalım
nasılsın canım prensesimiz nasıl?

canım sağlıklı olsunlarda nasıl olsa eninde sonunda öğrenceksin boşver takılma annesi. bebekin sana süpriz yapcak sanırım

Aminn canım.. Teşekkürler. Terapiler niye iyi gitmiyor ?

canim iyide gecici oluyor 45dk terapi 2saat sonra gene agri ama eskisine gore hafiff amannnnnnnn bebisim saglikli olarak dunyaya gelsinde herseye katlanirimmmmm:CüvCüv:
sizler nasilsiniz bende krampda bel agrisida oluyorrrrrrrrrrrr

canim iyide gecici oluyor 45dk terapi 2saat sonra gene agri ama eskisine gore hafiff amannnnnnnn bebisim saglikli olarak dunyaya gelsinde herseye katlanirimmmmm:CüvCüv:
sizler nasilsiniz bende krampda bel agrisida oluyorrrrrrrrrrrr

Peki sana kramp ve bel ağrısı için dr. magnesyum verdi mi canım ? Benimkiler onun sayesinde geçti bir de çok ayakta durunca oluyor kramp sanırım , geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…