2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annecikler yaa benim bebeşimin ne kadarlık olduğunu göstederen tıcker gözükmüyor üzülüyorum yaaa bugün 24+0 olduk bizzzzz :) cumartesi dr gidicez

Kızlar oğlumun hareketlerini artık daha net hissedebiliyorum , yanlız ben öyle çok sancı falan çekmedim başından beri şimdi ara ara ufak sancılar yaşıyorum özellikle çok oturup kalktığımda acaba normal mi ? Haftası benden önce olanlara soruyorum bir de hareketleri sürekli mi hissediyorsunuz ara ara mı ?

iki gündür bende de bel ağrısı var.. hemde sabah sabah başlıyo.. gene başladı sağolsun..kramplar daha başlamadı ama doktorum başlayabilir dedi.. umarım başlamaz.. sizler de bel ağrısı oluyo mu ..

bazen ara ara hissediliyor.. ama büyüdükçe hergün hissettmeye başlıyosun merak etmesenağlama

günaydın güzel annişler
benimde karnım ağrıyor böyle sancı giriyor gibi 4 gündür aşağı yukarı böyle endşelenmeye başladım cumartesi gitsem mi doktora detaylı ultrason için erken mi olur

Kızlar günaydınnn canım bende de acayip sancılar oluyor. Bir yere oturduğumda kalkmak çok büyük dert kasıklarımdan belime kadar bıçak kesiği gibi.

Galiba bu haftalarda normal bu yaşadıklarımız , benim yanlız idrar yolu enfeksiyonu görüldü testimde , ilaç yazıcaklar bana ... Umarım daha ciddi bişey olmaz görünürde sık tuvalete gitmem dışında bir belirti yoktu ama idrarımda çıkmış ...

kızlar öncelikle herkese günaydın... sancıları olanlara geçmiş olsun...

yasemincim ben hareketlerini artık çok net hissediyorum... sad ımız aynı sayılır seninle.... hatta dün resmen dışardan baksan belli olacak türden denilebilirdi, resmen ittirdi, çok komikti....

Günaydın Kızlarrrrrrr :sm_cool: nasılsınız bugün?

Gece bir sağa bir sola dönüp durmaktan pek uyuyamasamda, Sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm yine. Bebeğimi doğurdum. O kadar kolay olduki yine acı falanda çekmedim. Kızımı kucağıma verdiler. Tombik bir kızdı. Pespembe. Çok acıkmıştı. Göğsüme bir yapıştı... Kokusunu bile duydum yaaaaaaa.

Evet canım benim de hamileliğimin başlarında çıkmıştı. Doktor ayaklarını sakın üşütme sıkı giyin demişti. Antibiyotik veriyorlar bebeğe zararı olmayacaklardan canım. Geçmiş olsun.:1hug:

sana da geçmiş olsun ayrıca, hiç endişelenme, tedavisi çabuk sonuç verir nasıl olsa... bebekte bişey olmasın yeter. ben bu halimle bile zaten sürekli tuvalete gidiyorum 10 kez falan neredeyse, oyuncak bebeğe benzedim, üstten içip aynı anda alttan çıkıyo gibi :dance:

Yasemincim geçmiş olsun. Bendede bu sancılardan vardı. Enfeksiyon çıkmıştı. Allahtan çok büyük değildi. Antibiyotik kullandım 1 sefer sadece.

canım ya ne kadar güzel bir rüyaaaa... ben daha hiç göremedim, genelde garip komik şeyler görüyorum ama seninki en güzeli bence... doğumun da rüyan kadar güzel olur inşallahhhh.

Canım aynı rüyan gibi bir doğum nasip etsin Allah sana. Ne kadar güzel kalkmak, uyanmak istemiyor insan böyle rüyalar görünce:sm_cool:

canım ya ne kadar güzel bir rüyaaaa... ben daha hiç göremedim, genelde garip komik şeyler görüyorum ama seninki en güzeli bence... doğumun da rüyan kadar güzel olur inşallahhhh.

Canım aynı rüyan gibi bir doğum nasip etsin Allah sana. Ne kadar güzel kalkmak, uyanmak istemiyor insan böyle rüyalar görünce:sm_cool:

Teşekkür ederim kızlar. Haftada 1 kere görmeye başladım artık . Kızımı doğuruyorum sürekli. İnsanın uyanası gelmiyor gerçekten. İnşallah Allah hepimize hayırlı ve acısız doğumlar nasip etsin. :Saruboceq:

ohh ne güzel .. bende görmüştüm buna benzer bir rüya.. insan bütün gün etkisinden kurtulamıyo.. ağzım açık gezmiştim o gün.. darısı gerçeğine inşallah:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…