2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Özgecim süper bir rüya olmuş bu yaw inşallah , cümlemiz bu şekilde fırt diye çıkartır acı çekmeyiz onlarda cuk cuk emerler :ecrin_bebek:

Çok teşekkür ederim tatlım bu arada face de fotolarını gördüm ne tatlı bir hamile olmuşsun sadece göbüşün çıkmış süper :)

Yasemincim geçmiş olsun. Bendede bu sancılardan vardı. Enfeksiyon çıkmıştı. Allahtan çok büyük değildi. Antibiyotik kullandım 1 sefer sadece.

Özgecim ben o kadar gittim diğer doktora söyledim bana bir idrar testi yapmadı, devlet hastanesinde yaptılar orada belli oldu çok sinirlendim ...

Bu arada arkadaşlar ,kendini belli etmeyebiliyor o yüzden mutlaka doktorunuzdan idrar testi isteyin , başlangıçta önemli değil gibi duruyor ama ilerledikçe böbreklere hatta bebeğe bile zarar verebiliyormuş .

sanım rahim büyüdüğündne ve yukarı doğru çıkmaya başladı artık benimde arada oluyor benim gennelikle yürürken oluyor bence normal doktora sordum normal dedi

günaydın güzel annişler
benimde karnım ağrıyor böyle sancı giriyor gibi 4 gündür aşağı yukarı böyle endşelenmeye başladım cumartesi gitsem mi doktora detaylı ultrason için erken mi olur

GÜNAYDIN CANIM BENİM FINDIKLARIM FISTIKLARIM ÖPÜNCE GEÇER Mİ Kİ
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın lokumlarım nabersiniz?
ya sen ne güsel kaç kere dğrudun gördün bebeğini rüya bile olsa ben kötü rüyalardan bebeğimi bile görmüyorum hamile olduğumu bile görmüyorum rüyamda ya kıskandımsenağlamasenağlama

ne güsle canım Allah gerçeklerini yaşatsın inşallah

kızlar ya gece bir uyandım soluma yatmaktan uyuşmuş resmen sol tarafım sonra sağa yattım sabaha karşı uyandım bu sefer sağ uyuşmuş birazcık sırt üstü yattım sonra sola döndüm ama resmen acıyor ya böbreklerim hangisinin üstüne yattıysam o tafarım ağrıdan kötü oluyor son aylarda napcaz bakalım

ay bana her iki ayda bir smear testi ve idrar testi yaptırıyor doktor... her seferinde de temiz çıkıyor.... ben de kızıyodum ne gerek var diye, senden öğrendiğim iyi oldu canım....

Kızlar şu an hangi ilaçları kullanıyorsunuz , ben Megadyn multi vitamin kullanıyorum, yeni Demir Hapı verdiler , Magnesyum kullanıyorum ... Bunun dışında şimdi de Enfeksiyon ilaçları kullanıcam of o kadar çok geliyor ki bunlar bana merak ettim sizinde böyle mi ??

GÜNAYDIN CANIM BENİM FINDIKLARIM FISTIKLARIM ÖPÜNCE GEÇER Mİ Kİ
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canım fıstıklı lokumum geçti bile :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

bende rüyamda bir kere narkozdan uyanırken gördüm kendimi sezeryan istiyorum ya sonra veriyorlar bebeğimi çok güzeldi

geçen gecede biraz büyümüş almışım kucağıma bir yere gidiyoruz gülüyor bebeğim
rüyada bile çok güzel bir duygu bunları gerçekten yaşamak kim bilir ne kadar güzel :ecrin_bebek: hayırlısıyla kucağımıza alalım gelsin eylül bebişlerimiz

Canım biliyorum beklemek mutlaka zordur kii benim gibi 15. haftada öğrenen bir insana bekle demek daha kolay gelir ama en azından bebeğin sağlıklı yaa canım bu daha önemli
demek ki sürprizi seven bir bebek olacak:))

evet bıze surprız yapacak hihoyyyt saglıkla gelsınde cınsıyet onemlı deıl zaten ılk bebişim kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel .. bende görmüştüm buna benzer bir rüya.. insan bütün gün etkisinden kurtulamıyo.. ağzım açık gezmiştim o gün.. darısı gerçeğine inşallah:teytey:

Saol cnm Allah hepimizin başına kolay doğumlar nasip etsin.

İnşallah Yasemincim. Hepimiz kolayca doğuralım.

Canım bendede sancı şeklinde başladı. Ve sürekli tuvalete gidiyordum. Ama yapamıyordum. Sanırım sistit te olmuştum. doktorum hemen test yapmamız lazım demişti. Enfeksiyon çıktı tabi. Şu suda eritilen antibiyotiklerden içtim 1 sefer. Geçti hemen. Sana ilaç verdimi?

[/QUOTE=nevestabircan;6703861]günaydın lokumlarım nabersiniz?
ya sen ne güsel kaç kere dğrudun gördün bebeğini rüya bile olsa ben kötü rüyalardan bebeğimi bile görmüyorum hamile olduğumu bile görmüyorum rüyamda ya kıskandımsenağlamasenağlama
ne güsle canım Allah gerçeklerini yaşatsın inşallah[/QUOTE]

Günaydın fıstığım. Valla nerdeyse her hafta görmeye başladım. Belki bilinçaltıdır. Artık doğuma odaklandım ya. Ama inşallah Allah hepimize yaşatsın kolay doğumları.

ay bana her iki ayda bir smear testi ve idrar testi yaptırıyor doktor... her seferinde de temiz çıkıyor.... ben de kızıyodum ne gerek var diye, senden öğrendiğim iyi oldu canım....

Olur mu bence çok iyi yapıyor doktorun , bu aylarda idrar yolu enfeksiyonu kapma olasılığı çok yüksekmiş ama smear çok olmuyormu benim bildiğim 6 ayda bir olur , 2 ayda bir fazla ama bir bildiği vardır doktorunun boşver en iyisi ...Ben pazartesi ayrıntılı ultrasona giricem , ondan sonra ki muayene de smear isticem ama , yok ya bilmiş hasta olmak en iyisi yoksa unutup gidiyor bazı doktorlar ...

canım ya ben de aynı sıkıntı sağıma asla yatamıyorum, baskı yapıyo... sırt üstü fazla yatmak istemiyorum, bebeğe giden kan akışı zayıflıyormuş, üzülüyorum o yüzden, solumda da rahat edemiyorum... ama biraz sola biraz da sırt üstü gibi arada bir yerde sol taraf belimin altına da yorgandan destek yaparak uyuyorum, süper rahat oluyor.... dene istersen...

Ben kan ilacı ve magnezyum içiyorum canım.

Özgecim benim hangi ilaçları kullanmam gerektiğini dün görümcem söyledi bir tanesi senin dediğin suda eriyenden şase diye geçiyor , diğeride enfexia mı ne , bugün yazdıracak bana kullanıcam inşallah :))

Evet benim içtiğim saşe olandı. Ama ilaçlar çok etkili. Eskisi gibi olucaksın en kısa sürede. Ağrın falan kalmayacak canım. İnş. bu son olurda hiç yaşamayız bir daha enfeksiyon durumunu :Saruboceq:

evet ya bende bir kere görsem kuzucuğumu rüya bile olsa eminim çok güzeldir

bende megadyn, demir ve kalsiyum kullanıyorum canım

Günaydın fıstığım. Valla nerdeyse her hafta görmeye başladım. Belki bilinçaltıdır. Artık doğuma odaklandım ya. Ama inşallah Allah hepimize yaşatsın kolay doğumları.[/QUOTE]

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

evet ya bende deneyeyim şimdiden uyuyamazsak yandık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…