2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende megadayn kullanıyodum, bu ay elevit verdi doktor. yanında kan ilacı kullanıyorum.
bu arada kızlar akıntınız nasıl.. benim çok fazla . bende mi bir sorun var acaba

bende megadayn kullanıyodum, bu ay elevit verdi doktor. yanında kan ilacı kullanıyorum.
bu arada kızlar akıntınız nasıl.. benim çok fazla . bende mi bir sorun var acaba

benimde bazen çok bazen az bazende kokulu oluyor korkuyorum rahim yenilendiğindne akıntı iyi diyorlar ama

benimde bazen çok bazen az bazende kokulu oluyor korkuyorum rahim yenilendiğindne akıntı iyi diyorlar ama

canım bence dr söyle kokulu olunca ilaç veriyorlar genelde kokulu akıntı iyi bişey değil fıstıkım üşütmüş falan olabilirsin kendini ayakları belinizi üşütmeyin çok dikkat edin diyorlar

Bircancım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda geçer ağrın. Ben bebeğimin hareketlerini artık hergün hissediyorum ama her zaman aynı şiddette değil mesela dün gece resmen çıldırdı içimde..Hem sert hemde çok sık aralıklarla tekmeledi durdu güzelim.
Babası bile şaşırdı:))) Yasemincim sanırım normaldir o sancılar bazen bende yaşıyorum çünkü çok şiddetli olmayan kesik kesik sancılar...Sakın aklına kötü şeyler getirme...Vücudumuz bizi doğuma hazırlıyor... Özgecim maşallah ne kadar güzel bir rüya bu gerçeği de aynı bu şekilde olur inşallah. Ben geçen haftasonu bir rüya gördüm acayip komikti:))) Şimdi karnım camdan gibi dışarıdan bakıldığında içi gözüküyor eğilip bakıyorum kızımaa aaa kızım Beren Saat:))) Anne saatlerdir su içmedim diyor aaa tamam hemen içiyorum suyumu diyorum bende ona...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benim doktorumda bu gidişimde benden hemoglobin ve idrar testi istedi tekrar yeniden bir bakalım değerlerin nasıl dedi. Bir sonraki kontrole gitmeden onları yaptırıp ta gidicem.
Çingenecim akıntı fazlalığı bende de var ama kaşıntı ve koku yoksa korkma gayet normal
ben bu gidişimde sordum doktoruma öyle dedi.

benim akıntım eskisi gibi, bazen biraz fazla oluyo ama rengi hep açık sarı....

aynen canım ya bizimkide akşam saat 11 gibi resmen kudurdu içimde eşimde elini koyuyor korktu napıyo dedi hiç dumadı kuzucuğum hemde baya tekmesi güçlü ama çok güzel bir duygu ya canım bebeğim hep hissettirsin kendini

Ben birşey sormak istiyorum. Bebek şekeri yapmaya başlayan var mı? Ben kendim yapmak istiyorum fakat yaşadığım yerde bu tür imkanlar yok. İnternetten bakıyorum. Önerebileceğiniz yerler var mı??

Ben birşey sormak istiyorum. Bebek şekeri yapmaya başlayan var mı? Ben kendim yapmak istiyorum fakat yaşadığım yerde bu tür imkanlar yok. İnternetten bakıyorum. Önerebileceğiniz yerler var mı??

candy yapmıştı ama ben hazır alıcam canım gerideki sayfalarda bulabilirsin

Hakkaten ilginçmiş Dilekcim kaydirigubbakcemile3 bilinçaltımızda ne varsa o çıkıyor sanırım ya.

günaydın en güzel anneiş ler nasılsınız bugünnn???

Günaydın Tülaycım. İyiyiz sizden naber bakalım? Oğluşun nasıl???

günaydın en güzel anneiş ler nasılsınız bugünnn???

İyiyiz tatlım sağol sen nasılsın?

Amin canım... İnsanı çok mutlu ediyor onları hissetmek...

Hakkaten ilginçmiş Dilekcim kaydirigubbakcemile3 bilinçaltımızda ne varsa o çıkıyor sanırım ya.
Günaydın Tülaycım. İyiyiz sizden naber bakalım? Oğluşun nasıl???

Sanırım öyle canım muhtemelen bende aşk-ı memnunun etkisinde kaldım zaten cuma gecesi gördüm:))

Aney 20 .haftadan sonra demek kocam da hissedebilecek ay ne güzael ya , yazık zaten eli hep karnımda of ya o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…