bende megadayn kullanıyodum, bu ay elevit verdi doktor. yanında kan ilacı kullanıyorum.
bu arada kızlar akıntınız nasıl.. benim çok fazla . bende mi bir sorun var acaba
bende megadayn kullanıyodum, bu ay elevit verdi doktor. yanında kan ilacı kullanıyorum.
bu arada kızlar akıntınız nasıl.. benim çok fazla . bende mi bir sorun var acaba
benimde bazen çok bazen az bazende kokulu oluyor korkuyorum rahim yenilendiğindne akıntı iyi diyorlar ama
benimde bazen çok bazen az bazende kokulu oluyor korkuyorum rahim yenilendiğindne akıntı iyi diyorlar ama
canım bence dr söyle kokulu olunca ilaç veriyorlar genelde kokulu akıntı iyi bişey değil fıstıkım üşütmüş falan olabilirsin kendini ayakları belinizi üşütmeyin çok dikkat edin diyorlar
Bircancım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda geçer ağrın. Ben bebeğimin hareketlerini artık hergün hissediyorum ama her zaman aynı şiddette değil mesela dün gece resmen çıldırdı içimde..Hem sert hemde çok sık aralıklarla tekmeledi durdu güzelim.
Babası bile şaşırdı:))) Yasemincim sanırım normaldir o sancılar bazen bende yaşıyorum çünkü çok şiddetli olmayan kesik kesik sancılar...Sakın aklına kötü şeyler getirme...Vücudumuz bizi doğuma hazırlıyor... Özgecim maşallah ne kadar güzel bir rüya bu gerçeği de aynı bu şekilde olur inşallah. Ben geçen haftasonu bir rüya gördüm acayip komikti:))) Şimdi karnım camdan gibi dışarıdan bakıldığında içi gözüküyor eğilip bakıyorum kızımaa aaa kızım Beren Saat:))) Anne saatlerdir su içmedim diyor aaa tamam hemen içiyorum suyumu diyorum bende ona...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benim doktorumda bu gidişimde benden hemoglobin ve idrar testi istedi tekrar yeniden bir bakalım değerlerin nasıl dedi. Bir sonraki kontrole gitmeden onları yaptırıp ta gidicem.
Çingenecim akıntı fazlalığı bende de var ama kaşıntı ve koku yoksa korkma gayet normal
ben bu gidişimde sordum doktoruma öyle dedi.
Ben birşey sormak istiyorum. Bebek şekeri yapmaya başlayan var mı? Ben kendim yapmak istiyorum fakat yaşadığım yerde bu tür imkanlar yok. İnternetten bakıyorum. Önerebileceğiniz yerler var mı??
Özgecim maşallah ne kadar güzel bir rüya bu gerçeği de aynı bu şekilde olur inşallah. Ben geçen haftasonu bir rüya gördüm acayip komikti:))) Şimdi karnım camdan gibi dışarıdan bakıldığında içi gözüküyor eğilip bakıyorum kızımaa aaa kızım Beren Saat:))) Anne saatlerdir su içmedim diyor aaa tamam hemen içiyorum suyumu diyorum bende ona...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
.
günaydın en güzel anneiş ler nasılsınız bugünnn???
günaydın en güzel anneiş ler nasılsınız bugünnn???
aynen canım ya bizimkide akşam saat 11 gibi resmen kudurdu içimde eşimde elini koyuyor korktu napıyo dedi hiç dumadı kuzucuğum hemde baya tekmesi güçlü ama çok güzel bir duygu ya canım bebeğim hep hissettirsin kendini
Hakkaten ilginçmiş Dilekcim kaydirigubbakcemile3 bilinçaltımızda ne varsa o çıkıyor sanırım ya.
Günaydın Tülaycım. İyiyiz sizden naber bakalım? Oğluşun nasıl???
kızlar dün bebeğime tırnak makası aldım ya görseniz öyle minik şirin ve tatlı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?