2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah cnm benim. Hadi gözünüzaydın. Çok tatlı bir bebiş ya allah nazarlardan saklasın. Sende dikkat et cnm beslenmene. Aslında hepimiz dikkat etmeliyiz. Elif'e de maşallah cnm bnm

günaydın cnm aman iyi ol Allah ım sağlık versin...erik evet tüm gebelik tarihinde kutsal yiyecek sankimmm:roflol::roflol::roflol:

canı denedim ama çok büyük dedi... buraya yapıştırmam mümkün değil mi....

bence içinde koruyucu, ekstra tatlandırıcı madde çok fazla, bunun için zararlı bence..... sadece sana değil canım bebeğe bile. ben sakızı bile kestim... ondan da bir sürü madde var. sakız küçük ama bebeşlerimiz de küçücük.... biz ne yersek onların minicik bünyeleri bunu direk emiyo, biz de belki etkisini sadece kilo olarak görüyoruz ama onlar bunlar la direk besleniyo... ve küçücükler.....

benim beslenmem de şöyle...

sabah: aç karnına 2-3 kaşık pekmez
aç karnına 3 taze ceviz, yeni kırılmış

yarım saat sonra, 1 simir, peynir, ve ayran

bu arada gün içinde taze sıkılmış meyve suyu.....

1 saat sonra 3, 4 tane kuru kayısı, pestil, kuru üzüm....

varsa ekstra meyve

öğlen: bir tabak çorba, salata, sebze yada et yemeği, ekstra meyve varsa meyve yada tatlı varsa tatlı (yemekhane tatlısı ekmek kadayıfı yada baklava oluyo genelde)

1-2 saat sonra 3, 4 tane kuru kayısı, pestil, kuru üzüm.... akşama kadar canım sıkıldıkça yiyorum.

akşam mutlaka et ya da balık. ekmek hiç yok, yeşillik.....

1-2 saat sonra da neredeyse yarım kilo kadar meyve. genellikle yeni dünye ya da karpuz....

yatmadan önce 1-2 kaşık pekmez ya da süt......

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın cnm aman iyi ol Allah ım sağlık versin...erik evet tüm gebelik tarihinde kutsal yiyecek sankimmm:roflol::roflol::roflol:

Günaydın Tülayım. Evet hamileliğimin başından beri 4 gözle bekledim çıksın diye valla. Şükür kavuştuk sonunda :içelim:

ctnz gözünüz aydın canım maşallah yaa muhteşem bişey yaaaa oyyy yerim ben onu yerim yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de bu saatten sonra ekmeği kesiyorum valla, isterse daha çok yemek yiyeyim...
hamilelikten önce öyleydim, 4-5 tabak yemek yerdim etki etmezdi kilo milo yapmazdı oklava gibiydim annemin tabiriyle :roflol: :roflol:
eski sistem devam, bundan sonra bari almıyım...

cntz gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
gülay kendisinin küçültmesi lazımdı. yapamıyorsa windowsun içinde picture manager var orada fotoları küçültebilirsin. (bu iş için değil her zaman lazım oluyor)

günaydın kızlar, geçmişi oku oku bitmedi:)

dün ayrıntılı ultrasona girdim, şükür herşey yolunda, biliyosunuz ki; 1 aydır diken üstündeydim ama dün doktorumuz o kadar rahatlattıki anlatamam, çok mutluyum, bana destek oldunuz hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum.a.s.

kızlar annelere neler aldık?

benim annem uzakta kayınvalideye aldım. pabuç.

annem de mayıs sonu gelip 15 gün kalacak. gün sayıyorum :)

kızlar beslenme ile büyüyen sevgili gögüslerim için rahat bir çamasır arıyorum. ama hayatım boyunca penye sütyen takmadım. varmı tavsıye edecegınız çok rahat bişey

çok sevindim cnm bizde senii çoookkk seviyoruzzzz

Özgecim teşekkür ederim canım

Sakura Pembemavi çok teşekkür ederim, amin canım, parmağını emiyor fotoda yeni daha 1 saat olmuştu fotoyu çektiğimde

Çok sevindim cnm. Hadi gözünaydın :teytey:

benımde kaynana uzakta onunkını gorusecegım zaman alacagım:)

kendı annemede kardeslerımle bırlıkte altım yuzuk begendım dun. onu alacagız ınsallah

kızlar beslenme ile büyüyen sevgili gögüslerim için rahat bir çamasır arıyorum. ama hayatım boyunca penye sütyen takmadım. varmı tavsıye edecegınız çok rahat bişey

ay bende de kaşınma sorunu var göğüslerimde.en pahalı sütyen aldım böle oldu akşam gittim 6 tl lik aldım şu an memnunum güvendiğin bi yere git 1-2 çeşit al yıka dene derim...çünkü kestiremiyosun hangisinden memnun kalacağını

Cnm benimde göğüslerim fazlaca şiştiği için, toparlayıcı sütyen aldım. Sanada öneririm. Demirsiz olduğu için canımı yakmıyor ve rahat ediyorum

sakura durup dururken sen niye ekmeği soktun hayatına anlaamadım?

ay ne bileyim, daha önce aklıma gelmeyen ekmeği hamile kalınca boş boş yemeye başladım, dayanamaz oldum...
koklayıp koklayıp öyle yiyordum bi de :roflol: :roflol:
azalttım ama azaltmak da yetmiyor demek ki...

Çok sevindim canım, bezde seni çok seviyoruzzz

cntz maaşallah Allah bizede nasip etsin böle tatlı bebişlerimizzz normal doğummu yaptı??

Amiiiin canım, ikinci bebeği epidural sezeryan oldu, zor ya sezeryan

vallah daha almadım ama anneme çanta almayı düşünüyorum, bizimde karnımızda bebişlerimizle ilk anneler günümüz olacak hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…