Günaydın Şekerler,
Herkese çok teşekkür ederim dualarınız için, ablam (halamın kızı) doğum yaptı çarşamba günü, bebeşin cepten çekilmiş fotosunu koyuyuorum, ikiside iyi maşallah bebiş 49cm. 3 kilo 280 gram teyzeleri. Doğumu sezaryen ve epidural oldu, Ama arkadaşlar inşallah bizler normal doğum yaparız , normal doğum yapanlar 1 saat sonra ayağa kalktı ablam ise hala zorlanıyor ayağa kalkmakta.
Bu arada bende doktora gittim Elifim 520 gram olmuş, kalbini inceledi doktor bu kontrolde , Allaha şükür ters bir durum yok. Yalnız bana çok kızdı kilom için, duyunca şaşıracaksınız bende kendime çok kızdım ama malesef 69 olmuşum, geçen ay 65 tim, Kızlar aman deyim yediklerinize dikkat edin,bizlere şu saatten sonra diyet veremezler, daha sık öğün ve öğünlerde daha az yiyecek, ama her türlü gıdayı ihmal etmeyin, ekmek yasak, bol su ve meyve. Kilom dışında herşey güzel
İnşallah herkez ve bebişlerimiz iyidir, geçmişi okuyamadım, sizleri de çok özledim valla iyi ki varsınız
Saolun fıstıklar bizde iyiyiz şükür.
Benim gün içinde yediklerimde sizinkilere benzer. Yoğurt ve süt mutlaka var. Ama sabah ekmek yiyorum mutlaka. Yoksa doymam mümkün değil. Ayrıca meyve kurusu yemeye çalışıyorum cnm tatlı istediğinde. Erik benimde vazgeçilmezim.
günaydın cnm aman iyi ol Allah ım sağlık versin...erik evet tüm gebelik tarihinde kutsal yiyecek sankimmm:roflol::roflol::roflol:
neden canım çikolata sonuçta neden zararlı olsun ki
günaydın kızlar, geçmişi oku oku bitmedi:)
dün ayrıntılı ultrasona girdim, şükür herşey yolunda, biliyosunuz ki; 1 aydır diken üstündeydim ama dün doktorumuz o kadar rahatlattıki anlatamam, çok mutluyum, bana destek oldunuz hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum.a.s.
dün ayrıntılı ultrasona girdim, şükür herşey yolunda, biliyosunuz ki; 1 aydır diken üstündeydim ama dün doktorumuz o kadar rahatlattıki anlatamam, çok mutluyum, bana destek oldunuz hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum.a.s.
kızlar annelere neler aldık?
benim annem uzakta kayınvalideye aldım. pabuç.
annem de mayıs sonu gelip 15 gün kalacak. gün sayıyorum :)
kızlar beslenme ile büyüyen sevgili gögüslerim için rahat bir çamasır arıyorum. ama hayatım boyunca penye sütyen takmadım. varmı tavsıye edecegınız çok rahat bişey
kızlar beslenme ile büyüyen sevgili gögüslerim için rahat bir çamasır arıyorum. ama hayatım boyunca penye sütyen takmadım. varmı tavsıye edecegınız çok rahat bişey
sakura durup dururken sen niye ekmeği soktun hayatına anlaamadım?
cntz maaşallah Allah bizede nasip etsin böle tatlı bebişlerimizzz normal doğummu yaptı??
kızlar annelere neler aldık?
benim annem uzakta kayınvalideye aldım. pabuç.
annem de mayıs sonu gelip 15 gün kalacak. gün sayıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?