2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amiiiiin amin :roflol: :roflol:
doğru ama mübarek bişey ki annelik değil mi kaydirigubbakcemile3

akşam acildeydik kızlar, dün ne olduysa çok kötüydüm ben -tatlicadiarzu-

aaa neden cnm çok geçmiş olsun bende evde hiiiç iyi değildim burnumda başladı akmaya heryerim etkırmış dövülmüş gibiydim akşam ama yattım hemen sabahta zorla uyandım daha işe gelmesem yatcam yaniii

canım çok geçmiş olsun sana da bebişine de. :1hug:Migren çok fena. Ben de dün başımda fena bir ağrı hissettim korktum ama değilmiş şükür geçti.

canım sana da çok geçmiş olsun. Tam mevsim geçişi dikkatli olmak lazım şu sıralar.

fussiletcim bu mevsim gerçekten çok tehlikeli..
benim gibi yapın siz de, amaaan ne hastalığı diye üstüne gidin, bi kez bile grip olmadım hamdolsun :Roflol:

hko_8 çok sağol canım, valla azıcık ağrıda duaya başlıyorum "noolur migren olmasın, noolur migren olmasın" diye....

Dünyanın yüreği merhamet dolu tüm annelerinin, anne adaylarının, anne olmayı umut eden herkesin anneler gününü kutluyorum arkadaşlar. Bu yıl anneler günü bambaşka. Umarım anneciklerinin değerini bilen yavrucuklar getiririz dünyaya.
Herkese mutlu günler dilerim. kaydirigubbakcemile3
Oğluşuma aldığım hastane çıkışını ve alt açma setinin resimlerini ekledim ayrıca giyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.delikafadulden

Eklentiler

• $Görüntü0057.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görüntü0058.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $Görüntü0059.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 31
ay hepsi çok güzel hkocum yaaa, ben de bu ay sonu alıcam bişeyler böylegördükçe dayanamıyoruummmm :)
güle güle kullansın bebişlerimiz inşallah :)

aman öle deme mervecim bende dedim diyom ya grip oldum burnum akıp duruyo bugünn:CüvCüv:

aman öle deme mervecim bende dedim diyom ya grip oldum burnum akıp duruyo bugünn:CüvCüv:

çok geçmiş olsun tatlım, ben de alacağım ağzımın payını da bakalım ne zaman -tatlicadiarzu-
eve gidince bi güzel terle sonra üstünde kurutmadan üzerini değiştir...
ıhlamur ve c vitamini yani meyve takviyesi de yap, kolayca atlat inşallah :1hug:

kızlar ben de çıkıyorum, kendinize çok iyi bakın, görüşmek üzereee a.s. a.s. a.s.

canım çok güzeller güle güle kullan inşallah

Çok güzeller cnm. Sağlıkla kullansın oğluşun inşallah

Geçmiş olsun Tülaycım a.s.

ben çıkıyorum kızlar herkesin annelerin anneler günü kutlu olsun nice senelere bebeklerimizle inşallah
iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…