amiiiiin amin :roflol: :roflol:
doğru ama mübarek bişey ki annelik değil mi kaydirigubbakcemile3
akşam acildeydik kızlar, dün ne olduysa çok kötüydüm ben -tatlicadiarzu-
ay sakuracım okudum neler atlatmışsın Allah beterinden saklasın cnm
günaydın seybaycım, yiyemiyorsak çok fazla zorlayıp kendimize eziyet etmenin alemi yok bence... ceviz yiyormuşsun ya, o da iyi bence tatlım :)
günaydın mozijikucuummm, ay bilmiyorum ki valla..
dün öğlen işyerinde bi sıkıntı basmaya başladı, sonra da yüzüm kızarmaya başım ağrımaya başladı...
en sonunda sabahtan beri ne yediysem istifra ettim...
tam o arada patron geldi eve gönderdi, eşimi aramıştım almaya geldi eve bıraktı beni... evde yattım, uyumuşum 2-3 saat...
eşim işten gelmiş sonra yemek hazırladı ben kalkamadım bile ayağa çok fenayım çünkü...
biraz yemek yiyim dedim, ilaç alırım migren var ya, minoset içeyim azıcık rahatlatır dedim, yedik...
aynı şey, durmuyor midemde...
dayanamıyorum ağrıya artık, annem de aradı o arada.. acile git bi en azından tansiyonun falan ölçülür bebeği dinlerler dedi...
gittik, yolda da arabada çıkarttım ama nasıl ağlıyorum, çocuk gibi: roflol: :roflol:
eşim kızıyor "tamam canım sakin ol senden kıymetli mi" falan diye, ben arabayı batırdım diye ağlıyorum çünkü :roflol: :roflol:
acil tam bi rezaletti tabi, yarım saat sıra bekledik sonra dotor gebelik deyince kadın doğuma yolladıklava:
neyse gittik, sen orda doğumhane var mıymış, o makası gördüm mü, içerde bi kadın doğum sancısı çekiyor mu.....
o kadar korktum ki kızlar, ne korkucam diye dolanan ben ağlayacaktım nerdeyse :roflol: :roflol:
neyse ordaki ebe mi hemşire mi ne tansiyonumu ölçtü 10/6 çıktı, normal yani...
bebeği dinlediler, kıpırtıları var dedim hareketlerde sorun yok..
o zaman iyi dediler, muhtemelen mideni üşüttün ve migren de tuttu...
mide bulantısı için ilaç verdiler... dönüşte yine istifra Allahtan poşet vardı artık :roflol: :roflol:
kafam kazan gibi yattım, sabaha iyi kalktım çok şükür ama dua ettim Allaha, "tamam bu kadar kilo aldım ama çok şükür Rabbim mide bulantısı çektirmedin bana" dedim hep gece boyu inanın ki şükrettim...
çok uzattım ama berbat bi geceydi yaa...
aaa neden cnm çok geçmiş olsun bende evde hiiiç iyi değildim burnumda başladı akmaya heryerim etkırmış dövülmüş gibiydim akşam ama yattım hemen sabahta zorla uyandım daha işe gelmesem yatcam yaniii
fussiletcim bu mevsim gerçekten çok tehlikeli..
benim gibi yapın siz de, amaaan ne hastalığı diye üstüne gidin, bi kez bile grip olmadım hamdolsun :Roflol:
hko_8 çok sağol canım, valla azıcık ağrıda duaya başlıyorum "noolur migren olmasın, noolur migren olmasın" diye....
aman öle deme mervecim bende dedim diyom ya grip oldum burnum akıp duruyo bugünn:CüvCüv:
Dünyanın yüreği merhamet dolu tüm annelerinin, anne adaylarının, anne olmayı umut eden herkesin anneler gününü kutluyorum arkadaşlar. Bu yıl anneler günü bambaşka. Umarım anneciklerinin değerini bilen yavrucuklar getiririz dünyaya.
Herkese mutlu günler dilerim. kaydirigubbakcemile3
Oğluşuma aldığım hastane çıkışını ve alt açma setinin resimlerini ekledim ayrıca giyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.delikafadulden
Dünyanın yüreği merhamet dolu tüm annelerinin, anne adaylarının, anne olmayı umut eden herkesin anneler gününü kutluyorum arkadaşlar. Bu yıl anneler günü bambaşka. Umarım anneciklerinin değerini bilen yavrucuklar getiririz dünyaya.
Herkese mutlu günler dilerim. kaydirigubbakcemile3
Oğluşuma aldığım hastane çıkışını ve alt açma setinin resimlerini ekledim ayrıca giyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.delikafadulden
aman öle deme mervecim bende dedim diyom ya grip oldum burnum akıp duruyo bugünn:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?