2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

HERKESE SELAM.yarın ales e girecek olan anne adayları var mı? şimdiden başarılar beni aşırı sınav stresi bastıda ... :uhm:

bu arada gripten kırılıyom.augmentin içmek zorundayım çünkü bronşite çeviriyormuş.yani bu havada nerden çıktı yaa.burnum tıkalı fıs fıs yapıyorum.minosetle ayakta durmaya çalışıyom.portakal suyu sebze olayınada girdim işte.

cok gecmiş olsun cnm yaaa dikkat et kendinee bebişinide......

merhaba arkadaşlar nasılsınız hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin dikkat edin kendinize ve yavrularınıza :))) eee nasıl gidio bakalım hamişlik ?????? içinizde dr gidip şeker yüklemesi yaptıran varmı ???

Dikkatimi çekti de hep evhanımı olanlar online..açık...
diğerleri tüm hafta çalıştıkları için 2 gün dışarı atıyorlar kendilerini ya da ev işleriyle uğraşıyorlar...

kızlar sabaha karşı ayağıma yine kremp girdi zor düzeldi canım çok yandı yine
canım ben hep diyom dilimde tüy bitti.kramp girince topuklu ayakkabı giymiş gibi 5 parmağınızıda elinizle kendinize doğru bastırın diye aah ah çekmeyin acııı.
Dikkatimi çekti de hep evhanımı olanlar online..açık...
diğerleri tüm hafta çalıştıkları için 2 gün dışarı atıyorlar kendilerini ya da ev işleriyle uğraşıyorlar...

seybaycım onlarda haklı ya tahmin edebiliyorum yakın zamanda çalışmayı bırakan biri olarak.

iyi akşamlar kızlar benimde 2-3 gündür karnımda regl sancısı gibi bir sancı var.yatınca kısmen geçiyor.sizlerde de böyle bir durum var mı?

ayfercim geçmiş olsun cnm...dikkat et kendine.bende geçenlerde faranjit olmuştum antibiyotik kullandım.....

creative bendede ara ara adet olcakmışım gibi bi sancılar oluyo ama normaldir diye düşünüyorum.

bide bu aralar banada bacaklarıma ve kalçama kramplar giriyo olmadık zamanlarda gebeliktenmiş demek ha..

iyi akşamlar kızlar benimde 2-3 gündür karnımda regl sancısı gibi bir sancı var.yatınca kısmen geçiyor.sizlerde de böyle bir durum var mı?

Ben kendimi çok yorunca bu tür ağrılar oluyor.1-2 gün mümkün olduğunca çok uzanıyorum(bacaklar biraz yukarda) sonra geçiyor.

kızlarr nasılsınızz.. hastalarımıza geçmiş olsun... tam hastalık havası... aman dikkat yaa ayfercim sen bayaa kötü yakalanmışsın... aman dikkat edin...

kızlar bu arada benimde burnum kanıyo yaa... bugun burnum kanarken mendili elimden düşürdüm alayım derken kapağa çarptım burnumujn üstüde morardı dahada beter kanadı... ((

kızlar bu arada benimde burnum kanıyo yaa... bugun burnum kanarken mendili elimden düşürdüm alayım derken kapağa çarptım burnumujn üstüde morardı dahada beter kanadı... ((

ahh cnm dikkat et geciş olsun.. bende az önce dayanamadım dondurma yedim inşş bişey olmaz :) bugun bayagı gezdik eşim sağolsun yedirdi içirdi bugun beni bayagı çok mutlu oldumm şimdide yorulmuşum..

emsalcim, nedense doktorum balık ya da olmazsa balık yağına çok önem veriyor. balık = zeka diyip duruyor bana yine "herbalife" markasını da kendisi önerdi. Diğerlerine göre biraz pahalı ama ne yapalım ilerde yapmadım dememek için elimizden geleni yapıyoruz canım. Balık yemek hem çok masraflı hem de balık mevsimi olmadığından çok güvenilir değil..Ya bu arada, kızım 28 cm olmuş.. bu pıtırcıklar nasıl sığıyorlar karnımıza aklım ermiyor 27. haftaya kadar aşağıda kalacakmış..:)

asaoscum ben de dün tetenoz oldum 2.yi de 1 ay sonra olacağım..

amiiiiin amin :roflol: :roflol:
doğru ama mübarek bişey ki annelik değil mi kaydirigubbakcemile3

akşam acildeydik kızlar, dün ne olduysa çok kötüydüm ben -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun sakura, çok üzüldüm umarım hep iyi olursun

canım burun kanaması artık çok normal. Bebişlerimiz büyüyene kadar katlanacazartık. Yine de sen tansiyonunu arada ölç. allah korusun tansiyon yüksekliği çok tehlikeli ama burun kanaması tansiyondan değilse bu aylarda beklenen bir durum...

ahh cnm dikkat et gecmiş olsun.. bende az önce dayanamadım dondurma yedim inşş bişey olmaz :) bugun bayagı gezdik eşim sağolsun yedirdi içirdi bugun beni bayagı çok mutlu oldumm şimdide yorulmuşum..

çok teşekkürler canımm...ya sorma bende hamile kaldığımdan beri ilkkez bu saatte canım bişi çekti yaptım ve yedim.. vicdan azabım çokk büyük offf.. ((( bizde bugun gezdik bayaa eşimle sağolsun bana zaman ayırdı deniz kıyısında yürüdük iyot aldık ohh miss gibi nasılda iyi geldi..... yürüyüş süper bişiy... :)))

canım burun kanaması artık çok normal. Bebişlerimiz büyüyene kadar katlanacazartık. Yine de sen tansiyonunu arada ölç. allah korusun tansiyon yüksekliği çok tehlikeli ama burun kanaması tansiyondan değilse bu aylarda beklenen bir durum...[/QUOTE]

evet canım bende takip ediyorum tansiyonumu şekerimi filan....normal bu kanama filan farkındayım. dr.umada sordum.. ama ilkinde 6 kez kanadı bikaç gün önce... bugünde yine birden başladı insan sersemliyo olur olmaz yerde birden başlıyo... bide burnumun kanaması neyse dert değilde morluğu kötü yaa karizmam çizim çiiziim çizildi :))))) :roflol::roflol:yarında analar danalar günü bakam nolcaz... sözde pikniğe gidecektik ama ben bu burunla zor giderim :)))))) işallah yarın güzel bir haftasonuı olur.... bazı sabahlar çokiyi bazı sabahlardada çok depresif uyanıyorum.. yarın güzel uyanmak istiyorum.... nolur Allahım nolur nolurr hormon kurbanı olmiyim yarında ooff... :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…