bu arada gripten kırılıyom.augmentin içmek zorundayım çünkü bronşite çeviriyormuş.yani bu havada nerden çıktı yaa.burnum tıkalı fıs fıs yapıyorum.minosetle ayakta durmaya çalışıyom.portakal suyu sebze olayınada girdim işte.
canım ben hep diyom dilimde tüy bitti.kramp girince topuklu ayakkabı giymiş gibi 5 parmağınızıda elinizle kendinize doğru bastırın diye aah ah çekmeyin acııı.kızlar sabaha karşı ayağıma yine kremp girdi zor düzeldi canım çok yandı yine
Dikkatimi çekti de hep evhanımı olanlar online..açık...
diğerleri tüm hafta çalıştıkları için 2 gün dışarı atıyorlar kendilerini ya da ev işleriyle uğraşıyorlar...
iyi akşamlar kızlar benimde 2-3 gündür karnımda regl sancısı gibi bir sancı var.yatınca kısmen geçiyor.sizlerde de böyle bir durum var mı?
kızlar bu arada benimde burnum kanıyo yaa... bugun burnum kanarken mendili elimden düşürdüm alayım derken kapağa çarptım burnumujn üstüde morardı dahada beter kanadı...((
balık yağı içeni çok fazla duymadım bende haftada ikiz kez balık yemiyorum sadece hafta sonları bir kez ama dr.um bana bşey demedi
bu arada sen daha bilirsin tabii ama neden herbalife tan aldın hapları keşke adı ve üreten firması daha bilindik bir ürün alsaydın eczaneden canım
slm güzel anneler nasıılsınız... kaç gündür ben siteye giremiyorum.. site ye saldırı olduğundan girilmiyordu.. umarım artık öyle şeyler olmaz... kızlar bende balık yiyemiyorum artık .. yarın dokktor amcamıza soracaz balık yağı kullanabilirmiyim diye.. ben daha tetenoz aşımı olmadım bazı arkadaşlar 2. tetenoz oldum diyor :) anlamadım gitti..
amiiiiin amin :roflol: :roflol:
doğru ama mübarek bişey ki annelik değil mi kaydirigubbakcemile3
akşam acildeydik kızlar, dün ne olduysa çok kötüydüm ben -tatlicadiarzu-
kızlar bu arada benimde burnum kanıyo yaa... bugun burnum kanarken mendili elimden düşürdüm alayım derken kapağa çarptım burnumujn üstüde morardı dahada beter kanadı...((
ahh cnm dikkat et gecmiş olsun.. bende az önce dayanamadım dondurma yedim inşş bişey olmaz :) bugun bayagı gezdik eşim sağolsun yedirdi içirdi bugun beni bayagı çok mutlu oldumm şimdide yorulmuşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?