cok gecmiş olsun cnm yaaa dikkat et kendinee bebişinide......
merhaba arkadaşlar nasılsınız hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin dikkat edin kendinize ve yavrularınıza :))) eee nasıl gidio bakalım hamişlik ?????? içinizde dr gidip şeker yüklemesi yaptıran varmı ???
canım arkidişlerim çok teşekkür ederim.vallahi sizde dikkat edin kendinize.havalar iyi deyip salmayın.nerden yakaladı beni ama geçer inşallah.ayfercim geçmiş olsun cnm...dikkat et kendine.bende geçenlerde faranjit olmuştum antibiyotik kullandım.....
creative bendede ara ara adet olcakmışım gibi bi sancılar oluyo ama normaldir diye düşünüyorum.
bide bu aralar banada bacaklarıma ve kalçama kramplar giriyo olmadık zamanlarda gebeliktenmiş demek ha..
kızlarr nasılsınızz.. hastalarımıza geçmiş olsun... tam hastalık havası... aman dikkat yaa ayfercim sen bayaa kötü yakalanmışsın... aman dikkat edin...
kızlar bu arada benimde burnum kanıyo yaa... bugun burnum kanarken mendili elimden düşürdüm alayım derken kapağa çarptım burnumujn üstüde morardı dahada beter kanadı...((
[/URL][/IMG]
KIZLAR SEVGİLER ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
anneler gününüz kutlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?