2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmiş olsun cnm yaaa dikkat et kendinee bebişinide......

canım arkidişlerim çok teşekkür ederim.vallahi sizde dikkat edin kendinize.havalar iyi deyip salmayın.nerden yakaladı beni ama geçer inşallah.
kızlarr nasılsınızz.. hastalarımıza geçmiş olsun... tam hastalık havası... aman dikkat yaa ayfercim sen bayaa kötü yakalanmışsın... aman dikkat edin...

kızlar bu arada benimde burnum kanıyo yaa... bugun burnum kanarken mendili elimden düşürdüm alayım derken kapağa çarptım burnumujn üstüde morardı dahada beter kanadı... ((

sağolcanımcım çok geçmiş olsun sanada yaa.benimde kanıyor burnum. gece yatmadan sıkmam için deniz suyu spreyi kullan dedi doktor aldım kullanıyom ama bu ara gribim farketmiyom açıcı kullanmaktan.yinede mini kanamalar var ama şakır şakır değil.bu aralar olurmuş kılcal damarlardan dolayı.karizmayı falan boşver piknik ne varsa değerlendir ne güzel.kenelere dikkat edin söylenti var ama geçen hafta bizde yaptık piknik Allah'a emanet herkes,hepimiz.

bu arada rahmetli olan annelere Allah'tan rahmet ve mekanlarının nur cennet olmasını diliyorum.
yaşayanlarada uzuuun uzuun sağlıklı mutlu huzurlu güzleliklerle dolu yıllar diliyorum.

hepimizin ve anneciklerimizin anneler günü kutlu ,mutlu olsun.her dakikamızı değerlendirelim onlarla geçen.

Fıstıklar hepimizin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Allaha şükürler olsun bu eşsiz duyguyu bize yaşattığı için...

kızlar bizim ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun... artık biz de anne sayılırız, bebişlerimiz henüz içimizde olsa da:)

herkese merhaba kıslar
bu ilk anneler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum:)
sağlıkla bebişlerimisle nice nice anneler gününe inşallah

sağolun kızlar, herkesin anneler günü kutlu olsun... Annemin değerini daha iyi anlıyorum şimdi.. hep derdi "anne olunca anlarsın beni" diye haklıymış...

bana iki doktorda kıza benziyor diyor kesin kız mı diyorum kesin bişey söyleyemem diyorlar sadece kıza benzediklerini söylüyorlar sizce yanılma payı olur mu? sizlerinde böyle olmuşmuydu?

karagöz cnm bendede aynı durum var...bana sürekli degişik bi şey sölüyorlar..bi erkek bi kız diyolar tabi bunlar farklı doktor hepsi...benim bebe göstermiyo pozisyonu tersmiş onun için göremeyince kıza benziyor diyorlarmış... çatlıycam meraktan ögrenemyen bi ben kaldım sanıyodum sendemi varsın kaçıncı haftandasın....

karagöz kaçıncı haftadasın tatlım
bu aslında bebeğin gösterme durumuna göre değişiyo sanırım benim prensesim on ikinci haftada bile göstermişti cinsiyetişni ve doktorum kıs demişti onaltıncı haftada kesin netleşiyo ama sanırım.

karagöz bende 20+1 im.... dizleri karnına dogru çekik ve kordon doluymuş benim bebemin bacak arasında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…