2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepimizin ANNELER günü kutlu olsun...

çok zor günler yaşıyorum,dün üniversiteden bir arkadaşımla konuştum 1,5 aylık bebeği ölmüş pztsi kürtaj olacak bana sordu bebeğim var dedim ama içim acıdı Allah herkese sağlık sıhhat hayırlı bebekler versin.

kk de bi sayfada (hatırlayamıyorum) 27 haftalıken doğan bebekleri okudum 1 aya yakın küvözde yaşayıp ölmüşler.Allah sabır versin.

ŞıMDıDE BENıM ıÇıME KURT DÜŞTÜ BU KADAR ALIŞMIŞKEN BıR ANDA BEBEĞıN ÇEKıP GıTMESı NE KADAR CANIMI ACITIR?

SıZLERı DE SIKTIM AMA SANIRIM DEPRESYONDAYIM..

creative haklısın paylaşmak istemende iyiyi kötüyü paylaşıyoruz burada ama böyle bir günde bence aklına getirme bunları ve bizlerinde aklına getirme bence.Allah korusun diyelim her türlü kötü şeyden hepimizi.

valla kilodan cinsiyet belli olmasa benimki olmazdı.11 kilo aldım 5 ayda yaa.14 haftalıkken öğrendim ben cinsiyetini ama renkli ultrasonda.hatta kilodan dolayı göremem dedi doktor ama göründ şükür.beklemek belirsizlik zor ama yakındır öğrenirsiniz inşallah arkadaşlar.

slm arkadaşlar tüm güzel eylül ayında anne olucak anne adayı arkadaşlarımın ANNELER GÜNÜNÜ kutlarım...seneye evlatlarımızla sağlıklı sıhhatlı yeni anneler gününde görüşelim inş.

Ben 16. haftamda öğrendim oğlum olacağını.Ben de kiloyla ilgisi olacağını sanmıyorum.Çünkü ben de iyi kilo alanlardanım.Tam 8 kilo aldım maalesef.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum. Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Aşağıdaki mesajı Temmuz annelerinden bir arkadaşımız göndermiş. Belki daha önceki mesajını siz de okumuşsunuzdur. comebaby adlı arkadaşın acil ilaca ihtiyacı olduğundan bahsetmişti ve bütün sitede o arkadaşı için yardım aradı. Ama kaderin oyununa bakın ki şimdi aynı ilaca kendisinin ihtiyacı varmış. Ben bu arkadaşı hiç tanımıyorum. Ama arkadaşı için gösterdiği çabayı hayranlıkla izlemiştim.
Hepimiz birer anne adayıyız. Hepimiz içimizde meleklerimizin varlığıyla huzur buluyoruz. Onu en iyi bizler anlarız. Aranızda yardımcı olabilecek birileri varsa şu minik meleği kurtarabiliriz. Hepinize sevgiler

star_dust kullanıcısından alıntı
bugün acilen kontrole gittik
kesemde çatlak mı , delik mi ne varmış işte , sızıntı başlamış ...
kesin yatak istirahati verdi dr., sadece wc için kalkacakmışıım , hatta popomun altına yastık koyup yatacakmışım , öyle yapıyorum zaten şimdi .. yattığım yerden laptoptan yazıyorum ..
bu şekilde yazmak ( kablosuz klavye ve mouse rağmen ) zor oluyor biraz , o yüzden sürekli giremeyebilirm ...

ve malesef ENDOL FİTİL ihtiyacı benim için alarm durumundaymış (((((((

ve elimde 1 tane bile yok ..
eğer araştırırsanız çok sevinicem ..
comebaby ile konştuk bugün , elindekiler ve sibal-gaydn arkadaşlarımızın gönderdikleri ona fazla fazla yeteceği için fitiller eline geçer geçmez 1-2 kutusunu bana gönderecek ben de ihtiyacımı görecek fitili bulana kadar ..
eğer ulaşmak isterseniz bana buradan açıktan tel. vermek hem yasak hem de sakıncalı olduğu çin karen , ipeğimu ve gaydin arkadaşlarımızdan bana ulaşabilirsiniz ..

umarım herşey yolunda gider ..
dr.un dediği kulağımdan gtmiyor ve tanrım lütfen öyle olmasın " kilosu çok düşük , doğması için çok erken ............. "

CANLARIM....hepimizin anneler günü kutlu olsun...ınsallah seneye kucagımızda bebişlerimizle kutlayalım inşallahhhhh...bu arada ayrıntılı ultrasona gırdım ben .ıyı gectı sukurler olsun...ve 20 hafta bıttı 5 kılo aldım.bende boyle haberler.hepınız kendınıze ve bebışlere cok ıyı bakın...

Ben 16. haftamda öğrendim oğlum olacağını.Ben de kiloyla ilgisi olacağını sanmıyorum.Çünkü ben de iyi kilo alanlardanım.Tam 8 kilo aldım maalesef.
valla Allah sonumuzu hayır etsin:)oğluşunda sağlıkla gelsin inşallah vaktiyle ve hepimizinki de sağlıkla gelsin inşallah vaktiyle.

burkocum teşekkür ederiz seninde anneler günün kutlu olsun.ya cidden çok üzüldüm ya Allah yardımcısı olsun.imkan olursa haber veririm inşallah yardımcı olunur çabucak.

gözünaydıın maşallah.

a.s.a.s.a.s.:CüvCüv:butun annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsunnnnnnnn seneye bebislerimizle beraber kutlayacagiz insallahhhhhhhh:CüvCüv:

kızlar merhaba ben ekim annesi olacagım insaalah...
suan orada kıms eyok sıze sorayım dedim. benım sol tarafımda asagıda agrı gırıyor bıcak gibi. cıkıyor..nedeni ne olabılır akıntım falan yok ama endişe ettım sizdede oldumu hiç

canim gayet normal onlar benim hatta yuruyemedigim anlar olmusdu ama kisa sure
bebek buyudugu icin yapiyor korkma belinede vurur agrisi artik kasik agrilari cogalacakkkkkkkkk:CüvCüv:

tesekkur ederim cnm ... rahatlattın beni.:)))
bu arada endol fitil gebelikte kullanıldıgınıda bebege gecebılecek yanetkıleır oldugunu soylenıyor... onun yerıne düşük önleyıcı ıgne falan yapılsa... cok üzüldüm arkadasa

bende cok uzuldum ama ben bir bakicam kimyanin baskanti olarak bilinen yerde oturuyorum arastircam yaaaaa:CüvCüv: canim agrilar cogalir sakin korkma ve rahmin yukari dogru cikacagi icin rahim kaslarinda agri yaptirir benim bellim bile cok kotu yaniiiiii zaman la alisiyor insan agriyaaaaa:CüvCüv:

pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heriki tarafida pembeeeeeeeeeeeeeee gordum kizzzzzzzzzzzzz kacmaaaaaaaaaaa kimseciklerde yokkkkkkkkkkkkkkk

bende arastıracagım ınsalalah arkadasa çözüm bulunur ...
bebeişim ıyı olsunda agrıya razıyım..bird ebulantılar kesılse tam olacak ama

bende arastıracagım ınsalalah arkadasa çözüm bulunur ...
bebeişim ıyı olsunda agrıya razıyım..bird ebulantılar kesılse tam olacak ama

daha kesilmedimi canim bulantilarin ama suan gene baslama donemine giricez senin ki hic bitmemissss:CüvCüv:bebekler mideye dogruda vuruyorya yanma bulanma baslayacak gene ama hamilelige gore degis:CüvCüv:ioyrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…