2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim geçmiş olsun

günaydın mutlu gülücüklü haftalar kızlar kuzucuklarımızla birlirkte:)
cumartesi dr gittik ve benim kızım 607 gr olmuş teyzoşları herşey yolunda 28. hafta da şeker yüklemesi yapılcakmış birtek babası da hediye almış ilk anneler günü için çok duygulandım

canım çok sevindim ohh kızımız büyümüş maşallah

kızlar cumartesi günü teyze kızı doğum yaptı orya gittim devlet hastanesinde yeşilyurtta. son ana kadar normal doğum yapacaktı ama 2 cm açılma olduğu için sezeryana almışlar yazık sezeryan olcak diye çok ağlamış neyse 16:00'da almışlar içeri
bebeği 17:20'de odaya götürmüşler bizde saat: 18:30 da gittik bebeği gördük tabi annesi hala gelmemişti hepimiz sevdik kokladık bebeği kucağıma aldım o kadar harketliydiki ama biryandnada gözleri yapalıyodı o akdar uslu bir erkek ki görseniz yanakları tobiş ama 3 kilo 300 gram doğmuş ne bir kırmızılık ende buruşukluk vardı yüzünde birazdan resmini eklerim çok tatlıydı ya içim gidiyor düşündükçe neyse. annesi saat 20:30 da geldi sedyede getirdiler üzerinde yeşil çarşaf vardı başında da bone sora yatırdılar yatağına bebeğini verdiler kucağına ağla ağla mahvolduk oda bizde. sonra babası geldi yine ağlaıdk hepimiz. kızın annesi giydirdi kızı ama görseniz canı çok yanıyordu ağrılaır başlamıştı serum bağladılar kızlar ya ben korktum sezeryandan sonra hemşire geldi iğne yapıcam ağrıların geçicek deid ama kucağında çocuk varken bile zorlanıyordu içim gitti. ama normal yapanlar çok rahattı görseniz. hastane çok skain ve o kadar temiz ki yeni binaya geçmişler odaya girerken şifreyle giriyorsun çıkarken elini gösterip öyleçıkıyorsun neyse. bir sürü bebek vardı hepside erkekti. sadece 1 ikizler vardı onun eşi kızdı ama hepside öyle tatlıydı ki kızlar çok duygulandım o günleri düşündükçe heyecanlanıyorum

yarın renkli 4 boyutlu ultrasyona gidicez oğlumla hiç renkliye gitmedik biz bakalım yarın görcem inşallah bebeğimi iyidir Allah'a şükürler olsun inşallah

iyidir bebiş meraketme canım o renklide görünce okadar etkileniyorsunki anlatamam al yee valla cumartesi keşke dedim hep renkli olsada görsek güzel güzel maşallah çok tatlılar hayırlısınla kucağımıza alalım inşallah

günaydın annişler anneler gününüz kutlu olsun seneye bebişlerimiz kucaklarımızda Allahım nasip etsin
ben ilk hediyemi aldım eşim tost makinası almış çok sevindim
dünde pijama sabahlık takımı aldım loğusalar için hastane çıkışı aldım büyük parçaları hallettik

ayy canım güle güle güle kullan ohh hediyeyide almışsın bana annem hediye almış ama oğluma almış kot pantalon bayıldım küçücük

yarın renkli 4 boyutlu ultrasyona gidicez oğlumla hiç renkliye gitmedik biz bakalım yarın görcem inşallah bebeğimi iyidir Allah'a şükürler olsun inşallah

Günaydın kızlar..Canım sen yarın ayrıntılıya mı giriceksin..Ben çarşambaya nasipse şu 2 gün bi geçiverse ve sonra da mutlu haberler alsak...inşallah....

günaydın anneciklar... herkesin anneler günü kutlu olsun.. bebişlerimizle bol tepikli kutlamışsınızdır. inşallah.

Günaydın kızlarrrrrr :sm_cool: herkese iyi bir hafta olsun inşallah. Nasılsınız? Bebişlerimiz nasıl?

Sad gözünaydın cnm maşallah prensese iyi olduğuna sevindim

Bircancım sizinde gözünüzaydın cnm . Normal doğum en iyisi aslında ama demekki zorda kalındığı için sezeryan yapılmış. Allah en kısa zamanda ayağa kalkmak nasip etsin. Allah bizede göstersin o günleri yaaaaaaaaa :1hug:

Denizcim güle güle kullan aldıklarınızı

günaydın kıslar
bende dün ilk anneler günü hediyemi aldım kocam prensesimize almış 3 tane elbise bayıldım walla pempe pempe:ecrin_bebek:
ilk hamileliğimide eşim sürpris yapıp almıştı bebişin ilk kıyafetlerinide o almış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…