kıslar perşembe saat 12:30 dada ablam üçüncü doğumunu yapacak. şimdiden dualarınızı bekliyorum
Allah'a şükrü iyi canım kıpırdaşıyo senin bebekin nasıl?
Günaydın kızlar..Canım sen yarın ayrıntılıya mı giriceksin..Ben çarşambaya nasipse şu 2 gün bi geçiverse ve sonra da mutlu haberler alsak...inşallah....
Günaydın kızlarrrrrr :sm_cool: herkese iyi bir hafta olsun inşallah. Nasılsınız? Bebişlerimiz nasıl?
Sad gözünaydın cnm maşallah prensese iyi olduğuna sevindim
Bircancım sizinde gözünüzaydın cnm . Normal doğum en iyisi aslında ama demekki zorda kalındığı için sezeryan yapılmış. Allah en kısa zamanda ayağa kalkmak nasip etsin. Allah bizede göstersin o günleri yaaaaaaaaa :1hug:
Denizcim güle güle kullan aldıklarınızı
kıslar perşembe saat 12:30 dada ablam üçüncü doğumunu yapacak. şimdiden dualarınızı bekliyorum
oda iyi çok sukur. bugun gunesten heralde oda çok hareketlı
saoll tatlım sen nasılsın???
tatlışım nabersin?
günaydın kızlar,
bircancım, gözünaydın.
honeysuckleli,ablan sağlıkla bebeğini kucağına alsın canım,
benimde ilk hamileliğim tersti zorunlu sezaryan olmuştum zayıf bünyem olduğu içinde çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmamıştı, ikinci gün ayaktaydım. neyse kızlar, şimdiden kendinizi korkutmayın önemli olan bebeğin ve sizlerin sağlığı gün gelir o zaman doktorunuzla karar verirsiniz. şu anı yaşayın.
๒คl๒öςєğเ๓;6759711 .!.:Günaydın kızlar. nasılsınız. umarım güzel geçmiştir hafta sonlarınız.
Bende bugun hastaneye gitcem ayrıntılı ultrasyon için. cok merak ediyorum kızım ne kadar büyümüş. herşey yolundamı. dua edin bize herşy yolunda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?