2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Özge Bircan teşekkür ederim canlarım
Honeysuckleli dualrımız ablanla hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın

Hepinize günaydın kızlar... Güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için...
Öncelikle tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Kutlayan herkese de çok çok teşekkür ederim. Umarım seneye kuzularımızla birlikte kutlarız. Hasta olanlara Allah acil şifalar versin, bir an önce iyileşsin inşallah.
Bebişini görenlere de gözünüzaydın ne güzel benim daha çok var görmeme(
Sadcım senin geçen kontrole gittiğinde kaç gramdı bebişin? Bizim seninle hemen hemen aynıydı diye hatırlıyorumda... Bircancım tebrik ederim teyzenin kızınıda , allah sağlıklı bir şekilde analı babalı büyütmeyi nasip etsin prensinizi. Sende gör gel bakalım poyrazımızı nasıl olmuş büyümüş mü kuzumuz? Off hep sezeryan isteyen ben artık korkar oldum valla sezeryandan(( Honeysuckleli hayırlısıyla ablan doğumunu yapar , bebişini sağlıkla kucağına alır inşallah..

günaydın arkadaşlar herkes ii miiii????
bircancım güzel haberlerle gel inş. yarın...... doğum yapan teyzenin kızınıda tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün inş.
honeysuckleli Rabbim ablanın yardımcısı olsun sağ salim kucağına alır inş. bebeciğini
özgecim çok saoll sen nasılsın nasıl geçti ilk anneler günün???
mervecim sen nasılsın tatlımmm???
adını yazamadığım diğer arkadaşlarımda çooookkk iyidir inş...

Günaydın kızlar..Canım sen yarın ayrıntılıya mı giriceksin..Ben çarşambaya nasipse şu 2 gün bi geçiverse ve sonra da mutlu haberler alsak...inşallah....

evet canım yarın sabahtan gidicem. ay çok merak ediyorum renkli görmedim ya hiç yarın olsun ya hemen

amin canım ya zaten hep kendimi hayal ettim

kızlar ya orda birde 6 aylık bebeğinin kalbi durmuş karnında almışlar bebeğimi ne yazıkki bebek ölmüş ya o akdar üzüldüm ki

Günaydın kızlar. nasılsınız. umarım güzel geçmiştir hafta sonlarınız.
Bende bugun hastaneye gitcem ayrıntılı ultrasyon için. cok merak ediyorum kızım ne kadar büyümüş. herşey yolundamı. dua edin bize herşy yolunda olsun.

günaydın kızlar,

bircancım, gözünaydın.
honeysuckleli,ablan sağlıkla bebeğini kucağına alsın canım,
benimde ilk hamileliğim tersti zorunlu sezaryan olmuştum zayıf bünyem olduğu içinde çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmamıştı, ikinci gün ayaktaydım. neyse kızlar, şimdiden kendinizi korkutmayın önemli olan bebeğin ve sizlerin sağlığı gün gelir o zaman doktorunuzla karar verirsiniz. şu anı yaşayın.

bencede bu bünye ile alakalı kimi için normal doğum ıstıraplı kimi için sezeryan relaks olun bence neyse kısmetimizde o olacak ben sezeryan istiyorum ama belki sancı ve açılmam olacak normal yapacağım o yüzden sıkmayın kendinizi şu anın tadını çıkaralım :ecrin_bebek:

kızlar doğalı bir kaç saat olmuş bebekimiz çok tatlı demi güneş geliyordu bide benim telefonun kalitesi kötü dijital resimleri süper ama alamadım onları. bide biraz karanlık çıkmış idare edin artık. bebeğin kaşları saçları o kadar sarı ki görünmüyordu çok şeker ya

Mozijiku sağol canım benim inşallah hayırlısınla kucağımızada alırız bebişlerimizi

ayy canım benim inşallah hayırlı haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…