saol cnm hamdolsun iyz.şükürler olsun Allah a....bizimde yaklaşıyor inş.doğum yaz bitimi 5 ay geçti 3 ayde geçirvercek bi bakcezz hastanedeyiz doğum için...kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,
bircancım, gözünaydın.
honeysuckleli,ablan sağlıkla bebeğini kucağına alsın canım,
benimde ilk hamileliğim tersti zorunlu sezaryan olmuştum zayıf bünyem olduğu içinde çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmamıştı, ikinci gün ayaktaydım. neyse kızlar, şimdiden kendinizi korkutmayın önemli olan bebeğin ve sizlerin sağlığı gün gelir o zaman doktorunuzla karar verirsiniz. şu anı yaşayın.
günaydın arkadaşlar herkes ii miiii????
bircancım güzel haberlerle gel inş. yarın...... doğum yapan teyzenin kızınıda tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün inş.
honeysuckleli Rabbim ablanın yardımcısı olsun sağ salim kucağına alır inş. bebeciğini
özgecim çok saoll sen nasılsın nasıl geçti ilk anneler günün???
mervecim sen nasılsın tatlımmm???
adını yazamadığım diğer arkadaşlarımda çooookkk iyidir inş...
๒คl๒öςєğเ๓;6759711 .!.:Günaydın kızlar. nasılsınız. umarım güzel geçmiştir hafta sonlarınız.
Bende bugun hastaneye gitcem ayrıntılı ultrasyon için. cok merak ediyorum kızım ne kadar büyümüş. herşey yolundamı. dua edin bize herşy yolunda olsun.
bircancım ya, yerim ben onu. iyki karanlık çıkmış boşver flaş iyi gelmiyo zaten rahatsız oluyorlar,,
balböceğim, sende güzel haberlerle gel canım.
saoll tatlım sen nasılsın???
günaydııınnnn, herkese kocaman günaydııınnnnn :)
bircan o çok güzel bişeeey, maşallah yaaa ben de istiyorummmm :roflol:
Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah ve sağlıklı hayırlı başarılı bi ömrü olsun inş...
ya kızlar ben cuma gecesi acile falan gittim ya, migrendir dedik tansiyon sorunu değildi, bebek de iyiydi...
c.tesi farkettim ki o gece ve c.tesi günü hafiften lekelenmem olmuş...
bebeğin hareketleri kıpırtıları falan normal ama maşallahı var...
ya doktora gidecektik, acilde bişeyden anlamıyorlar, doktoruma gitsem özeline gidicem, o da ay içinde 2 kez masraf...
zorlayacak diye bugüne bıraktım ama bugün de doktorum yokmuş hastanede...
yani diyeceğim şu ki, bu haftalarda (20+0'ım) lekelenme normal mi _?
günaydııınnnn, herkese kocaman günaydııınnnnn :)
bircan o çok güzel bişeeey, maşallah yaaa ben de istiyorummmm :roflol:
Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah ve sağlıklı hayırlı başarılı bi ömrü olsun inş...
ya kızlar ben cuma gecesi acile falan gittim ya, migrendir dedik tansiyon sorunu değildi, bebek de iyiydi...
c.tesi farkettim ki o gece ve c.tesi günü hafiften lekelenmem olmuş...
bebeğin hareketleri kıpırtıları falan normal ama maşallahı var...
ya doktora gidecektik, acilde bişeyden anlamıyorlar, doktoruma gitsem özeline gidicem, o da ay içinde 2 kez masraf...
zorlayacak diye bugüne bıraktım ama bugün de doktorum yokmuş hastanede...
yani diyeceğim şu ki, bu haftalarda (20+0'ım) lekelenme normal mi _?
bende istiyorum ya
ayy canım geçmişler olsun ama başka doktor yokmu sorsaydın keşke
Mervecim geçmiş olsun. Ama ihmal etme güzelim. Bu haftalarda olurmu bilmiyorum. Sancın falan varmı? Sadece lekemi var???
Saol fıstık bende iyiyim. Dün kızımla başbaşa geçirdik sayılır. Babamız çalıştı gece 12 ye kadar. Sadece öğlen bizi evden gelip aldı bir yemek yedik beraber. Sonra tekrar işe döndü. Ama güzel geçti pasta yaptık kızımla bide oturduk yedik kaydirigubbakcemile3 Senin nasıl geçti canım?
Hayırlı haberlerle gel cnm.
Bircancım çok tatlı maşallah yaa
merve gecmiş olsun. dr una tlf ac bence. onemlı bişey yoktur ınsallah
mervecim bebiş büyüyorya aşağıdaki damarlarında gelmiş olabailir...kendi doğum dr la görüş derim
tatlım hastanede diğer doktorlar hiiiç ilgilenmiyorlar, geçer geçer der bana yollar..
ya da özeline çağırır..
en iyi ihtimalde 3 ay sonrasına ultrason günü verir -tatlicadiarzu-
kendi doktorum hastanede bile süper ilgilenen bi bayan...
özel,ne gidiyorum normalde ama ay içinde 2. masraf işte... durumlar malum... bi de bizim okullardan dolayı da sıkışıklık var... pfff...
sadece lekelenme vardı canım o gn oldu bitti işte, sancı falan hiç yok ağrım falan...
ilk trimesterda tamam da... bilmiyorum yaaa... korkuyorum..
ayy çok tatlı adıne bununnnnnnnnnnnnn
Cnm telefon edebilirsen et. Olmadı yarına kadar bekle artık. Sancım yok diyosun. İnşallah önemli birşey değildir cnm
tatlım hastanede diğer doktorlar hiiiç ilgilenmiyorlar, geçer geçer der bana yollar..
ya da özeline çağırır..
en iyi ihtimalde 3 ay sonrasına ultrason günü verir -tatlicadiarzu-
kendi doktorum hastanede bile süper ilgilenen bi bayan...
özel,ne gidiyorum normalde ama ay içinde 2. masraf işte... durumlar malum... bi de bizim okullardan dolayı da sıkışıklık var... pfff...
sadece lekelenme vardı canım o gn oldu bitti işte, sancı falan hiç yok ağrım falan...
ilk trimesterda tamam da... bilmiyorum yaaa... korkuyorum..
telefonu yok ama..
özelini aradığım yerdem alırım olmazsa...
inşallah öyle bişeydir, önemli bişey değildir inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?