2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol tatlım darısı bizim başımıza hihoyyyt

bircancım ya, yerim ben onu. iyki karanlık çıkmış boşver flaş iyi gelmiyo zaten rahatsız oluyorlar,,
balböceğim, sende güzel haberlerle gel canım.

Saol fıstık bende iyiyim. Dün kızımla başbaşa geçirdik sayılır. Babamız çalıştı gece 12 ye kadar. Sadece öğlen bizi evden gelip aldı bir yemek yedik beraber. Sonra tekrar işe döndü. Ama güzel geçti pasta yaptık kızımla bide oturduk yedik kaydirigubbakcemile3 Senin nasıl geçti canım?

Hayırlı haberlerle gel cnm.

Bircancım çok tatlı maşallah yaa

günaydııınnnn, herkese kocaman günaydııınnnnn :)
bircan o çok güzel bişeeey, maşallah yaaa ben de istiyorummmm :roflol:
Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah ve sağlıklı hayırlı başarılı bi ömrü olsun inş...

ya kızlar ben cuma gecesi acile falan gittim ya, migrendir dedik tansiyon sorunu değildi, bebek de iyiydi...
c.tesi farkettim ki o gece ve c.tesi günü hafiften lekelenmem olmuş...
bebeğin hareketleri kıpırtıları falan normal ama maşallahı var...
ya doktora gidecektik, acilde bişeyden anlamıyorlar, doktoruma gitsem özeline gidicem, o da ay içinde 2 kez masraf...
zorlayacak diye bugüne bıraktım ama bugün de doktorum yokmuş hastanede...

yani diyeceğim şu ki, bu haftalarda (20+0'ım) lekelenme normal mi _?

bende istiyorum ya
ayy canım geçmişler olsun ama başka doktor yokmu sorsaydın keşke

Mervecim geçmiş olsun. Ama ihmal etme güzelim. Bu haftalarda olurmu bilmiyorum. Sancın falan varmı? Sadece lekemi var???

bende istiyorum ya
ayy canım geçmişler olsun ama başka doktor yokmu sorsaydın keşke

tatlım hastanede diğer doktorlar hiiiç ilgilenmiyorlar, geçer geçer der bana yollar..
ya da özeline çağırır..
en iyi ihtimalde 3 ay sonrasına ultrason günü verir -tatlicadiarzu-
kendi doktorum hastanede bile süper ilgilenen bi bayan...
özel,ne gidiyorum normalde ama ay içinde 2. masraf işte... durumlar malum... bi de bizim okullardan dolayı da sıkışıklık var... pfff...

Mervecim geçmiş olsun. Ama ihmal etme güzelim. Bu haftalarda olurmu bilmiyorum. Sancın falan varmı? Sadece lekemi var???

sadece lekelenme vardı canım o gn oldu bitti işte, sancı falan hiç yok ağrım falan...
ilk trimesterda tamam da... bilmiyorum yaaa... korkuyorum..

iyi ben çalıştım malum anneler günü yorulduk ama güzeldiii.

mervecim bebiş büyüyorya aşağıdaki damarlarında gelmiş olabailir...kendi doğum dr la görüş derim

merve gecmiş olsun. dr una tlf ac bence. onemlı bişey yoktur ınsallah

telefonu yok ama..
özelini aradığım yerdem alırım olmazsa...

mervecim bebiş büyüyorya aşağıdaki damarlarında gelmiş olabailir...kendi doğum dr la görüş derim

inşallah öyle bişeydir, önemli bişey değildir inşallah canım...

Cnm telefon edebilirsen et. Olmadı yarına kadar bekle artık. Sancım yok diyosun. İnşallah önemli birşey değildir cnm

Cnm telefon edebilirsen et. Olmadı yarına kadar bekle artık. Sancım yok diyosun. İnşallah önemli birşey değildir cnm

düşük riskini bile kafaya takmamıştım bu kadar..
c.tesi den beri dikkatediyorum kendime canım valla, o kadar endişeliyim ki...
dün anneleri kahvaltıya çağırdık, herşeyi eşim yaptı masayı falan kurdu evi süpürdü..
korkudan ne yapacağımızı şaşırdık..

anladım canım ya inşallah bişiy yoktur ama bebeğinin hareketleride normalmiş sen bozma moralini içini ferah tut. iyi düşün iyi olsun

telefonu yok ama..
özelini aradığım yerdem alırım olmazsa...

inşallah öyle bişeydir, önemli bişey değildir inşallah canım...

canım zaten artık düşük riskimiz yok. muhtemelen bebegın olusturdugu bır baskıdır. yada ıdrar yollarında bır sorun vardır. ama dr unla gorusmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…