dilek canım 607 gr mış kızım
kızlar doğalı bir kaç saat olmuş bebekimiz çok tatlı demi güneş geliyordu bide benim telefonun kalitesi kötü dijital resimleri süper ama alamadım onları. bide biraz karanlık çıkmış idare edin artık. bebeğin kaşları saçları o kadar sarı ki görünmüyordu çok şeker ya
Canım kırkbir kere maşallah yaaa çooooo.....k tatlı... Bizimkilerde böyle olcak di mi alkisalkisalkis
iyi ben çalıştım malum anneler günü yorulduk ama güzeldiii.
anladım canım ya inşallah bişiy yoktur ama bebeğinin hareketleride normalmiş sen bozma moralini içini ferah tut. iyi düşün iyi olsun
canım zaten artık düşük riskimiz yok. muhtemelen bebegın olusturdugu bır baskıdır. yada ıdrar yollarında bır sorun vardır. ama dr unla gorusmende fayda var
geçen cumartesi gecesi bnmde nasıııl karnım ağrıdı sağdan soldan bıçak saplandı...uykularım kaçtı aklıma binbirtürlü şey geliyor.bugün yada yarın bende gidip oğlumu görmek istiyorum tekmeleri var ama gözlerimle görsem içim rahat edicek....inşallah iidir yavrum
düşük riskini bile kafaya takmamıştım bu kadar..
c.tesi den beri dikkatediyorum kendime canım valla, o kadar endişeliyim ki...
dün anneleri kahvaltıya çağırdık, herşeyi eşim yaptı masayı falan kurdu evi süpürdü..
korkudan ne yapacağımızı şaşırdık..
canım ya kıyamam sana
Evet cnm sen dikkatli o yinede. Düşük riskimiz yok zaten bu aylardan sonra ama insan endişelenir tabi. Allah korusun..
saol cnm son pazar çalışmam dı bu Allah ın izniyle...cumartesi işte yorgunluktan mı ne çok batar girdi karnıma ama nette de okudum bizim haftalarda karın ağrısı normal diyor büyüdüğü için Rabbim e emanet halil ibrahim immmm
ilk üç ay ilaç kullandım canım düşük riskim vardı, o zamanı diyorum bu kadar düşünmemiştim...
hareketleri, onu düşünmek falan iyice bağlamış demek ki bizi...
saol cnm son pazar çalışmam dı bu Allah ın izniyle...cumartesi işte yorgunluktan mı ne çok batar girdi karnıma ama nette de okudum bizim haftalarda karın ağrısı normal diyor büyüdüğü için Rabbim e emanet halil ibrahim immmm
Evet cnm ya artık hissettiriyolar kendilerini. Bağlanmamak mümkünmü?. Allah korusun bebeklerimizi. Allah acılarını yaşatmasın bizlere :Saruboceq:
Mervecim çok geçmiş olsun tatlım yaaa, umarım korkulacak birşey yoktur sen kendi kendine evhamlanıyorsundur. Bebişinin hareketleri de iyiymiş maşallah. Sen içini ferah tut. Ama dediğin gibi doktoruna gözükmekte fayda var. Ayrıca çoğu doktor her ay bir kez ücret alıyor yani ay içinde kaç kez gidersen git aldığı tek bir ücret.. Seninki de öyledir mutlaka.
Yoksa çok haklısın aynı ay içinde 2 kez üstüste vermek zor gelir.
Bazı geceler bende de adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama hafif şiddetli önce korkuyorum sonra da herhalde normal deyip uyuyup kalıyorum...
mervecim geçmiş olsun, çok yorma kendini, ayaklarını uzatarak dinlenmek iyi gelicektir, doktorunla bir an önce görüş.kendini de sıkıntıya sokmamaya çalış.
mervecim gecmis olsun bu arada insallah hersey yoluna girer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?