2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım sanada. Pazar günüde çalışmak ölüm gibidir valla. Neyseki sonmuş şükür.

saol evet cnm son du Allah tan ...

geçmiş olsun canım....

çok saoll tatlımmm

aynı canım ya dinlenmek için yatıyoruz ama ben gece evi gezmekten daha çok yoruluyorum inan elimde yastık battaniye geziyom yaa sorma...

[/URL][/IMG]

kizlar oglusum nasil?yakisikli dimi?:))

çok tatlı maaşallah dudaklarını yerim ben onun:ecrin_bebek:

benim göğsümün altında kılcal damar çatlağı oldu kırmızı kırmızı duruyor neden acaba sizde de var mı

altında yok cnm benimde göğüslerim üstü uzaktan bakınca morarmış gibi duruyo yakından hiç bişi yok süt damarları faaliyette sanırım 95 oldum yaaa daha da büyücek diyolar:roflol::roflol:

karanfil, maşallah canım. bu görüntü 3boyutlumu ne diyorlar merak ettim, ben geçen hafta ayrıntılıya girdim ama böyle görüntü değildi.(

kızlar meraba... o kadar yoğunum ki , ama siz de edemiyorum... kısaca geçmişe göz attım...

bircancım Allah analı babalı büyütsün çok tatlı.

sakuracım sana çok geçmiş olsun...

bu arada ben de artık uyumada güçlük çekiyorum.....

oooyyyyyyyyy yerim ben onu. Maşallah canım oğluşuna

maşallah.. yakışıklı olmaz mı annesi... sağlıkla doğsun inşallah

karanfil Allah nazarlardan saklasın kuzunu

sagolun kizlar..masallah ogluma.cuma günü tam 22 haftaliktik 27cm boyu 490gr.kilosuydu masallah biraz büyükmüs dr. öyle dedi.sizinkiler nasil kizlar?

ayyy çok şükür o konuda sorunum yok valla maşallah..
senin bünye yavaş yavaş uykusuzluk alıştırmalarına başlamış meryemcim :)

...

maşallah maşallah yaa yerim ben onu yaa, çirkin şey seniiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

altında yok cnm benimde göğüslerim üstü uzaktan bakınca morarmış gibi duruyo yakından hiç bişi yok süt damarları faaliyette sanırım 95 oldum yaaa daha da büyücek diyolar:roflol::roflol:

daha da büyürse artık önümde karton taşıyıp gezicem sanırım :roflol: :roflol:
benimkiler de devasa oldular valla, 85 takıyoruz artık -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

merhaba canım, çok sağol :)
benim de iş yapmam lazım ama işte -tatlicadiarzu-

kızlar canbebeye mesaj atmıştım, numuna paket gönderirmisiniz diye. paketi hemen göndermişler....

12 tane bebek bezi....

4 tane alt açma ünitesi...72 lik ıslka mendil...

süperler ya.....

Merhaba hanımlar , geçmişe göz atamadım pek fazla rahatsız olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum . Bu sabah ayrıntılı ultrasona girdik , bebeğimin kalbinde ufak bir kireçlenme varmış öğlen kardiyolojide kapl ekosu çekilecek . Duyduğum anda dünyam yıkıldı nedir ne değildir bilmiyorum , ama bizim için dua edin ...

kızlar canbebeye mesaj atmıştım, numuna paket gönderirmisiniz diye. paketi hemen göndermişler....

12 tane bebek bezi....

süperler ya.....

ya biz kardeşimde kullandık canbebe ama mahvetti çocuğu, onun için hiç düşünmedim..
ama en eli açık da onlar anacım :roflol: :roflol:

12 tane bebek bezi....

süperler ya.....

canım bende yazdım ama gondermedıler:) farklı yerdenmı yazdın varmı sende adres. bızde gonderelım:) bırde ne yazdın

[/URL][/IMG]

Canım kırkbir kere maşallah çok çirkin prensin.

benim göğsümün altında kılcal damar çatlağı oldu kırmızı kırmızı duruyor neden acaba sizde de var mı

Benimde göğüslerim bayağı büyüdü ben bile inanamıyorumm hallerine...
Benim zaten çok küçüktü normal boyuta ulaştı..İnşallah hep böyle kalır kaydirigubbakcemile3 Benimkilerde henüz çatlak yok ama yeşil yeşil damarlar bayağı belli oluyor.

dualarımız sizinle tatlım ama sen de rahat ol ki bebişin iyi hissetsin..
biliyorsun iyi hissetmek yüksek moral her derde deva...
inşallah, Allahın izniyle bişeyciği yoktur yavruşunun..
Allah korur minik meleklerimizi biliyorsun, dualarımız birbirimiz için tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…