benim göğsümün altında kılcal damar çatlağı oldu kırmızı kırmızı duruyor neden acaba sizde de var mı
Geçmiş olsun canım sanada. Pazar günüde çalışmak ölüm gibidir valla. Neyseki sonmuş şükür.
geçmiş olsun canım....
kızlar benim artık uykularım berbat bir hal aldıgece okadar çok uyanıyorumkı. yorgun olmam bi anlam ifade etmıyor hatta o zaman lar daha zor uyuyorum 4 gecedır sureklı saga sola dön olmadı sırt ustu yat seklınde döne döne uyumaya calısıyorum
[/URL][/IMG]
kizlar oglusum nasil?yakisikli dimi?:))
[/URL][/IMG]
benim göğsümün altında kılcal damar çatlağı oldu kırmızı kırmızı duruyor neden acaba sizde de var mı
[/URL][/IMG]
saol evet cnm son du Allah tan ...
çok saoll tatlımmm
aynı canım ya dinlenmek için yatıyoruz ama ben gece evi gezmekten daha çok yoruluyorum inan elimde yastık battaniye geziyom yaa sorma...
çok tatlı maaşallah dudaklarını yerim ben onun:ecrin_bebek:
oooyyyyyyyyy yerim ben onu. Maşallah canım oğluşuna
maşallah.. yakışıklı olmaz mı annesi... sağlıkla doğsun inşallah
karanfil Allah nazarlardan saklasın kuzunu
kızlar benim artık uykularım berbat bir hal aldıgece okadar çok uyanıyorumkı. yorgun olmam bi anlam ifade etmıyor hatta o zaman lar daha zor uyuyorum 4 gecedır sureklı saga sola dön olmadı sırt ustu yat seklınde döne döne uyumaya calısıyorum
...
altında yok cnm benimde göğüslerim üstü uzaktan bakınca morarmış gibi duruyo yakından hiç bişi yok süt damarları faaliyette sanırım 95 oldum yaaa daha da büyücek diyolar:roflol::roflol:
kızlar meraba... o kadar yoğunum ki , ama siz de edemiyorum... kısaca geçmişe göz attım...
bircancım Allah analı babalı büyütsün çok tatlı.
sakuracım sana çok geçmiş olsun...
bu arada ben de artık uyumada güçlük çekiyorum.....
sakuracım canım bence dr git en azından kafan rahatlar fıstık
kızlar canbebeye mesaj atmıştım, numuna paket gönderirmisiniz diye. paketi hemen göndermişler....
12 tane bebek bezi....
4 tane alt açma ünitesi...72 lik ıslka mendil...
süperler ya.....
kızlar canbebeye mesaj atmıştım, numuna paket gönderirmisiniz diye. paketi hemen göndermişler....
12 tane bebek bezi....
4 tane alt açma ünitesi...72 lik ıslka mendil...
süperler ya.....
[/URL][/IMG]
Merhaba hanımlar , geçmişe göz atamadım pek fazla rahatsız olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum . Bu sabah ayrıntılı ultrasona girdik , bebeğimin kalbinde ufak bir kireçlenme varmış öğlen kardiyolojide kapl ekosu çekilecek . Duyduğum anda dünyam yıkıldı nedir ne değildir bilmiyorum , ama bizim için dua edin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?