2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın ve iyi haftalar.

zeytincim, geçmiş olsun canım dr ne dedi neler olabilirmiş?

canım ufak kardıyolojık rahatsızlıklar dogumdan sonrakı 2 ay içeris,nde geciyor diye bılıyorum. benım yıgenımdede delik vardı. Allah sakınsın Allah' a emanet olsun kuzun. umarım kayda değmez bişeydir

canım geçmiş olsun ilk defa duyuyorum böyle bir şey ama sen metin ol dualarım seninle

canım benim çokkkkkkkkkkk geçmiş olsun... dualarımız seninle..... ama kalbini ferah tut,,,, olumlu düşün lütfen.....

zeytingözlüm, inşallah bişey yoktur canım,geçmiş olsun.

pembecim, hoşgeldin, nasılsın, prenseslerimiz iyimi??

zeytincim minnoşlarımıza bir şey olmasın allahım esirgesin onları. seni çok iyi anlıyorum. ama dur bakalım eko ne gösterecek, belki bu da bir kaç haftada geçebilen bir şeydir.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah çok önemli değildir ve hemen geçer. Dualarımız seninle. Hayırlı haberlerle gel inş. :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar canbebeye mesaj atmıştım, numuna paket gönderirmisiniz diye. paketi hemen göndermişler....

12 tane bebek bezi....

4 tane alt açma ünitesi...72 lik ıslka mendil...

süperler ya.....

Bende gönderdim şimdi canım. Bakalım gelecek mi? Çok sağol.

Yasemincim çok geçmiş olsun yaaa bu tür küçük rahatsızlıklar belki de normaldir bebek içerdeyken doğumdan sonra geçer inşallah. Umarım çok fazla önemsenecek bir konuda değildir bakarsın... Dualarımız elbette seninle canım...a.s. Allah gönlüne göre versin inşallah...İyi haberlerini bekliyoruz canımcım.
Bizi bilgilendir olur mu öğleden sonra?

Canım internette aynı senin durumunda olan biri sormuş bu soruyu doktorun cevabı da altta...

Soru : Anne karnında 24 haftalık kontrollerde bebeğin kalbinde kireçlenmeye rastlandı bunun tedavisi varmıdır ilerde bebek için bir sorun teşkil edermi iyileşme olasılığı ve süreci nedir oluşumu neden olmaktadır.Ciddi bir riskmidir

Cevap : dört yönlü usg de bebekteki kalp sorunları dasha net görülebilir..
bahsettiğiniz kireçlenme kalpte değil kalp kapakçığındadır.. ancak belirtmeliyimki anne karnındajki fetüs için hiç bir zaman ultrasonla kesin teşhis konamaz.. amniyosentez en kesin sonuç için gerekşidir.. ancak taşıdığı riskler dolayısıyla buna sizin ve bunu teşhis eden hekimin karar vermesi en doğru olandır. sağlıklı günler dilerim..

kızlar bizim mi içimiz geçmiş, millet mi aceleci bilemedim...
ekim annelerinin bile bebişlerinin cicileri 66 sayfa olmuş, biz daha 6 sayfa olamadık :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay söz valla kart okuyucu falan bişey alıcam, çok kaliteli olmasa da telefondan çekip eklicem göbüşü de kıyafetleri de :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Kızlar hepinize teşekkür ederim ,Allah kimseye riskli bir şey yaşatmasın , Doktor çok önemli değil her annede görülebilir dedi ama işte gelde bunu bana anlat , kalp ekosu çekilecek o zmaan belki doktor net bir şeyler diyebilir. Allah şu minnacık bedenleri rahmimize düşürdükten sonra öyle bir ana yüreği duygusu veriyor ki , daha görmeden duymadan hep onlar için endişeleniyoruz ...Ben en başından beri hep olumlu düşündüm aklıma böyle aksi bir şeyler gelebilir diye hiç getirmedim ve o yüzden biraz dumur oldum ,yine iyi düşünüyorum umarım basit bir şeydir ...

sen olumlu düşünmeye devam et her gebelikte görülebilirmiş bende baktım biraz endişe etme herşeyin güzel olacağına inancım sonsuz :1hug:

canım öncelikle çok geçmiş olsun.. lütfen üzülme iyi düşünelim iyi olsun herzamanki gibi demi :) bizi zaman zaman korkutuyolar ama genelde bişey çıkmıyo lütfen sende böyle düşün içini rahat tut dualarımız birbirimizle.... :Saruboceq:

hepinize selamlar kızlaar cumartesi pazar gece 23 e kadar çalıştım malüm anneler günüydü yaaa.ama çok yorgunum dinlenemedim hiiiç.ya geçmişi okuyamıyorum bi türlü açılmıyo sayfa umarım herkes iyidir.

zeytincim dualrımız seninle canım. merakla bekliyoruz eko sonucunu...

zeytingözlüm, inşallah bişey yoktur canım,geçmiş olsun.

pembecim, hoşgeldin, nasılsın, prenseslerimiz iyimi??

sağolasın canım iyiyiz çok şükür kıpırdıyorlar kızlarım. dün uzunca bir süre hareketlerini hissetmeyince kızdım siz anneler gününü bilmiyo musunuz niye kıpırdamıyorsunuz. annenizi öpün tepin diye. hareketlendiler bir süre sonra:)

geçmiş olsun canım... umarım kısa zamanda yoluna girer herşey... anne olmak ne kadar zormuş şimdi anlıyoruz dimi? :teselli:

Biz de hafta sonu oğlumuzun odasının parkelerini hallettik ,ev curcuna halinde var ya sabah diyordum bir sihirli çubuk olsada her şeyi yerli yerine taşısa ama nerde ,,,, dün de anneler günü diye kayınvalideme gittik mükellef bir kahvaltı yaptık güya anneler günü bizim onu dışarı çıkarmamız gerekirken o bize süper kahvaltı hazırlamıştı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…