2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım kıyamam sana ya bende yarın görcem yakışıklımı bakalım
ohhh ne güzel canım git gör tabii insan deli gibi özlüyor yavrusunu doya doya bak bizim içinde bak yakılıklı oğluşuna :))

canım çok çok geçmiş olsun önemsiz bişeyse bebeğinde bi sorun yoksa bunlar ufak tefek ayrıntılar bunada şükür beterinden saklasın Allahımm.... ama kıskandım bak bizim görüş günümüze daha 8 gün varr.... :)))) gerçi Allah rutin kontrolde görmek sorunsuz dr ziyaretleri yapmak kısmet etsin hepimize işallahh....

ay maşalllah sanada bebeğinede ne güzel yaaa...... ya ben ruhsuzum biraz galiba.. benim bakım uyku vs gibi korkularım yok.. ama zaten eve kapalı yaşayan bi tipim çünkü eşimin işleri çok yoğun çok seyahat ediyo hemde ne bileyim eşim sanki bana pek yardımcı olmicak bizi bizle çok fazla başbaşa borakacak gibi geliyo.. açıkçası bu konudada örnekleri pek iyi değil bilmiyorum... benimki biraz manevi sorunlar yani.... kafam karışıyo... eşimle uzaklaşıcaz edicez sanki kopucaz gibi geliyo... çevresindekileri örnek alırsa bilmiyorum çok ciddi sorunlar bekliyo bizi.. ben sessiz kalan susan bir tip değilim ne yazıkki anında arbede çıkarırım... Allah sonumuzu hayretsin bakalım neyse.. belkide şimdi hassasım diye böyle geliyo bana fazla büyütüyorum kafamda.... [/QUOTE]

canım benim kıyamam sana çok ince ve derin düşünüyorsun bu ruhsuzluk degil sanırım. eminim eşinde sana destek olacaktır bakma şimdi eşinin tepkisiz kaldıgına hele bir doğsun kızın bak gör canım. benim öyle korkularım yok eşim normaldede çocuklara çok düşkündür kendi çocugu için delirir :))
sen takma kafana böyle şeyleri kocaman adam onlar çevresinde ne olursa olsun etkileneceklerini kötü birer örnek alacaklarını hiç zannetmiyorum :))))
sen bebeğini düşün hayatım gerisini boşver

hakikatten bu kadar vitamin demir hapı ek gıda alımlarımız folikler nasıl bişi olucak bu çocuklar ya canavarlaşacaklar ya da hiperaktif olacaklar.

canım benim kıyamam sana çok ince ve derin düşünüyorsun bu ruhsuzluk degil sanırım. eminim eşinde sana destek olacaktır bakma şimdi eşinin tepkisiz kaldıgına hele bir doğsun kızın bak gör canım. benim öyle korkularım yok eşim normaldede çocuklara çok düşkündür kendi çocugu için delirir :))
sen takma kafana böyle şeyleri kocaman adam onlar çevresinde ne olursa olsun etkileneceklerini kötü birer örnek alacaklarını hiç zannetmiyorum :))))
sen bebeğini düşün hayatım gerisini boşver[/QUOTE]

işallah canım ya bakalım.. diyorum ya belkide şimdilik böyle ghissedip düşünüyorumdur.. ki umarım böyledir... eşim tarafımdan bebekle birlikte yalnız bırakılmaktan çok korkuyorum sadece.... yanımda olsun istiyorum... bakalım doğsun kızımız görelim.. babası ya teslim olur yada ben onu nasılsa yola getiriveririm :))))

hakikatten bu kadar vitamin demir hapı ek gıda alımlarımız folikler nasıl bişi olucak bu çocuklar ya canavarlaşacaklar ya da hiperaktif olacaklar.

vallaha bilmiyorum yaa :))))) insan korkuyo hakkaten... dün arkadaşın 4 yaşındaki kızına bizim kızın ismi ne olsun deme gafletinde bulundum.. cevap aynen şu: ama bu bizi ilgilendirmezki bu sizin kararınız siz koyun ama çok çirkin olursa ben yinede sizi uyarabilirim dedi yaaa :)))))

kızlar bebişlere müzik dinletmeye başladınız mı.. neler dinletiyosunuz..

bizim evde zaten hep klasik müzik çalar aradada ben sevdiklerimden bikaç tane dinleirm.. çocuk istesede istemesede başından beri bizle klasik dinliyo vede doğduktan sonrada dinlemeye devam edecek :))))) ama özel bi çabam yok çaıkçası nasılsa evde çalıyo oda nasipleniyodur ordan diyorum :roflol:

bız mozart dinliyoruz teyzesi. yada klasık muzık dınlıyoruz. ama oğlum gulben ergenı çok sevıyor:)

bende int araştırdım birazda raimond lap müzikleri çok meşhurmuş bebekler için.. şimdi onları dinliyozzzz internet üzerinden.. aama artık evde de kalsik müzik dinliyecem..

Canımmm gözünaydın çok sevindim prensesimizin iyi olduğuna...Maşallah Eylülümüze allah nazarlarda korusun. Buca Tıp'a mı gittin canım görmek için ve ne gün gittin ayy bilgi versene biraz çok heyecanladım. Demek cd'sini de verdiler offf bende istiyorum:)))

Kızlar yaa şu bebişlere müzik dinletme işini nasıl yapıyorsunuz?
Bende dinletmek istiyorum ama kulaklıkları karnıma dayayamıyorum
korkudan içinde mıknatıs var diye.. Sizlerin başka bir yöntemi mi var acaba? :uhm:

canım bende bu konuyu epey araştırdım kendi dinleyebilceğiniz gibi ayarlayın diyor uzmanlar bende klasik müzik sevdiğim için birlikte dinliyoruz Bach dinliyoruz bu ara

canım bende bu konuyu epey araştırdım kendi dinleyebilceğiniz gibi ayarlayın diyor uzmanlar bende klasik müzik sevdiğim için birlikte dinliyoruz Bach dinliyoruz bu ara

Yani sen sesi normal şekilde dışardan mı veriyorsun yoksa kulaklıkları kendi kulağına mı takıp dinliyorsun?

canım arkadaşım benimmmmmmmmmm çok teşekkür ederim.
amin canım maşallah çok iyiydi kıpır kıpırdı dr. bile bayıldı :)))
babası hazır ol bu kız hem çok geveze hemde çok hareketli olacak sen yandın dedi maşallah agzını açıp kapatıyor gülüyor ayaklarını kafasının üzerine kadar çıkartıyordu gösen dr. jimlastikçi olacak bu kız dedi :))) bin kere maşallah teyzesi akıllıda yani yüzünü göstermek için çok zorlamadı bizi de dr. amcayıda. cd ye çekti dr. ayrıca vir tanede resim verdi ama ufak bir kare bir eli başında bir eli ağzında parmagını emiyordu minik kuzum ama inanılmaz bişey mutlaka 3 yada 4 boyutluya girmelisin tatlım
canım doruk tıp merkezine gittim çünkü hem 3 boyutlu usg ye girdik hemde detaylı usg girdik aynı zamanda radyoloji uzmanı baktı tam 25 dakika baktı tüm iç organlarını inceledi kalp kapakları böbrekler mide kafa tası gözler kol ve bacak kenikleri karın içi vs. herşeye baktı 2 ayrı ultrason ile baktı bunlara ve ayrıntılı şekilde bilgisayara kaydedip elimize bunların raporunu verdi. buca tıp ta normal kadın doğum dr.u bakıyormuş 3 yada 4 boyutluya ben birde işinin ehli baksın radyoloji uzmanı olsun istedim çok memnun kaldım eşimde bende bayıldık doya doya gördük kızımızı canım
eger gitmek istersen kesinlikle tavsiye ederim hayatım biliyorsun geçen hafta içi ben kızmı merak edip gitmiştim oraya zaten ordaki bayan dr.a iki kez gitmiştim o bana tavsiye etmişti gel bir kez bakılsın diye hafta sonu için randevu aldım gittim 50 tl çokta ilğilendi dr. herşeyini anlatarak inceledi bıngıldagına varana kadar sordum onu bile anlattı :)))
canım ilk kez gidecegin için tabii eger gitmek istersen bir kez kadın doğum uzmanına gidiyorsun 19 tl ondan sonra 3 boyutlu için radyoloji uzmanı 50 tl

Dılek kulaklıkları karnıma koyarak falan dınletmedım ben hıÇ. Kendım dınlıyorum oda ısterse dınler ısterse uyur:) bır yerde okumustum uzmanlar zaten ses duyurmak ıcın kulaklık dayanması vs gıbı seylerınn dogru olmayacagını soyluyor

bende normal dinliyomm.. okulda kendi duyacağım kadar ayarlıyom..ama sevdi sanki kıpırdanıyo..ama yüksek sesi sevmezmezmiş bebekler...

canım çok sevindim ne güsel doya doya göemüşsin kuzucuğunu herşeyde normalmiş süper yani. bende yarın sabah gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…