ohhh ne güzel canım git gör tabii insan deli gibi özlüyor yavrusunu doya doya bak bizim içinde bak yakılıklı oğluşuna :))ay canım kıyamam sana ya bende yarın görcem yakışıklımı bakalım
canım sorma cuma günü benimde lekelenmem oldu delirdim resmen hemen işyerinden arkadaşlar hastaneye götürdü beni doktor sen demesen kanaman falan olduğuna inanmazdım hiç bişeyi yok bebeğin dedi rahimle alakası yokmuş yanı vajinadan olabilir dedi muayene etti vajinal oradada sorun göremedi ertesi gün tekrar minicik bi leke daha geldi kendi doktoruma gittim bi vajinal muayenede o yaptı rahimde yara falan varmı diye çünkü bebekle plesantayla falan ilgisi yokmuş vajinanda olan bir deformasyondur kesin dedi şuan baskı artıyormuş oraya çünkü allaha şükür şuan yok oğlumu iki kere görmüş oldum hafta sonu yani
ohhh ne güzel canım git gör tabii insan deli gibi özlüyor yavrusunu doya doya bak bizim içinde bak yakılıklı oğluşuna :))
bakmamı bakarım canım benimm
ohhh ne güzel canım git gör tabii insan deli gibi özlüyor yavrusunu doya doya bak bizim içinde bak yakılıklı oğluşuna :))
bakmamı bakarım canım benimm
ayy ne güzel..bende bugün gidiyom doktora.. bakalım nasıl olmuş güzel kızım...
hakikatten bu kadar vitamin demir hapı ek gıda alımlarımız folikler nasıl bişi olucak bu çocuklar ya canavarlaşacaklar ya da hiperaktif olacaklar.
kızlar bebişlere müzik dinletmeye başladınız mı.. neler dinletiyosunuz..
valla seciyo galıba:) o cıkınca hareketlenıyor:)yesinler oğlunu şimdiden sanatçı seçiyo...
slm kızlar nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl ??
karanfil cim maşalllaaahhhhhh oğluşuna Allah nazardan saklasın
bende kızmı gördüm 3 boyutlu usg de çok şekerdi :)))
Allah ım hepimize hayırlısı ile yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallahhh
Kızlar yaa şu bebişlere müzik dinletme işini nasıl yapıyorsunuz?
Bende dinletmek istiyorum ama kulaklıkları karnıma dayayamıyorum
korkudan içinde mıknatıs var diye.. Sizlerin başka bir yöntemi mi var acaba? :uhm:
canım bende bu konuyu epey araştırdım kendi dinleyebilceğiniz gibi ayarlayın diyor uzmanlar bende klasik müzik sevdiğim için birlikte dinliyoruz Bach dinliyoruz bu ara
Canımmm gözünaydın çok sevindim prensesimizin iyi olduğuna...Maşallah Eylülümüze allah nazarlarda korusun.Buca Tıp'a mı gittin canım görmek için ve ne gün gittin ayy bilgi versene biraz çok heyecanladım. Demek cd'sini de verdiler offf bende istiyorum:)))
Yani sen sesi normal şekilde dışardan mı veriyorsun yoksa kulaklıkları kendi kulağına mı takıp dinliyorsun?
bız mozart dinliyoruz teyzesi. yada klasık muzık dınlıyoruz. ama oğlum gulben ergenı çok sevıyor:)
canım arkadaşım benimmmmmmmmmm çok teşekkür ederim.
amin canım maşallah çok iyiydi kıpır kıpırdı dr. bile bayıldı :)))
babası hazır ol bu kız hem çok geveze hemde çok hareketli olacak sen yandın dedimaşallah agzını açıp kapatıyor gülüyor ayaklarını kafasının üzerine kadar çıkartıyordu gösen dr. jimlastikçi olacak bu kız dedi :))) bin kere maşallah teyzesi akıllıda yani yüzünü göstermek için çok zorlamadı bizi de dr. amcayıda. cd ye çekti dr. ayrıca vir tanede resim verdi ama ufak bir kare bir eli başında bir eli ağzında parmagını emiyordu minik kuzum ama inanılmaz bişey mutlaka 3 yada 4 boyutluya girmelisin tatlım
canım doruk tıp merkezine gittim çünkü hem 3 boyutlu usg ye girdik hemde detaylı usg girdik aynı zamanda radyoloji uzmanı baktı tam 25 dakika baktı tüm iç organlarını inceledi kalp kapakları böbrekler mide kafa tası gözler kol ve bacak kenikleri karın içi vs. herşeye baktı 2 ayrı ultrason ile baktı bunlara ve ayrıntılı şekilde bilgisayara kaydedip elimize bunların raporunu verdi. buca tıp ta normal kadın doğum dr.u bakıyormuş 3 yada 4 boyutluya ben birde işinin ehli baksın radyoloji uzmanı olsun istedim çok memnun kaldım eşimde bende bayıldık doya doya gördük kızımızı canım
eger gitmek istersen kesinlikle tavsiye ederim hayatım biliyorsun geçen hafta içi ben kızmı merak edip gitmiştim oraya zaten ordaki bayan dr.a iki kez gitmiştim o bana tavsiye etmişti gel bir kez bakılsın diye hafta sonu için randevu aldım gittim 50 tl çokta ilğilendi dr. herşeyini anlatarak inceledi bıngıldagına varana kadar sordum onu bile anlattı :)))
canım ilk kez gidecegin için tabii eger gitmek istersen bir kez kadın doğum uzmanına gidiyorsun 19 tl ondan sonra 3 boyutlu için radyoloji uzmanı 50 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?