2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bebekleri dışardan sesi algılıyor canım ayrıca dr ultrasyon aletiyle bebek hareket etsindiye sert hareketle vurmuştu detaylı da hemen nasıl bana yaklaşıyor korkuyor detaylıda var ben sadece ses açıyorum dilekçiğim

canım çok sevindim ne güsel doya doya göemüşsin kuzucuğunu herşeyde normalmiş süper yani. bende yarın sabah gidicem bakalım

teşekkür ederim canım Allah a çok şükür herşey yolunda dedi dr.
inşallah sende yarın yakışıklını göreceksin doya doya :)))
şimdiden gözün aydın hayatım güzel haberlerinizi bekliyorum

kızlar bu üç boyutlu ultrasona kendiniz gidiyosunuz doktorunuz mu yönlendiriyor..

canım 5. aydan sonra en az bir kere girilmesi gerekiyormuş dr.lar da tavsiye ediyor. her hangi bir anomallik varmı yokmu diye daha net izlenmesi açısından girilmeliymiş. beni dr.um yönlendirmişti ama o başka bir merkeze yönlendirmişti ben kendim daha uygun yer bulup oraya gittim

sağol canımm.. hadi ben doktora gidiyomm.. güze kzımı görmeye.. herkese iyi günlerrr

Tatlım benim yaaaa yerim ben onu maşallah. Teyzesinin güzeli... Kime benziyordu?
Yani toplam 70TL galiba di mi anladığım kadarıyla. Reşat Bey detaylıya girmeme gerek görmedi o nedenle ben en iyisi buca tıp'a gideyim acaba haftasonuna randevu verirlermi?
Bende acayip yoğunum bugün. delikafadulden O nedenle çok fazla yazamıyorum canım yaaA((

benim dr um öle bişi demedi ama

dışardan veriyorum sadece servisde kulaklıla dinliyorum akşamları bir saat uzanırken yada kitap okurken açıyorum

bende normal dinliyomm.. okulda kendi duyacağım kadar ayarlıyom..ama sevdi sanki kıpırdanıyo..ama yüksek sesi sevmezmezmiş bebekler...

Çok teşekkürler kızlar iyi oldu öğrendiğim bende öyle yapayım bundan sonra... :teytey:

canım benim yorma kendini..yorma defne eylülümüüü

hadi hayırlsı gözün aydın bende çarşamba gidiyim diyom bakalım.oğluşumu çok özledim yaaaaa 1 ay oldu görmeyelii

sağol teyzesi maşallah çok şekerdi
biz baba tarafına benzettik biraz eşime benziyor :)))
evet tatlım toplamda 69 tl sen bilirsin tabii detaylıya girip girmemek sana kalmış ben duyunca girmek istedim dr.larda testler iyi çıktıysa detaylıya gerek yok yaptırıp yaptırmamak anne ve babanın kararına kalmış diyorlar
canım hafta sonu için randevu veriyorlar bende bundan sonra 1-2 ayda bir kere 3 yada 4 boyutluya girmek istiyorum
canımcım kendini çok fazla yorma sen yorulursan minik meleğimiz eylül ümüzde yoruluyor biliyorsun
Emsal atladım bu arada gözün aydın canım.
canımmm çok teşekkür ederim
hadi hayırlsı gözün aydın bende çarşamba gidiyim diyom bakalım.oğluşumu çok özledim yaaaaa 1 ay oldu görmeyelii

sağol canım.hadi bakalım bekliyoruz seni ve güzel haberlerinizi az kalmış çok şükür.
insan deli gibi özlüyor değilmi görmeyince yavrusunu

bizde cuma gunu görücez oğlumuzu inşallah. artık zaman çok uzun tutuluyor. 4 hafta dıyor dr. ama gidince tahmınımce detaylı ıcın baska yere yonlendırecek.

ya bişi sorcam kızlar bugün bnm karnımdan öle bi ses duyulmuyo ama yıldız kayması gibi sanki bebişim gaz çıkarıyo gibi bişi hissediyorum elimi koyunca ama hani benim karnımdan gelse ses duyulur zaten hani deriz ya bağırsaklarım coştu felan oluyomu sizdede????

Sağol canımcım...a.s.
Bu haftasonu içinde randevu alınabiliyor dediğin yer buca tıp di mi canım? Hani şu hemşire arkadaşının çalıştığı merkez? Bir sonrakine beraber gidelim öyleyse
eğer cmt randevu verirlerse ben 13 haziranda girmek istiyorum. Daha 1 ay var yani.
O gün yaklaşırken ayrıca senden arkadaşının nosunu da rica edicem canım olur di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…