canım çok sevindim ne güsel doya doya göemüşsin kuzucuğunu herşeyde normalmiş süper yani. bende yarın sabah gidicem bakalım
kızlar bu üç boyutlu ultrasona kendiniz gidiyosunuz doktorunuz mu yönlendiriyor..
canım 5. aydan sonra en az bir kere girilmesi gerekiyormuş dr.lar da tavsiye ediyor. her hangi bir anomallik varmı yokmu diye daha net izlenmesi açısından girilmeliymiş. beni dr.um yönlendirmişti ama o başka bir merkeze yönlendirmişti ben kendim daha uygun yer bulup oraya gittim
canım arkadaşım benimmmmmmmmmm çok teşekkür ederim.
amin canım maşallah çok iyiydi kıpır kıpırdı dr. bile bayıldı :)))
babası hazır ol bu kız hem çok geveze hemde çok hareketli olacak sen yandın dedimaşallah agzını açıp kapatıyor gülüyor ayaklarını kafasının üzerine kadar çıkartıyordu gösen dr. jimlastikçi olacak bu kız dedi :))) bin kere maşallah teyzesi akıllıda yani yüzünü göstermek için çok zorlamadı bizi de dr. amcayıda. cd ye çekti dr. ayrıca vir tanede resim verdi ama ufak bir kare bir eli başında bir eli ağzında parmagını emiyordu minik kuzum ama inanılmaz bişey mutlaka 3 yada 4 boyutluya girmelisin tatlım
canım doruk tıp merkezine gittim çünkü hem 3 boyutlu usg ye girdik hemde detaylı usg girdik aynı zamanda radyoloji uzmanı baktı tam 25 dakika baktı tüm iç organlarını inceledi kalp kapakları böbrekler mide kafa tası gözler kol ve bacak kenikleri karın içi vs. herşeye baktı 2 ayrı ultrason ile baktı bunlara ve ayrıntılı şekilde bilgisayara kaydedip elimize bunların raporunu verdi. buca tıp ta normal kadın doğum dr.u bakıyormuş 3 yada 4 boyutluya ben birde işinin ehli baksın radyoloji uzmanı olsun istedim çok memnun kaldım eşimde bende bayıldık doya doya gördük kızımızı canım
eger gitmek istersen kesinlikle tavsiye ederim hayatım biliyorsun geçen hafta içi ben kızmı merak edip gitmiştim oraya zaten ordaki bayan dr.a iki kez gitmiştim o bana tavsiye etmişti gel bir kez bakılsın diye hafta sonu için randevu aldım gittim 50 tl çokta ilğilendi dr. herşeyini anlatarak inceledi bıngıldagına varana kadar sordum onu bile anlattı :)))
canım ilk kez gidecegin için tabii eger gitmek istersen bir kez kadın doğum uzmanına gidiyorsun 19 tl ondan sonra 3 boyutlu için radyoloji uzmanı 50 tl
canım 5. aydan sonra en az bir kere girilmesi gerekiyormuş dr.lar da tavsiye ediyor. her hangi bir anomallik varmı yokmu diye daha net izlenmesi açısından girilmeliymiş. beni dr.um yönlendirmişti ama o başka bir merkeze yönlendirmişti ben kendim daha uygun yer bulup oraya gittim
Dİlek kulaklıkları karnıma koyarak falan dınletmedım ben hİÇ. Kendım dınlıyorum oda ısterse dınler ısterse uyur:) bır yerde okumustum uzmanlar zaten ses duyurmak ıcın kulaklık dayanması vs gıbı seylerınn dogru olmayacagını soyluyor
dışardan veriyorum sadece servisde kulaklıla dinliyorum akşamları bir saat uzanırken yada kitap okurken açıyorum
bende normal dinliyomm.. okulda kendi duyacağım kadar ayarlıyom..ama sevdi sanki kıpırdanıyo..ama yüksek sesi sevmezmezmiş bebekler...
bebekleri dışardan sesi algılıyor canım ayrıca dr ultrasyon aletiyle bebek hareket etsindiye sert hareketle vurmuştu detaylı da hemen nasıl bana yaklaşıyor korkuyor detaylıda var ben sadece ses açıyorum dilekçiğim
Tatlım benim yaaaa yerim ben onu maşallah. Teyzesinin güzeli... Kime benziyordu?
Yani toplam 70TL galiba di mi anladığım kadarıyla. Reşat Bey detaylıya girmeme gerek görmedi o nedenle ben en iyisi buca tıp'a gideyim acaba haftasonuna randevu verirlermi?
Bende acayip yoğunum bugün. delikafadulden O nedenle çok fazla yazamıyorum canım yaaA((
teşekkür ederim canım Allah a çok şükür herşey yolunda dedi dr.
inşallah sende yarın yakışıklını göreceksin doya doya :)))
şimdiden gözün aydın hayatım güzel haberlerinizi bekliyorum
sağol canımm.. hadi ben doktora gidiyomm.. güze kzımı görmeye.. herkese iyi günlerrr
canım benim yorma kendini..yorma defne eylülümüüü
sağol teyzesi maşallah çok şekerdiTatlım benim yaaaa yerim ben onu maşallah. Teyzesinin güzeli... Kime benziyordu?
Yani toplam 70TL galiba di mi anladığım kadarıyla. Reşat Bey detaylıya girmeme gerek görmedi o nedenle ben en iyisi buca tıp'a gideyim acaba haftasonuna randevu verirlermi?
Bende acayip yoğunum bugün. delikafadulden O nedenle çok fazla yazamıyorum canım yaaA((
canımmm çok teşekkür ederimEmsal atladım bu arada gözün aydın canım.
hadi hayırlsı gözün aydın bende çarşamba gidiyim diyom bakalım.oğluşumu çok özledim yaaaaa 1 ay oldu görmeyelii
yaklaşık 5 dakika önceki göbüşüm bu hafta hamile olduğumu hissetmeye başladım artık
Eki Görüntüle 15098
sağol teyzesi maşallah çok şekerdi
biz baba tarafına benzettik biraz eşime benziyor :)))
evet tatlım toplamda 69 tl sen bilirsin tabii detaylıya girip girmemek sana kalmış ben duyunca girmek istedim dr.larda testler iyi çıktıysa detaylıya gerek yok yaptırıp yaptırmamak anne ve babanın kararına kalmış diyorlar
canım hafta sonu için randevu veriyorlar bende bundan sonra 1-2 ayda bir kere 3 yada 4 boyutluya girmek istiyorum
canımcım kendini çok fazla yorma sen yorulursan minik meleğimiz eylül ümüzde yoruluyor biliyorsun
canımmm çok teşekkür ederim
sağol canım.hadi bakalım bekliyoruz seni ve güzel haberlerinizi az kalmış çok şükür.
insan deli gibi özlüyor değilmi görmeyince yavrusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?