2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizde cuma gunu görücez oğlumuzu inşallah. artık zaman çok uzun tutuluyor. 4 hafta dıyor dr. ama gidince tahmınımce detaylı ıcın baska yere yonlendırecek.

iyi bari seninde az kalmış oğlunu görmene canım
evet yaaa muayne aralıkları çok uzun tutuluyor insan dayanamıyor
ben bu gun aradım dr.umu detaylı usg nin sonuçlarını faksladım 3 hafta sonra randevu verecegiz dedi bi kaç kan testi yapılacakmış onlarda onu fakslayacaklar onları yaptıracagım gitmeden önce bakalım

Maşallah, kızlar benim gibi 23. haftadan sonraya bırakan var mı bu ultrason işini? 100 kere yazdım kimse cevap vermiyo aaaaaaa

evet canım buca tıp. hafta sonu için randevu veriyorlar orda 4 boyutlu var o daha net
canımın içiii ne güzel olur :))) birlikte gidelim hem kuzuları görelim hem biz birbirimizi görelim ayyy ne güzelll yaaaa heyecanlandım bak şimdi :))
1 ay sonra gidersen bede gelirim bir kez daha daha net ve daha çok büyümüş şekilde görürüm kızımı
ne demek canım tabikide veririm numarasını ne zaman istersen

Maşallah, kızlar benim gibi 23. haftadan sonraya bırakan var mı bu ultrason işini? 100 kere yazdım kimse cevap vermiyo aaaaaaa

canım ben görmedim ne yazdın ne sordun ama 23. haftadan sonraya bıraktıgın usg detaylı ise 20 ila 23. hafta ya kadar yapılıyor diye biliyorum

yaklaşık 5 dakika önceki göbüşüm bu hafta hamile olduğumu hissetmeye başladım artık

Eki Görüntüle 15098

maşallahh canım yaaa zayıflar şanslı bu konuda... benim kızımın yağlarımı aşması zaman alıyo bayaa.. daha yeni yeni sivrelmeye başladı göbeğim :)))))

bebekten ötürü bağırsak haraketi gibi yada idrar kaçıracakmışım gibi oluyorum ama bu dediğin tarzda bişey yaiamadım açıkçası canım ya.... ama olursa sös hemen yasçam :)))

valla genelde herkes haftasında girdi herhalde canım ya.. mesela ben kendi adıma söyliyim tam 20. haftamda alındım detaylıya ( sende detaylı usg. yi kastediyosun herhalde?? ).. eniyi cevapların alıdığı haftadır 20. hafta dedi dr.umuz bizde o ne zaman derse gittik valla.. hatta asla erteleme yapamayacağınız 3 randevudan biridir bu demişti bize...

Herkese merhaba , gittim geldim ama minnoşum göstermedi doktora kalbini ( tekrar gidicez çarşamba sabahı ...

Denizcim maşallah göbüşüne

bu badiyle biraz şişko çıkmışım ama kızlar bide göbişim baya belli oluyor böyle şeyler giyince yoksa bu akdar büyük değil

merhaba seyhan, 18-23 hafta arası detaylı ultrasona girdim,(21+2 iken.)özel okmeydanı hastanesinde yapıldı dr,atilla beydi. fiyatı 150 tl. Boyutlu ultrason dediklerini yapmadık o yüzden bilemiyorum.

Herkese merhaba , gittim geldim ama minnoşum göstermedi doktora kalbini ( tekrar gidicez çarşamba sabahı ...

Denizcim maşallah göbüşüne

annesi üzülme sen çarşamba sana gü<el haberlerle gelecek o bak gör sen azcık fırlama olcak seninki herhalde üzme kendini olurmu... eminim çokiyi sapasağlam bir bebeğin olacak canım.....

bu badiyle biraz şişko çıkmışım ama kızlar bide göbişim baya belli oluyor böyle şeyler giyince yoksa bu akdar büyük değil

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))))))))

canım maşallllaaahhhhhhhhhh Allah nazardan saklasın
çok tatlı görünüyor artık kendini hamile gibi hissediyorsun gerçekten degilmi anneyim ben diyorsun :)))
canım bende tşört pantolon yigince pek belli olmuyor ama eşim anneler günü için bir tane elbise almış çok hoş bi elbise seni elbiseyle görmek istiyorum dedi giydim dün gülmekten bi hal oldum :))
karnım çıktı meydana kendimi yarım ay gibi hissettim :)))
dar kıyafetler göbişleri belli etmiyor ama hafif bol olan şeyler çok belli ediyormuş anladım

ufff yaaaa ben medical parka gidiyorum parları almayı biliyolar ama doktor hiiiç istemedi benden böyle bişeyi, ben demesem bebeğin görüntülerini cd de istiyorum diye, anlamayacak kadınn, ben dedikten sonra "hıııııııı sizee bunu yapmamıştık dimi " dedi, benim normal periyodunu 10-15 gün aşmış olacak, hiçbir yerde randevu yok, canım sıkıldı şimdi..

Napıcaz kime güvenicez bilmiyorum, en iyi hastahane, doktor seçmeye çalışıyosun, yoğun doktor olunca da böyle aklı bin parça oluyo, hiç bişey hatırlamıyo.

canım yakın olan bi ilde biyerlere gitmeyi denesen??? buda bi alternatif yani ne biliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…