bizde cuma gunu görücez oğlumuzu inşallah. artık zaman çok uzun tutuluyor. 4 hafta dıyor dr. ama gidince tahmınımce detaylı ıcın baska yere yonlendırecek.
Sağol canımcım...a.s.
Bu haftasonu içinde randevu alınabiliyor dediğin yer buca tıp di mi canım? Hani şu hemşire arkadaşının çalıştığı merkez? Bir sonrakine beraber gidelim öyleyse
eğer cmt randevu verirlerse ben 13 haziranda girmek istiyorum. Daha 1 ay var yani.
O gün yaklaşırken ayrıca senden arkadaşının nosunu da rica edicem canım olur di mi?
Maşallah, kızlar benim gibi 23. haftadan sonraya bırakan var mı bu ultrason işini? 100 kere yazdım kimse cevap vermiyo aaaaaaa
yaklaşık 5 dakika önceki göbüşüm bu hafta hamile olduğumu hissetmeye başladım artık
Eki Görüntüle 15098
ya bişi sorcam kızlar bugün bnm karnımdan öle bi ses duyulmuyo ama yıldız kayması gibi sanki bebişim gaz çıkarıyo gibi bişi hissediyorum elimi koyunca ama hani benim karnımdan gelse ses duyulur zaten hani deriz ya bağırsaklarım coştu felan oluyomu sizdede????
Maşallah, kızlar benim gibi 23. haftadan sonraya bırakan var mı bu ultrason işini? 100 kere yazdım kimse cevap vermiyo aaaaaaa
yaklaşık 5 dakika önceki göbüşüm bu hafta hamile olduğumu hissetmeye başladım artık
Eki Görüntüle 15098
Herkese merhaba , gittim geldim ama minnoşum göstermedi doktora kalbini( tekrar gidicez çarşamba sabahı ...
Denizcim maşallah göbüşüne
Kızlar büyük geçmiş olsun diyorum.. 4 boyutlu ultrason ve 2. düzey ultrason aynı şey mi? 18-23. haftalar arası bakılıyormuş fakat benim en son gün 14 mayısken 10 gün geç giricem, acaba farkeder mi? İstanbul da olan arkadaşlar nerede yaptırdınız bu ultrasonu hastane ve doktor adı yazar mısınız?
Eki Görüntüle 15098
Herkese merhaba , gittim geldim ama minnoşum göstermedi doktora kalbini( tekrar gidicez çarşamba sabahı ...
ufff yaaaaben medical parka gidiyorum parları almayı biliyolar ama doktor hiiiç istemedi benden böyle bişeyi, ben demesem bebeğin görüntülerini cd de istiyorum diye, anlamayacak kadınn, ben dedikten sonra "hıııııııı sizee bunu yapmamıştık dimi " dedi, benim normal periyodunu 10-15 gün aşmış olacak, hiçbir yerde randevu yok, canım sıkıldı şimdi..
Napıcaz kime güvenicez bilmiyorum, en iyi hastahane, doktor seçmeye çalışıyosun, yoğun doktor olunca da böyle aklı bin parça oluyo, hiç bişey hatırlamıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?