2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah guzel sonuclarla gelırsın
Amin canım inşallah :)

Yok üzülmüyorum , biraz daha iyiyim napalım tıpta herşeye çare var bir şey olursa bakılır çaresine , sadece moralim bozuk bugün o kadar .

Bircancım maşallah ne kadar biçimli bir hamile olmuşsun , nazar göz değmesin :)

canım yakın olan bi ilde biyerlere gitmeyi denesen??? buda bi alternatif yani ne biliyim...

Hayatım istanbuldayım ben evim medipol'e çok yakın ona rağmen bu kadına gittim medical park a ama kadın çok yoğun bana bu testi söylemedi bile, şimdi de 10 gün 15 gün geçse bişey olmaz diyo yaaaa.. Var mı böyle bişey, zaten bilmiyorum doğum yapanlar pek memnun kalmıyomuş hastaneden, halbuki yeni kurulan güzel temiz bir hastane ama personel yeni oluğu için durum bu, neyse hayırlısı, 23. haftam 14 mayısta doluyor, 14 mayısa başka hastaneden yer buldum şükür..

Millet bu detaylı USG işini abartmış, prof. Atıl bey diye birini araştırıp buldum netten, bu işte çok meşhur 450 lira üstelik ağustos sonuna ancak randevu veriyoruz dediler, o zamana biz doğururuz bile :) allah kısmet ederse bi dahaki bebeğe kendi göbeğimizi kendimiz kesicez artık, hamile kaldığımızı öğrenir öğrenemz detaylı USG için gün almak lazım demek ki :CüvCüv:

Benim bugün 3 kkere ultrasona girdim , tabi devlet hastanesi olduğu için görmedim bebişi ama şey çok komik yatında göbek deliğimin olduğu yer sipsivri tepe gibi dikiliyor çok komik geldi , o kadar telaşın arasında güldürdü beni ...

ya bilmiyorumda benim dr.um beni söle sallasa vallaha basardım gırtlağına napar eder o detaylıya gireerdim bişey olurdsa kimden hesap soracak insna bu gecikmeden ötürü?? aslında o kadının snaa ayarlaması laızmdı bi randevu artık nerden bulursa bulcaktı.. ama madem randevunu ayarladın stres yapma boşver.. kavgacı yanım kabardı yine bak şimdi delirdimmi ne :))) klava: :mymeka: laelaelaelaelae

selam kızlar..ancak gelebildim bayıldım ama resmen yaaa..malum pazartesi bugün..camlarımı sildim evimi temizledim ohh ya ev biraz eve benzedi valla..ama yorulmuşum..yarın sabah 10 da kontrolümüz var umarım herşey yolundadır..geçmişe bakmaya çalışıcam umarım yaramazlık yoktur..

hahaha bakarmısın yaa nasılda haraketli kuzuşum yaa maşallahhhhhhh... aman accık rahatları kaçtı diye neler yapıyo sıpalar :))))))))))) sölemiştim galiba ağdada benimkide göbek deliğimden az kaldı fırlayıp çıkacaktı hem canım yandı hem gülme krizine girdim hanım hayatta gelmicek belliki rahatının kaçmasına... anası kılıklı olcek anaaamm napam ben nerelere gidem benn :)))) :icecream:

saol tatlım iyiyizzz hamdolsun..sz nasılsınız bebekin nasılll

Kızlar merhabalar yoğun bir gün bugün ancak girebildim.
Zeytingözlüm canım bebişinin kalbini tertemiz görürsün inşallah bir dahaki gidişinde canım.

Göbükler yarışıyor yine. Çok tatlı olmuşsunuz kızlar. Benim yavruşum akşam 5 ten sonra kendisini gösterdiği için şuan göbük yok gibi.

Bizim randevu 28 mayısta çook özledim kuşumu. Çabuk gelse de görsem. 25. de de aşı var o da gelmese keşke iğneden çok korkuyorum:1shok:

canım bende dün temizlik yaptım ama bundan sonra silemem camlarımı ve mecburen bir kadın bulmam lazım akşam geçerken ararım ben yine bu arada bende dün dr gittim bebeşim iyi inşallah sende iyi haberlerle gelirsin

allahım herkezin bebeşilerini sağlıklı hayırlısnla kucağına almayı nasip etsin

Ayyy bende heyecanlandım tamam emsalcim gidelim mutlaka. O zaman 1 hafta önceden falan arar randevularımızı alırız. Hem tanışmış hemde kızlarımızı eylüllerimizi görmüş oluruz... Offf hemen gelsin artık o gün. Acaba orda da cd falan veriyorlar mıdır? Çok teşekkürler tatlım.Ayrıca eşinin hediyesini de güle güle iyi günlerde giy inşallah. Eminim çok yakışmıştır benim canım arkadaşıma.

Bircancım maşallah göbüş bayağı büyümüş artık ama evet haklısın özellikle üstten büzgülü şeyler giydiğimde benimki de seninkine yakın gözüküyor...

temizlik çok zor geliyo artık bana ya.... yapıyorum ama cesedim çıkıyo ne yalan söliyim.. çatıdan başla ta aşağı kadar saatlerimi alıyo of.. akşamda elim ayağım heryerim şişiyo pert oluyorum vallaha... kadın ayarladım her hafta gelecekti.. oda şansıma memlekte geri göçmeye karar vermişler.. hay şansıma.. buralardada kimseyi tanımıyorum etmiyorum off off.... başkada yapacak bişi kalmıyo tabi işler başa...

tamam cnm evdeyim ben..oyy çok sevindim canım kızının iyi olduğuna maşşallah
bakalım bizde sabah gidicez..
ayyy bu arada eşimle atıştık hemde baya baya..şimdi vicdan azabı çekiyor arayıp duruyo..arama beni dedim yaa..bi görseniz ama süt dökmüş gibi..aslında adam haklıydı ama olsun ben hamileyim beni idare etmek zorunda değilmi ama..:CüvCüv:

hihi kızlar hepinize tşk.

akşamda elbiseyle çekileyim baya fark ediyor kızlar ya

Canım sen hala cam mı siliyorsun ah ah , benim evi pokkkkkk götürüyor umrumda değil vallla bence sende bir daha bööle ciddi temizlik yapma :) Bu arada iyidir kuzun merak etme ...

Ya evet , bu arada dün ilk defa detaylı ağdaya gittim yani her yerime , bugüne kadar kaçtığıma değmemiş ,dünya varmış be 10 dakikada beni dertlerimden kurtardı iyiki sözünü dinlemişim :) Ayrıca artıkın kendim eğilemiyodum süper oldu yani ....

Glnz canım geçmiş olsun. Ama önemli birşey olmadığına çok sevindim

Emsalcim çok sevindim cnm Eylül iyiymiş maşallah. Artık iyice ağızlar burunlar belli olmaya başladı delikafadulden

Denizcim, Bircancım, Pemboş göbüşlere maşallah kızlar

Yasemincim inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:

Ya evet , bu arada dün ilk defa detaylı ağdaya gittim yani her yerime , bugüne kadar kaçtığıma değmemiş ,dünya varmış be 10 dakikada beni dertlerimden kurtardı iyiki sözünü dinlemişim :) Ayrıca artıkın kendim eğilemiyodum süper oldu yani ....[/QUOTE]

ay estaafurullah şekerimm :)))) bu durumda güle güle uzat denir herhalde bilmiyorum :roflol: ama geçmiş olsun bencede çok rahat bi duygu.. şimdi karnımızdalar rahat edemiyoruz çıkıncada bişey değişmicekki kendimize nekadar zaman ayırabileceğimiz meçhul... eğer hala gitmeyen varsa kızlar kuaförlere kendinizi teslim edin.. hem daha iyi yapıyolar hemde çok kısa sürüyo evdeki girişimlere göre.. zeytingözlüyü örnek alın canımı yiyiiinn :))))))))))))))))) :roflol: :roflol:

kızlar ben şuu ay işinden hala bişey anlamıyorum kafayı yedim iyice yicemde nasıl öğrencez doğurcaz hala bilmiyoruz haftayı aya hesaplamayı :) 24+4 hadi söyleyin ben şimdi kaç aylık hamileyim havuz ve yaş problemide problem sorunu mu bunun yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…