Amin canım inşallah :)inşallah guzel sonuclarla gelırsın
annesi üzülme sen çarşamba sana gü<el haberlerle gelecek o bak gör sen azcık fırlama olcak seninki herhalde üzme kendini olurmu... eminim çokiyi sapasağlam bir bebeğin olacak canım.....
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))))))))
canım yakın olan bi ilde biyerlere gitmeyi denesen??? buda bi alternatif yani ne biliyim...
Hayatım istanbuldayım ben evim medipol'e çok yakın ona rağmen bu kadına gittim medical park a ama kadın çok yoğun bana bu testi söylemedi bile, şimdi de 10 gün 15 gün geçse bişey olmaz diyo yaaaa.. Var mı böyle bişey, zaten bilmiyorum doğum yapanlar pek memnun kalmıyomuş hastaneden, halbuki yeni kurulan güzel temiz bir hastane ama personel yeni oluğu için durum bu, neyse hayırlısı, 23. haftam 14 mayısta doluyor, 14 mayısa başka hastaneden yer buldum şükür..
Millet bu detaylı USG işini abartmış, prof. Atıl bey diye birini araştırıp buldum netten, bu işte çok meşhur 450 lira üstelik ağustos sonuna ancak randevu veriyoruz dediler, o zamana biz doğururuz bile :) allah kısmet ederse bi dahaki bebeğe kendi göbeğimizi kendimiz kesicez artık, hamile kaldığımızı öğrenir öğrenemz detaylı USG için gün almak lazım demek ki :CüvCüv:
Benim bugün 3 kkere ultrasona girdim , tabi devlet hastanesi olduğu için görmedim bebişi ama şey çok komik yatında göbek deliğimin olduğu yer sipsivri tepe gibi dikiliyor çok komik geldi , o kadar telaşın arasında güldürdü beni ...
selam kızlar..ancak gelebildim bayıldım ama resmen yaaa..malum pazartesi bugün..camlarımı sildim evimi temizledim ohh ya ev biraz eve benzedi valla..ama yorulmuşum..yarın sabah 10 da kontrolümüz var umarım herşey yolundadır..geçmişe bakmaya çalışıcam umarım yaramazlık yoktur..
saol tatlım iyiyizzz hamdolsun..sz nasılsınız bebekin nasılll
selam kızlar..ancak gelebildim bayıldım ama resmen yaaa..malum pazartesi bugün..camlarımı sildim evimi temizledim ohh ya ev biraz eve benzedi valla..ama yorulmuşum..yarın sabah 10 da kontrolümüz var umarım herşey yolundadır..geçmişe bakmaya çalışıcam umarım yaramazlık yoktur..
canım bende dün temizlik yaptım ama bundan sonra silemem camlarımı ve mecburen bir kadın bulmam lazım akşam geçerken ararım ben yine bu arada bende dün dr gittim bebeşim iyi inşallah sende iyi haberlerle gelirsin
allahım herkezin bebeşilerini sağlıklı hayırlısnla kucağına almayı nasip etsin
Ayyy bende heyecanlandım tamam emsalcim gidelim mutlaka. O zaman 1 hafta önceden falan arar randevularımızı alırız. Hem tanışmış hemde kızlarımızı eylüllerimizi görmüş oluruz... Offf hemen gelsin artık o gün. Acaba orda da cd falan veriyorlar mıdır? Çok teşekkürler tatlım.Ayrıca eşinin hediyesini de güle güle iyi günlerde giy inşallah. Eminim çok yakışmıştır benim canım arkadaşıma.
Bircancım maşallah göbüş bayağı büyümüş artıkama evet haklısın özellikle üstten büzgülü şeyler giydiğimde benimki de seninkine yakın gözüküyor...
hahaha bakarmısın yaa nasılda haraketli kuzuşum yaa maşallahhhhhhh... aman accık rahatları kaçtı diye neler yapıyo sıpalar :))))))))))) sölemiştim galiba ağdada benimkide göbek deliğimden az kaldı fırlayıp çıkacaktı hem canım yandı hem gülme krizine girdim hanım hayatta gelmicek belliki rahatının kaçmasına... anası kılıklı olcek anaaamm napam ben nerelere gidem benn :)))) :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?