2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada geçen gün omega 3 lü sütle ilgili bişiyler yazdım okuyabildinizmi?? nekadar yesek içsekte herhangi bir eksikliğe karşı önlerm almak adına omega 3 lü süt içmek çok faydalıymış minişlerimizin gelişimi için aklınızda olsun... ben 1 haftada ortalama 6 lt süt içiyorum ve bunun yarısını mutlaka omega 3lü alıyorum artık.. sizlerede tavsiye ederim dr.larda tavsiye ediyolar içerken içiniz rahat olsun... bebeişlerimizden zekaa fışkırıcak işallahh zekaa :)))

Bakalım biz bu zekalarla nasıl başa çıkıcaz , şu an bile çocuklar acayip cin ben laf yetiştiremiyorum pat diye ağzıma tıkıyolar söölediklerimi bakalım benim oğlum neler yapacak bana ...

omega 3 lçu derken atıyorum cevızlemı tuketelım?

5,5 aylıkım de gitsin. :) SAT'a göre söylesene sad. ordan ekleyerek bulursun ayını

aquacım maşallah demek istedim. süt danası gibi içiyormuşsun. :) şaka ama ben çok özendim. ben günde bir bardağı zorla içiyorum.

ben hafta hesabını gectım. 10 aylıok bebek dogmaz dıe bende her ayın 22 sınde (22 aralın sat) 1 ay ılerletıocem:)

kıyamam ben sana canım biz de bir kere sebepsiz kavga ettik ve o akşam çok ağlımıştım ertesi gün lekelenmem olmuştu şimdi valla maşallah hiç üstüme gelmiyor önemli olan hatalarını anlamaları canım

bu arada eşim bana anneler günü için bileklik almış benim istediklerimden çok sevindim mutlu oldum duygulandımŞeniz

tamam canım çok sevinirim :)) bir gün kararlaştırır randevularımızı alır gideriz inşallaahh.
kızlarımızı görürüz canlı canlı onların sayesinde tanışmış olacagız ne güzel yaa
zaman geçmek bilmiyor değilmi bir türlü hayırlısı ile eylül gelsede eylül lerimizde gelse dimii ?? canım benim teşekkür ederim eşim çok begendi ama bana garip geldi biraz sağolsun düşünmüş almış canım benimm :))
canım bu arada ordada cd ye çekiyorlar ama bunun için 50 tl alıyorlar ne yazık ki ((

canımm çok teşekkür ederim çok şükür iyiydi kızım teyzesi :))
sorma yaaa hepsine bin kere maşallah dediğin gibi her bişeyleri belli artıkyerim ben onları yaaaa Rabbim korusun kuzularımızı
nasıl buldunuz ikiz göbüşü aldı başını gidiyor değil mi :)

canımcım harikasın ikiz olmasına ragmen çok narin görünüyorsun maşallah maşallahh 41 kere hemde :))

bak hamilelik tv.deki rakamlara bakarsak sana şöle yardımcı olmaya çalışayım canımcım:
8 - 12*** 3. ay
12-16*** 4. ay
16-20*** 5. ay
20-24*** 6. ay
24-28*** 7. ay
28-32*** 8. ay
içi rahat etmeyen varsa siteyi bi dolaşıp videolara baksın oradan kabaca hesapla bu çıkıyo.. yani pemboş anniş sen 7. aya girmiş bulunmaktasın hayırlı olsun :)))

Bakalım biz bu zekalarla nasıl başa çıkıcaz , şu an bile çocuklar acayip cin ben laf yetiştiremiyorum pat diye ağzıma tıkıyolar söölediklerimi bakalım benim oğlum neler yapacak bana ...

höööyyttt ayıptır anneye cevap verilmez öyle hahahaaa borumu anne olcam ben yaa elime terliği aldımmı speedy gonzales gibi koştururum onu bahçede tarlada deermişimm :))) şaka bi yana bizi çok apışıp kalacağımız günler bekliyo hissindeyim :)))

omega 3 lçu derken atıyorum cevızlemı tuketelım?

yok hayatıjm pınar ın light olarak omega 3 lü sütü var.. tavsiye ederim.. tadında hiçbir fark yok.. ama ceviz semizotu uskumru gibi şeylerde doğal omega 3 kaynakları onlarıda ayrıca tüketmemiz laızm bence tabi...

aquacım maşallah demek istedim. süt danası gibi içiyormuşsun. :) şaka ama ben çok özendim. ben günde bir bardağı zorla içiyorum.

KOCAM OLCEK ADAMDA SENLE AYNI FİKİRDE CANIM: YAKINDA KENDİNİ SAĞIP İÇEBİLEN VE DEVİR DAİM YAPABİLEN Bİ KARIM OLCAK NE MUTLU BANA DİYO :)))))))) ama dr.um öle dedi valla içerim gözünün yaşına bakmammm :)))

kızlar tekrardan merhaba... işler bitmedi ama sizleri de özledim....

espri yeteneği fena değilmiş valla devirdaim güzel bulmuş :)

bu hamilelik aslında bol espri üretmek için bayağı fırsat sunuyor insana, değil mi? totalde absürt bir durum :)

insanın içinden insan çıkıyor ya olacak şey mi daha ne olsun!!! :)

hoşgeldin canım sanada merhaba resmen bağımlılık yapıyo burası daha sölicek bişiy yok yani.. kızlar eslem nezamandır girmiyo demi hiç sesi soluğu çıkmıyo... herhalde eltisiyle bebeğe hazırlık yapmaya verdiler kendilerini :)))) cidden haberi olan varmı... yada o girdide benmi denk gelmedim??

hihi kızlar hepinize tşk.

akşamda elbiseyle çekileyim baya fark ediyor kızlar ya

canım resimler nerede... bu arada hangi sitelere mesaj attığımı sormuştun, ama ben cevabımı yazdım ama siteye bağlantım koptu son anda... evybaby, can baby, huggies, nivea, bebelac, milupa.... bebelac ve milupadan cevap geldi en kısa sürede göndereceğiz diye. bugün de can babyden geldi ürünler, 12 lik bebek bezi, alt değiştirme bezi gibi bişey, tam anladım ne olduğunu 4 tane, bir de 72'lik ıslak mendil.....

aynen yaa başlı başına garip mucizevi bir durum.. ama ben işin hep geyik tarafındayım.. zaten ben kendimlede hayatlada acaip dalga geçen bi tipim bide durumun böyle olması beni iyice moda sokuyo tabi her saniye geyik için yeni bi malzeme varr.. :))) kocamda benle kala kala zıvanadan çıktı naapsın adam... karısına süt parası bebesine bez parası derken harcanıp gitmese bari aramızda canım kocam yaaa :)))))))))))))))))) :roflol:

canım benim çok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…