kızlar bu arada geçen gün omega 3 lü sütle ilgili bişiyler yazdım okuyabildinizmi?? nekadar yesek içsekte herhangi bir eksikliğe karşı önlerm almak adına omega 3 lü süt içmek çok faydalıymış minişlerimizin gelişimi için aklınızda olsun... ben 1 haftada ortalama 6 lt süt içiyorum ve bunun yarısını mutlaka omega 3lü alıyorum artık.. sizlerede tavsiye ederim dr.larda tavsiye ediyolar içerken içiniz rahat olsun... bebeişlerimizden zekaa fışkırıcak işallahh zekaa :)))
omega 3 lçu derken atıyorum cevızlemı tuketelım?kızlar bu arada geçen gün omega 3 lü sütle ilgili bişiyler yazdım okuyabildinizmi?? nekadar yesek içsekte herhangi bir eksikliğe karşı önlerm almak adına omega 3 lü süt içmek çok faydalıymış minişlerimizin gelişimi için aklınızda olsun... ben 1 haftada ortalama 6 lt süt içiyorum ve bunun yarısını mutlaka omega 3lü alıyorum artık.. sizlerede tavsiye ederim dr.larda tavsiye ediyolar içerken içiniz rahat olsun... bebeişlerimizden zekaa fışkırıcak işallahh zekaa :)))
kızlar ben şuu ay işinden hala bişey anlamıyorum kafayı yedim iyice yicemde nasıl öğrencez doğurcaz hala bilmiyoruz haftayı aya hesaplamayı :) 24+4 hadi söyleyin ben şimdi kaç aylık hamileyim havuz ve yaş problemide problem sorunu mu bunun yanında
kızlar ben şuu ay işinden hala bişey anlamıyorum kafayı yedim iyice yicemde nasıl öğrencez doğurcaz hala bilmiyoruz haftayı aya hesaplamayı :) 24+4 hadi söyleyin ben şimdi kaç aylık hamileyim havuz ve yaş problemide problem sorunu mu bunun yanında
tamam cnm evdeyim ben..oyy çok sevindim canım kızının iyi olduğuna maşşallah
bakalım bizde sabah gidicez..
ayyy bu arada eşimle atıştık hemde baya baya..şimdi vicdan azabı çekiyor arayıp duruyo..arama beni dedim yaa..bi görseniz ama süt dökmüş gibi..aslında adam haklıydı ama olsun ben hamileyim beni idare etmek zorunda değilmi ama..:CüvCüv:
Ayyy bende heyecanlandım tamam emsalcim gidelim mutlaka. O zaman 1 hafta önceden falan arar randevularımızı alırız. Hem tanışmış hemde kızlarımızı eylüllerimizi görmüş oluruz... Offf hemen gelsin artık o gün. Acaba orda da cd falan veriyorlar mıdır? Çok teşekkürler tatlım.Ayrıca eşinin hediyesini de güle güle iyi günlerde giy inşallah. Eminim çok yakışmıştır benim canım arkadaşıma
Bircancım maşallah göbüş bayağı büyümüş artıkama evet haklısın özellikle üstten büzgülü şeyler giydiğimde benimki de seninkine yakın gözüküyor...
Glnz canım geçmiş olsun. Ama önemli birşey olmadığına çok sevindim
Emsalcim çok sevindim cnm Eylül iyiymiş maşallah.Artık iyice ağızlar burunlar belli olmaya başladı delikafadulden
Denizcim, Bircancım, Pemboş göbüşlere maşallah kızlar
Yasemincim inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:
nasıl buldunuz ikiz göbüşü aldı başını gidiyor değil mi :)
Bakalım biz bu zekalarla nasıl başa çıkıcaz , şu an bile çocuklar acayip cin ben laf yetiştiremiyorum pat diye ağzıma tıkıyolar söölediklerimi bakalım benim oğlum neler yapacak bana ...
omega 3 lçu derken atıyorum cevızlemı tuketelım?
aquacım maşallah demek istedim. süt danası gibi içiyormuşsun. :) şaka ama ben çok özendim. ben günde bir bardağı zorla içiyorum.
KOCAM OLCEK ADAMDA SENLE AYNI FıKıRDE CANIM: YAKINDA KENDıNı SAĞIP ıÇEBıLEN VE DEVıR DAıM YAPABıLEN Bı KARIM OLCAK NE MUTLU BANA DıYO :)))))))) ama dr.um öle dedi valla içerim gözünün yaşına bakmammm :)))
hihi kızlar hepinize tşk.
akşamda elbiseyle çekileyim baya fark ediyor kızlar ya
espri yeteneği fena değilmiş valla devirdaim güzel bulmuş :)
bu hamilelik aslında bol espri üretmek için bayaı fırsat sunuyor insana dağil mi totalde absürt bir durum :)
insanın içinden insan çıkıyor ya olacak şey mi daha ne olsun!!! :)
bak hamilelik tv.deki rakamlara bakarsak sana şöle yardımcı olmaya çalışayım canımcım:
8 - 12*** 3. ay
12-16*** 4. ay
16-20*** 5. ay
20-24*** 6. ay
24-28*** 7. ay
28-32*** 8. ay
içi rahat etmeyen varsa siteyi bi dolaşıp videolara baksın oradan kabaca hesapla bu çıkıyo.. yani pemboş anniş sen 7. aya girmiş bulunmaktasın hayırlı olsun :)))
höööyyttt ayıptır anneye cevap verilmez öyle hahahaaa borumu anne olcam ben yaa elime terliği aldımmı speedy gonzales gibi koştururum onu bahçede tarlada deermişimm :))) şaka bi yana bizi çok apışıp kalacağımız günler bekliyo hissindeyim :)))
yok hayatıjm pınar ın light olarak omega 3 lü sütü var.. tavsiye ederim.. tadında hiçbir fark yok.. ama ceviz semizotu uskumru gibi şeylerde doğal omega 3 kaynakları onlarıda ayrıca tüketmemiz laızm bence tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?