buda kzımla ben
[/url][/IMG]
bircaaan çok özendim. çok severim klarneti eşin nereli?
cingene çok güzel yatak. hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun., gece bir uyansın hemen emip uyusun tekrar inşallah :)
eylül anneleri hepinize günaydın ben kasım annesiyim.ama sizlerden bilgi almak istediğim çok önemli bir konu var dünden beri canım çok sıkıntılı.lütfen tecrübe ve bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız.bazen doktorlar insanı gerçekten bunalıma sokuyor.
dün ikili test sonuçlarımı aldım;
yaş riski 1:538
b.kimyasal trisomy 21 1:296
k. trisomy 21 1.1497
trisomy 18 + nt 1:10000
çıktı.dr. beklediğimden çok düşük dedi.sınıra yakın.bide 3 lüye bakalım dedi.olmadı amniyosentaz yaptıracağız dedi.onunda risklerini biliyorsunuzdur sanırım.ben çok panikledim.lütfen bunu yaşayan ve şu an herşey normal olan varmı yada test sonuçları benimkine yakın olup ama sorun yaşamayan.lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın.bekliyorum.bu arada yaş 31.
arkadaşlar mesajımı görmedinizmi lütfen bi cevap yazın .çok endişeliyim.
arkadaşlar mesajımı görmedinizmi lütfen bi cevap yazın .çok endişeliyim.
ben de cabuk acıkıorum kızlar.ama zaten kuzucuklar buyudu ve normal acıkmamız.sakın kısmayın yemenızı kuzucuklar ıstedıkce sız verın:)
ben de cabuk acıkıorum kızlar.ama zaten kuzucuklar buyudu ve normal acıkmamız.sakın kısmayın yemenızı kuzucuklar ıstedıkce sız verın:)
arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı birazcık olsun içim rahatladı.hepinize allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
kızlar bu arada birşey duydum, hiç duyanınız var mı ... bebek bezleri askeriyenin içindeki satş yerlerinde çok ucuz oluyormuş... bileniniz var mı.
kızlar bu arada birşey duydum, hiç duyanınız var mı ... bebek bezleri askeriyenin içindeki satş yerlerinde çok ucuz oluyormuş... bileniniz var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?