2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircaaan çok özendim. çok severim klarneti eşin nereli?

cingene çok güzel yatak. hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun., gece bir uyansın hemen emip uyusun tekrar inşallah :)

tatlım eşim izmirli ama göçmenler makedon göçmeni büyük babası falan ordan gemişler yani

boncuk hemen telaslanmana gerek yok. bızım arkadaslarımızdan 3 lü testi bile kötü çıkıp amnıyosentezde hersey yolunda oldugunu ogrenenlerımız var. kendını sıkıntıya sokmamaya ve bebeğini üzmemeye calıs

boncukx çok fazla takma kafanı bu testlere, testler sadece olasılık ortaya koyuyorlar. inan benim durumumda olsa çok panik olurdun sen. bu testler panik yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.

en yüksek riskin 1/296 amniyosentezin düşük riski ise 1/200 daha düşük bir risk için daha yüksek bir risk alabilirsin. tabi üçlü testini de bekle ona göre karar ver.

ama elinden gelen bir şey yok iken psikolojini bu kadar zorlama olur mu

ben de cabuk acıkıorum kızlar.ama zaten kuzucuklar buyudu ve normal acıkmamız.sakın kısmayın yemenızı kuzucuklar ıstedıkce sız verın:)

ben de cabuk acıkıorum kızlar.ama zaten kuzucuklar buyudu ve normal acıkmamız.sakın kısmayın yemenızı kuzucuklar ıstedıkce sız verın:)

ahhhhhhhhhhhhh seker aclik deme bana kafamçokkarıştı ben buayyy tam 4kilo aldimcokacimcoook cuma gunu bakalim drle ne olcakkkkkkkkyasakkelimesırnaşık şey

arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı birazcık olsun içim rahatladı.hepinize allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.

ya ben acıktımmı çoook acıkıyom karnım kazınıyoo bazende hiç açlık hissetmiyorum nedense midem de bi tuhaflaştıı yaawww

kızlar bu arada birşey duydum, hiç duyanınız var mı ... bebek bezleri askeriyenin içindeki satş yerlerinde çok ucuz oluyormuş... bileniniz var mı.

ya arkadaşlar ben 1 gece normal doğum yapıom rüyamda 1 gece sezeryan ya erkenmi başladım doğum rüyaları görmeyi...sizde bnm gibi rüyalara start verdinizmiii??? ama olmazki her gece doğur hergece doğur:roflol::roflol::roflol:

kızlar bu arada birşey duydum, hiç duyanınız var mı ... bebek bezleri askeriyenin içindeki satş yerlerinde çok ucuz oluyormuş... bileniniz var mı.

hiç duymadım canım yaaaa..ama araştırmalı gerçi asker çalışanımız yok burlarda dışardanda alabilirmyiz kii??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…