2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaanevar kıss boyumuzdaa(bende öleyimde) cıkar valla benim herifin dedigi gibi 6 kilo gene doguurruz:))))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saol cnm kız olsa eylul koyucaktım ama erkekimm yiğitt olduu:)

kızlar dün ilk gebelik pantolonumu aldım onu giyiynce göbüş daha belli oluyor çok güzel artık kendimi o pantolonla daha hamile hissediyorum

acıklamalarınız ıcın saolun kızlar
ama ıns pembenın dedıgı gıbı 13 kılo daha almam:s-tatlicadiarzu-

nedenmiş o alacaksın tabi yarısı doğumda gidecek yarısının yarısı da emzirirken öbür yarısını seneye bu zamanlar diyet yaparken vericeksin canım eymenimizin boğazından esirgeme...

kaydirigubbakcemile3 ilahi pembişim gerçi anne sesini içerden duydukları için en iyi onu tanıyor bebekler sorun olmaz sanırım

AMINNN CANIM AMINNNNNNNNN ya kizlar zaten zamanindan once oluyorlarmis erkekler gec geliyormus bakalim hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv::Saruboceq:

5848 bl başarılarrr cnm güzel haberlerini bekliyorummmmmmm

insallah canim yaaaaaaaaa sikinti geldi yaaaaa 3yildan beri ugrasiyorummm insanin burnundan getiriyorlar trde isdedigim gibni kullaniorum burda sinav ustune sinavvvvvvv ayyy alsamda kurtulsam yarin 10da sinavim lutfen duaaaaa edinnnnn:Saruboceq:

demet hamılelerın duası kabul olurmus bu kadar hamıle bırlesır bı dua edrız allahın ıznıyle bırıncı sırada kazanırsın vallahı:)
insalllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslarrrrrrrrrrrr insallahhhhhhh yaaa gercekden cok buyuk bir stres benim icin ywrin mesela oglumu gorcem ama bunun stresi yuzunden sevincimi yasayamiyorummmmmmm:1no2:

ya kızlar eymen'im artık babasının sesını ayırt edebılıomudur acaba??aksam eşim onunla konusup sevdıkce o tekmeyı bastı.yoksa erkenmıdır ayırt etmesı ıcın?
20haftadan sonra tepki verebiliyorlar canimmmmmm ne guzelllll eymen pasamiz babasiyla konusmussssssssssss bizimki artik yuz vermio babasinaaaaa benim oglusum olduuuuuuuuuuuuuuuuualkisalkisalkisdelikafadulden

anacimmmmmmmm senin komsunun kizinda oynaklik var herhalde her muzikde kiviriyorrr masallahhhhhhhhhhhhh nazar degmesin :sm_cool:

ben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))

halamın gelını ılk 6 ay bulantısı çok oldu hiç almadı..hatta verdi ama son 3 ayda 18 kılo aldı her aya 6 kılokafamçokkarıştı

offf bak şimdi elim ayağım kesildi böyle kaldım olduğum yerde bütün dermanım bitti oyyy oyyy Allah sonumuzu böylesinden saklasınnn :)))))))))) kaydirigubbakcemile2

hah seneye o yarışsın o zaman :))

seneye fatih ürek yarışsın daha evrensel daha enternasyonel bi insan bana göre kendisi :))))))))))))))))) :roflol: :roflol:

ben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))

hay sen çok yaşa emiiiikaydirigubbakcemile3 dur kızım daha sen bak bu ay nasıl kilo alıcan anlamıcan ben öle oldum 6.aya girdim karnım sivri gidiyor diodumki yanlara da başladı gitmeye Allah sonumuzu hayır etsin ama ben 66 ile kaldım3 ay almadım kilo şimdi 70-71 arasıyım normal demiii

ya adamı yarıştırsalar dünyayı sallar valla çok eğlenir herkesde ama açmıyolarki adamın önünü açın fatihin önünü leyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…