dogru diyon canım valla benım hedefim en az 3200 gr dogurmak bakalım artık ne çıkcak
eee zaten 158 boydanda 4 kılo çıkmaz hanı:roflol::roflol::roflol:
ogluşunun ismi çok güzel bende önceden yiğit derdim ama başka koyan oldu kaldı..
kızlar kım elkıyosa oğlumuda ekleyın yagızkaydirigubbakcemile2
acıklamalarınız ıcın saolun kızlar
ama ıns pembenın dedıgı gıbı 13 kılo daha almam:s-tatlicadiarzu-
ama gammacım ben basbayağı yüksek sesle konuşuyorum kızlara gümbür gümbür şarkı da uyduruyorum. sabahtan beri dışarıdan görülebilen her tekmelerinde de kahakaha koyuverdim kendi kendime evde tek başıma. tiz miz değiliz biz :)
tatlım inan bnimde bi korkum , yada gündüz birileriyle bu konuyu paylaşmıyorum ama neden bilmiyorum ama inan bende senin gibi düşünenlerdenim ve normal doğumu istiyorum sonuna kadar sezaryen dan daha çok korkuyom. bende diomki bebişim gelişinine kendi karar versin....Allah ım hepimizin kalbine göre versin inş.....
5848 bl başarılarrr cnm güzel haberlerini bekliyorummmmmmm
insalllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:demet hamılelerın duası kabul olurmus bu kadar hamıle bırlesır bı dua edrız allahın ıznıyle bırıncı sırada kazanırsın vallahı:)
Sende hoşgeldin canım aramıza... Sayımız hergeçen gün artıyor ne güzel. alkisalkisalkis
Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aminnnnnnn.
Canım inşallah rabbim yanında olur ve sınavını kolaylıkla atlatırsın.. Şimdiden başarılar sana.
20haftadan sonra tepki verebiliyorlar canimmmmmm ne guzelllll eymen pasamiz babasiyla konusmussssssssssss bizimki artik yuz vermio babasinaaaaa benim oglusum olduuuuuuuuuuuuuuuuualkisalkisalkisdelikafaduldenya kızlar eymen'im artık babasının sesını ayırt edebılıomudur acaba??aksam eşim onunla konusup sevdıkce o tekmeyı bastı.yoksa erkenmıdır ayırt etmesı ıcın?
buarada fazlada müzik dinletmeyinnn.... benim komsum hamileyken devamlı müzik dinlettii şimdi 1.5 yasında minik kızımızz facede resmi var cimcienin görebilirsiniz... artık müzik duyunca oynamasını gectikk derlerya kapı gıcırtısı diyee vallaha öyle en son patates kızartmasının kızarırken cıkardıgı sese oynuyodu dusunun.....( kettıl sesi aspiratör sesi süpürge sesi v.s)
bir de arkadaşlar son 3 ay üçer beşer alınıyormuş kilolar.
kızlar dün ilk gebelik pantolonumu aldım onu giyiynce göbüş daha belli oluyor çok güzel artık kendimi o pantolonla daha hamile hissediyorum
canım güle güle giy
pembe bu senın ıcın hangı muzıkler dınletılmelı kısmına bı goz gezdır:)) Psikoloji Evi - BEBEKLER N MZK
hah seneye o yarışsın o zaman :))
halamın gelını ılk 6 ay bulantısı çok oldu hiç almadı..hatta verdi ama son 3 ayda 18 kılo aldı her aya 6 kılokafamçokkarıştı
hah seneye o yarışsın o zaman :))
dogru diyon canım valla benım hedefim en az 3200 gr dogurmak bakalım artık ne çıkcak
eee zaten 158 boydanda 4 kılo çıkmaz hanı:roflol::roflol::roflol:
ogluşunun ismi çok güzel bende önceden yiğit derdim ama başka koyan oldu kaldı..
kızlar kım elkıyosa oğlumuda ekleyın yagızkaydirigubbakcemile2[/QUOTE
bence belli olmaz benim kuzenim 155 boyla ve aldığı toplam 8 kiloyla 4 kiloluk bir tosun doğurmuştu ebe bile şaşırdı... bu bebek nerde duruyodu diyee... anne sağlıklı beslenince oluyo ya da bünye meselesi galiba ... ben 25 kilo alıp 3,480 doğurmuştum ilk doğumumda senağlama
halamın gelını ılk 6 ay bulantısı çok oldu hiç almadı..hatta verdi ama son 3 ayda 18 kılo aldı her aya 6 kılokafamçokkarıştı
ben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))
ben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))
offf bak şimdi elim ayağım kesildi böyle kaldım olduğum yerde bütün dermanım bitti oyyy oyyy Allah sonumuzu böylesinden saklasınnn :)))))))))) kaydirigubbakcemile2
seneye fatih ürek yarışsın daha evrensel daha enternasyonel bi insan bana göre kendisi :))))))))))))))))) :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?