dogru diyon canım valla benım hedefim en az 3200 gr dogurmak bakalım artık ne çıkcak
eee zaten 158 boydanda 4 kılo çıkmaz hanı:roflol::roflol::roflol:
ogluşunun ismi çok güzel bende önceden yiğit derdim ama başka koyan oldu kaldı..
kızlar kım elkıyosa oğlumuda ekleyın yagızkaydirigubbakcemile2[/QUOTE
bence belli olmaz benim kuzenim 155 boyla ve aldığı toplam 8 kiloyla 4 kiloluk bir tosun doğurmuştu ebe bile şaşırdı... bu bebek nerde duruyodu diyee... anne sağlıklı beslenince oluyo ya da bünye meselesi galiba ... ben 25 kilo alıp 3,480 doğurmuştum ilk doğumumda senağlama
anammmm naptınnn o 25i sonra kısss??????
ben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))
seneye ben yarısıcam pembe:) hadısenın yenı gobegı kadar bendede var:) son performansındakı sesı bende cıkarırım ama yabancı dılım çok ıyı değil orada takılıyorum. destek verırsen bu iş olur:)
yok anacım esırgermıyım hıc.tosunum o benım.madem ole alırım artık napım:Snedenmiş o alacaksın tabi yarısı doğumda gidecek yarısının yarısı da emzirirken öbür yarısını seneye bu zamanlar diyet yaparken vericeksin canım eymenimizin boğazından esirgeme...
ya sen ne komık bı kadınsın ya.fotonu koysana cok merak edıorum senı beenben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))
anammmm naptınnn o 25i sonra kısss??????
canım ilk 6 aydan sonra sadece 8 kilo kalmıştı ama eski pantolonlarımın içine girebiliyodum. bende görüntü aynı galiba daha ağır basıyom diye kendimi kandırdım uzun yıllaaar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok anacım esırgermıyım hıc.tosunum o benım.madem ole alırım artık napım:S
ya sen ne komık bı kadınsın ya.fotonu koysana cok merak edıorum senı been
sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: neden olmasinnnnnnnnnnnnn kizzzzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))
halamın gelını ılk 6 ay bulantısı çok oldu hiç almadı..hatta verdi ama son 3 ayda 18 kılo aldı her aya 6 kılokafamçokkarıştı
hiç ilgisi yok uyu arkadaşım uyu ohh yarasınnn sonra ne güzel günlerdi diye buraya gelir maziye bakarsın o uyuyabildiğin günlere özlemini giderirsin :)))))))))))))
canım temmuza iyice göbüşler büyücek ayrıca aşırıda sıcak olcak... daha az gezebileceğin içinde ne bulursan alıcan geçicen pişmanlık olucak belkide baız aldıklarında.. belkide yavaş yavaş başlasan hem zamanın geçer hemde eksiklerinmi daha iyi görürsün son güne kalmaz heryşey....şuan iyiyiz diye ozamanda böyle iyi olucaz sanıyoruz ama muhtemelen olamicaz... bu zamanları iyi değerlendirmek lazımm.. :)))) ayrıca o dediğinden bendede oluyo.... bi uzak geliyo bi eyvah çokaz kaldı diyorum görende dicekki sancısı tuttu geliyo bununki :)))) :roflol:
peticimm yuzudee espirileri kadar güzell onunnn:)
tamam ben back vokal olurum. kızlarım da dansçı :)
ben gideyim yemek yapayım, dikiş dikeyim biraz... biraz da kitap okuyayım,
kızlar bu cuma akşamı dua okuayacak olanlar, bir tane duanızı da benim kızıma yapın olur mu?
emınım kı oyledır.ama o boyle esprıler yaparken konusurken kendını de canlandırmak ıstıorum gozumun onunde
emınım kı oyledır.ama o boyle esprıler yaparken konusurken kendını de canlandırmak ıstıorum gozumun onunde
ben geldım
dün bebegımın ayrıntılı ultrasonu yapıldı kızlar.önce hataya hastaneye gittim.orda dr um ultrasona soktu bebegım 25 cm olmuş yesin onu annesi nasılda büyümüş.dr cinsiyetı sordu ne demiştik dedi bende erkek dedim bi yanlışlık yok erkek dedi testisleri belli dedi.ordan tepeciğe sevk etti.orası aytıntılı için daha iyiymiş.hataydan kadın dogum has. gittim.bebegimin herşeyi çok güzel çıktı şükürler olsun bi sorun çıkmadı çok sevındım valla korkuyordum ayaklarım yerden kesıldı.hatta ordakı dr da bana yavrumu gösterdi.cinsiyeti söledi erkek bu dedi biliyomuydun dedi..hayret ettim valla...söledi göstrerdi diye.ordakı ultrasonlar çok güzeldi 19'' ekranda yavrumu gördüm.herşey güzeldi yoruldum ama degdi.çok şükür.
umarım sizler iii sinizidr daha geçmişi okumadım
dilek bir arkdaşım var anestesi uzmanı yeşikyurttada çalıştı ege üniversitesinde de ya egede yada yeşil yuttta doğum yap dedi. özel hastanee bişiy olsa bebeği hemen hastaneye sevk ediyorlar nedne zaman kaybı olsun ki dedi hemde hemen müdale etmek varken banada mantıklı geldi. ama bakalım ben kesin hastanede doğum yapcam özelde değil kesinleşti artık
Günaydın kızlar
Bebişlere hazırlıklar son hız devam ediyor gerçekten aldıklarınız çok hoş. Allah hepisini evlatlarınız üzerinde görmeyi de nasip etsin. Ben hala bir çorap dahi almadım. Sanırım temmuz gibi başlayacağım almaya.
Bazen düşünüyorum çok az kaldı kavuşmama diye seviniyorum. BAzende çok uzun zaman var diye üzülüyorum sizde de böyle gel gitler oluyormu. Ben evdeyim ve raporluyum hiçbir iş yapmıyorum. Tek amacım bebeiş büyütmek ondanmı kaynaklanıyor bu durum. İşe gitmeyi özledim vallahii.
hepinize tşk. ederim arkadaşlar sizlerde ii haberler ile gelırsınız ınş.
yasemıncım göbüşüne ve ogluşuna maşallah büyümüş yavrun
dilekcim geçmiş olsun canım.3 dönem zor geçcek hepimiz için allah yardımcımız olsun.
kılolarıda bu kadar takmıyın ben napıyım-tatlicadiarzu-.mayıs anneleri dogum yapmış ve en az veren 8 kılo vermiş bile şimdiden.darısı başımıza artık
yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız.hayırlısı olsun bebişleriniz sağlıkla dogururuz ınş.
glnz ogluşunun odasıda hayırlı olsun iii günlerde eskıtsın yavrun
kızlar dün ilk gebelik pantolonumu aldım onu giyiynce göbüş daha belli oluyor çok güzel artık kendimi o pantolonla daha hamile hissediyorum
ben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?