2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tamam ben back vokal olurum. kızlarım da dansçı :)

nedenmiş o alacaksın tabi yarısı doğumda gidecek yarısının yarısı da emzirirken öbür yarısını seneye bu zamanlar diyet yaparken vericeksin canım eymenimizin boğazından esirgeme...
yok anacım esırgermıyım hıc.tosunum o benım.madem ole alırım artık napım:S

ben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))
ya sen ne komık bı kadınsın ya.fotonu koysana cok merak edıorum senı been

ben 178 91 kg yim demekki benden ilkokul formasıyla çıkması lazım bebişin :)))))))))))))))))))
sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: neden olmasinnnnnnnnnnnnn kizzzzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

halamın gelını ılk 6 ay bulantısı çok oldu hiç almadı..hatta verdi ama son 3 ayda 18 kılo aldı her aya 6 kılokafamçokkarıştı

canim gozun aydin bebisini gormusunnnnnnnnn anacim bizim ne olcagimiz bellirsiz bizde aliriz kiloooooooooooooooo:CüvCüv:

denizcim gule gule giy pantolonunu kiz sende citir hamilelerdensinnnnnnn kiz ben 3aylikken aldim walla sigmadimmmmmmmmm:CüvCüv:

Haklısın ama şu an ben evden dışarıda çıkamıyorum canım yaa. Hep istirahat halindeyim. Siteye bile fazla giremiyorum. O nedenlede aksıyor. Yaz geldi herkes sokaklarda ben evde. Pijamalarla geçireceğim gebeliğimi

ben gideyim yemek yapayım, dikiş dikeyim biraz... biraz da kitap okuyayım,

kızlar bu cuma akşamı dua okuayacak olanlar, bir tane duanızı da benim kızıma yapın olur mu?

ben bu gebeşlikkle eurovizyona giremem sahne çöker.. :roflol: ben orda birinci olamam alsam alsam enkazdan eniyi çıkan gebe mansiyonu alırım :))))))) :roflol: ayrıca evet fatihin önünü açmaları lazım.. arkasında duran yokki.. adamın önünü kesmeseler neler yapar aslındadaaa :)))))))))))) :roflol: hatıelıyonuz demi mal uzaylıyla büloşun kavgasını çok gülmüştüm yaa adam rrahmanmı şeytanmı belli değill :))))

ayrıca tülaycım çok moral verdin sağol artık doğuma yakın izmirden bakınca bodrumda görürsünüz beni bu hesaba göre.. :)))))))))))) bide sen 5 filan almışsın 6. aydasın normal tabi.. bende şeker tiroit derdi var kilo alamıyorum o yüzden alırsam 3 dr bi diyetisyenin fırçasından geçiyorum :)))) onun çüün yemem ne şeytan ne salavat kardeşimm :)))

ben hamile kalırsam kesin fil modunda olurdum diyordum ama ilk 5 ay için kendimi tebrik ediyorum iyi yememe rağmen anca 2-3 kilo aldım bundan sonra fil moduna geçerim diye bekliyorum hala kasmadığım için mi almadım onu da bilmiyorum

ben gideyim yemek yapayım, dikiş dikeyim biraz... biraz da kitap okuyayım,

kızlar bu cuma akşamı dua okuayacak olanlar, bir tane duanızı da benim kızıma yapın olur mu?

gule gule canım.kolay gelsın.olumsuz bısey yok dımı dua ıstemenı gerektrcek.sadece ıyılıklerı ıcın ıstıosun dımı.ben ızmırden gelınce gecmısı cok okuyamadım da ondan soruorum.ederız tabı etmezmıyız hıc

pembecim dualrımız kızınla. merak etme her daim aklımızdasın.. kolay gelsın sana. dıkkat et danscılarıma:)

emınım kı oyledır.ama o boyle esprıler yaparken konusurken kendını de canlandırmak ıstıorum gozumun onunde

ayy utandırdınız beni kızlar yaaa.... dur göstereyim sana lkendimi.. ayrıca yandaki resimde yüz benim ama saçlar shakira yanlış olmasın yanii :)))))))))))

Gözünaydın canım çok sevindim :lepi:
Allah hep hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah...

Canım sen normal doğum düşünüyorsun herhalde. Hayırlısı olsun, ben henüz çok kararsızım bakalım doktorum ne diyecek, o zaman herşey netleşecek...

Aynen canım bende aynıyım bazen ne kaldı ki şunun şurasında deyip seviniyorum bazende off daha çok zor günler beni bekliyor doğuma çko var deyip üzülüyorum.

Çok teşekkürler Gülcancım. Çok iyiymiş yaa inşallah bizde mayıs anneleri gibim oluruz.

kızlar dün ilk gebelik pantolonumu aldım onu giyiynce göbüş daha belli oluyor çok güzel artık kendimi o pantolonla daha hamile hissediyorum

Güle güle iyi günlerde giy denizcim.

:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…