sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: neden olmasinnnnnnnnnnnnn kizzzzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim gozun aydin bebisini gormusunnnnnnnnn anacim bizim ne olcagimiz bellirsiz bizde aliriz kiloooooooooooooooo:CüvCüv:
denizcim gule gule giy pantolonunu kiz sende citir hamilelerdensinnnnnnn kiz ben 3aylikken aldim walla sigmadimmmmmmmmm:CüvCüv:
ben bu gebeşlikkle eurovizyona giremem sahne çöker.. :roflol: ben orda birinci olamam alsam alsam enkazdan eniyi çıkan gebe mansiyonu alırım :))))))) :roflol: ayrıca evet fatihin önünü açmaları lazım.. arkasında duran yokki.. adamın önünü kesmeseler neler yapar aslındadaaa :)))))))))))) :roflol: hatıelıyonuz demi mal uzaylıyla büloşun kavgasını çok gülmüştüm yaa adam rrahmanmı şeytanmı belli değill :))))
ayrıca tülaycım çok moral verdin sağol artık doğuma yakın izmirden bakınca bodrumda görürsünüz beni bu hesaba göre.. :)))))))))))) bide sen 5 filan almışsın 6. aydasın normal tabi.. bende şeker tiroit derdi var kilo alamıyorum o yüzden alırsam 3 dr bi diyetisyenin fırçasından geçiyorum :)))) onun çüün yemem ne şeytan ne salavat kardeşimm :)))
kızlar ben yemeğ gidiyorum herkese afiyet olsun
kızım senin için kötü ben kiloları bebişin büyüyor baabından şeyetmiştim ammaa yaramısss varya gocunuyozzz galibaakaydirigubbakcemile3 olsun hem alsan ne olur anneler güzeldir her zaman unutma canım benim..a.s.
ya kızlar vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo.bır ay once doktora gttıgımde sormutum.rahım agzına tekmesı denk gelıo o yuzden oluo demıstı.sızde oluo mu boyle bısey?
benım face uyelıgım yok.sevmıorum oyle seylerı.benım ıcın buraya koysana fotonu lufffeeen.bakım hemen sıl sonra
ya kızlar vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo.bır ay once doktora gttıgımde sormutum.rahım agzına tekmesı denk gelıo o yuzden oluo demıstı.sızde oluo mu boyle bısey?
yok canım 91 kilo bi insanın ne yarası olabilirki aaaa nerden çıkmış oo :)))) ay bide herkes bana demiyomu boyun deve gibi çıkara çıkara 2 kilo bebek çıkarırsın sen.. ay böle şeytan diyo geriiiil geriiiil ağzının orta yerine şakadanak patlat bitaane :)))))))))) ayrıcas katılıyorum cnaım bütün anneler güzeldir.. böyle bi dönemdede bu işi eniyi atlatmanın yolu şakaya vurmakgeyik geçmek... ben mutluyum halimden o kıpırtıları hissetmek çok güzel bencede.. :)))) a.s. :1hug:
canım bende olabılır dıye bılıyorum. daha once duymustum ama benım kuzum daha ufak ya hıssetmedık oyle bişey
hiç işte apzı olan konuşuyo derler ya aynen öle... millette naısl biliyo nasıl biliyo herşeyi.. sanki herkes engin bilgilerini paylaşmak için senin hamile kalmanı bekliyo gibi ıyy uyuzlarr....klava:
hiç işte apzı olan konuşuyo derler ya aynen öle... millette naısl biliyo nasıl biliyo herşeyi.. sanki herkes engin bilgilerini paylaşmak için senin hamile kalmanı bekliyo gibi ıyy uyuzlarr....klava:
gamzee anacım masssallah allah nazardan saklasın sızı.cok sevımlı bı tıpsın ama seeen
sinir oldukarına hemen o oyle değil diye başla cumlene:) sızın zamanınızdaymıs dıyede devam et:)
neyse ben kaçtım sonra gelirim yine bay anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?