2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim

kızım senin için kötü ben kiloları bebişin büyüyor baabından şeyetmiştim ammaa yaramısss varya gocunuyozzz galibaakaydirigubbakcemile3 olsun hem alsan ne olur anneler güzeldir her zaman unutma canım benim..a.s.

benım face uyelıgım yok.sevmıorum oyle seylerı.benım ıcın buraya koysana fotonu lufffeeen.bakım hemen sıl sonra

yok canım 91 kilo bi insanın ne yarası olabilirki aaaa nerden çıkmış oo :)))) ay bide herkes bana demiyomu boyun deve gibi çıkara çıkara 2 kilo bebek çıkarırsın sen.. ay böle şeytan diyo geriiiil geriiiil ağzının orta yerine şakadanak patlat bitaane :)))))))))) ayrıcas katılıyorum cnaım bütün anneler güzeldir.. böyle bi dönemdede bu işi eniyi atlatmanın yolu şakaya vurmakgeyik geçmek... ben mutluyum halimden o kıpırtıları hissetmek çok güzel bencede.. :)))) a.s. :1hug:

ya kızlar vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo.bır ay once doktora gttıgımde sormutum.rahım agzına tekmesı denk gelıo o yuzden oluo demıstı.sızde oluo mu boyle bısey?

ya kızlar vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo.bır ay once doktora gttıgımde sormutum.rahım agzına tekmesı denk gelıo o yuzden oluo demıstı.sızde oluo mu boyle bısey?

canım bende olabılır dıye bılıyorum. daha once duymustum ama benım kuzum daha ufak ya hıssetmedık oyle bişey

benım face uyelıgım yok.sevmıorum oyle seylerı.benım ıcın buraya koysana fotonu lufffeeen.bakım hemen sıl sonra

canım sana arkadaşlık isteği attım ordan bakarsın resimlerime kabul edince. :))

evet oluyo orda bilmemne bağları kasları genişliyomuş ondanmış o kaan kocatepenin sitesine gir bulursun bak bu konunun açıklamasını... bendede oluyodu sabah bi kalkıyorum sanki biri resmen şeyimi dövmüş dövmüş hasat etmiş.. tabi gün içindede yine öyle saplanma tarzı ağrılar oluyodu.. meğersem ondanmış.. bak sen sıpalara.... yarım kiloyken ne haldeyiz bide bunlar büyücek ozaman nolcaz yaa :)))

yanlış açıkladım.. rahimim büyüme hızına ordaki kaslar yetişemediği için öyle ağrılar oluyomuş yeterli genişlkeme olunca geçiyomuş.. diyim düzeltiyim ohh rahatladımm :)))

aman ağzı olan konuşuyo işte boşveeerrr .geçen bana biri doğum yakın galiba dedi bende yoo daha 3 ayımız var dedim mosmorr olduuu.atıp ta tutturamıyorsan ne konuşuyon demiii

canım bende olabılır dıye bılıyorum. daha once duymustum ama benım kuzum daha ufak ya hıssetmedık oyle bişey

bende de oluyo cnm evet o kısma tekme atıyor sanırım ondaaaaannnn

hiç işte apzı olan konuşuyo derler ya aynen öle... millette naısl biliyo nasıl biliyo herşeyi.. sanki herkes engin bilgilerini paylaşmak için senin hamile kalmanı bekliyo gibi ıyy uyuzlarr.... klava:

kızlar ne sorucam.. sizdede akıl dağınıklığı varmı... demin aşağı indim yatak odasının camını açmaya mresela.. ama yatak çarşaflarını değiştirip geri geldiğimi şimdi yanımdaki sepette duran çarşaf yığınından anlıyorum.. var bende bişiy yaa iyice saf oldum.. kafam başka yerde ben başka hesabı yaşıyorum öyle :)))))

hiç işte apzı olan konuşuyo derler ya aynen öle... millette naısl biliyo nasıl biliyo herşeyi.. sanki herkes engin bilgilerini paylaşmak için senin hamile kalmanı bekliyo gibi ıyy uyuzlarr.... klava:

sinir oldukarına hemen o oyle değil diye başla cumlene:) sızın zamanınızdaymıs dıyede devam et:)

gamzee anacım masssallah allah nazardan saklasın sızı.cok sevımlı bı tıpsın ama seeen

ay çok teşekkür ederim vallaha tomatize döndüm kızarmaktan sizin yüzünüzden yaa :)))) hayat dolu bir balıketliyim diyelim arayı bulalımm :)))) kaydirigubbakcemile2

sinir oldukarına hemen o oyle değil diye başla cumlene:) sızın zamanınızdaymıs dıyede devam et:)

haha evet öle diyim.. ardındanda şu cümle gelsin: ANAAM ŞİMDİKİ GENÇLERDE PEK BİLİYO HERŞEYİ MAŞALLAH.. BİZ ÖYLEMİYDİK SUSARDIK SAYGIMIZDAN AMA NERDEEE ŞİMDİKİLERDE O TERBİYE!!!.. :)))))))))) :roflol: :roflol:

neyse ben kaçtım sonra gelirim yine bay anacımmm

tamam canım hoşçakal dikkat edin kendinize çokk aç kalma öptük siziii :)))) kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…