2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Anam ne çok konuşmuşsunuz ya çenesi düşükler kaydirigubbakcemile3

Wind_04 ve Specialist 81 aramıza hoşgeldiniz kızlar. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Glnz canım hayırlı olsun bebişinin yatak odası. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.


Demetcim sınavında başarılar.

Gülcancım çok sevindim oğluşunun iyi olduğuna . 41 kere maşallah

Kızlar bende yemeğe gider. Herkese afiyet olsunnnn cokacimcoookcokacimcoook
 
ya banada ikizmi dedi densizin biri annemde evet deseydin nazarı değer diyo oda kendi çapında bi alem
 

sağol canım benim amin
 
kızlar bişe sordum kimse cevap vermedi nerdesiniz yaaa... klava: 106 nın sonunda bişi sordum vamı ben gibi olan yaa bişi deyin yaa yoksam ben cidden gerzeklik olimpiyatına katılcammmm :)))))) yok bana özel değilde bunu gebelikten yaşıyosam benden başkalarıda varsa ozaman bukadar üzülmicemm :))))) :dilcikar:
 

hamılelıkte beyın buzusurmus canım dalgınlık falan normal dert etme
 
ya bende olmuyo unutkanlık ama arkadaşımla aynı haftalardayız onun ikinci bebeği ilkindede bundada olmuş hemde aşırı
 

sagol canimyyaaaaa insallah alirimmmmmmmmm:Saruboceq:

canimmmmmmmmmmm tabiki normal dalginliklar unutkanliklar hepsi normalllllll mesela dun markette gtiitim ekmek almak icin ekmekden cok herseyi aldim sofrayi kurdum ekmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkafamçokkarıştı yaniiiiiiii tek sen degilsinnnnnnn

bızde yemek yıyelım artık. bıraz sonra gorusuruz.

yarasinnnnn sana ve ali tunamizaaaaaaaacokacimcoook:CüvCüv:
 
ya banada ikizmi dedi densizin biri annemde evet deseydin nazarı değer diyo oda kendi çapında bi alem

bana çevreden gelen ulvii tavsiyeleri yazıyorum :)))))
1- gül koklama çocuğun burnu kırmızı olur!!!
2-canın bişiy çekerse biyerini elleme ( o nasıl olcak anlayamadım!!!) ellediğin yerde lekesi çıkar!!!!
3-hayvana mahlukata bakma aynı ona benzer... ( ben çocuğu insan kökenli birinden yaptığımı düşünüyorum.. genetikçilerden açıklama bekliyorum!!! :)))) )
4-tavuk g...ü elleyip kafanı elleme çocuğun kafasıda aynen tavuğun g...ne benzer :)))) ( tavuğun o uzvunu neden ellicem onuda anlamadım??? fisfisfis ) :roflol:
şimdilik aklıma gelenler bunlar sinirden yazamadım başka bilen duyan varsa yazsınn bekliyorum gülelim komik oluyo bu geyiklerr :)))))))))))))))))
 

çok ilginç yakaydirigubbakcemile3
 
ohh kızlar vallaha acayip rahatladım yaaa :))))) tek olmamak güzel... :))) ama şu beynin büzüşme işine takıldım eyvahlar olsun ben neler çekmiştim onu böle büyütene kadar... :roflol: hani derler ya diyarbakır karpuzu kadar kafası var ama çekirdeği kadar beyni yok işte ben o durumu bizzat yaşıyom yaaa :))))))))))))))
 
5- biri seni çok beğenirse çaktırmadan kıçını kaşı... :))))))))))))))))
6-bebek doğduktan sonrada birinin nazarının değeceğini anlarsan saçından tel kopar bebeğin üstüne koy!!!! :roflol: ( ben nazar değceğini nerden anliyim 1 , ikinciside millet beni tebriğe gelecek bende geleni gideni yolacam diye uğraşacam!!) Türk kadını gerçekten çokk orjinall :)))))

7-bebeğin haraket ettiğini kimseye söyleme nazar değer doğana kadar oynamaz bidaha!! ( bikere hem doğaya aykırı bi durum, hemde bende her önüme gelene bundan bahsetmiyorum zaten ama gellde anlatt :))))) )
 

valla bu dedıklerını memlekette bana da deıler.ve bende cok tırstım.kendı annemle kayınvalıdemın evıne gtmıstık onun da bahcesındekı guller renk renk tabak tabak acmıslar ben beyaz gulu kokladım.annem dedı bı yerını elleme gt elını yıka nıe dedım senın dedıgını dedı.sonra habersız bısey yeme dedıler.allahım kendı annemın evınde paranoyal olmustum.ne yesem anne ben sunu yedım yada yıcem deyıp ondan ıstıodum yada soluodum.sacımı kestırcem dıodum gtmeden.kestıremedım herkes bısey soleyınce.velhasıl hırafe dıyen ben bıle dedıklerının hepsıne uydum fütursuzca.
 
ya tavuk poposu olayına bittim doğrusu hahaha düşünsene tavuun kıçına bi şekilde elin değiyo sonra kafana sürüyosun ayy bide çocuun kafasında tavuk poposu çıkıyo valla bu benim favori bağtılım oldu sağol canım
 
ama nazara gercekten cok ınanıorum.memlekette herkes ayy cok gusel olmussun cok cok yakısmıs hıc kılo almamaıssın bılmemne dedı durdu.ve sıze yemın edıorum.bı gezmekten gelınce hıc olmadık yerlerım agrıodu kafamı yastıktan kaldıramıodum annem bana nazar duaları okyana kadar.kı ustumde cevsenım nzar boncugum ve kendımı sureklı okuyan bı tıp olmama ragmen.allahım hepımızı korusun kem gozlerden nazarlardan hastalıklardam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…