valla gamze senın kayınpeder o kadar merakjlıysa gelır emınım.benım kayınpeder panıktır zaten.dugun alısverısınde bana dantellı gecelıkler alınırken bıle basımızda dıkıldı adam dogumda kacırır mı heç:)
canım sen her ihtimale karşı orda da bir doktor bul.. bebişlerin sağı solu belli olmaz.. bu arada temmuzda bodrumdayım.. birkaç günlüğüne ..
valla gamze senın kayınpeder o kadar merakjlıysa gelır emınım.benım kayınpeder panıktır zaten.dugun alısverısınde bana dantellı gecelıkler alınırken bıle basımızda dıkıldı adam dogumda kacırır mı heç:)
ayyy kızlar ben çok utanırım doğumda.. öyle görmesin kimse oramı buramı.. napcazzz
ya bende sadece kocam olsun isterim ne anam ne kaynanam inşallah gönlüme göre olur valla basarım yaygarayı
evet normal doğum beklerken bi sıkıntı olmasın diye hergün muayeneye girilebiliyo.... hemde her türlü muayeneye oyy oyy :))) kaydirigubbakcemile3
canım yolu bilmeyene 3 saat ama çözdünmü 2.15 filan sürüyo.. eşimde maşallah seri kullanır biraz güvenir kendine yetişiriz bişiy olursa diye düşünüyoruz ama bilmiyoruz bakalım :)))
erkek lerin gözleri 360 derece görebiliyo cnm ondandır:roflol:
tatlım eşin bahane yapıyordur bide o senden çok dikkat ettiği için ona öyle geliyordur
ImageShack - Image Hosting :: img3892z.jpg
bu adresi versem acaba açılırmı sizdee???????
valla bilmiyorum kızlar dr. ortalama bişiy söller zaten kısmetse bikaç gün önceden gideriz izmire ne olacağıda belli olmayabilir insanız nede olsa.. beni ençok sıkan kısım ben hastanede doğum sırasında eşimden başka kimsenin olmasını istemiyorum.. hem stres panik olurum hemde kayınpederim çok meraklı dr.a sorar artık cm cm açılmaları bilmemneleri.. zaten aramız kötü yüzgöz bi adam o doğunca gelsin bişiyden haberi olmasın istiyorum pisliğin... off eşimle birbirimizi yiyip duruyoruz bu konuda yaa.. illa babasını heryere tıkamak istiyo.. bende diyorumki doğum bu 1 saattede bitebilir 20 saattede.. uyuzlar yaa... bi hamileiğimin tadını çıkaramadıkm hep sinir stres yanlarını gördüm... off off((
hadi yaaa keşke görüşsek ne güzel olurr.... eğer istersen beklerim enazından bir kahve içmeye :)) bu arada burda sağlık çok kötü kızlar.. bir iki iyi dr var ama oda kötünün iyisi.. bişiy olursada bilmiyoz Allah düşürmesin burdakilerin ellerine...
ay sroma bizde ikimiz yalnızdık nişan alışverişinde.. çok meraklı.. cinselliğimiz hakkında bile rahatça konuşur yorumlar yapar... iğrenç bir adam off..(( zaten sevmiyorum eşimede açıkça anlatıyorum ama anlamıyo... doğumda gelecekmiş hastaneye babası kapıdan kimseyi içeri sokmicakmış... ona neyse... bende diyorumki bebek doğsun curcuna olmadan sonrada ben kendime çeki dzen vereyim oturayım herkes gelsin ne olcaksa ozaman olsun.. ama bunlar illa it sürüsü gibi heryerde 1500 kişi olcaklar kalabalık stres pnik olcak.. eşimle daha çok kavga edicez bu konuda bakalım çok canım sıkılıyo düşündükçe.. bide babası izmirde dükkanı kapatıyo oda bodruma talıncakmış çocuğu büyütürken siz yanlış bişeyler yaparsınız yanınızda olmam lazım diyo!!!!! manyak herif yaa.... senağlama delircem yaa off off.. ((( senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ayyy kızlar ben çok utanırım doğumda.. öyle görmesin kimse oramı buramı.. napcazzz
ya işte mantıken baksa ben kendi annemide istemiyorum.. bütün arkadaşlarımzıla eşlerini davet ediyo şimdiden hastaneye gelin diye... babası teyzeleri dayıları yengeleri annem ananem kardeşim nişanlısı kaynım, eşimin dedesi ananesi osu busu..... ya hastanemi şenlik yerimi belli olmicak.. bide hepsi herşeyi bilir herşeye klarışır.. orda dr beni santim santim ölçerken ben kağıda herkesin benim bitarafımdan haberleri olup bunu konuşmalarını istemiyorum herşey bitsin öle gelsin uyuzlar.. off off.... senağlamasenağlama senağlama
ya işte mantıken baksa ben kendi annemide istemiyorum.. bütün arkadaşlarımzıla eşlerini davet ediyo şimdiden hastaneye gelin diye... babası teyzeleri dayıları yengeleri annem ananem kardeşim nişanlısı kaynım, eşimin dedesi ananesi osu busu..... ya hastanemi şenlik yerimi belli olmicak.. bide hepsi herşeyi bilir herşeye klarışır.. orda dr beni santim santim ölçerken ben kağıda herkesin benim bitarafımdan haberleri olup bunu konuşmalarını istemiyorum herşey bitsin öle gelsin uyuzlar.. off off.... senağlamasenağlama senağlama
ayyy canım benım hiç sorma valla bende aynı dertten muzdaribim bende bide normal istiyom ne olcak bılmem hiç alttan muayenede olmadımmm...sezeryanda olsa bişey degişmez gerçi anadan dogma çıkcazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?