2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey:roflol::roflol:

hepinize tek tek tşk.ediyorum kızlarŞeniz
büyüttük arka önden daha büyük nerdeyse:roflol::roflol:
meryem sorma canım saçlarımı belimde bakıyom valla uzun saçı severim şimdi kestiremıyorum da öle uzuyo dogumdan sonra asıl nasıl bakcam bılmıyom -tatlicadiarzu-

canım sen her ihtimale karşı orda da bir doktor bul.. bebişlerin sağı solu belli olmaz.. bu arada temmuzda bodrumdayım.. birkaç günlüğüne ..

hadi yaaa keşke görüşsek ne güzel olurr.... eğer istersen beklerim enazından bir kahve içmeye :)) bu arada burda sağlık çok kötü kızlar.. bir iki iyi dr var ama oda kötünün iyisi.. bişiy olursada bilmiyoz Allah düşürmesin burdakilerin ellerine...

ay sroma bizde ikimiz yalnızdık nişan alışverişinde.. çok meraklı.. cinselliğimiz hakkında bile rahatça konuşur yorumlar yapar... iğrenç bir adam off.. (( zaten sevmiyorum eşimede açıkça anlatıyorum ama anlamıyo... doğumda gelecekmiş hastaneye babası kapıdan kimseyi içeri sokmicakmış... ona neyse... bende diyorumki bebek doğsun curcuna olmadan sonrada ben kendime çeki dzen vereyim oturayım herkes gelsin ne olcaksa ozaman olsun.. ama bunlar illa it sürüsü gibi heryerde 1500 kişi olcaklar kalabalık stres pnik olcak.. eşimle daha çok kavga edicez bu konuda bakalım çok canım sıkılıyo düşündükçe.. bide babası izmirde dükkanı kapatıyo oda bodruma talıncakmış çocuğu büyütürken siz yanlış bişeyler yaparsınız yanınızda olmam lazım diyo!!!!! manyak herif yaa.... senağlama delircem yaa off off.. ((( senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

glnz ı gordum cok tatlı gebiş olmus massallah hadı sızde ekleyın ya cadılarklava:bız ekelyınce bakıosunuz ama.sızı gıdııı

ya bende sadece kocam olsun isterim ne anam ne kaynanam inşallah gönlüme göre olur valla basarım yaygarayı

ya işte mantıken baksa ben kendi annemide istemiyorum.. bütün arkadaşlarımzıla eşlerini davet ediyo şimdiden hastaneye gelin diye... babası teyzeleri dayıları yengeleri annem ananem kardeşim nişanlısı kaynım, eşimin dedesi ananesi osu busu..... ya hastanemi şenlik yerimi belli olmicak.. bide hepsi herşeyi bilir herşeye klarışır.. orda dr beni santim santim ölçerken ben kağıda herkesin benim bitarafımdan haberleri olup bunu konuşmalarını istemiyorum herşey bitsin öle gelsin uyuzlar.. off off.... senağlamasenağlama senağlama

Umarım canım artık Allaha emanetiz o konuda... Eşime bende o konuda fazlasıyla güvenirim eminim beni 1 saatte belki 50dk'da bile yetiştirir hastaneye ben şu aralar hızlı kullanmasını istemiyorum çok korkuyorum... Offf çok merak ediyorum ne yapıcaz?

erkek lerin gözleri 360 derece görebiliyo cnm ondandır:roflol:

Valla harika bir tespit Tülaycım :lepi:

tatlım eşin bahane yapıyordur bide o senden çok dikkat ettiği için ona öyle geliyordur

Yok Bircancım bahane etmek değil benimkinin yaptığı, ben kendim biliyorum. o yanımdayken kendimi daha bir güvende mi hissediyorsam artık her neyse gerçekten hiç dikkat etmiyorum

ImageShack - Image Hosting :: img3892z.jpg
bu adresi versem acaba açılırmı sizdee???????

Gülcanım maşallah harika gözüküyor bayıldım göbüşe göbüşe bayıldım. a.s.

Kızlar ne kayınbabalarınız var öyle yaaa benimki ne etliye karışır ne sütlüye. Zaten hastaneye falan geleceğini de hiç zannetmiyorum kaydirigubbakcemile3
Çok utangaçtır bebek nasıl diye bile hiç sormaz. Keyifler , sağlıklar iyi di mi der geçer. Daha bir kez bile bebekle ilgili birşey sormadı.. sırnaşık şey

senin kayınpeder de harbi gıcıkmış canım... benim rahmetli kayınbabam hiç birşeyimize karışmazdı.. nur içinde yatsınn...

sapol canımm ...arkadaşlarla birlikte gelecez.. fırsat bulursam uğramaya çalışırımmm..

yaa nıye oramıozı buramızı gorsunler. bız odamızda sancımızı cekerken erkekler kapı onunda. bır tek esım yanımda olur. sonrada odaya gıderken her yerını orterler

ayyy kızlar ben çok utanırım doğumda.. öyle görmesin kimse oramı buramı.. napcazzz

ayyy canım benım hiç sorma valla bende aynı dertten muzdaribim bende bide normal istiyom ne olcak bılmem hiç alttan muayenede olmadımmm...sezeryanda olsa bişey degişmez gerçi anadan dogma çıkcazzzz

oyy kıyamam yaaa inşallah ogün herşey istediğin gibi olur canım sen şimdiden sıkma canını boşver kocanıda kandırısın doğuma kadar aramaz kimseyi olur biter

allaahhhhhh sana sabirrrrrrrrrrrrrrr versin canimmmmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

ya dr mecbur görtecek ona yapacak bişe yok onu göze alıcazda.. ailenin gereksiz kısımları neden her poka maydanoz olsun bizi strese soksun kalabalık etsinki..?? benim kızdığım bu.. zaten ortam yeterince gergin stresli bide onlar gelecek kalabalık edecek oy oy oy tam oluruz artık... zaten doğuma gelirlerse sülale beni siler geçer o hallerimi gördükten sonra :)))

kıme dıoz bız.gobek ıstıoz dıoz gobeeek.cabuk koyun fotolarıklava:bı tek denız koymus.masllah denızcım cok guzl olmussun ayrıca buyuk gorunmuo ıdeal gobek

ayyy canım benım hiç sorma valla bende aynı dertten muzdaribim bende bide normal istiyom ne olcak bılmem hiç alttan muayenede olmadımmm...sezeryanda olsa bişey degişmez gerçi anadan dogma çıkcazzzz

amaaaan rahat olun kıslar ya sonunda dünyanın en güzel ödülünü alıcaz ben sokakta çıplak bile dolaşırım bunun için en kutsal anlar doğum anları kim ne görcekse görsün valla umrumda olmaz

glnz baktım cnm albume senın göbüşte süper sadece göbek büyümüş arkada bişey yok...buarada evımınede bayıldım iii günlerde oturun mutlu mutlu koçişin bebeşinle

aman şu sinir akrabalık olaylarına sinir oluyorum neyse çok akrabamız benimde eşimin de yok ablamlar olur yeğenim annem eşim o kadar başka kimseyide istemem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…